Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jopont
senior tag
-
jopont
senior tag
-
jopont
senior tag
Erröl beszélek. Ez normális? Csak elég egy megerősítés. Köszönöm
-
-
jopont
senior tag
Nektek nem vacakol CM romnál a memoriakártya számítógépre csatlakoztatása? Nekem, amint valami nagyobb fájlt akarok felmásolni rá, egyszer csak lecsatlakozik és a számítógépen hibás meghajtóként szerepel.
-
namegin
tag
Valaki látott már forgalmi eseményt kijelezni a Sygic-kel?
Sygic kapcsolat a szerverrel megvan (autón belüli wifi-n keresztül, amit a mobilnetes telefonom oszt meg az xTAB50-nek. Sygic kis zöld pontocskával jelzi, hogy on-line a kapcsolat), mégsem látok sehol forgalmi eseményt.
(Ugyanakkor a gugli play-ról letölthető ingyenes Egérút apps számtalan útfelbontást (is) jelez. Azokat szépen elkerülve tervez utat.)
-
apeelme
addikt
-
-
jopont
senior tag
Addig, ameddig nem használom kocsiba, úgy látom, mindenképp kell hozzá hálózati töltő. Tegnap délutántól volt USB-n, de csak 91%-ig tudja feltölteni. Vagy ez csak nálam van így?
Amúgy mi a BL? -
kelzsoca
félisten
válasz
cybercom78 #3673 üzenetére
A BL érkezik majd a forrással.
-
laszlohu
addikt
Egy másik fórumba Írta Kelzsoca az alábbiakat
egy másik kütyüvel kapcsolatban :Sd kártya dobálás oka :
idézet
Kelzsoca -tól :"Készenlétbe téve, az SD foglalatról/kártyáról a bootloader leveszi a feszültséget, és a következő wake up-nál (ébresztés) ráadja, ez pont olyan mint amikor beteszed és kiveszed az SD kártyát.
Ez a nagy "sd dobálás" titka
ui: értelemszerűen ha valami app közben ciklikusan felébreszti a gépet, akkor a kijelző felvillanhat bizonyos időközönként, és minden ilyen esetben megtörténik az sd kártya csatolás-leválasztás is.
A bootloader további hibái még:
- bekapcsolt állapotban, töltőre csatlakoztatva a gépet nem lehet csak resettel kikapcsolni.
- kikapcsolt állapotban a gépet töltőre csatlakoztatva, az magától bekapcsol."utóirat: gondolom az ICS javítani fogja.
-
Misi53
tag
válasz
badpad1979 #3665 üzenetére
az én hálózati töltöm.
model.AKO2G-0500200V
INPUT.100-240V-50/60Hz 0.35A
OUTPUT5V----2A.EZ MIT TUD ?én a pár számadatból nem jövök rá!!! .itt nincs az, hogy 1000mA meg 2000mA. aki tud válaszoljon legyen szíves.
-
r66
aktív tag
Amit eleinte lehetett venni, az 2000 mA, amin piros led világít, az 1500. Hogy mennyi 'mAh' az nincs ráírva.
Szerintem nem feltétlenül kell 'gyári', én se mindig azzal használom, de 1000 mA-nél kisebbet ne vegyél. A tapasztalatom az, hogy számítógép USB portja csak szinten tartásra elég, töltésre nem igazán, és az hivatalból 500 mA.
-
jopont
senior tag
Akinek van hozzá gyári hálózati töltő, az hány mAh? Köszönöm!
-
-
ha7at
tag
válasz
kelzsoca #3643 üzenetére
Mi az ha jó? :-)
Egyszerű dolgok:
Legyen modern op rendszere hogy még sokáig tudjam használni frissebb programokkal is működjön még pár évig.
A gps működjön legalább úgy mint egy 10 évvel ezelőtti készülékben . ( szerencsére ez már megvan)
Hatékonyabb energiagazdálkodás.
Amiben jó a készülék tesztelgettem a wifit hálózatkeresésre alig marad le a dell netbooktól a vételi jel erősségben, és ugyanolyan gyorsan találja meg a hálózatokat.
A kijelző láthatósága is jó.Lemaradt találtam egy jó alkalmazást az xtab-50-re jól illeszkedik hozzá :
http://gpsgames.hu/forum/2/3164/ghu_android/ -
kelzsoca
félisten
válasz
Danny_L.hu #3657 üzenetére
Szia!
Köszönjük a linkeket és az érdeklődést, itt már írtam korábban, hogy várható a már elkészült CM7 porton felül más is: katt
A meglévő tabletekre készült portokkal nem szeretnénk semmit kezdeni, inkább a 0-ról kezdjük/módosítjuk, és építjük fel a szoftvereket forrásból.
ui: Ha jól tudom Christian Troy már nem foglalkozik Allwinneres eszközökkel, áttért a Rockchip (RK3066) SoC-al szerelt gépekre.
Üdv: kelzsoca (Next Generation Team)
-
Danny_L.hu
tag
Sziasztok!
A10-es gépekre már létezik CM9 (sőt CM10-et is próbáltam már az A10-es Ainol tabletemen), igaz nem RC, csak nightly, és nagy valószínűséggel nem is fejleszti tovább az emberke, mert áttért más SoC-re. Ettől függetlenül stabilnak és gyorsnak találtam. Sok kici ócó tablethez csinált compatibility csomagokat is, hogy működjenek a specifikus hardverek is, mint pl. a sok-sok féle érintés érzékelő.
Azon gondolkodtam, nem lehetne-e alapnak venni Christian Troy CM9 és CM10 portjait és azzal kezdeni valamit? Én sose foglalkoztam még ROM készítéssel, nem is most kezdeném el, de biztos vannak itt vállalkozó kedvű emberek. -
eisento
addikt
"Elfér a többi 100ezres játékszer mellett"
eszerint jol el vagy eresztve anyagilag hogy fer meg a tobbi 100ezres cucc mellett egy ilyen "low profile" olcso gep?
-
bolcsodal
addikt
Nálatok mi történik, ha kikapcsoljátok a wifi-t és az automata szinkronizációt? Mennyire tartja a töltést az akksi?
-
jopont
senior tag
Na végre ma megérkezett az Xtab-om
Eddig nagyon tetszik, ami eddig problémám vele, hogy ha forgatom, akkor szépen körbeforog a képernyő, viszont két kedvenc játékom is olyan, hogy használja a g szenzort és nem jól működik. Az egyik a Rail Rush, a másik pedig az aTilt 3D Labyrinth. Ilyet valaki tapasztalt már? Pl a Rail Rushnál jobbra balra kellene dönteni, ehelyett akkor dől jobbra, ha előre döntöm és akkor balra, ha magam fele döntöm. Vagy ezt orvosolja a frissítés?
-
apeelme
addikt
válasz
SzaboZE #3631 üzenetére
1. Beállítások - Alkalmazások - Alkalmazásfejlesztés - Nem kapcsolódik ki -hez pipa be!
2. De minden megoldható, bár erre már mondtam hogy ne várjatok.
Jelenleg amúgy sincs szabadidőm hogy foglalkozzak vele...nekem is van családom, munkahelyem stb.
Ha lenne időm sem ezzel foglalkoznék, hanem a CedarX-el ami nem kis falat...
És mégegyszer hangsúlyoznám a rom RC (release candidate) verzió, senki nem mondta hogy kész van...rengeteg a munka vele.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Keeperv85 #3644 üzenetére
ha nem ad akkor úgy marad ahogy volt.
Így van, ha van forrás és gép, akkor a kihívást keresve megpróbálok/megpróbálunk valami jobbat kihozni a rendszerből, ha nincs, akkor javít a gyártó, vagy a kész szoftvert lehet reszelgetni, ami nem ér fel azzal, ha forrásból lehet valamit javítani/módosítani.
-
Keeperv85
nagyúr
Csak annyi, hogy az xTab70-est nem az a gyártó küldte, mint az xTab50 GPS-t.
Nem mi készítjük rá a rendszert, ahogy ott sem tettük. A gyári rendszerek olyanok, amilyenek, amin vagy lehet javítani, vagy nem. Ha a gyártó ad forráskódot, akkor esély van rá, hogy javulhat, ha nem ad akkor úgy marad ahogy volt.
-
kelzsoca
félisten
Értem, tehát igazából nincs is rá szükséged, mondom, csak szólj, és privátban adok elérhetőségeket, de adhatsz nevet-telefonszámot Te is nyugodtan.
Pont az xtab-70 készülékcsaládot nézve látszik hogy minden rom kisebb nagyobb hibákkal küzd és más lehetőség nem lévén visszatértek a GB-re.
Azt gondolod, hogy más Android alapú eszköz hibátlan?
Mint mondtam korábban olyan nem létezik, a legtöbb esetben pedig egyszerű user error-ról szól a történet, ahol a felhasználó még lusta a rendszert megismerni-kiismerni, és minden xar, amit nem tud vagy nem akar megcsinálni.
Ettől függetlenül lehetnek valós problémák is, szoktak lenni, hol nincsenek?
Panaszkodnak 5-en 10-en 15-en? az eladott gépek meg több ezres példányban keltek el, az arányok ismerete nélkül nincs miről beszélni.Ugyanúgy ti módosítottatok romokat a gépre ha azokra nem sikerült jóra akkor mennyi az esély hogy erre fog?
Mi az hogy nem sikerül jóra? (egyébként én szigorúan a gyári romról beszéltem)
A custom rom, amit majd egyenként csinálunk szinte biztos hogy jobb lesz annál, amit a kínai össze tud rakni.
Én egy modder vagyok, Te pedig egy átlag felhasználó (aztán nem megsértődni) teljesen más szemszögből látjuk/nézzük a dolgokat, és ez így van jól.
-
ha7at
tag
válasz
kelzsoca #3628 üzenetére
Nem ragaszkodom hozzá , sőt alig használom egyszerüen van . Elfér a többi 100ezres játékszer mellett és "több is veszett Mohácsnál". Majd jó lesz valamire, ezt nem sajnálom szétszedni elveszíteni elrontani. Más 1 nap alatt elkocsmázik ennyi pénzt.
Miből gondolom hogy kevés esély van rá? Pont az xtab-70 készülékcsaládot nézve látszik hogy minden rom kisebb nagyobb hibákkal küzd és más lehetőség nem lévén visszatértek a GB-re.
Ugyanúgy ti módosítottatok romokat a gépre ha azokra nem sikerült jóra akkor mennyi az esély hogy erre fog? -
simon128
tag
Talán a mai szerda?!
-
AdamJ:::
csendes tag
Imádom Kelzsoca tárgyilagos hozzászólásait az anyázásokra!
-
TXT
őstag
Egyebkent a gyari rom es gyari sygic szoftveren tul, van olyan program, vagy rom, amitol az xtab50 jobb, vagy hasznalhatobb tud lenni, mint a szuz gyari allapotaban?
Amennyiben igen, mik lennenek ezek es mit tudnak?
Elore is koszonom! -
Loituma69
őstag
Cm7 rom, USB-re kötve a gépet egy rövid idő után külső SD-t dobja!
Idönként a wifit is sajnos ez független az USB-től + sokszor nem csatlakozik csak sokadszorra vagy újraindítás után! Kell ez az ICS hátha javít valamit, ha nem akkor kakukk! -
eisento
addikt
válasz
kelzsoca #3629 üzenetére
en ugy gondoltam hivatalosra hogy a wayteq oldalan lesz fent. de nekem bog szava is eleg hivatalos
mondjuk en meg vagyok elegedve a mostani rendszerrel is de ics ikonja nagyon bejonnek meg azert eleg sok ujitas volt a rendszeren a gingerhez kepestkoszi kelzsoca, hogy bemasoltad bog irasat
esetleg van rola infod pontosan melyik ics-t kapjuk? 4.0.4 vagy regebbi esetleg ujabb?
-
kelzsoca
félisten
válasz
eisento #3627 üzenetére
Az ICS-ről hivatalosan:
A WayteQ xTAB-50 GPS-re az ezt követő frissítés remélhetőleg már csak akkor lesz szükséges, amikor néhány hónapon belül elérhetővé válik az eszközre az Android 4.0-s verziója.
Írta: Bog | 2012-07-02 17:06 | Forrás: Mobilarena
Mai dátum: 2012.10.02. 23:24
-
kelzsoca
félisten
Nem kértem vissza mert késő volt
Ha nagyon szeretnéd, futok egy kört, hogy Neked ne legyen késő.
Sőt ha valaki elolvassa az Xtab -70 ... témakat láthatja , hogy az ICS nem javított a helyzeten hanem más problémák jöttek elő.
A fórumokra az emberek nem ömlengeni járnak, hanem tapasztalatokat cserélni, hibákat, problémákat megbeszélni, kérdezni.
Egy új rendszernél mindig is lesznek/vannak hibák, tökéletes szoftver nincs, még az Apple féle iOS sem az.Etikus dolog dolog valakinek azt mondani hogy egy hónapon belül jó lesz a készülék amikor erre kevés esély van?
Kevés esély van? Mégis honnan tudod?
Én is kérdezek akkor:
Miért nem adod el, ha Neked-számodra ennyire nem tetszik a készülék, miért ragaszkodsz hozzá ennyire?
Erre a kérdésre még senkinek nem válaszoltál, pedig mindenki kíváncsi rá, nem csak én. -
eisento
addikt
miert csapnal be vele masokat? ha elmondod te mit tapasztaltal es miert adod el es ha o ugyis megveszi nem becsapas... szerintem nem ezert nem adod el, (titokban bizol az icsben) hitelrontast nem en irtam hanem egy masik forumtars. adjuk meg az eselyt? rogton azzal kezdted hogy maris vigye vissza, mellesleg ha ilyen soteten latod a keszulek helyzetet inkabb ott fog nalad porosodni? en meg most is tartom hogy az en keszulekem megvasarlas ota tokeletesen mukodik... meg rajtam kivul masnak is, meg restartom se volt egyszer sem.
kelzsoca irta hogy igenyt tartana majd az ics forrasra es meg is kapja azt igertek, ha nem minden klappol hozzaerto kezekben szerintem lehet nagyon jol mukodo romot osszehozni foleg forrasbol... mert mint regota tudjuk a "mezei" sracok mindig jobban megcsinaljak a romokat mint a gyartok supportjai...
szerk: igerve van ics? lehet en emlekszem rosszul ha igy van elnezest kerek de ugy tudom kelzsoca beszelt wayteqesekkel es ok mondtak hogy keszul ics. hivatalos bejelentesrol nem tudok vagy lemaradtam rola
-
ha7at
tag
válasz
eisento #3614 üzenetére
Nem kértem vissza mert késő volt , adjam el és csapjak be vele másokat kösz nem .
Hitelrontás ?!!! 4 hónapja ígérgetve van az ICS nem én vagyok az egyetlen aki azért vette meg mert "szerdán" megjelenik rá.
Sőt ha valaki elolvassa az Xtab -70 ... témakat láthatja , hogy az ICS nem javított a helyzeten hanem más problémák jöttek elő.
Mennyi az esély hogy xtab-50 re egy jobb ICS kerül kiadásra?
Etikus dolog dolog valakinek azt mondani hogy egy hónapon belül jó lesz a készülék amikor erre kevés esély van?
Inkább adjuk meg az esélyt neki hogy ha nem tetszik neki a készülék akkor vigye vissza amíg megteheti. -
TXT
őstag
Koszonom a hozzaszolasokat.
Hidd el, ennyi tapasztalatom azert nekem is van a mukodesekrol es melegedesekrol, de azert ez tul tesz mindegyiken. Azota olvastam egy masik tesztet, ahol emlitik is, hogy jobban melegszik mas naviknal.
Jol ertelmezem amiket irtatok, hogy mindenki masnal is ujra indul a gep rendszeresen?
-
SzaboZE
addikt
Visszajött szervízből az xTAB, feltenném a cyanogen romot, de a winrar elszáll crc hibával a zip kitömörítésénél. Újra letöltve is. Melyik tömörítőt használjam?
-
hjanos1
senior tag
A melegedésről:
Minden ilyen mobil eszköz melegszik, mobil, tablet egyaránt.
Mivel a processzor működése közben többek között hőt is termel.
Mivel a telefonokban, tabokban nem nagyon van venti (passzív hűtés), ezért nem is tud olyan gyorsan lehűlni, ezért terhelés alatt természetes, hogy melegszik. -
TXT
őstag
Koszonom a reagalasokat, de segitenetek vele, hogy mitol van ez es hogy minden gepnel igy van ez az ujranindulosdi??? Mellesleg eleg rendesen melegszik a gep, szinte felforrosodik a hatulja. Ez is "normalis"?
-
eisento
addikt
válasz
Keeperv85 #3613 üzenetére
mondasz valamit
jobban belegondolva ...
de most tenyleg miert kell ezt csinalni jon valaki problemaja van rogton jujj szaladj kerd vissza a penzt meg majd ekkor meg akkor fog elromlani. es minden alkalommal ez megy. es ami a legviccesebb hogy aki mondja ezeket nem kerte vissza a penzet azota is megvan a keszuleke... -
eisento
addikt
válasz
apeelme #3611 üzenetére
szerintem mar direkt csinalja. hal isten loituma mar az uj custom rommal majdhogynem teljesen elegedett lesz lassan de ha7at kollega csak nem bir a s@ggen ulni....
amugy mar elore latom hogy mikor kijon az ics akkor meg majd azon megy az anyazas mert nem megy a warezigo meg a tobbi wareznavi
-
TXT
őstag
Sziasztok.
Ma vettem egy xtab-50-et a Sygic lifetime szoftverevel. Feltettem a terkepeket es a sygic szoftvert egy 16GB-s sd kartyara, ezzel hasznalom.
Viszont az miert van, hogy a kb 2 oraja uzemben levo gep magatol mar 2x ujraindult es hogyan kuszobolheto ki ???
Új hozzászólás Aktív témák
ma Itt az első fecske, a WayteQ androidos navijának prototípusát próbáltuk ki. Lehetséges, hogy a Windows CE ideje lejárt és ez a jövő iránya?
- sziku69: Szólánc.
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Honor Magic V2 - origami
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Formula-1
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest