Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loituma69
őstag
Az ICS-t jobban várom mint a születésnapomat! Vagy ez már gáz?
-
r66
aktív tag
Nagyjából az volt a gond, hogy a piacra dobott készülékek (ki tudja mekkora hányada, de gondolom elég sok) két-három hét használat után nem tudott navigálni. Ez egy navinál jelentős probléma szerintem. A megoldásra meg legalább 1 hónapot kellett várni annak, aki az első vásárlók között volt.
Az egy másik dolog, hogy frissítés után már jól működik. De az az első hónap, csak azt tudnám feledni...
Ha WC csészéről lett volna szó, elég szar helyzet lett volna egy hónapig visszatartani mindent... -
<>jana<>
senior tag
Csak 40 mp alatt tud pozicionálni, akkor is ha ujjra indítod. hivatalosan nem létezik rá igo. én mást nem találtam. probléma akkor kezdődik ha Tabletként akarod használni. Gyenge aksi, néha magától bekapcsol. Szerintem együtt lehet élni a hibáival, aki ezt veszi meg az úgy is kütyü függő, különben miért venne androidos navit.
-
kelzsoca
félisten
Szerintem alaposan ki lett már minden szemszögből tárgyalva az egész, az elöző hozzászólásban volt egy mondat:
Ezért nem mindegy ki mit ír a fórumra a készülék elfogult dicsérete és a lejárata is egyaránt hibás.
Ennek szellemében nyugodtan mehet tovább a beszélgetés, kulturált, emberi formában, mert mint tudjuk:
A stílus maga az ember.
.......Jó reggelt mindenkinek
-
ha7at
tag
válasz
Keeperv85 #3288 üzenetére
Azért ez túllép az üzletpolitikán fogalmán. Ha egy készülék nem tudja ami a rendesen amivel eladták akkor a gyártónak kötelessége javítani a hibákat.
Sőt addig forgalomba sem lehetett volna hozni amíg nincs letesztelve, igen tudom a piaci verseny ezt nem teszi lehetővé. -
Loituma69
őstag
várunk, várunk, várunk.................
-
Keeperv85
nagyúr
Nem fényez itt senki senkit, csakis arról van szó, hogy minden gyártónak és eladónak van egy felvállalt üzletpolitikája. Ki így, ki úgy igyekszik megtartani a saját táborát. A szoftveres garancia elég meredek dolog, fényében annak, hogy előre kiszámíthatatlan egy-egy rendszer futási eredménye. Hiába van elég erős vas valamiben, korántsem biztos, hogy célravezető azt ígérni, hogy lesz esetleg JB, (nem történt ilyen ígéret, csak mondom, hogy nem lenne nyerő) mert utána érthető és jogos lenne a harag, hogy "de hát hazudtatok". Akkor inkább már a hallgatás és a szoftveres gondoktól elzárkózás, mint a hitegetés hogy ezeket meg is oldja valami.
Nyilván az értékesítőnek érdeke, hogy biztosítson friss rendszert, javításokat, supportot, de nem kötelessége. Ha nem teszi, akkor a csalódott vevők jobb híján odébb fognak állni. Viszont a türelem olyan dolog, ami mindkét oldalról elvárható. Ők végighallgatták/olvasták/jegyzőkönyvezték ezeket a problémákat, megpróbálnak valamit megoldani, amit csak lehet, illetve nyilván kivizsgálni mennyi ebből a valódi hiba, illetve mennyi adódhat esetleg egy-egy egyedi esetként, mi pedig meg kell hogy várjuk, hogy a valódi okok napvilágot lássanak, ha vannak egyáltalán egy-egy problémára kivetítve.
-
ha7at
tag
válasz
Keeperv85 #3280 üzenetére
Nem magát kötelezi hanem az életben maradása függ tőle.
Azért ne fényezzük már annyira a Waytechet :-D
Igaz azt sem kell tagadni egy fokkal jobb ,mint más hasonszőrű készülékek.
Ha olyan dolgot ígérek amit nem tudok betartani
akkor az megtévesztés vásárlók becsapása.
Lehetne trabantot is úgy reklámozni hogy gyors , és a modern motor van benne .
Sokan azért vették meg a készüléket (én is) mert hamarosan lesz rá ICS.
Ezért nem mindegy ki mit ír a fórumra a készülék elfogult dicsérete és a lejárata is egyaránt hibás. -
Attici
őstag
Szerda!
-
Keeperv85
nagyúr
Akkor láss tovább annál, amit olvastál és gondolkodj is el rajta!
Nem azt írtam, hogy nem vállal folyamatos fejlesztést, illetve támogatást, hanem azt hogy erre nem kötelezte magát. A kettő között nagyon széles a határ!
Az egyik az, hogy két hetente adok javítást, mert köt a szerződésem és lehet semmire sem jó, a másik meg az, hogy lehet hogy fél évet kínlódok valamivel, amivel nem is kéne foglalkozni, de fontos hogy vevők ne menjenek más terméket venni. Természetesen létezik a kettő kombinációja is: kötelezem magam, hogy ne veszítsem el a vevőket, de ha sikerül olyat beígérni, ami nem jön össze, akkor azt mondják hogy ki lett hazudva a szemük is.
-
ha7at
tag
válasz
Keeperv85 #3187 üzenetére
Most olvastam ezt a hozzászólást szép és jó azt mondani a waytechnek nem feladta a szoftverre garanciát vállalni ez igaz, csak arról ne felejtkezzünk el mi lesz ezeknek a noname cégek sorsa . Megfelelő támogatottság nélkül egyszer használatos termékek lesznek.
Itt van az xtab-50 mi lesz vele ha 2 év múlva akku cserére szorul ? 2014re elavult készülék lesz minden támogatottság nélkül akku csere helyett a kukába kerül.
Ez nem gond de senki nem fog waytechet venni hanem inkább egy jobban támogatott terméket amit hosszabb ideig tud használni.
Mindenki eldöntheti mit csinál vásárol egy olyan készüléket amit évente lecserél vagy vesz egy másikat sokkal drágábban de tovább tudja használni. -
namegin
tag
válasz
laszlohu #3274 üzenetére
Kösz, eredetileg már a frissített gyári rommal vettem a gyorsbótban.
Azt frissítettem a Kelzsocásra.
Azóta kétszer szarakodott eddig a GPS, ettől eltekintve inkább meg lennék vele elégedve.
Tudom, hogy a gyári frissített rom GPS kezelése jobb, javítva lett, de most már megvárom az ICS-t.
Számolom a szerdákat.
Addig pedig, ha rászorulok, a telefonommal navigálok. -
namegin
tag
Ma navigálás (menet) közben elkezdte elvesztegetni a pozíciót a Sygic.
Ilyen még nálam nem volt.
Újraindítottam.
Ugyanazt csinálta.
Kilép, Sygic újra indít, ugyanaz.
Hátfali fogpiszkálós reset (ezt is ugyebár menet közben).
Újraindít.
Nincs pozícionálás.
Sygic bezár, GPS TEST apps indít, az sem pozícionál.
GPS TEST/Menu/Settings/ fent rányom a "Clear AGPS" és utána a "Update AGPS" gombokra.
És ezt követően szinte azonnal pozícionál a GPS TEST, bezárom, és a Sygic is.
Nextgen rommal, kocsiban, menet közben. -
apeelme
addikt
válasz
bolcsodal #3270 üzenetére
Azt mondom amit biztosan tudok...az xTAB50 gyári lejátszója teljes mértékben át van módosítva úgy, hogy kihasználja az eszköz lehetőségeit...hogy érthetőbb legyen, az Allwinner cuccoknál egy bizonyos CedarX Multimedia Framework kommunikál az Android Multimedia Framework-jével...
-
bolcsodal
addikt
Más....
BSPlayer Lite-al szaggad az mkv. Az xTab saját médialejátszója hasít...Mit rontok el?
-
tjb007
nagyúr
válasz
<>jana<> #3264 üzenetére
Két darab van összesen, az egyik itt található, a másik meg még készül.
Más nincs. -
<>jana<>
senior tag
Custom romot talált már valaki a kütyühöz? Kipróbálnák párat.
-
Misi53
tag
nem sokára szerda nem a mai.!!!
-
r66
aktív tag
Eleinte nálam be-be kapcsolt, de egy idő után 'magától' megjavult. Kicsit szeszélyes...
Ezzel összefüggésben: nem lehet, hogy a wayteq frissítésen (fű alatt) kicsit módosítottak, ahhoz képest, amit a szervizben nyáron felraktak? Amióta pár napja újra felraktam a frissítést, mintha javult volna pár dolog... ( Pl. ez is, meg a számítógép is xtab-50-nek ismeri fel az sd-t, nem 'p08'-nak, vagy mi volt korábban) - Ezt persze nem konkrétan tőled kérdem, talán Kelzsoca tudhat valamit...
-
qantum
senior tag
Mostanában bekapcsol és teljesen lemerül, korábban nem csinált ilyet.
-
SzaboZE
addikt
Én X960BT-t cseréltem erre. Mivel volt androidos tapasztalatom, ezért nem értek újdonságként az operációs rendszer előnyei. A hardver az tény, hogy erős. Lehet rajta videózni, netezni. Nem mondanám, hogy megbántam. Primo ugyanúgy létezik rá mint a 850-re
Nincs, de van.
Hogy megbánod-e, attól függ mit vársz tőle. Én egy GPS-t akartam, amin van pár extra funkció. Annak jó. Ha a szoftver is úgy akarja, akkor több lesz mint egy gps.
A kijelző és az FM transmitter jobb minőségű, mint a 960BT. És egy nagyon idegesítő dolog megszünt, mégpedig az, hogy a navi folyamatosan szaggatva mutatta a képet (egyszerűen nem elég neki az x960BT hardvere).
-
eisento
addikt
na estet. vagy hajnalt nem is tudom melyik az igazi, szoval volt egy szolnok - becsi repter - kecskemet - szolnok tavon autokazas navi tokeletesen tette a dolgat ismet
melegedes nem volt bar ejszaka nem is volt meleg
en viszont lemerultem ugyhogy joccaka mindenki
-
MAC72
tag
Köszönöm!
Ez az 1-1,5 órás üzemidő elég kevésnek hangzik.
Ez szoftveres probléma, vagy ilyen gyenge az akkuja?
Gondolom a nagy kijelző is oka lehet ennek."Autós használatra jó a készülék ha alap igényeid vannak."
Milyen hiányosságai vannak, amik az alap igényeken felüliek?Milyen más alternatívát ajánlanál hasonló tulajdonságokkal?
Van konkrét típus esetleg? -
MAC72
tag
válasz
kelzsoca #3251 üzenetére
Köszönöm a segítséged!
Külföldre ritkán megyek, nagyrészt belföldi autós navigálásra kellene.
Sűrűbben Budapest és környéke.
Szeretnék a mostaninál nagyobb, jobban látható kijelzőt, nagyobb felbontást.
A várakozások idejére is gondolva jobb video lejátszási képességet.
Transmittert. Az x850-ben sajnos nincs.
Elsősorban a navigációs képességek minősége a döntő.
Az android ismeretlen számomra (almás cuccokat használok), de ez nem jelenti azt, hogy nem tudnám megszokni. -
ha7at
tag
Szervusz!
Azt tudom tanácsolni várj egy hónapot addigra talán meglesz az ICS és kiderül hogy sikerült-e javítani a hibákat. Autós használatra jó a készülék ha alap igényeid vannak. Ha szeretnéd nem tápról használni akkor készülj fel az 1-1,5 órás üzemidőre.
Előnye a 860bt-hez képest az élesebb, nagyobb fényerejű kijelző.
Mérlegeld azt hogy lehet jobban jársz ha drágább készüléket vásárolsz más gyártótól , de ehhez tudni kéne mire szeretnéd használni és hol.
üdv lala -
kelzsoca
félisten
Üdv!
Vannak még szoftveres problémák, viszont most várjuk az Ice Cream Sandwich szoftvert, ami remélhetőleg minden eddigi hibára megoldást nyújt majd.
Esetleg megrendeled webshopból, és 8 napod van kipróbálni, és indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól.
WayteQ x960bt vagy a topik téma WayteQ xTAB 50 közül választanék utódot.
Ez egy igen jó kérdés, hogy melyiket, ehhez ismerni kellene az igényeidet, Androidos eszközzel találkoztál -e már, vagy most próbálnád ki ezzel az xtab-50-el?
-
MAC72
tag
Sziasztok!
Van egy WayteQ x850-em.
Szeretném lecserélni.
WayteQ x960bt vagy a topik téma WayteQ xTAB 50 közül választanék utódot.Néhány ezer forinttal kerül csak többe ez az új készülék, mint az x960bt.
Néhány oldalt visszaolvasgatva bizonytalan lettem.
Csábít nagyon ez az új GPS, de a hozzászólások elriasztottak kissé.
Valóban ennyire problémás? Várható, hogy esetleg a későbbiekben néhány frissítéssel
a problémák nagy része megoldódik?
Akik az x960bt-t cserélték le megbánták? Érdekelne a véleményük.
Telepíthető erre is IGO Primo? (tudom, hivatalosan nem) Nem szívesen válnék meg a
Primo-tól.Írjatok véleményeket (akár privátban is), segítsetek választani!
Visszaolvashatnék még néhány száz hozzászólást, de a jelenlegi aktuális helyzetre vagyok kíváncsi. Most melyiket vennétek?Köszönöm!
-
AdamJ:::
csendes tag
Én bátor voltam, kelzsocam féle ROM-al utaztam
Budapest - Le Vaud (1300Km)
Le Vaud – Párizs (500Km)
Párizs – Budapest (1500Km)Egyszer merült le (kikapcsolt állapotban) de ezen kívül semmilyen problémát nem tapasztaltam! A „hárombetűs” navigációval tökéletesen navigált végig, én csak ajánlani tudom.
-
kelzsoca
félisten
Igen, az akksi az ilyen, és körülbelül ennyit tud, autóban nincs gond, ott a szivargyújtós töltő a csomagban, tehát azt lehet használni mellé.
Ha azt nézzük, ez a kütyü inkább hasonlít egy okos telefonra, mint navira
Én inkább mini tabletnek szoktam nevezni, mert ugye nincs benne végülis gsm modul
-
jopont
senior tag
Egyébként ez az 1500-as akku szerintem nagy csodára nem lesz képes ICS-vel sem. A telefonomba csak 480x320-as kijelző van szintén ekkora aksival és minden este töltőre kell dugni. Ha azt nézzük, ez a kütyü inkább hasonlít egy okos telefonra, mint navira, úgyhogy teljesen normális, ha nyomkodás közbe ekkora kijelzővel 2 óra alatt lemerül.
-
kelzsoca
félisten
-
-
bolcsodal
addikt
Megvásárolni a készüléket NEM KELL FÉLNETEK....
Mellesleg kiragadott tőmondatokkal, mondatrészekkel ne vagdalkozzunk. Tegnap nekem is lemerült az akku, de én hibáztam, mert kikapcsoltam Standby helyett.
Vettem hozzá egy ilyent: Tevion Powerbank Remélem megoldás lesz az ICS-ig. Utána pedig az üzemidőt fogja kitolni.
-
eisento
addikt
ezek szerint az a korrekt megoldas, hogy nem is a wayteq szervizbe reklamalsz hanem egy forumon es ezt teszed minden nap vagy teszitek es minden nap ugyanazt. magatol nem fog megjavulni, ott a szerviz vagy mond hogy adjak vissza a penzed vagy fogy vedelem vagy ics vagy banom is en. leirtam privatba is hogy nalam hogy es mikent mukodik. es gyengek az igenyeim? amit eddig kiprobaltam rajta 3 betus navi navigon fmtransmitter mobilnetemet megosztottam wifi hotspotkent a wayteq keszulekkel racsatlakoztam naviban gyonyoruen szedi a tmc infokat, zenelejatszoja is tokeletesen mukodik sot a navi lehalkitja a zenet amig elmondja a mondokajat... a naviszoftver, en navigaciora vettem az meg hogy van rajta wifi meg egyeb mas cucc meg play-rol le tudok szedni sokmindent az csak egy nagy plusz reszemrol.
NEKEM MEGFELEL a keszulek es nem akarok errol vitazni sem itt sem priviben. PONT.
ha igy halad jon bog vagy valamelyik modi es szepen bezarja a topikot az ics megjelenes elott utana meg majd azert megy a siras....
-
eisento
addikt
válasz
Loituma69 #3226 üzenetére
semmikepp nem azt hogy hu de szar ez a keszulek, foleg nem szinte minden nap.... vagy vard ki csendben az ics-t es ha nem hozza az elvarasaidat akkor meg kell szabadulni a keszulektol ha viszont hozni fogja akkor meg majd orulni kell neki, de attol hogy beirod/beirjatok majdnem napi szinten hogy mekkora szar ez a keszulek attol nem fog megjavulni. bar ha jol tudom neked van mas alternativa meghozza wince keszulek amig nem jon ics addig hasznald azt. neked is azt tudom javasolni vagy add be szervizbe vagy add el vagy varj csendben az ics-re, irtak nekem itt privibe hogy ennel jobb keszulek van ics-el, en nem lattam ilyen gps vevos tabletet sehol persze nem azt jelenti hogy nincs. de ha az jobb meg szimpatikusabb beszeljetek meg akinek meg szar adjatok el a wayteq-et es vegyetek azt ami jol mukodik.
-
ha7at
tag
válasz
bakterka #3223 üzenetére
"A WayteQ xTAB-50 GPS újraértelmezi a navigációt. A megszokott navigációs eszközöknél lényegesen erősebb hardveres teljesítmény (Cortex A8 1GHz CPU, 512MB memória) párosul a modern kihívásoknak megfelelő operációs rendszer (Android) támogatással.
A GPS vételről a Sirf Star IV vevő gondoskodik, mely 48 csatornán képes fogadni a műholdakról érkező információkat. Ezeknek köszönhetően az xTAB-50 GPS gyors és pontos helymeghatározásra képes."
Az aláhúzásokon kívül hivatalos waytech reklám .
Miért érzem úgy hogy be lettem csapva?
Mért van az hogy ha valakik elkezdik elmondani a készülék valós hibáit akkor mások lehurrogják.
Várjuk az ICS mint a messiást:-) -
SzaboZE
addikt
Hát többezer kilométeres navira lehet hogy kiforratlan ez a készülék. Pontosabban a szoftver. Nem mondom, hogy a win alapú jobb, de nálad azért a munka az első szempont és ott nem lehet bohóckodni, ha gond van. Én is használom országjárásra, de vészhelyzetre mindig ott az okostelefonom (egyszer szükség volt rá).
-
Hmura
tag
válasz
eisento #3215 üzenetére
Nálam is lassan két hete van, semmiféle gondom nem volt vele.
Amire már rájöttem:
1.
nem szabad kikapcsolni a kocsiban, csak "készenlétre" tenni
2.
MINDIG kell lennie kiválasztott célnak, akkor nem dönt úgy, hogy
most picit pihenek és nem mutatom a sebességet
3.
nem szabad a leggazdaságosabb útvonalat számoltatni vele,
sokkal jobb üzlet a leggyorsabb út, mert előző esetben imádja
az autópályákat
4.
ki kell kapcsolni a felesleges POI-kat (vendéglő, múzeum stb),
mert különben egész úton csim-bumm cirkusz van az autóban.
Csak a kamerákat, vasúti átjárókat és benzinkutakat kell
meghagyni.Nem fagyott még le, gyors, nagyon jól számolja az útvonalat és
a várható időket is (ha betartanám a sebességkorlátokat).A sebesség-határérték adatbázisában sikerült 10 évnél régebbi
korlátozást is találnom, ez az egyetlen negatív dolog. -
jopont
senior tag
Sziasztok. Készülök venni egy GPS-t, mert sokat fogok kamionozni. Ezen is gondolkodom, mert ez egyben szórakoztató cikk is lenne. Tudjátok ajánlani? Vagy felejtős, inkább egy hagyományos Win alapút vegyek? Esetleg, ha valaki jó állapotút tud olcsón, rám írhat. Esetleg valakinek a Cybernav-val van tapasztalata?
-
eisento
addikt
jah es szeretnem jelezni, hogy a magikus 2 het is letelt (sot mar kb 2 oraval tul is szarnyaltam) es meg mindig mukodik a keszulek!
-
zeg74
aktív tag
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem. Ha kijön az ICS, a kelzsoca romjára egyből lehet telepíteni (ami nekem eddig hibátlan), vagy vissza kell rakni a wayteq oldalán lévőt?
-
eisento
addikt
ha nevetni akarok mostantol nem a napiszart fogom olvasni hanem idejovok
loituma multkor ugy adtad elo az egesz tortenetet hogy amit vettel cuccot nem volt megfelelo irtal a supportnak ok maris kuldtek egy javitast csak neked
kb vhogy igy jott le mostmeg irod hogy az a rom mar masfel honapja kesz volt ... igy akkor nem neked javitottak hanem tudtak a hibarol es mar a vasarlasod elott kiadtak javitast hozza...
plz vegye mar meg tole valaki vagy a wayteq vasarolja tole vissza es soha ne adjon el neki wayteq keszuleket.
-
SzaboZE
addikt
Fenébe, látom 23 új hozzászólás, mondom magamban, biztos kijött végre a CM vagy az ICS rom, erre csak megint a veszekedés
-
simon128
tag
Ne veszekedjetek! Nemsokára szerda!
-
<>jana<>
senior tag
válasz
pedrock #3205 üzenetére
Engem nem zavar ha itt van
, csak néha írok valami jót is a kütyüről mert tényleg ha valaki ide téved csak a rosszat olvassa, pedig szerintem mint navi, teljesen jól szuperál. két dolog érdekelt amikor megvettem, vigyen el oda ahova én akarom, és hogy néha netezni tudjak vele napközben ha nincs nálam laptop. Részemről mindkettőt teljesíti tökéletesen. Ha még mást is lehet vele az már csak hab a tortán
-
gyjofi
tag
Ha minden igaz, az ICS sok problémát orvosol majd, de vajon a "rejtett értékeket" előhozza?
Gondolok itt arra, hogy korábban mintha azt olvastam volna, hogy a hardver tudja az OTG-t, csak a szoftver nem. Vajon ebben lesz változás? Annak sokan örülnének szerintem...
A személyeskedést és a marakodást meg szerintem hanyagolni kellene, mert szörnyen elszomorító végignézni az utolsó pár száz hozzászólást a fórumon...
-
pedrock
tag
válasz
apeelme #3194 üzenetére
Látom te is észrevetted, hogy Loituma69-nek, ha a csillagos eget lehozzák, az se elég.
És természetesen szétzülleszti a fórumot, de még annyit se tesz, hogy rányomjon az "off topic" opcióra, de a legjobb az lenne, ha végre hallgatna, és rájönne, hogy ez itt nem panaszkönyv
KÖNYÖRGÖM? DOBJÁTOK MÁR KI INNEN LOITUMA69-T!!!
-
kelzsoca
félisten
Szép napot mindenkinek!
-
<>jana<>
senior tag
Minek veszekedni amikor verekedni is lehet... Sosem értettem...
Lassan át lehet nevezni a topicot utálom a Wayteq xtab-50 et-re
Minden nap benézek, hátha valami Újdonságot olvasok, de csak loituma69 kolléga panasz áradata van minden nap... Nálam hetek óta teszi a dolgát, egyszer kellett Újra indítanom akkor is csak készenlétből nem ébredt fel rendesen. Én szeretem ezt a kütyüt még ha 30-40 mp kell a műhold megtalálásához, az aksi simán elmegy 1.5 órát ha leveszem a fényerőt, ha nem akkor alig egy óra. Még sosem kapcsolt vissza nekem. Ausztriába járok vele ki, ott még a Sygic is megállja a helyét. Sajnos ithon nem, más programot kellett keresnem hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Itt az első fecske, a WayteQ androidos navijának prototípusát próbáltuk ki. Lehetséges, hogy a Windows CE ideje lejárt és ez a jövő iránya?
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest