- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jolti05
őstag
válasz
Rodzser Mór #379 üzenetére
Nope
Anno azon az áron, amiért kínálták, megérte megvenni, de amik nekem most szempontok, abban gyengébb, illetve Windows OPrendszert szeretnék.
-
poffsoft
veterán
válasz
Rodzser Mór #331 üzenetére
technikailag eléggé gagyi magyarázat, vagy 3 független felületen, mezőben "elírták".
még tisztességesen törölniük is napokba tellett, pont azért mert független mezőkben "írták el", ami már meghaladta az iqt.
plusz ez az egész azért több terméket is érintett. elég sok a sajtóhiba így összességében.Azért az tényleg érdekes, milyen csönd van körülötte.
vajon miért...#329: és szerinted akkor rendben van, hogy : ja, bocs, mégsem adom el, mert nincs kedvem, csak sajtóhiba volt? gondolom NAV-nál is elég ennyit mondani, ha nem fizetek szja-t, aztán jól +b..sznak....
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Rodzser Mór #313 üzenetére
141$-ert tudok 2G/32G valtozatot kinabol... Annyit nem er. Viszont az akcios ar miatt még futom a köröket...
-
poffsoft
veterán
válasz
Rodzser Mór #313 üzenetére
nekem nem kellett.
pedig ki is hozták annyiért.most a gvh foglalkoztat, érdemes-e jelezni nekik...
-
amadeus11
senior tag
válasz
Rodzser Mór #143 üzenetére
Én írtam a német MM Facbuk oldalára angolul arról , hogy mi folyik itt és hogy figyeljenek oda , de ezt a választ kaptam :
We cannot tell anything about issues concerning any other country than Germany.De lehet ha sokan írunk oda akkor eljut a főnökséghez .
-
janaman01
addikt
válasz
Rodzser Mór #143 üzenetére
én már nyomtam valamit eheheh lehet lájkolni
-
MegaPetyusz
csendes tag
válasz
Rodzser Mór #138 üzenetére
igazad van. csak nem tudok németül. és az utalás/fizetés költségét is megtérítik?
-
janaman01
addikt
válasz
Rodzser Mór #138 üzenetére
na link ?
Xpredi01: nem ez a lényeg letojom, hanem hogy a k.va media markt megtehet mindent...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Rodzser Mór #136 üzenetére
Elhiszem hogy egy laptopnal hihetetlen a 20e-es ár, de mint korabban irtam, realis es hiheto volt ennek az ara...
-
SUPREME7
őstag
válasz
Rodzser Mór #99 üzenetére
Nekem is megjött a mail.
Fakkapofájukba.
-
DJA1B2
csendes tag
válasz
Rodzser Mór #88 üzenetére
Én nem kaptam még hogy törölték a megrendelésemet, csak az automata válasz jössz megrendelés után.
-
Alexios
veterán
válasz
Rodzser Mór #79 üzenetére
Ez akkor merülhetne fel, ha valaki kapott volna már megerősítő e-mailt, nem csak elutasítót
-
DJA1B2
csendes tag
válasz
Rodzser Mór #79 üzenetére
De akinek elfogadta a rendelését akkor annak miért mondták vissza?
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
Rodzser Mór #65 üzenetére
Nabakker, most meg megjelenik 39990 Ft-ért, 39990 Ft-ról leárazva 60%-kal
Némi matematikai ellentmondást vélek felfedezni.
[link]Valami félnótás webshopguru vagy adatbázisfeltötlő belenyúlt a rendszerbe bizonyára. Káosz az van.
-
INMOTEP
őstag
válasz
Rodzser Mór #65 üzenetére
Akkor ezek szerint a 18 ezres billentyűzetes tipusú megrendelőkkel is ugyanez a helyzet
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Rodzser Mór #6 üzenetére
Ha nem is lesz rajta - igaz morcos leszek de - ez igy rendkívül korrekt ár, ennyiert kesobb boldogan elviszi barki ha megunom.
tjb007: korrekt, tápot is lehet neki adni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest