- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SUPREME7
őstag
válasz
gyurkikrisz #327 üzenetére
Senki nem beszélt százezerről. Országos szinten szerintem volt többezer eladás, ha 20K bukó van darabján akkor ha csak ezerről beszélünk is, az 20 millió. De 12 óra alatt szerintem simán volt legalább 5 ezer megrendelő összesen tablettel-laptopokkal együtt (még akár az is megrendelhette akinek egyébként nem volt lóvéja rá, hiszen utánvéttel kb 5-6-a körül ért volna házhoz) és az barátok között is 100 milla. Ennyit egy ekkora cég se szívesen nyel le. (a media markt-nak se hiszem, hogy olyan jól megy egyébként, eléggé "rétegbolt")
-
DJA1B2
csendes tag
válasz
gyurkikrisz #164 üzenetére
Nem csak azért a fogyasztó védelem hogy elérjünk valamit mert vannak nekik kiskapuk amin kitudnak bújni.
Hanem azért hogy oda figyeljenek rá, legközelebb ne tudjon ilyen akciót reklámozni. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
gyurkikrisz #164 üzenetére
Dehogynem ér. Meghirdetett akcio volt, hiheto arak (laptopok nem szamitanak, azok kapaloznak feleslegesen....) A penzem elfogadták, kerem a termeket... Ha 10ft-ert lett volna akkor elhiszem hogy technikai hiba. Ennyi erovel en is kiirok barmit aztan majd sorry, storno. Fizikai boltba is, ha a polci ar elter a vetelartol, azon kell odaadni. Pedig az aztan tenyleg technikai hiba...
-
Degeczi
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #116 üzenetére
Az is jó vicc, h telefonos kapcsolatfelvételi lehetőséget eleve nem is kínálnak!
Csak a fizikai áruházaik telefonszámait adják meg - de ott mindig tájékozatlanok szoktak lenni webshopos ügyekben (érthetően, hiszen eleve más, önnáló cég minden boltjuk, nincs közvetlen közük hozzájuk) -
Rodzser Mór
senior tag
válasz
gyurkikrisz #14 üzenetére
Én is gondoltam rá, hogy ha nem válik be a tabletezés - ez lesz az első tabletem - akkor az akciós ár fölött is el lehet adni.Ha jól emlékszem, akkor 39990 Ft-ról volt leakciózva. Most már nem látszik a MM honlapján az ár.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
gyurkikrisz #10 üzenetére
30$ egy normalis es rohadt gyors 64GB-os uSD kártya, a 32-es a fele, szvsz nem drága. Ajanlott innen vagy pedig innen / innen rendelni, valosat kuldenek.
No meg ha nem jon be a tab akkor ahogy raziel01 irja, még 25ért is röhögve el fogjak vinni. (szerintem 30nál alább nem kéne kirakni de majd meglatjuk)
orichalcos: masfele is jeleztem havernak az akciot, jo lenne tudni mennyi volt kiteve ennyiert.
-
tjb007
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #4 üzenetére
Ez a hub jár mellé: [link]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
gyurkikrisz #4 üzenetére
Sima USB elosztó.
" Nekem az emailben az van hogy "lakhelyere/posta pontra" szoval szerintem majd meg pontositanom kell."
Hja nekem is ezt írta, örülnék ha itt a 11.kerben a Mol kútnál át tudnám venni.
#6) Rodzser Mór
Én MOL kútra rendeltem. De mindegy, max felhívom őket és pontosítok.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
gyurkikrisz #4 üzenetére
Adnak hozza OTG kábelt, lehet azzal alakithatod át a micro-t normal USB-re, passz.
raziel01: az komoly. Remelem ki is szallitjak, jo lenne igy ev vegere valami deal ami icipicit feledteti ezt a remek 2014-et.
orichalcos: Postapont-os rendelésnél kimegy az ertesito a lakcímedre, baratosné Avonozik igy tuti infó.
Ugyanitt ha kell valakinek valami Avonbol szoljon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Gyártó: ModecomProci: Intel® Atom™ Z3735G Quad Core / 1,8GHzGPU: Intel® HD Graphics (646 MHz)Memó: 1 GB RAM / 16GB...
- Autós topik
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- EA Sports WRC '23
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- SSD kibeszélő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Yettel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia ( 52)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia ( 63)
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest