Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyurkikrisz
őstag
Kicsit furcsállom amit többek csinálnak itt, egy fogyvédet abszolút nem ér az ügy... Persze ne legyen igazam, hátha elértek valamit ami nekem is jó. Nem vagyok az, aki elfogadja amit kap, de ez tényleg nem ér annyit.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
simonzsoli
üzenetére
Ha mindenkepp valaszt akarsz, akkor inkabb hivd fel oket, mert emailen kuldenek egy sajnaljukot aztan csokolom
Engem igazan az zavar, hogyha az emag kikuldte a nagyon durvan elarazott cuccokat, akkor ok miert nem?
-
gyurkikrisz
őstag
Megtalaltam az mm-ben a tabot
nincs rajta HDMI, es az ara 54e 
Mindjart megkerdem a csavot, hogy tudok-e venni, azaz van-e raktaron
-
gyurkikrisz
őstag
Irjunk homarnak, arra altalaban reagalnak a cegek
-
gyurkikrisz
őstag
Nem lehetne valahogy elindulni a "nem megfelelő áron (39 999 Ft) szerepelt weboldalunkon" mondaton? Egy probat meger

-
gyurkikrisz
őstag
-
-
gyurkikrisz
őstag
Nekem is furcsalott, de ki kellett valasztani egy posta cimet lejjebb, es ott behelyettesiti neked. Nekem az emailben az van hogy "lakhelyere/posta pontra" szoval szerintem majd meg pontositanom kell.
Ennyiert jo deal volt, csak sehol se lehet atvenni, pedig epp most mentem volna Arkadba, es ott azonnal at tudtam volna venni.
Amugy az USB HUB amit adnak melle, mit jelent? Micro USB - USB HUB lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- sziku69: Szólánc.
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- PlayStation 4 Slim 1TB
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nincs rajta HDMI, es az ara 54e
30 alatt senki ne tegye fel