- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hieronymus
veterán
Én nem azt írtam, hogy a Windows fejlesztésének a rendje a mértékadó.
"...nem igazán érted hogyan történik a Linux fejlesztése. ...
Valóan nem. De nem teljesen úgy nem értem, ahogyan gondolod."...tehát nem mástól vette el az erőforrást a 20 éves VGA kártya, mert helyette úgysem csinált volna mást, ha ehhez volt kedve."
A haszontalannál a semmit sem csinálás is előnyösebb, mert nem foglal le mellékes erőforrásokat.
Sokkal szebb bonyodalom, ha többen ugyan azt, de egymástól függetlenül fejlesztik. Az egyik már eggyel magasabb verziószámnál tart, a másik viszont használhatóbb. Ha mindezt sikerül a függőségbe is bekeverni, szignifikánsan jelentkezik a fejetlenség problémája.
A szabályzott verseny csodákra képes. Állítólag a jómunkásember két csapatot állított fel a fejlesztésre. Győzött a Macintoshos. A Mediamark és a Saturn évtizedekig vérkomolyan versenyzett egymással. Mind a két cég a Metro csoportba tartozott, azonos tulajdonossal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Yettel topik
- Kuponkunyeráló
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- E-roller topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest