Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rank17
csendes tag
"Sygic szoftvert használok de nincs elég hely a letölteni kívánt térképeknek, mit lehet tenni ?
Ahhoz, hogy a Sygic fájljait külső SD kártyára tudjuk átmozgatni a következőket kell tenni:
● Ha még egyetlen egy térkép sincs letöltve akkor töltsünk le legalább egyet, a legkisebb méretű is elég lesz.
● Mozgassuk át a Sygic_voucher/Aura mappát az SD kártyára.
● Töröljük a Sygic alkalmazást a készülékről (Beállítások → Alkalmazások → Alkalmazások kezelése)
● Telepítsük fel újra a Sygic:Voucher Edition/Sygic:GPS Navigation alkalmazást a Play Store -ból.
● Indítsuk el az alkalmazást." -
Loituma69
őstag
Össze vissza butaságokat írogattok.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
apeelme #2992 üzenetére
Pontosan erről van szó látod, én is ezt mondom, de hogy minek...
Ha ez egy sz.r vagy nem felel meg, akkor el kell adni, kell venni másikat, ennyi. Ki kell cseréltetni a szervizben, HA tényleg rossz. Lehet hibás, hisz műszaki cikk. DE mindennek megvan a maga elintézési módja... és az nem az, hogy f.som a szót heteken át, hogy "háátttteezzdeessszzarrr...", hanem az hogy szépen elballagok vele oda ahol vettem és a vélt követeléseim megpróbálom érvényre juttatni. Hamar kiderülhet persze ilyenkor, hogy ezeknek semmi alapja nincs és akkor még jobban lehet puffogni... hiába.
-
eisento
addikt
válasz
apeelme #2992 üzenetére
meg en ugy tudtam ha nem is mindenkinek de a legtobb mentuautoba raktak gps-t az megint mas kerdes hogy sokszor ki is lopjak belole, de ha tenyleg ennyire szar akkor minek varni ics-re vagy barmire el kell adni venni masikat. nalam szemely szerint jol mukodik gyorsan is talal jelet nem szakad meg meg budapesten sem a sok epulet kozott, es az akkuja se merult le utoljara pentek delutan kapcsoltam ki ma kapcsoltam be es a fel felett volt meg igy is. telo netjet megosztottam wifi hotspotkent a navival racsatlakoztam gyonyoruen huzza le a tmc infokat szoval nalam ez is jol mukodott, bar enyem meg most lesz egy hetes holnap es ahogy elmondta loituma meg meg valaki 2 het utan fog elromlani!
szoval meg egy hetig siman hasznalhatom
navigonnal igoval is jol mukodik
-
apeelme
addikt
válasz
Keeperv85 #2989 üzenetére
Egy kicsit megteltem, szal most leírom...nem érdekel.
Sokaknak megfelel ez a gép az elismert hibáival együtt, sőt sokan azt mondják tökéletes így ahogy van...Neki nem, és ezt minden egyes nap elmondja hol irónikusan, hol pedig mérsékelt arroganciával, és próbál másokat is meggyőzni erről. Számomra picit unalmas már, és mostanra már eléggé zavar is...
A készülékkel persze semmi nem történik hiszen nem küldi el szervízbe mert attól fél hogy megint elhúzódik a javítás és szegény WayteQ megint küldhet Neki fájdalomdíjként valamilyen ajándéko(ka)t...
Az meg végképp szánalmas hogy egy általa sz@rnak vélt készülékkel akar emberi életeket menteni (még ha nem is közvetlenül) mentősként, és állandóan erre hivatkozni, még úgyis hogy már rendelkezik másik céleszközzel...
read-only on...
-
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
eisento #2988 üzenetére
Én meg azt nem értem, miért kell pont ez az eszköz. Lehet venni jobbat, szebbet. olyat, amire lehet külső antennát kötni... Francnak kell ezzel szenvedni, ha egyszer nem megy úgy, ahogy valaki elvárja!
Ja hogy az ára az tetszik. Aham. Perszeszehogy... Mikor arról van szó, hogy egy másik csak GPS-nek használható eszköz 100 felett van, akkor bezzeg csend van...
-
eisento
addikt
válasz
Loituma69 #2984 üzenetére
te figyu mar ha megallsz egy helyen ahova hivnak akkor minek kapcsolod ki a keszuleket?
mert azt nekem ne mond hogy magatol kikapcsol ha valahol megalltok... mert akkor a szoft nem jo amit hasznalsz, en mint valamelyik nap leirtam volt hogy 30 percen belul 8x is meg kellett allni hol itt hol ott, es nem kellett varnom semmifele pozicionalasra bemasztam a kocsiba uj cim es mar mentem is a dolgomra... -
SzaboZE
addikt
válasz
Loituma69 #2984 üzenetére
Rakd fel a régi firmware-t, akkor nem fog hidegindítani, ha elveszik a jel akkor meg defaultot nyomsz és megjavul. Menet közben persze hogy 2 perc mire talál jelet, álló helyzetben kellene indítani. (tudom nálad ez nem megoldható, de csodák nincsenek) Nekem a nextgennel eddig egyszer fordult csak be a gps, nyomtam egy gyári érték visszát és mentem a dolgomra tovább.
-
Loituma69
őstag
válasz
<>jana<> #2983 üzenetére
Ez a lényeg a gyorsaság, nálam átlag 1.30-1.50 perc alatt pozicionál. Én mentőben hsználnám, de nem lehet mert mire pozicionál addigra meg tettem 2 km-t nincs idő töketlenkedni. Egy normális gps ahol kikapcsolod azt megjegyzi és amikor bekapcsolod 3-5 másodperc és pozicionál, na ezt nem tudja az xTAB 50 ezért írtam olvass vissza mert ez már 100x lelett írva. Te hiába írod, hogy a te kütyüd 40 másodperc alatt pozicionál amiko nálam meg jóval 1 perc felett! Az első gyári rom tudta a gyors pozicionálást, egy darabig utána teljesen behalt. A jelenlegi atom stabilan pozicionál bármikor, de lassan. Ez is le lett már írva 100x nem akartam volna megint leírni de mind1.
-
válasz
mkRoland #2973 üzenetére
~5 órát nekem is kibírt a HTC Wildfire, és a végére nem is merült le teljesen, de a telefont azért viszem magammal, hogy ha bármi baj van, akkor tudjak telefonálni. Ha útközben lemerül, akkor b.szhatom, ezért szabadultam meg az okostelefontól. Inkább viszek két ketyerét, mint egyet...
simon128: Az is "okostelefon", ugyanott tartanék vele, mint a Wildfire-rel.
-
<>jana<>
senior tag
Nem értem miért akkora baj, hogy 40 mp alatt pozicionál csak a GPS.. Lassan 5 éve használok ilyen kütyüket és mindegyiknek kellett eddig ennyi idő. Amíg beírom a címet biztosan talál jelet, ritka az ha nem.
-
NGyuri
aktív tag
Sziasztok!
Erra a SD kártya kezelésre nincs valami gyógyír? Idegesít az állandó device out-device in...
Üdv
Köszi! -
mkRoland
senior tag
Endomondo a Telenor OneTouch/Alcatel OT990 telefonommal (külső akksi és töltés nélkül, folyamatos GSM-elérhetőség mellett) minimum 3 órát kibír, de már pontosan nem emlékszem, hogy mikor mennyit tököltem (pl.: csobbanás a Velencei-tóban, boltokban nézelődés, megállni enni egy gyrost) és milyen töltöttséggel értem vissza, de szerintem az 5 óra nem gond neki.
Van egy 7" Huawei Ideos S7 slim tabletem, amiket hardverapro-n ~30-ért dobálnak (van belőle wifi-only és 3G+wifi változat is, ez utóbbi csak függetlenül került Mo-on forgalmazásra, még a T-mobilenál megvásárolható is ilyen volt), ebben van GPS is, kapacitív (5 ujjat is érzékel), és 3250mAh-s akksi). Ezzel Endomondo-zni még nem próbáltam, de bekapcsolt kijelzővel folyamatos HSPA netezéssel (már ahol nem csak EDGE érhető el) + játékkal hazajutok vonaton (~3 óra). -
Köszönöm a válaszokat!
Tehát egy külső akku mindenképpen kell hozzá.Eddig ez a kis készülék az egyetlen kiszemelt.
iPod Touch-ban nincs GPS, iPhone 3G nem kell, mert a telefont teljesen külön szeretném használni, tabletek nagy része kiesik, mert nincs bennük GPS (max. 35e Ft-os ár).
Olyanra lenne szükségem, amiben van GPS, WiFi (telefon funkció és 3G egyáltalán nem kell) és kibír GPS-szel 4-5-6 órát, amíg elmegyek egy túrára.
Meguntam a mai "okostelefonokat", mert ha valami "okosra" szeretné használni az ember, akkor lemerülnek és utána szaladni kell a töltő után, hogy telefonálni tudj... -
CBool
tag
Sziasztok!
A belső tárhelyre kezdtem el fájlokat másolni csak megállt ez a dolog. Újra is indult, viszont azóta bekapcsol, de az Andoid nem áll fel. Teljesen új készülékről van szó. Találkozott már valaki ilyennel?
-
Loituma69
őstag
Navitel progit használom túrázásra geocasingre. Vértesbe velencei-hegységbe rendszeresen tekerek montain bikevel és a navitelt használom a telefonomon. Mert a telosimán műkszik 5-6 órát navigálás közben, ami ugye nem hátrány több órás túrán. De godolom, ha fut a navitel xperia arc telefonomon, akkor az xtab 50 is fog működni igaz nem 6órán át!
-
Nem próbálta valaki a navigációt Locus-szal (pl. túrázáshoz, bringázáshoz)? Vagy esetleg a GPS trackinget Endomondo-val?
Ha nem megy folyamatosan a kijelző, akkor tovább is működhet, mint 1,5-2 óra, nem? -
Keeperv85
nagyúr
válasz
Loituma69 #2956 üzenetére
Figyi! Mindenki tudja már, hogy a tiéddel csak a gond van... Vagy nem tudod használni, vagy tényleg hibás a készülék. Mégis minek kínlódsz vele? Hirdesd meg, add el, garanciálisan cseréltesd le, várd meg azt a pár hetet (max egy hónap) amíg kijön az ICS. Nem tűnik fel, hogy olyan hibáid is vannak, ami másnál nem jelentkezik? Oké, szoftveres gondok vannak. Dokumentált bugok vannak. Mindenhol vannak. De neked nem szoftveres gondjaid vannak. Valami baj van, ha te szeretsz valamivel szenvedni, mikor lenne más megoldás is...
-
eisento
addikt
válasz
Loituma69 #2952 üzenetére
miota megvettem minden nap hasznaltam... kivetelesen holnap nem fogom mert gulyasfesztivalon leszek. hetfon megyek a becsi repterre oda-vissza utra. ma reggel direkt szamoltam mielott elindultam pestre 27mp telt el a primo elinditas es a gps pozicionalas kozott. ennel nem volt gyorsabb se a cns globe hd-m sem az elotte levo x920bt.
de meg mindig nem ertem miert kell majd minden nap leirnod szinte ugyanazt hogy neked nem jo lassan meg majd azt kell olvasni hogy vettel x keszuleket es az mennyivel jobb. na az kulonosen jo lesz
-
Loituma69
őstag
válasz
kelzsoca #2950 üzenetére
Szoftveresen hibátlan! Garanciában cserélik, de nem ez a lényeg' hanem a kiváló gyors support nekem bizonyítottak a wayteq nem bizonyított semmit szoftver terén! A waqteqnál az akarattal és korrekt segíteni akarással semmi gond sőt példa értékü de tényszerü kézzel fogható és használható segítség csak szóban történik!
Eisento az xTab 50 kifogástalanul hibátlanul navigál ezt senki nem vitatja, de lassan pozicionál és ott van még a halom hiba amiket nem sorolok fel, mindenki tudja aki nap mint nap használja, hogy mik a problémák!
-
eisento
addikt
válasz
Loituma69 #2949 üzenetére
kezd mar kicsit idegesiteni...
mellesleg vard meg a ket hetet mert lehet akkor fog elromlani a keszuleked!
irhatnal a supportnak hogy dobjanak mar ossze neked egy gps-es tabletet is es vegre mindenki boldog lenne te az uj hibatlan keszulekeddel mi is hogy nem lenne az allando "rinya"majdcsak bezarjak mar a topikot is....
csak hogy legyen mar egy kis jo is. tegnap volt egy 450km-es navigalasom szolnok martfu tiszafoldvar toszeg ossze vissza keresztbe kasul tokeletesen mukodott, ma csak egy budapest szuglo utca - szolnok tav volt oda vissza ugyanugy tokeletes navigalas volt, sot a telomon csinaltam wifi hotspotot automatikusan csatlakozott is a wayteq es mar le is rantotta a tmc infokat
inkabb nem irok amig nem jon ki az ics maradok az only forumolvasasnal
-
kelzsoca
félisten
válasz
Loituma69 #2949 üzenetére
Az összehasonlítás akkor állná meg a helyét, ha a MyAudio is forgalmazna Androidos GPS-t, ezt vásároltad volna meg, és erre adtak volna azonnal javítást/szoftvert, és erre/ehhez ígérnének friss rendszert.
Ehhez képest egy mezei tabletről van szó, itthon két forgalmazó van, aki kiemelkedik a többi közül supportban, ez pedig a WayteQ és a ConCorde.
A MyAudio-nak még igen sokat kell bizonyítania.
ui: közben jó áron eladtam a 908A hibátlan kütyüt
Úgy olvastam pixelhibás volt....
-
Loituma69
őstag
Nem hangulatot szeretném fokozni csak leírom tapasztalatomat egy másik céggel kapcsolatban! 3 hette vettem egy Myaudio 908A tabletet, alapból 4.0.4 android volt rajta teljesen hibátlan működés stb... Pár nappal később megláttam a gyártó odalán egy új jövevényt amit reklámoztak, hogy most kezdik gyártani forgalmazni. Meg is rendeltem, közben jó áron eladtam a 908A hibátlan kütyüt. Tehát az új jövevény myaudio 1016DCC tablet
3 hete lehet kapni az országban én 1 hete vettem meg, alapból 4.0.4 android futott rajta, de gondok voltak vele akkumulátor tőltés érzékelés tőltöttség kijelzés hiba stb. Telefonon felhívtam myaudio ügyfélszolgálatot és mi tőrtént még az nap mailban elküldték az új javított romot! Amit feltelepítettem röpke 5 perc alatt és lőn csoda hibátlan lett a kütyü megszünt minden eddigi probléma, jah és a mail végén volt egy apró üzenet amiben közölték, hogy 2-3 hét és küldik az új rendszert nem javítást hanem koplett új rendszert a JB 4.1-et. Lényeg 3 hete forgalmazott kütyüre 1 héttel a kiadás után elkészítették a javítást ami valóban javított és még 2-3 hét és jön a 4.1 JB. Wayteq májusban kiadta az xTAB 50-et hibás rossz szoftverrel, ezután jó pár héttel később küldték a javítást ami csak egyetlen egy hibát a pozicionálást javított jah és alapból 2.3.4 droidról beszélünk! Kb ekkora különbség van a hozzá állás és támogatás gyorsaságában és minőségében a két cég között! Uff beszéltem! -
lasimon
csendes tag
Csináltam egy újra indítást, a menüsor eltűnt (térkép módban). Ok minden.
Üdv.
-
lasimon
csendes tag
válasz
kelzsoca #2944 üzenetére
Na frissítettem! (gyári)
Visszaraktam a Sygic-t , aktiválni kellett, de elfogadta (Az IMEI szám persze feljegyezve)
Indítás: 10 mp-en belül talált jelet. Hurrá!
De már láma vagyok: a felső menüsor fennmarad térkép használatban is, hogyan kell "eltüntetni"?
Bocsi, de azért nem semmi ez frissítés, legalábbis nekem (63 éves)
Üdv.
-
-
mkRoland
senior tag
Remélem, nem fogom elkiabálni, de nekünk a legelső gyári ROM-mal (amivel kijött) szépen teszi a dolgát, GPS-ként használva a mentőnkben. Szivargyújtón van 7/24, csak a képernyő van kikapcsolva, wifi is állandóra belőve. Semmit nem változtattam rajta, gyári minden, microSD kártya csak 1-2 óra erejéig volt benne (zene erről szólt FMT-vel kilőve a autórádióra), nincs SuperUser, Nemus Launcher az alapértelmezett felületkezelő.
-
kelzsoca
félisten
válasz
lasimon #2938 üzenetére
A custom rom még az első forrásból készült, ahol problémás lehet a GPS kezelés.
Ha Sygic-et használsz, akkor egy gyári beállítások visszaállítását próbálj meg a szoftver beállításainál nyomni, ha egyéb navigációt, gondolom ott is van hasonló menüpont.
Amennyiben ez nem megoldás, csinálj egy factory reset-et a készüléknél, ha ez sem oldja meg dobd fel az utolsó gyári frissítést.
-
lasimon
csendes tag
Hello!
Már azt hittem nem tud meglepni a készülék semmivel, de mégis:
Előtörténet: május óta megvan, minden létező nyavalya elő jött rajta, amelyekkel már sokan találkoztak, szorgalmasan ment az aktuális frissítés, de igazából nem tudtam használni hosszabb ideig, mondjuk egy hétig.
A legutolsó a kelzsoca frissítést tettem fel, amely után láss csodát tökéletesen működött a kicsike. Nagyon megörültem, na végre... Még azt is megkockáztattam, hogy nem vittem magammal "tartalék" GPS-t, s nem hagyott cserben. Már azon voltam írok ide a fórumba, ne "bántsa" senki ezt a príma készüléket, mert igenis használható... Jó hogy nem tettem.
Két nap óta nem talál GPS jelet jelet, már minden trükköt kipróbáltam (ráadásul útközben hagyott cserben) . Most akkor mi a teendő? Ja, csak GPS-nek használom ill. használnám
Szeretem a kihívásokat, ezért is van meg még, de egy kicsit soknak tartom.
Üdv. -
kelzsoca
félisten
Urak, kicsit elmentünk a témától, és kezd sok lenni az OFF, esetleg privátban vagy a Sony topicokban le tudjátok beszélni a frissítési tapasztalatokat.
-
HeavyToys
senior tag
válasz
Keeperv85 #2934 üzenetére
Dehogy, de ha értelmezed amit írok, akkor láthatod, hogy azt mondom, hogy ez az egész a T hibája. A Sony kiadta az ICS frissítést, az, hogy a T-nem teszi elérhetővé, már nem a gyártó hibája. Nyilván azt te sem gondolod, hogy megcsinálják a Minire és a T-nek egy alapoktól új romot fognak írni...
Emiatt az, hogy nincs rá szoftver hülyeség, mert pl a Telenorosok már rég megkapták. Értem, hogy ez téged nem vigasztal, de a T-nél kell panaszkodni.
Mint mondtam, a T-s ügyfélszolgálat asztalát püföld, mert erről ők tehetnek, nem a gyártó.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
HeavyToys #2933 üzenetére
..és azt hogy szeretnéd a T-s telefonra feltenni, mert elmondom ha akarod lassan és érthetően: T-s verzió nincs, mert nem lett kész. Persze közben a készülék kikerült a szolgáltatói kínálatból is, mert kifutott. Ez nem jelenti azt, hogy a szoftvernek nem kéne elkészülnie! A T-s Minire tehát NINCS kész a frissítés. Soha valószínű már nem is lesz. Kösz. Ha ráteszem a másikat, akkor meg a gyártói, meg szolgáltatós garanciám is ugrik egyszerre.
Kvázi akkor most azt mondod ugye, hogy ne legyen annyira off, hogy ha a Wayteq kivenné az xTab50-est a kínálatból, akkor jó így ahogy van, már nem is kell másik szoftver?! Ne vicceljünk már!
ST15i:
2 éves készülék garancia van rá, erre azt mondják hogy "szoftveres hiba, amit MI nem tudunk javítani, csak a GYÁRTÓ, várja meg a frissítést, készül!". Akkor most kihez vigyem ezt a f.s-t, hmm? A szolgáltató NEM fog szoftvert írni! A gyártó meg nem adja ki... -
HeavyToys
senior tag
válasz
Keeperv85 #2932 üzenetére
Ne haragudj, de pl a Minire, VAN frissítés. Egyszerűen annyi az egész, mivel a T kínálatából lekerült a telefon, így megszűnt a support. Mivel a frissítést alá kéne írni a T-nek vagy kérnie kellett volna itt ez most mindegy, mivel függő a telefon, így ez nem történt meg ergo nincs frissítés.
Nekem is már ICS van a Live With Walkmanemen, semmi gond vele, megjött "időben". Több mint 1 hónapja ez van rajta.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Loituma69 #2931 üzenetére
A frissítést a Sony készíti, a szolgáltatónak, nehéz felfogni hogy NINCS kész?! Nem tudom másképp leírni, érthetőbben. A Sony adja a szolgáltatós verziót, ők teszik fel a PCCompanion szerverre is, NEM a szolgáltató! Következtetésképpen mivel NINCS T-s frissítés, mert a kedves Sony le sem ..ja, így NINCS mit kiadni! Nincs a szolgáltatónál semmi!
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Loituma69 #2927 üzenetére
Súlyos tévedésben élsz! A szolgáltató megrendeli a frissítést, fizet érte. A Sony pedig esetünkben elkészíti... már vagy fél éve. Az hogy nincs még kész, kizárólag a Sony hibája.mint ahogy az is, hogy 2012 közepén még ugyan úgy kiadta ezeket a modelleket GB rommal a szolgáltató felé, mint az összes többit. Nem kell mindent a szolgáltatóra fogni, ugyanis NEM ők készítik a csomagokat! Az ígérgetéssel meg tele a padlás. Akinek van minije, az pontosan tudja, hogy az automatikus fényerőszabályzás miatt root nélkül a készülék életképtelen....úgy meg bukod a garanciát. Kösz, de Sony-t többet nem kérek...
-
kelzsoca
félisten
válasz
SzaboZE #2923 üzenetére
A Sony most megrázta magát, és nagy erőkkel a frissítésbe kezdett, a Samsungnak rengeteg új(abb) készüléke van, azokra nem fog érkezni semmi sem, mint ahogy az LG vagy ZTE telefonokra sem igazán várható.
Ez egyedül üzleti megfontolás tárgya, hiszen minek vennék meg az új készülékeket, ha a régi is tudja ugyanazt az új oprendszerrel?
Ez úgy működik általában, hogy kiadnak egy adott készüléket, és amilyen rendszerrel érkezik, azzal is fut ki, ha új rendszer kell, a user vegyen új készüléket.
A wayteq-es JB frissítésen nagyon csodálkoznék a korábbi gps-ek frissítési hajlandóságát elnézve.
Meglátjuk.
(#2927) Loituma69
Már régen el lehetett volna adni a készüléket, többen a topicból is kérték, hogy mondj rá egy árat, és megszabadítanak tőle.
-
Loituma69
őstag
válasz
Keeperv85 #2926 üzenetére
A szolgáltatód tehet róla, ha nincs elérhető ics a telefonodra. Az enyém gyári független. Soha nem volt szolgáltatós telefonom, nem is lesz! A hibás nem hibás témába már nem megyek bele mert belefáradtam. Egy dolog érdekel az enyém legyen jó ,hogy végre nyugodt szivvel lelkismeret furdalás nélkül eladhassan és vegyek vagy cseréljek egy haszálható megbizható gps-t.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
SzaboZE #2923 üzenetére
A Sony ICS frissítését hagyjuk inkább. Régi kernelre backportoltak mindent, azt is csak a független darabokra szorgalmazzák. A T-s ST15i-m éppen nincs a listán...
@Loituma69:
Akkor légyszeves linkeld már be nekem ide, a T-Mobileos ST15i-re a frissítést!
Amúgy ha szoftverhiba: nálam miért nem hibás? Miért nem hibás mindegyik?!
-
SzaboZE
addikt
válasz
kelzsoca #2920 üzenetére
De azok a készülékek általában nem pár hónapja vannak a piacon.
Sony: Sony hivatalos ICS frissítés
Samsung: Samsung hivatalos ICS
Az érthető ha egy 1-2 éves készülékre nem jön ICS (mármint nem érthető, hanem sajnos megszokott), de egy pár hónapos modellre azért ez nem igaz általában. Amikor az xTAB-50 megjelent a piacon, akkor már gyári ICS-es eszközök is forgalomban voltak. Ez egyedül üzleti megfontolás tárgya, hiszen minek vennék meg az új készülékeket, ha a régi is tudja ugyanazt az új oprendszerrel? A wayteq-es JB frissítésen nagyon csodálkoznék a korábbi gps-ek frissítési hajlandóságát elnézve. -
Keeperv85
nagyúr
-
kelzsoca
félisten
A legtöbb neves gyártó még nem is frissítette készülékeit GB-ről=>ICS-re, és valószínűleg soha nem is fogja (nem, nem átugorja az ICS-t és Jelly Bean-re frissít)
Többek között a Samsung, Sony, LG, ZTE és társairól beszélek, és globálisan több millió példányban eladott készülékekről.
Globálisan még mindig csak ~20% az Ice Cream Sandwich részesedési aránya=>katt
Visszatérve az xTAB-50-re, előfordulhat hogy a jövőben még JB is érkezhet rá
-
simon128
tag
Köszi a segítséget srácok! Eddig nem csinálta csak 1 hete amióta visszajött a szervízből, de szerintem rájöttem a hibára csak ki kéne próbálnom ,de most éppen meló van! Amikor visszajött akkor egy másik újabb apkval tettem fel , nem a régivel, szóval most feltettem a régivel. Már csak ki kéne mozdulni innen és próbálnám is!
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
bolcsodal #2907 üzenetére
Dokumentált bug. Leadtuk javításra a mérnökség felé már. Van még pár másik is, de szépen fogynak. Kicsit legyetek türelemmel és ne pánikoljon senki, ezeknek 99%-a nem hardveres eredetű hiba, a fennmaradó 1% (akku problémát jeleztek többen) a garanciális szerviz alá tartozik.
-
bolcsodal
addikt
15% alatt nekem is meghülyült a kijelző és az érintésérzékelés. GPS-t értelemszerűen nem próbáltam ilyen alacsony akku töltöttség mellett, de könnyen elképzelhető, hogy arra is hatással lehet. Az esetek többségében, azért nem ez a jellemző, ha navigációra használod a készüléket (töltőn van, autóban).
-
r66
aktív tag
válasz
badpad1979 #2904 üzenetére
Az alapverziónál én is tapasztaltam ilyesmit, de nem volt egyértelműen ehhez köthető a pozicionálási hiba. A kijelző 'megbolondulása' viszont igen.
Kelzsoca rom-ja még a régi szofton alapul, ezért előjöhet a pozicionálási hiba.Kelzsoca munkáját ugyan maximálisan elismerve, de én azt tanácsolom, hogy a gyári frissítést tedd fel - a 160-as verziónál nincs gps hiba (a lassúságot leszámítva) és végül is, gondolom gps-nek akarod használni...
-
Loituma69
őstag
válasz
badpad1979 #2904 üzenetére
Egyedi probléma minden xTab 50 hibátlan, nem pozicionál ilyen nem lehet.
-
badpad1979
csendes tag
kelzsoca rom feltéve....
Kérdés1:
találkozott valaki olyannal, ha az akku szint leesik kb. 25-30%-ra, akkor a gps nem talál műholdat?
50% vagy annál magasabb töltöttség esetén szinte azonnal talál jelet a navi program elindítása után...most megint 23% az akku szint, nem talált műholdat, most töltöm, majd firssítem az infót
Kérdés2:
kelzsoca romja a 160-as verziós hivatalos frissítésre épül? -
apeelme
addikt
Passz, nem néztem még utàna ...
==================================
CyanogenMod7.2 : ma végre sikerült az audio részt is beüzemelnünk CM alatt. A főbb hardverelemek ìgy màr müködnek, jön a hibakeresés.
Ami gondot okoz hogy egyetlen nyamvadt fizikai gomb van a készüléken, és az ràadàsul a POWER.
A videólejátszás nem az igazi. Az SD és belsô flash mountoláskor még gubanc van, és rengeteg az olyan funkciò amit le kell tiltani, vagy ki kell iktatni.
Példàul azért mert ez nem telefon. De nyugalom, még ìgy iszonyatosan testreszabható marad a cucc!
Röviden ennyi, minden szabadidőnket erre szenteljük ùgyhogy kitartàs!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Itt az első fecske, a WayteQ androidos navijának prototípusát próbáltuk ki. Lehetséges, hogy a Windows CE ideje lejárt és ez a jövő iránya?
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hardcore café
- Gitáros topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 11
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest