- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpal
nagyúr
Erre felmászik W10 ?
-
Sinter 008
csendes tag
Sziasztok .Segitsegre lenne szuksegem.Van nalam egy modecom freetab 8010 ips 1B tablet 8.1 rendszerel.A problema az lenne,hogy a tulaj elfelejtette a jelszavat !Csinaltam mar ujra szoftolas,Hard Resetet es ezt azt androidos keszulekeknel,de ennel egyszeruen keptelen vagyok elerni a bootmenut,hogy alaphelyzetre allitsam.Otletek jol jonnenek,hogy hogyan oldjam meg a problemat,esetleg ujratelepitesel.Tud valaki tanacsot adni ?
-
jolti05
őstag
válasz
Rodzser Mór #379 üzenetére
Nope
Anno azon az áron, amiért kínálták, megérte megvenni, de amik nekem most szempontok, abban gyengébb, illetve Windows OPrendszert szeretnék.
-
jolti05
őstag
Sziasztok.
Gondolkodom egy ilyen készülékben, kifejezetten olvasásra, tanulásra vásárolnám.
Annyi kérdésem lenne vele kapcsolatban, hogy mi az az ár, amiért már érdemes megvenni. Láttam, hogy volt egy akció, amikor nagyjából a felét kérték el a mostani árnak.. -
gyoriae
csendes tag
sziasztok,
Freetab 10.1-el van valakinek tapasztalata?
Wifije mennyire erős?
(csak wifin netezésre kellene, ezért szűk keresztmetszet a wifi..)
http://tablet-pc.arukereso.hu/modecom/freetab-10-1-silver-p271495505/#termek-leiras -
block18
csendes tag
Üdv! Lenne esetleg valaki akinek az érintőkijelző működik? Szükségem lenne néhány fájlra, mert az enyém sajnos nem működik Windows 10-re való frissítés után. :S
-
Ricska
csendes tag
Sziasztok~
Nekem annyi a problémám, hogy vásároltam ma egy ModeCom FreeTAB 8010 IPS IB tabletot 8.1 rendszerrel, amit felajánlott hogy frissítsek win10-re. Elkezdte, kevés volt a tárhely (minimum 15 gigát kért), uh rádugtam a pendriveomat, hogy akkor arra pakolgassa a cuccokat. Csinálta egy 2-3 óráig, utána helyre akarta valamiért állítani a rendszert, de nem sikerült neki, és UEFI-be akart belépni a windows gomb lenyomásával (utána már rákötöttem a billentyűzetem, mert semmit nem reagált). Beléptem, utána a következő fogadott (mellékelt kép). Ilyenkor mi a problémája, mi a baja?http://prohardver.hu/dl/upc/2015-12/17/318766_pnwhwh9p7azugh2p_12386700_787429914716751_1925797863_n_2.jpg
-
namilegyen
tag
Nektek felmegy az új frissítés? Hogy lehet 5 gb helyet varázsolni? Valaki próbálta már pen driveról újrahúzni a windowst?
-
namilegyen
tag
válasz
Zen Master #370 üzenetére
Nekem is ez van. A szervizes javasolta a teljes rendszer visszaállítást ami most elakadt. Feldob egy kérdést amire nem tudok se igent se nemet nyomni mert nem reagál.
-
Ricsis
csendes tag
válasz
Zen Master #370 üzenetére
Sziasztok
Tudnátok segíteni?
Van egy windows tabletem Modecom Freetab 8025 IPS win 10
na ezt ujraraktam friss telepítéssel de a driverek semmit nem talált meg ea neten föleg a touch panelét. Na már most probáltam az itt közzétett driverekkel amik többnyire jok is de a touch is érzékel de nem azon a ponton ahol érintem és inkább tükör érintésben szoval nagyon elcsúszva.
És ha tudtok segíteni megköszönném
Üdv -
Zen Master
csendes tag
Sziasztok!
Ööö, olyannal találkozott vki, h nincs hangja az eszköznek?
-
Cathy92
újonc
Sziasztok!
Most akkor valaki meg is vette ezt a tabletet? Az egész topik a MediaMarkttal foglalkozik, és igazán bocsi, de én nem ezért jöttem ide.
Segítség kéne, hogy megbízható-e ez a tablet, mert igazán szeretnék windows 8 alapút, de ahogy láttam, a márkásak, mint az acer, asus meg lenovo, azok mind drágábbak, én valami olcsóbbra mennék. Ez a Modecom nekem nagyon jónak tűnik, de nem találok róla sehol semmilyen tesztet csak lengyelül, azt meg sajnos nem beszélem.... Nem kéne extravagáns dolgokra, csak játékokra, olvasásra, online filmezésre. -
Lemaitre
tag
Sziasztok
Az lenne a kérdésem hogyha beszereznék 1 ilyen tabot akkor a RAM-ot tudom-e bővíteni/kicserélni (elvileg DDR3L RAM van benne nem?)
Csak azért kérdezem mert keveslem ezt az 1 giga ramot és nem lenne annyira drága bővíteni -
INMOTEP
őstag
Nem találtam a megfelelő topikot ,igy itt kérdezném meg .Aki Windows alapú tablettet használ tudna nekem pár kérdésre válaszolni ? Ami engem igazából érdekelne az az ahogy Pc-n futó exe program ugyanúgy fut ezen is ? Tehát ugyanúgy kell exe-vel telepíteni a programot mint asztali gép esetén ? Usb-s gépjármü diagnosztikára használható lehet szerintetek ?
-
Legyes
tag
válasz
r3dsnake #359 üzenetére
Szerintem ugyanez lesz az állásfoglalás. Megvannak erre a mintaszövegek, ahogy a NAV-nál is. Én bármit kérdezek a milliókból fenntartott NAV segítségtől, mindig egy bescannelt papírlapot kapok, rajta egy egyenszöveggel. Persze a kérdésemre pontos választ nem. Ugyanez lesz a fogyasztókat védő szervezeteknél is
-
szapeboy
tag
Fórumozok már egy ideje, de ezért még sehonnan nem tettek ki. Remélem itt sem jár ilyen szankcióval, mivel valóban két külön reakció volt.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
korpicschess #351 üzenetére
Ami sokkal rosszabb, mint két, személyhez címzett hozzászólás... épp ezért nem is kötelező irányelv.
-
Degeczi
nagyúr
A szegedi fogyasztóvédőknél én voltam az 5. bejelentő a témában. Meglátjuk, lesz-e bármi eredménye is, sok reményt nem fűzök hozzá - de megpróbálni mindenképpen érdemes, nem szabad szó nélkül hagyni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
korpicschess #335 üzenetére
Én beszereztem egy jobbat.
-
hmatyas
tag
Történt valami előrelépés?
-
smith1985
csendes tag
Szerintem a héten lesz már történés. A fogyvéd is 8 napos határidőt mondott a panaszkezelésekre. Csak az a baj, hogy közben sokan visszautaltatták a pénzüket, mert elfogyott a türelem.
-
poffsoft
veterán
válasz
Rodzser Mór #331 üzenetére
technikailag eléggé gagyi magyarázat, vagy 3 független felületen, mezőben "elírták".
még tisztességesen törölniük is napokba tellett, pont azért mert független mezőkben "írták el", ami már meghaladta az iqt.
plusz ez az egész azért több terméket is érintett. elég sok a sajtóhiba így összességében.Azért az tényleg érdekes, milyen csönd van körülötte.
vajon miért...#329: és szerinted akkor rendben van, hogy : ja, bocs, mégsem adom el, mert nincs kedvem, csak sajtóhiba volt? gondolom NAV-nál is elég ennyit mondani, ha nem fizetek szja-t, aztán jól +b..sznak....
-
hmatyas
tag
Írtam MM-nek és nekem is az ÁSZF-ükre hivatkoznak. Mindenesetre menni fog a feljelentés a fogyasztóvédelemnek. Nálam nem a pénzről van szó, hanem kifejezetten az elvről. Meghirdet valaki valamit és utána pedig mégse!?? :S adja olyan áron? Ezek után én is hivatkozhatok technikai jellegű hibára, ha valami nem úgy van, ahogy meghirdettem? Szóval kirakok egy hirdetést valamelyik oldalra és beszedem a pénzt, majd egy hónap múlva a kamatokat megtartva talán visszautalom a pénzt technikai hibára hivatkozva? Az az igazán szörnyű, hogy ezt egy kvázi piacvezető áruháznak a web-részlege tette meg. Ezek után mennyire bízzak meg egy akármilyen áruházban? Amazonról/aliexpress/stb-ről rendeltem már és eddig ilyen típusú gondom nem volt.
-
SUPREME7
őstag
válasz
gyurkikrisz #327 üzenetére
Senki nem beszélt százezerről. Országos szinten szerintem volt többezer eladás, ha 20K bukó van darabján akkor ha csak ezerről beszélünk is, az 20 millió. De 12 óra alatt szerintem simán volt legalább 5 ezer megrendelő összesen tablettel-laptopokkal együtt (még akár az is megrendelhette akinek egyébként nem volt lóvéja rá, hiszen utánvéttel kb 5-6-a körül ért volna házhoz) és az barátok között is 100 milla. Ennyit egy ekkora cég se szívesen nyel le. (a media markt-nak se hiszem, hogy olyan jól megy egyébként, eléggé "rétegbolt")
-
Legyes
tag
Elég kis készletekkel dolgozik az MM, Szal' még a 100-at is sokallom. Bármit vettem, mindig az utolsó darabot hoztam el. Plusz az okosember is megerősítette, hogy a szezonális dolgokra táraznak be csak, abból is csak pár darabot.
-
HXY
addikt
-
Dreimus
senior tag
válasz
korpicschess #322 üzenetére
Esetleg még a Tesco-ban a Lark Ultimate 8i WIN 35k-ért.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
korpicschess #322 üzenetére
Hm, nem is rossz.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Én hagyom már az egészet a francba. Mondjuk az a gáz, hogy 40k alatt itthon nem is lehet kapni Win-es táblát ami minimum 8"-os.
Még használtan sem.
-
Legyes
tag
válasz
korpicschess #318 üzenetére
Bocsánat, elkapkodtam
A VÁM az pici, a világ legmagasabb ÁFÁja itt a problémás, de a +5%-ot megéri a 27% helyett. Az meg csak a magyar valóságot minősíti, hogy a kínaiak is megbízhatóbbak, mint mondjuk a Media Markt (aki sikeresen tussolta el az ügyet).
Az egyetlen gond, hogy 1 hónap amíg ideér a cucc és kb még annyi, mire visszakapod az ÁFÁ-t tőlük (nem saját tapasztalat, mert eddig - sajnos - becsületes voltam).
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Rodzser Mór #313 üzenetére
141$-ert tudok 2G/32G valtozatot kinabol... Annyit nem er. Viszont az akcios ar miatt még futom a köröket...
-
poffsoft
veterán
válasz
Rodzser Mór #313 üzenetére
nekem nem kellett.
pedig ki is hozták annyiért.most a gvh foglalkoztat, érdemes-e jelezni nekik...
-
Rodzser Mór
senior tag
Hogy leült a topik. Ezek szerint a 39990Ft-os áron nem kell senkinek sem ez a tablet.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
korpicschess #309 üzenetére
Mennyi engedmeny volt ra?
-
válasz
korpicschess #309 üzenetére
Valami nagyon elb@ct@k ott náluk, mert ha én se írogatok nekik levelet, lehet én se kaptam volna meg a vinyót már Szerdán (egyébként 2 órája írtak, hogy látják megkaptam a terméket, és ha kérdésem lenne, akkor jelezzek feléjük)
-
korpicschess
veterán
Végre tudtam egy férfivel is beszélni az ügyfélszolgálaton... Jövő héten küldik a vinyómat, többit visszautalják.
-
bigrock
addikt
Amúgy a fogyasztóvédelemmel kapcsolatban volt már valakinek pozitív élménye?
-
szapeboy
tag
Kaptam egy ilyen levelet:
"Ezúton tájékoztatjuk, hogy webáruházunk a mai napon visszautalja arra a számlaszámra az előre fizetett X számú rendelésének ellenértékét, melyről a vételár kifizetésre került."
Ők is vételárról beszélnek, tehát elismerik, hogy megvettem a tabletet. Megy az új levél a fogyasztóvédelemnek. ;-)
-
daenerys
tag
Nekünk azt írta a Media Markt webshop felülete, hogy "kiszállítva" - és utána meg töröltek mindent úgy, ahogy van.
Remélem, van screenshotunk bizonyítékként, hogy a perbe bedobjuk bizonyítékként...
-
korpicschess
veterán
válasz
korpicschess #267 üzenetére
Azóta visszaírtak, hogy továbbítják elbírálásra (!) a vételi igényemet (mintha csak most jeleztem volna, hogy meg akarom venni... nem fizetem már ki napok óta).... Szánalmas banda. (WD vinyó, remélem küldik)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Gyártó: ModecomProci: Intel® Atom™ Z3735G Quad Core / 1,8GHzGPU: Intel® HD Graphics (646 MHz)Memó: 1 GB RAM / 16GB...
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest