Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
Új hozzászólás Aktív témák
-
piszam
csendes tag
válasz
Loituma69 #3486 üzenetére
Köszönöm a tanácsot. Valójában én is az itt olvasott vélemények, ill. az általad említett magánemberek munkássága alapján mertem megvenni a múlt héten a kütyüt. Minden tiszteletet megérdemelnek azok akik értenek is valamihez ráadásul nem sajnálják a mások javára ezt közkinccsé tenni.
-
apeelme
addikt
Az állapotsor pozíciója alapértelmezetten alulra került, természetesen te magad ezt megváltoztathatod és akár felülre is átkerülhet, sőt akár a virtuális (szoftveres) gombok pozícióját is beállíthatod jobbra vagy balra.
Ehhez nem kell mást tenned mint meglátogatni a:Beállítások - CyanogenMod beállítások - Tablet finomhangolás menüpontot
Az ADW-ben pedig véletlenül bent maradt ez a menüpont, majd kiszedjük.
(#3497) Loituma69 : Megpróbálom inkább az érdekesebbeket összeszedni előszőr.
-
Loituma69
őstag
Az értesítési sáv oda kerül ahova állítod alulra felülre jobbra balra lehet állítani!
Itt kérném meg az illetékeseket ha esetleg idejük engedi egy alap használati útmutatót kreálhatnának a CyanogenMod7.2RC_NextGen rom-hoz! Sok mindenre rájöttem mi mire kell mi mit állít,de annyi a lehetőség hogy bekocol az ember! -
Attici
őstag
válasz
Keeperv85 #3487 üzenetére
Csodálkoznék, ha meg lehetne hozzá szerezni a kapcsolási rajzot. Kínaiak nem olyanok, hogy ilyesmit kiadjanak. Szerintem a szerviznek sincsen, mert csak komplett elemeket cserélgetnek. Kijelzőt, panelt, akkut, esetleg még a csatlakozókat. Nem olyan értékű készülék, hogy megérje mélyebben belemászni. De ha komolyan gondoljátok a belezést, nálam van hőlégfúvós forrasztóállomás!
-
mati12
senior tag
válasz
kelzsoca #3493 üzenetére
Igen próbáltam,de valamiért mindig csak a képek felső háromnegyed részét rakja ki. Amúgy az értesítési sáv mindenkinél alulra került és felfelé kell húzni a redőnyt vagy ez is csak nálam van így? Az ADW menüben a képernyő beállításoknál ha kipipálom az állapotsor elrejtését az akkor sem tűnik el? Természetesen ezek az észrevételek nem kritika jellegűek csak a "belakás" során felmerülő kérdések a részemről.
A képet pedig nagyon köszönöm. -
mati12
senior tag
A készüléket csak fektetett módban használom. Idáig a 960x800-as képek tökélestesek voltak háttérképnek,de mióta felraktam az új CM romot azóta nem tudom beállítani őket. Akárhogy próbálkozom nem tudom a teljes képet kirakni,mindig csak egy részlete látható.
Mit csinálok rosszul?
Esetleg nem tudja valaki,hogy honnét tudnám letölteni azt a térképes-iránytűs háttérképet amit az első Next Generation Team-es rom alapból használt. -
Loituma69
őstag
-
Keeperv85
nagyúr
Az az IC blokkvázlata és az, hogy elvben hogy lehet beépíteni. A gyakorlati megvalósítás ettől merőben eltérhet. Ha nincs szerencséd, akkor ez az IC (90%.ig biztos vagyok benne) le van ragasztva, szóval semmivel sem fogod forrasztani. (Legalábbis egy másik ilyen eszközben, amit szétszedtünk nyakig tele volt öntve underfill-el). Nem biztos hogy szeretnéd tudni mi lesz vele, ha úgy elkezded kimelegíteni. Nem véletlen mondtam a hőlég munkaállomást sem. Ha már nekilátsz, akkor azért célszerű lenne egy ESD védett rendszer is, de mondjuk a Weller munkaállomások pont ilyenek, úgyhogy azzal nem lehet baj. Nekem viszont továbbra is az egész készülék kapcsolási rajza kéne, amit aligha találok meg a neten, mert halál biztos üzleti titok. Ugyanis a végére szeretnék járni egy bizonyos dolognak...
-
Loituma69
őstag
Tedd fel ezt a romot : CyanogenMod7.2RC_NextGen utána pedig ezt : CyanogenMod7.2RC update_gpsfix_xtab50_CM72_RC.
Szinte minden megoldható vele. Én már lassan egy hete használom kiváló munka ismét örömmel nyomkodom az xTAB 50-et. Már nem is várom az ICS-t! (annyira)Magán emberek szabadidőben egy jobban használható rendszert készítenek mint a wayteq!
-
ha7at
tag
válasz
Keeperv85 #3483 üzenetére
mielőtt vaktában lövöldözöl a gps chip kapcsolási rajza ott van 8as vagy 9 es láb a reset már nem emlékszem fejből. az előfordulhat hogy nem hozzáférhető , és van lehetőségem a forrasztásra :-) De egy mezei hőfokszabályzós wellerrel is kivitelezhető műholdas beltéri kibírta talán ez is , hemteket sikerült már műtenem vele.
Cmu sajnos nincs 144MHz ameddig foglalkozom dolgokkal. .
De hátha találsz itt jó dolgokat hozzá: http://www.gigatechnik.hu/ -
piszam
csendes tag
Arra vonatkozóan szeretnék valakitől választ, ill. tanácsot kapni, hogy a külső sd kártya tárhelyét hogy tudom felhasználni programok telepítésére. Egyes programok csak a belső memóriába hajlandóak "települni", így viszont elég hamar elfogy a terület.
Köszönöm előre az infót. -
Keeperv85
nagyúr
Van otthon ESD-s munkaállomásod? Hőlég forrasztó? Ha nincs, akkor már felejtsd is el, mert nem fogja túlélni a beavatkozást. Nekem pedig szükségem lenne egy kapcsolási rajzra, mielőtt vaktában kijelentek dolgokat, jó lenne ha ezen te is eltűnődnél egy cseppet, mert ennek elég csúnya vége lehet. Mellesleg ha van otthon esetleg egy CMU-d megmérhetnéd nekem vele mekkora jelet ad ki a WLAN végfok. Fontos infó lenne számomra...
-
ha7at
tag
válasz
apeelme #3477 üzenetére
Szétszednem azért kell mert ha sikerül megvennem innét ezt : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wolphi.sstv&hl=en
akkor mikrofon helyett line-in bementre van szükségem .
nem értem milyen forráskódot keresel, de a gps ről elég sok doksit lehet találni pl ez:
http://wless.ru/files/GPS/Locosys/S4-1513_datasheet_v1.0.pdf
És itt is lehet találni érdekes olvasnivalót.
http://www.datasheetarchive.com/SiRFstarIV%20GSD4e-datasheet.html
vagy ez :
http://microchip.ua/simcom/GPS/SIM18/Application%20Notes/GSD4e%20OSP.pdf
Szóval a hardver tudja amit kell csak nehéz kihozni belőle.
Ha 4800 as és nmea protokollal kommunikál egymással az xtab és a gps chip, akkor egy kis forrasztással hardreset is megvalósítható a chipben. -
apeelme
addikt
- Nem, sajnos nem jól érted. Egyébként meg az ott emlegetett fájl forrása megvan? Mert kár is róla beszélgetni akkor.
- xTAB50-ben GDS4e van ez tuti...a másikban nem vagyok teljesen biztos
Egyébként azzal hogy szétszedméd megint csak mi a célod? WayteQ-nek akarsz segíteni, vagy kinek?
-
apeelme
addikt
válasz
laszlohu #3474 üzenetére
Több szempont miatt sem fog működni:
1. ### ROOTED SAMSUNG GT-I9100/GT-I9100T/GT-I9100G/SGH-I777 or GALAXY NEXUS DEVICE REQUIRED ### (Ezt elindítás után észleled is)
2. Ez az app az ún. Static Navigation kikapcsolására szolgál ami előszőr SGS2-nél jelent meg hibaként, séta közben - lassú mozgásnál - nem talált pozíciót...vagy mi
3. SGS2-ben és társaiban - emlékeim szerint - SiRFstarIV™ GSD4t chipset van nekünk meg GSD4e...de majd kijavítanak ha nem így lenne
-
ha7at
tag
válasz
apeelme #3469 üzenetére
Nem könyörgök semmiért, várok türelemmel.
De legalább a Wayteq változtatta volna meg a reklám szövegét , hogy lassan de biztosan működik a gps, de felkértünk pár önkéntes android fant hogy hozza rendbe amit nekünk nem sikerült.
Amiért nem jó a hidegindítás gpses játékokat játszom így sokat állok meg , ekkor xtab kikapcsol szem elől elrakom majd gyalog kézi gps geoládakeresés. 3gps van nálam egyikkel ország úton navigálok , a másik terepre egy dakota 20, a 3. meg netbook amin terepi térképek vannak autós használatra+ mobilnet.
Jó lenne ha amikor visszaülök az autóba rögtön indulhatnék tovább , rövidnek tűnhet az állás idő , de amikor 30-40szer áll meg az ember akkor már a percek összeadódnak, és a ritmusból is kiesik az ember.
Ezt csak az érti meg aki csinálja és a pörgős dolgokat szereti. -
kelzsoca
félisten
Erre majd akkor érdemes visszatérni, ha kint lesz az ICS.
Egyébként jeleztem a WayteQ felé, hogy szeretném kérni az ICS teljes forrását, a gyári rom kiadásával ezt megkapjuk. (mármint a Next Generation Team kapja meg a forrást)
Onnantól már sok minden történhet, lehet OTG támogatás is, ha ez megoldható, megnézhetjük a GPS kezelést is stb..
-
apeelme
addikt
Tisztában vagyok azzal hogy ez nem normális és hogy hogyan kellene működnie, de ez az egész arra bizonyíték hogy a lehető leggyorsabb javítást kaptad azért hogy a készülék használható legyen.
Mindig "hidegindít"? Na és? Használható? Persze. Tudom hogy nem normális, ha neked ez nem felel meg add el, és válassz mást.
Azt hiszem rosszul járnék ha minden kívánságom így teljesülne:-D - igazad van, de legalább most tudod használni, másik esetben meg amikor egyáltalán nincs GPS jel, egy legalább ilyen mértékű javításért könyörögnél...de tudom éééén...mindig az a nem jó ami van.
Én sosem értettem azt hogy ha valaki valamivel nincs megelégedve ahhoz miért ragaszkodik?
-
-
ha7at
tag
-
Loituma69
őstag
Az első romnál nálam is 2 hét után halt be a pozicionálás pedig amíg működött isten csoda volt! A frissítés óta tuti mindig pozicionál, de sokkal lassabban ez tény! Erre mondták nekem, hogy ez a gps vevő chip csak így működik megbízhatóan, ha mindig resetel ezért lassú a pozicionálás mert hiába ott kapcsolom be ahol kikapcsoltam reseteli az adatokat és újra keresi a holdakat, na ezt nem javítja az ICS sem a wayteq embere szerint!
-
ha7at
tag
válasz
apeelme #3463 üzenetére
Tudom hogy nem kötekedés , ha használtad az eredetit akkor ott rendesen működött a gps ,
ezt onnét lehet tudni , hogy ha hosszú idő után vagy idegen helyen kapcsoltad be akkor lassan pozicionált ez a hideg start, ha fogtad és a pozíció megtalálása után ki be kapcsoltad vagy 1-2 órán belül kapcsoltad be az xtabot akkor gyakorlatilag azonnal pozíciót kell találnia ez a meleg start . A meleg start úgy történik, hogy egy memória részben eltárolja hol melyik műhold jelét vette , sőt mert a műholdak megadott pályán mozognak előre kitudja számolni melyik hold jelét kéne vennie . Az első romban ez volt a gond bizonyos idő után valami szoftveres hiba miatt ez a számítási folyamat leállt hibázott, valószínűleg a műhold helyzetét tároló memória hely felülírásával van a gond ezért nem talált holdat.
Ha nem szoftveres gond lenne akkor miért volt az hogy 1-2 hétig minden készülék tökéletesen működött csak utána romlott el?
A sriftech program használt funkciója az hogy utasítást tudott adni a hideg startra és a műhold adatokat tároló memóriarész kinullázásra. Sok mindent tud még az a program időzítések , figyelembe vehető műhold helyzetek...
Magában a srif technológia is nagyon kényes mert az előnye a visszavert jelekből is tud ez jól jön a belvárosban a házak között, de ugyan akkor ez a hátránya is megnöveli és néha lehetetlenné teszi a számításokat. (ha gondolod részletezem a gondot)
Amire szükség lenne egy olyan androidos program ami a műhold adatait tároló memória helyet kinullázza, és (vagy ) hideg startra ad parancsot, így a felhasználó vagy kézzel indítaná el a hideg startot vagy automatikusan indulna el x idő után ha nem talál jelet.
( más gpsekben ez menüben van)
Felrakni az xtab-50 re az eredeti romot majd használni a gps-t és megkeresni hol mi változott, majd arra írni egy programot ami erdeti állapotba állítja . Tudom nagy munka és nehéz de nem lehetetlen.Biztos vannak hibák abban amit írtam nem szakmám és nem is érek hozzá első és utolsó programocskáim amiket írtam az még C64 volt basicben és gépikódban.:-D
-
apeelme
addikt
Nem kötekedés csak érdekel!
Miért pont ez a baj, honnan szeded az infót? Részleteznéd?
Három különböző "indítás" létezik GPS-nél: Cold, Warm, Hot...miért pont a Warm-al van baj?
Ha csak szoftveres a probléma akkor miért feltételezed azt hogy egy teljesen más típusú rendszeren (Android) ez megoldást jelenthet?
Az általad linkelt szoftverben mit is kellett csinálnod hogy "megjavuljon"?
-
ha7at
tag
válasz
Loituma69 #3458 üzenetére
Evvel egy picit vitatkoznék a chip tudja meleg startot csak eredeti romban benne van csak 1-2 hét után meghülyül mint tapasztaltuk. Régen PDA-áknál is volt ilyen probléma, de arra volt szoftveres megoldás ez: http://w5.nuinternet.com/s660100031/SirfTech.htm
ennek kellene az androidos változata minden gondot megoldana. -
-
Loituma69
őstag
Én sokáig tökölődtem tmc-vel biztosan állíthatom nem működik TMC se a gyári se bármilyen tipus az xTAB 50-el!
-
jopont
senior tag
Én úgy tudom, hogy a készülék hardverileg elő van készítve a TMC-re, de nem létezik egyenlőre olyan Androidos navi, ami amelyik használja is. Még, ha jól tudom, a legújabb hárombetűsbe sincs ez a funkció megoldva.
-
r66
aktív tag
-
zaza99
csendes tag
Igen ez így is van. Vegyük a legelső usb csatlakozást mikor kivettem a csomagolásból. Rádugtam a pc-re és azt írta, hogy nem lehet felismerni az ezközt, ekkor a fejléc lehúzása után rányomtam valamire és onnantól engedélyezte mindíg a háttértár módot. Ezek szerint van egy másik csatlakozási mód is amit a másik gépeknél aktivesync-nek hívtunk. Ezt szeretném visszaállítani valahogy csak nem resettel mert akkor ugrik minden a gépről. Állítólag ezzel a móddal megy a tmc is. Esetleg te megpróbálhatnál egy resetet és utánna nem bekapcsolni a háttértár módot hátha bejön és megy a tmc. Nekem most nincs itthol a gép, nem tudom kipróbálni.
-
r66
aktív tag
-
r66
aktív tag
Igazából nem értem, hogy mit szeretnél 'visszakapcsolni'. A hozzáértőbbek feljebb azt írták, hogy az androidon nincs 'ActiveSync' mód,( ha jól értettem)
.
Ha rádugod a pc-re, akkor az értesítősort lehúzva látod az 'USB eszköz csatlakoztatva' értesítést. Ráböksz és feljön az 'USB-tár bekapcsolása' , mint lehetőség. Ráböksz, OK-zol és megy.
Visszafelé a pc-n! szabályosan leválasztod a háttértárat, majd az xTabon az 'USB-tár kikapcsolására' böksz, utána a visszanyílra, vagy a home-ra az értesítő soron és ennyi.
Ha valami gond van egy újraindításnak, vagy egy reset-nek meg kellene oldani.A hardveres TMC vevőre a WayteQ szervíztől rákérdeztem, hogy mi történik, ha rádugom a készülékre, honnan tudom, hogy üzemel. Erre mondták, hogy sehonnan.
-
r66
aktív tag
Nekem van hozzá RTA-3000 (wayteq) tmc vevőm, de eddig még nem sikerült munkára bírni. A wayteq-esek azt mondták erre, ne is erőltessem, hiába ismeri a hardver, nincs olyan androidos navigáció, amivel menne.
-
zaza99
csendes tag
válasz
hjanos1 #3436 üzenetére
Első csatlakozáskor a számítógép nem ismerte meg az tabot akkor bekapcsoltam a háttértár módod és látta háttértárként. Gond az hogy van hozzá egy tmc vevő és másik fórumon írták, hogy ahoz vissza kell kapcsolni az "activesync" módot, hogy működjön.
A lényeg hogy a tmc-t be tudjam lőni valamilyen módon.
-
zaza99
csendes tag
Sziasztok!
Akinek Wayteq Xtab-50-e van és tudja konkrétan, hogy hogyan kell az usb csatlakozást visszaállítani activesync-re az legyen szíves segítsen. Előszőr sikerült átállítani háttértár módba,de most nem tudom visszaállítani és a tmc így nem működik, állítólag ez miatt.A fejlécet hiába húzom le ott nem tudom visszaállítani, a hibakeresési módod is visszakapcsoltam, de még mindíg háttértár módban megy.
Köszönöm. -
Loituma69
őstag
válasz
laszlohu #3429 üzenetére
Jajj azt hittem kikerült az ICS, bár tökéletesen megvagyok elégedve a javított CyanogenMod7.2RC_NextGen +gps fix kiegészítéssel. Ezidáig ez a legjobban működő rom az xTAB 50-hez, de messze nem tökéletes de arra felé haladunk!
Köszönjük a fejlesztőknek nagyon komoly munkát végeznek, elismerésem! Így tovább, nálam marad ez a rom jó darabig! -
laszlohu
addikt
Gondolom mindenki olvasta a hírt :
-
namegin
tag
Installáltam a CM 7.2-t.
Nagyon tetszik, hogy:
- Nem tököl a wifi csatlakozással, mint a korábbi romok,
- Navigálás közben látható (igaz túl kicsi számmal) az akku töltöttsége,
- Rugalmasan, igény szerint fazonra igazítható,
- Határozottan gyorsabbnak tűnik, és a
- kijelző színei is mintha élénkebbek lennének(?).Egyelőre ennyi az első benyomásom.
A GPS-t még nem teszteltem.De mindenképpen NAGY Gratula a Nextgen Csapatnak!!
Milyen beállításokat javasolnátok terepi (akkukímélő) alkalmazásra?
-
gyjofi
tag
Sziasztok!
Lehet buta a kérdés, de hol lehet beállítani a CM7.2-ben a launcher-nek, hogy ha elindítok olyan alakalmazást, ami idáig kitolta az értesítő sávot, az most is tolja ki? Pl. kindle, navigációs szoftverek, stb...
-
bolcsodal
addikt
Párizsban sokáig nem talált jelet, de egy reset to default segített rajta. Lényegében az egyetlen kapcsolatom a külvilággal ez a kis kütyü (skype, mail, böngészés). De legalább bejelöltem a játékboltokat a Sygic térképen, ahonnan vásárfiát kell hoznom a kölköknek.
Az akku lemerülés sajnos kritikus hibája a cuccnak. Ha nem lenne nálam akku-pack már többször cserbenhagyott volna, pedig csak két napja vagyok itt.
-
jopont
senior tag
Csak megrendeltem egy ilyen kütyüt. Ismert hibái ellenére is jó kis cuccnak tűnik és még ami mellette szól, az a Next Generation Team
-
Loituma69
őstag
Jobb oldalról a dock gombok sokszor eltünnek és csak újraindítás után jelnnek meg újra! Pozicionálás úgy néz ki megjavult a frissítésel. Wifi gyorsan csatlakozik és stabilan működik végre megszünt sd kártya beolvasás mizéria. Hiába kapcsolom ki a kütyüt pár perc és bekapcsol készenléti módba, de ez ismert hiba tudom nem lett még javítva, Ha a gps pozicionálás ok marad akkor igen jó kis rom lett jobb szebb gyorsabb mint a wayteq második javított rom!
-
ha7at
tag
Először rosszul írtam bekapcsolt állapotban raktam be az sd kártyát.. De tényleg tapasztalható egy kis remegés a képen . A probléma ha megnyitom a galéria programot akkor jelentkezik. Ami még furcsa volt hogy a kép forgatás 180 fokban ki volt kapcsolva de ezt orvosoltam.
-
ha7at
tag
válasz
apeelme #3415 üzenetére
Szervusz jaj volt valami probléma de nem vészes. Üres sd kártyára másoltam fel képeket, PCén majd beraktam az Xtabba és bekapcsoltam. Bekapcsolás után az xtab kijelzője vibrált villogott a háttér töredezett lett amíg a képeket nem töltötte be . 6db 1Mb jpg kép utána semmi gond . Megpróbálom friss képekkel ha haza értem.
Érezhetően gyorsabb lett az xtab többi teszt később. -
apeelme
addikt
válasz
Loituma69 #3404 üzenetére
CyanogenMod 7.2 RC - Nextgen - GPS fix
...a visszajelzéseket örömmel fogadjuk...csak bátran.
-
Loituma69
őstag
válasz
kelzsoca #3411 üzenetére
Nem jel fogás, hanem pozicionálás, de lemérem stoperral a szoftverenkénti pozicionálási ídőt, ha lesz ídőm, elvileg tök egyformának kellene lennie legalább is a wayteq gyári második szoftverrel, de mintha úgy emlékeznék, hogy más és más! De a tesztelés uán biztosat mondhatok! Lehet, hogy az első szoftverrel volt más az eredmény
Az x960-on biztosan a navitel pozicionál leggyorsabban ezt tudom mert már próbáltam, de a pontos számszerű eredményekre nem emlékszem! -
kelzsoca
félisten
-
mkRoland
senior tag
válasz
kelzsoca #3405 üzenetére
Az az érzésem, hogy ha lenne rá hivatalosan az említett navigáció, akkor tökéletesen menne. Mondanám, hogy tapasztalatból írom, de sajnos nincs hozzá magyarországi No.1 navi (még mindig az első, módosítatlan ROM van rajta, amivel kijött, változtatás nélkül, gyors és pontos a gép, ezért húzom a számat, hogy tegyek-e egy próbát a CM-mel: bevált, nálunk stabil rendszer vs. újdonság, testreszabhatóság, magyar portolóktól).
Új hozzászólás Aktív témák
ma Itt az első fecske, a WayteQ androidos navijának prototípusát próbáltuk ki. Lehetséges, hogy a Windows CE ideje lejárt és ez a jövő iránya?
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iOS alkalmazások
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- További aktív témák...
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest