Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xaels: eXtremeRate | DualSense (PS5) Pro kontroller házilag
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
válasz
Vakegérke #3498 üzenetére
Nem tudom lehúzás lesz e manapság nagyon nincs is mit mert nincs hakni, nincs fellépés a YouTube-ból meg nem lehet megélni.
Aki otthon van benne (már mint a RAP témában) valami GWM kiadónál van. Emilio-val is van egy pár napos videó fent face-en! -
F34R
nagyúr
válasz
antikomcsi #3494 üzenetére
Hat Robi szeretne a kis babapinit
szerintem nem komoly.
-
-
-
UFO1
senior tag
-
Zsadi
őstag
70 ezer dollárért (kb. 21 millió forint) lehet megvásárolni a Burdzs Kalifa háromperces kivilágítását hétköznap, hétvégén pedig 100 ezer dollárt (30 millió forint) kell fizetni ezért.
Állítólag ez most nem került pénzbe, gesztus volt. - Ha már annyi bébiszittert exportálunk tényleg oda..
Jók a kommentek:
Sok szép magyar lány hatalmas munkája van ebben
Vajon Brüsszelben is volt hasonló?
Magyarország jól teljesít,ott issok a magyar bébiszitter,ez azért van
végre +érte lányokat kiküldeni oda éljen DUBAI!!!!
Amennyi csajt exportáltunk oda, már korábban illő lett volna! -
UFO1
senior tag
-
UFO1
senior tag
Lehet bár a komment le van tiltva általában recsinél mert még mindig csak a savat kapja. Fru meg egy bomba csaj és jól csinálja és tudja mit hogy kell.
Mercy-nek is hasonlóan kéne elindulni csak szegénykének nincs annyi esze, hogy ezt átlássa pedig annyira különleges arca van, hogy egy fotós azt varázsol belőle akit csak akar. És most tekintsünk el a néha béna saját sminktől mert a „sztárokat” profik szépítették!
Remélem mindenkinek megvan ki kicsoda!
És ami már volt!
#3479Vakegérke
Igen Virág mondott ezt – azt de azt sem tudta merre van arccal csoda, hogy nem kúszva közlekedett annyira szétcsapta magát másnap nem is emlékezett semmire ráadásul mindenkitől bocsánatot is kért. A nézők is erre szavaztak hibázott belátta bocsi bocsi elfelejtve, aki meg ezt nem látta át és megalázta ment a levesbe! -
UFO1
senior tag
Vakegérke + Zsadi + antikomcsi
Pedig ha néha (mondjuk naponta) felnézel pl. az insta oldalukra szinte minden nap van kis videó (armandszlepka VV10Merci) itt 5-en is vannak! Lehetett volna előbb is hasonló találkozás csak Mercy elmenekült németbe
aztán pár napja visszavonatozott és jól kimaradt a picurka felhajtásból ami várt rájuk.
Elvileg ma 5-kor lájv interjú ha igaz mert nem igazán értem én ezt az insta idővonalat! És igen hamar el lesznek felejtve ha nem tesznek semmit érte hogy ne így legyen.
A legnagyobb hátrányuk a vírus mert így nincs semmilyen közönségtalálkozó nincs felkérés szórakozóhelyekre így aztán nincs hír se mert úgy önmagukban nem valami szórakoztató figurák.
Talán csak Robi és Mercy akik úgy önmagukban is viccesek Bálint beszél a legjobban de visszament futárkodni, viszont reklámozás tekintetében a Frunáto „házaspár” van a toppon!Szerk.: most nézetem Moh nővérének megnyílt a cukrászdája!
Ajaj Mercy oda is fog költözni!!!Most ebben a helyzetben a helyükben jelentkeznék minden létező RTL-es műsorba (konyhafőnök, É.N.Bp. esetleg B.K., akinek van hangja X Faktor) hátha lát valaki fantáziát bennük, vagy aki érez elég erőt magában egy házasodna a gazdába oda persze csak a lányok. Talán lesz nyerő páros oda is lehet meghívnának valakit pláne ha Armand gyerek ráeszmél milyen is lenne Mercy-vel igaz a volt (és volt) barátnője aki így első látásra az „azt a kurva”
kategória fújd ki a levegőt,
mekkora cicik
stb. és direkt nem linkelem akit érdekel rákeres face-n!
Én még Mercy-t tudnám elképzelni a Farmban ha lesz még valaha (már jó régen volt). Sose felejtetem el azokat a fejeket amiket a disznóvágás alatt vágott!
Különben most hogy már tudom nézni az elejétől mert van most+ meglepő és mulatságos és hihetetlenül tanulságos ki hol ejtette ki magát. Pl. a legszembeötlőbb mikor dijégo ráírta a szerencsétlen Virágra az aljas szót na ott neki reszeltek aztán húzott is haza „trónostól a maradunk végig dumájával együtt az első párbaján! Így újranézve sok olyan dolgot lehet észrevenni ami elsőre fel sem tűnt és az ok okozati hatások sokkal jobban érezhetők!Nem is volt olyan rossz széria csak ez a sok veszekedés nem lett volna de ahogy halom mert nem láttam a 8-9 sokkal durvább volt!
-
Vakegérke
félisten
válasz
antikomcsi #3471 üzenetére
"Eltelik még egy kis idő és nem is fogunk emlékezni rájuk, maximum 1-2 játékosra."
A 9-es sorozatból nem tudnék 3 nevet felsorolni.
-
Egyébként engem a műsor után már így külön-külön a világban nem is érdekelnek!
Én sem követem őket sehol, mert mindegyikük csak egy a sokmillióból, nem érdekel a vergődésük a fészbúkon, vagy instagrammon, vagy egyéb helyen.Ha szembe jön majd a hír, vagy itt lesz linkelve, hogy Retardó kisminkelte Fruzsinát kézrátételes módszerrel azt azért majd elolvasom. Viszont amúgy említésre sem méltó karakterek, az érdekességüket csak a műsor adta. Eltelik még egy kis idő és nem is fogunk emlékezni rájuk, maximum 1-2 játékosra.
-
Zsadi
őstag
válasz
Vakegérke #3466 üzenetére
Közösségi médiában dübörögnek. Lelkesen posztolgatnak, reklámoznak, próbálnak celebeskedni. Tiltani a hozzászólásokat
Meg a követőik is posztolgatják a híreket. Most épp Moh identitásával vannak elfoglalva, ahogy pózol magával, meg a Lakatos Márkkal. Most már értik, miért is volt ez a hercehurca Mercivel. -
UFO1
senior tag
-
UFO1
senior tag
Valaki feltörte Moh insta fiókját, hogy minek arra még nem jöttem rá!?
Az új!
Végre van RTL MOST+ a Telekomnál is akit érint!
-
rushty
őstag
PP [link]
-
rushty
őstag
Vivcsónak szeretettel: [link]
-
UFO1
senior tag
Nem insta nem effekt csak valamikor „réges régen egy messzi messzi galaxisban” még így nézett ki minimum 10 kilóval könnyebben!
Aranda is hasonlóan nézett ki valamikor olyan 20-30-40? kiló mínusszal!Mercynek is van olyan videója amin szinte fel sem lehet ismerni! Igaz ő nem sokat változott vagy inkább jó irányba!
-
lowzor
veterán
Rommá effektezett instagram képeken bárki nézhet ki így. Nézd már meg a bőrét, mennyire természetellenesen néz ki. Én is ijedtem meg már párszor, mikor élőben megláttam egy addig csak instagramon látott csajt. Azok kb nem is ők, akik azokon a képeken vannak, mert a valóság teljesen más.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ha beindul, jól kitárgyaljuk. Egyelőre ennyi. 2020, július.Másfél éve várjuk, idén indul a kukkolda. A videóban az...
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest