Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
ha7at
tag
válasz
bolcsodal #2350 üzenetére
Egy jól működő gps megjegyzi hogy hol kapcsolták ki és melyik műholdakat kéne látnia, ekkor gyengébb jelnél is gyorsan talál pozíciót. Ha az adatok nincsenek meg akkor
jöhetne a hideg start más készüléknél van lehetőség erre. Jobb esetben pl garmin van egy menü ahol elindítod, vagy reset, aksi ki-be...
Valószínűleg ennél a készüléknél az a gond hogy az a memória rész betelik és nem íródik felül ahol a műholdak adatait tárolja, később ez okozza a gps jel kimaradását.
Valami ilyesmi program kéne androidra :
http://w5.nuinternet.com/s660100031/SirfTech.htm
Evvel lehetne a hibát orvosolni. -
r66
aktív tag
-
-
Loituma69
őstag
Sd kártya újracsatlakozás készenléti módból megszünne, akkor a futó naviszoftver nem lépne ki, ez a probléma megoldódna akkor végre ajánlható, tökéletesen használható gps tablet lenne. Kelzsoca szedd össze magad!
Nagyot alkottál ismét! -
Misi53
tag
egy kérdésem lenne ,lehet hogy amatőr is.
mi a különbség a Sygicavigation
Sygic:Vouher Edition között? más az ikon is. Én letöltöttem mind a kettőt ,de melyiket használjam?. -
Misi53
tag
Az lesz.!! Én ott vagyok meglőve ezekben a műveletekbe ,ha angolul írja le. Akkor végem van.Aztán hiába fordítom megakadok és bizonytalan vagyok. nem merem mert,hátha elrontom .Én úgy érzem az én gépembe csak az akku melegedés ée a felesleges cella készenlét a gond.Navi jó(1percen belül poziciót talál)Kösz a tanácsokat mindenkinek.
-
kelzsoca
félisten
-
Misi53
tag
pécsi nincs aki ennyire ért ehhez a rom dolgokhoz?
-
r66
aktív tag
válasz
Chiropractor #2480 üzenetére
Már minden tökéletesen működik...
-
kelzsoca
félisten
válasz
Chiropractor #2480 üzenetére
A Sygic, ha géppel vásárolod 5k-ba kerül, ennyit biztosan megér
-
r66
aktív tag
válasz
Chiropractor #2475 üzenetére
Talán azért nem válaszoltak, mert még senkinek nem jutott itt eszébe, hogy a Play-ről is lehetne navi alkalmazást letölteni
Ha nem nagyon szeretsz buherálni, akkor 5 eFt-ért annyira nem rossz a Sygic. Ugyan nem a legfrissebb (TomTom) térképeket használja (állítólag), de hát ezért az árért...
-
apeelme
addikt
-
Chiropractor
csendes tag
Esetleg valaki a 2434-es hsz-re?
Helló!
Esetleg megírnátok, hogy milyen, a Google Play-ből letölthető nav. app-ot használtok, ha nem a "gyári" Sygic-et? Nem t'dom eldönteni, hogy a Sygic-os verziót, vagy az a nélkülit vegyem. (alkalmi, de országok közti navigálásra)
Nagyon kösz! -
karicsek
aktív tag
A total commander-be hogyan kell új mappát létrehozni? Nekem még új a dolog.
-
eisento
addikt
kelzsoca akkor ha ilyen jokat irnak el is kezdhetnel egy ics-t is faragni a keszulekre. es amikor megveszem mar csak ra kellene tennem
-
namegin
tag
kelzsoca!
Első másfél órás custom rom használat után írok.
Tetszik a dögös "NEXT GENERATION TEAM" indítóképernyőd!
Tetszik az térképes-iránytűs háttered is, bár a vízcseppest praktikusabbnak vélem.
A hosszúnyomással ráaktiválható gyári hátterek beállítása után hogyan lehet visszaállítani az iránytűset? Nem találom a képet.
Leginkább az tetszik, hogy frissítés után végre
- azonnal csatlakozik a beállított wifi-re
- dinamikusan indítja-leállítja a gps-t ha szükség van rá
- és érezhetően nem fogy olyan meredeken a táperő, mint korábban.
- a csak kézmeleg hátlap is jelzi, hogy jól gazdálkodsz.Mindezek mellett fürge a kütyü.
Jó lesz ez, már látszik!Hálásan gratulálok!
-
Paypass
csendes tag
Üdv .
.A frissítés nagyon jól sikerült, nagyon gyorsan pozicionál.
Az eredeti vízcseppes háttérképet , hogy lehet visszaállítani?
A telhetettlen!!!!!.Köszönöm
-
karicsek
aktív tag
Jelentem, megoldódott minden program baki. Tökéletes.
Eddig nagyon jó. -
karicsek
aktív tag
Na feltettem én is az új rom-ot. A régi programok alá tettem fel. Minden maradt, egy-két program hiba kivételével.
A titanium backup alkalmazás pl. újratelepítés után sem megy, hibaüzenettel.
A 3 betűs gps progi svox hangja is hibaüzenetet ad.
Aztán, volt úgy, hogy készenlétből indítottam, ( sötét képernyő)
majd amikor az sd kártyát töltötte, elsötétült és az új sárga szöveg jött ki.
Egyelőre ennyi ami kirívó volt.
Amúgy tetszik.
Köszi -
Misi53
tag
hát ez nem nekem való
ehhez minimum egyetem kell,
ezt a romot feltakni.gépet hova kell küldeni és kinek?
-
lasimon
csendes tag
válasz
kelzsoca #2450 üzenetére
Természetesen úgy csináltam, ahogy leírtad! IMEI számot átírtam az eredetire (TC-vel
)
Sygic újra töltve!
Nem kért aktiválási kódot! Sőt a térkép beállításim is megmaradtak!
Indítás: a szoba ablakba tettem, kb 2 perc alatt talált jelet!Eddig szuper minden!
Köszönöm! a segítséget!
Üdv. -
namegin
tag
A Phoenixcard a 4 GB-os microSD kártyámra felírta a frissítést, de a végén mindig Error-ral zárt. Többször is próbáltam. Aztán lecseréltem és egy 8 GB-os microSD kártyára és felment rá szépen.
Telepítés után kártya kivesz, xTAB50 hosszúnyomással indít, és ... semmi.
Hosszú másodpercekig semmi.
Hmm.
Vártam a WayteQ logót, de nem jött...
Már azt hittem kuka lett a gép, amikor beköszönt kelzsoca BRUTÁLJÓ indulóképernyője.
Használjuk egészséggel!!kelzsoca!
Küldenék egy sört, de hogy? -
simon128
tag
Urak újabb kérdéssel fordulok Önökhöz!
Hogyan tudok úgy háttérképet használni, hogy jó legyen,! Kijelölöm és teljesen széthúzza/elcsúsztatja! Próbáltam képpontokon állítani de úgy meg nem az igazi! Előre is THX! Ja és volt egy érdekeség is de újraindítás megoldotta! Lényeg, hogy akárhányszor betettem az sd cardot, felismerte, majd rögtön le is választotta! Ezt 5x-6x csinálta majd újraindítottam ,és meggyógyult! Azóta jó!
-
kelzsoca
félisten
válasz
namegin #2451 üzenetére
Pontosan így van, de ha nyomsz egy wipe data-t (gyári beállítások visszaállítása) az IMEI el fog mászni és a regnek is annyi
tehát kérlek jegyezd fel az IMEI számot, az Elixír már nem látja, kiirtottam a telefonos részt, most már csak az Android System Info alkalmazással tudod megnézni.
-
namegin
tag
Feltettem kelzsoca zseniális romját.
És láss csodát!
A Sygic is de minden más telepített appom a wifi beállításaimmal együtt változatlanul futnak a frissítés után!!
Tedd fel nyugodtan, nem kell regiszrálni újra a Sygic-nél.(Én is küzdöttem velük keményen az xTAB50 korábbi gyári-romos frissítése után, mire engedtek újraregisztrálni.)Egyébként a frissítés után nem tudom hol lenne a készülék IMEI száma Ugyanis az Elixr2-vel már nem látok "Telefon" adatokat.
-
kelzsoca
félisten
válasz
lasimon #2449 üzenetére
Remélem, hogy úgy kezdtél az egésznek neki, ahogy leírtam, tehát leírtad a már beregisztrált IMEI számot amihez a Sygic "párosítja" az aktivációt.
Ha véletlenül kimaradt volna ez a fontos rész (remélem nem) semmi gond nincs, csak addig ne végezd el a gyári állapotra való visszaállítást (alapból a szoftver cserénél nem formázódik a data partíció) ameddig fel nem jegyzed a számot, mert akkor elugrik az IMEI, és ismét el kell játszani a Sygic aktivációt.
-
lasimon
csendes tag
válasz
kelzsoca #2448 üzenetére
Persze azt is próbáltam, de nem. Na mindegy beáldoztam egy másik kártyát és láss csodát jó lett.
Akkor jöhet a többi...
Eredeti Sygic-van rajta, remélem nem lesz gond, de bevállalom. Ezzel a készülékkel már annyi minden történt az elmúlt hónapokban, ez is belefér...
Az eredményről majd később...Köszi a segítséget!
-
kelzsoca
félisten
Feltöltöttem azért a Total Commandert=>letöltés
Letöltés után, az SD-re másolva, majd a készülékről egy fájlkezelővel telepíthető.
-
syphone
csendes tag
Hali!
gyorsaségot nem észleltem de a GPS nem ment elsőre... 2 perc után feladtam és a GPS teszt-e reseteltem után 3 mp alatt megtalálta a jelet.
A többi OK. -
kelzsoca
félisten
Aktivált SYGIC-el rendelkező felhasználók is feltehetik a custom romot
Természetesen visszajelzéseket várok, aki próbálta, jelezze vissza.
-
Chiropractor
csendes tag
Helló!
Esetleg megírnátok, hogy milyen, a Google Play-ből letölthető nav. app-ot használtok, ha nem a "gyári" Sygic-et? Nem t'dom eldönteni, hogy a Sygic-os verziót, vagy az a nélkülit vegyem. (alkalmi, de országok közti navigálásra)
Nagyon kösz! -
syphone
csendes tag
Hali még1 kédés:
Gondolom a gyári ROM-ot azért vissza lehet tenni, ha valami garis probléma akadna idő közben nem? -
simon128
tag
Urak egy kérésem lenne!
Feltettem az új kelzsoca féle romot! Kajak lett csak az erdeti esőcseppes háttérképet szeretném belinkelni, de a készüléken nem találom! A forumon már valaki ha jól emlékszem belinkelte, de nem találom! Ha valaki felnyomná azt megköszönném! THX!! -
syphone
csendes tag
Fel tudnátok tenni az ROM-ot valahova (mondjuk a data.hu-ra?) ahol nem kell regisztrálni a letöltéshez?
köszi előre is -
kelzsoca
félisten
válasz
kelzsoca #2419 üzenetére
Hamarosan leírom, hogy miképp tudják feltenni, és használni azon felhasználók is a custom romot, akik Sygic szoftverrel vásárolták a készüléket, és nem szeretnék ez miatt újra aktiválni (IMEI szám változás) tehát kis türelmet kérnék.
(#2420) syphone
Ez még a Gingerbread, de amint kijön az ICS, és lesz hozzá forrás, arra is ez a sors vár, tehát abból is készülni fog custom rom
-
syphone
csendes tag
Had kérdezzem meg ez még Android 2.3-as ROM, vagy már az ICS?
Köszi -
kelzsoca
félisten
-
r66
aktív tag
válasz
kelzsoca #2416 üzenetére
"akik eredeti Sygic szoftverrel használják a készüléket"
Egyértelműen, máshol ennek semmi jelentősége - amíg a gyári frissítésnél nem derült ki, hogy változik az IMEI, és emiatt újra kell aktiválni, addig azt se tudtam, hogy van neki ilyenje
(Egy 'nemtelefonnál' nem volt logikus.)
-
kelzsoca
félisten
Az IMEI elmászhat, ez ugye csak azon felhasználóknak fontos információ, akik eredeti Sygic szoftverrel használják a készüléket.
Elvileg a gyári rom visszarakható, ha jól értettem?
Elvileg és gyakorlatilag is visszarakható, a mai napon már javasoltam is valakinek, hogy a biztonság kedvéért egy hosszabb út során, legyen nála egy olyan SD kártya, amiről bármikor telepíthető a gyári szoftver.
-
r66
aktív tag
válasz
kelzsoca #2414 üzenetére
Nem kell hozzá a Sygic, csak meg kell nézni az IMEI számot előtte-utánna...
Megzavart, hogy feltételes módban írtad, hogy megváltozhat az IMEI.
Azt lenne jó tudni, hogy ahol változik, ott miért, ahol meg nem, ott miért nem. Hátha a szerencsések közé kerülök ...
Ha tutira változik, akkor csak egy nagy levegőt kell vennem, oszt had menjen...
Ha tényleg gyorsabban jön a gps pozició, (ahogy fentebb már írta valaki) - akkor mindenképpen kokettálok az új rommal.(Elvileg a gyári rom visszarakható, ha jól értettem? Nem mintha nem bíznék a munkádban
, csak még sok idő vissza van a garanciából, hátha szükség lesz rá... )
-
kelzsoca
félisten
válasz
Loituma69 #2405 üzenetére
Köszönöm a visszajelzéseket, vannak benne még azért hibák, a data pedig nem formázódik egy szoftver felhúzása során (ezért maradtak meg a beállítások-alkalmazások stb..) tehát a teljesen szűz rendszerhez a gyári beállítások visszaállítása menüpont ajánlott (aki úgy gondolja tiszta lappal kezdené )
-
zoli669
tag
A YouTube telepítése közben "Szintaktikai elemzés hibája" hibaüzenetet kapok a belső memóriából telepítve a YouTube .apk filet, mert a Payról nem elérhető! Ötlet?
-
Loituma69
őstag
Nem birtam ki holnapig, már fel is toltam az új romot!
Mielőtt felraktam volna a xTAB-50 Nextgen custom rom-ot, lefuttattam quadrant tesztet : 1623
pont lett. Ezután felraktam az új romot és elsőnek lefuttattam megint a tesztet : 1726 pont. Kiváló nem csak a teszt látja gyorsabbnak az xTAB 50-et, hanem használat közben is csak úgy hasít. Hihetetlen szárnykat kapott a kütyü pedig semmi red bull-t nem kapott, egyszerüen csak egy hozzáértő nyúlt a szoftverhez! Elismerésem igen jól sikerült a rom! Köszönöm!
Más a PhoenixCardV306 programot a c gyökérbe rakjátok PhoenixCardV306 könyvtárba és akkor mindig lesz felírat a programban. Jah és rom felrakás előtt semmit nem töröltem a gépről és frissítés után minden megmaradt wifi beállítások utólag telepített progik stb...még a 3 betüs szoftver is azt sem kellett újratelepíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Itt az első fecske, a WayteQ androidos navijának prototípusát próbáltuk ki. Lehetséges, hogy a Windows CE ideje lejárt és ez a jövő iránya?
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Intel Core i7-13700K Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest