Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3049) i3odnar


i3odnar
csendes tag

Ez a párbaj ígérkezik a legnehezebben tippelhetőnek idáig.

Sokáig pártoltam Moh-t, viszont az eddigi tartózkodása, "távolságtartása" Merci irányába átalakult a lány érzelmeinek kihasználásává. Ezelőtt is élvezte ezt a helyzetet, de nem élt ezzel így vissza. A gyorstüzelős komment óta eléggé átalakult ez nála és hitegeti minden ilyen megmozdulással a lányt. (Mondjuk még mindig kettőn áll a vásár.. :U.)
Szerintem Danira szavazok.

A következő kiszavazáson a villalakók esélytalálgatása alapján Vivi kapná a legtöbb szavazatot és a zöld kendőt. Ő logikusan gondolkozva Mercit hívná ki. Ez Moh visszatérésével szinte borítékolhatóvá válik. Ha Dani tér vissza, talán Bálinttal összefogva kitudják küldeni még Robit valamikor, amiből egy Robi - Dani párbaj alakulhat.

A Danis vonalon elindulva, ha Vivi kapja mégis a legtöbb szavazatot legközelebb, Merci ellen esélyesebbnek látom visszatérni (unalmas már Merci játéka, a két győztes párbajtól egy kicsit el is szállt, a "szerelmi" szál pedig a zavaróból mostanra már irritálóvá vált). Vivi visszajön, Dani és Bálint nem fogja hagyni, hogy Robi párbaj nélkül megússza és vállalják azt is, hogy valamelyikőjüket kihívja párbajra. Dani ellen Robi visszajön és a finalisták: Vivi, Bálint, Robi. :U
Ha Moh jön vissza, Vivi - Merci párbajig és az eredményig ugyan így gondolom a történéseket, utána viszont ismét Vivit szavaznák zöld kendőre szerintem, de az már nem prediktálható, hogy ott ki ellen párbajozna.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.