Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem a szívem csücske Dani, eddig sem titkoltam, hogy egy műveletlen suttyónak tartom, de ennek ellenére kicsit sem tölt el örömmel így látni, mert akármekkora gyökér, most valószínű őszinték az érzelmei, és a szerelmi bánat az egyik leggyötrőbb lelki fájdalom, bár azért azzal gondolom tisztában van, hogy még nem vesztette el Virágot, csak 1 hétig külön lesznek. Bár ő még úgy gondolja, hogy 2 hétig. Pedig Merci, Robi és Moh jele elég lesz a zöld kendőhöz és szerintem bármelyikük ellen kiesik már jövő héten.
-
Vakegérke
félisten
Nem kedvelem Danit, de amekkora tahó, annyi érzelem szorult bele.
-
-
Vakegérke
félisten
Szegény Moh, micsoda áldozatot kellett hoznia...
Merci úgy költözött be a villába, hogy neki van barátja. Jól mondta Gábor, csak volt. Vajon hogy érezte, érzi magát a srác azt látva, hogy Merci miket művel?
-
Vakegérke
félisten
No nézzük...
-
Vakegérke
félisten
Na, ki lesz a következő kiszavazott?
Moh Danira tesz jelet, ahogy Merci, várhatóan Robi is.
Kíváncsi leszek, hogy Bálint kire rakja a jelet. Talán megint Mercire, ahogy Vivi is. Ez poén lesz, hiszen a visszatérő Mercit összepuszilgatta.
Dani Mohra teszi, de ez nem oszt, nem szoroz.Szavazategyenlőség esetén a villamester dönt. A kihívásnál Bálint volt az, kérdés, hogy most kié a poszt.
-
lowzor
veterán
válasz
Geri Bátyó #2983 üzenetére
Merci rajongó volt, olvass vissza.
Virágnak csak a hangjáért volt oda. -
Vakegérke
félisten
Érdekes. Holnap kétórás, szerdán másfél órás lesz a műsor. Mintha holnap párbaj, szerdán meg kiszavazás, vagy kihívás lenne.
-
rushty
őstag
válasz
Geri Bátyó #2983 üzenetére
A tömör-velős hozzászólás tartalma.
-
rushty
őstag
válasz
Geri Bátyó #2981 üzenetére
[link] után már Mercy -s
-
lowzor
veterán
válasz
antikomcsi #2979 üzenetére
Zsúnak is kamuprofilok gyártásával nyerték meg. Pár rajongó, mint UFO1 összeáll, aztán simán megnyerik neki.
Már ebben a mai 75%-ban is gyanús, hogy benne van pár ezer kamuprofil, mert nem akarom elhinni, hogy ennyien támogatják ezt a nyávogós proli kullancsot. -
-
lowzor
veterán
válasz
csababarca #2975 üzenetére
Csak nehogy a végén Mercikével nyeressék meg, mert az még Zsúnál is lejjebb lenne.
-
Engem meglepett a különbség, mert 10%-n belüli eredményre számítottam!
Viszont amikor megláttam, hogy 75% az egyik, akkor rögtön tudtam, hogy Merci nyert.Ebből, most arra következtetek, hogy Daninak is meszeltek, se Moh, se Robi ellen nem megy vissza.
A következő kiválasztás, és az indoklások nagyon érdekesek lesznek. Kíváncsi vagyok, hogy Dani Mohra teszi e a jelét, vagy előveszi, hogy Robi mennyire nem volt korrekt, hogy elvette Virág lila kendőjét és ezért a szerelme kiesett így rá tesz e?
Most 1-2 napjuk van, hogy gyorsan generáljanak valami olyan szituációt, ami alapján a nézők úgy láthatják, hogy jogosan raknak jelet.
-
Zsadi
őstag
Amúgy beköltözéskor Virág mennyivel jobban nézett ki nem?
Vagy csak nem a megszokott köntös miatt tűnt úgy? -
csababarca
őstag
válasz
Motion_Blur #2973 üzenetére
Nem tudom, de ha kettő közül kell választani, akkor inkább Virág maradjon, sok vizet nem zavar, Merci viszont baromi idegesítő.
Kb ilyen arányra számítottam.
Annyiban műsor szempontjából jobb, hogy így Danit is ki lehet pikk pakk golyózni, ha Virág ment volna vissza, az nem kavarja meg semennyire a dolgokat.
Amúgy, szerintem Vivivel nyeretik meg, nyomatják instán is, a hazugságait nem leplezik le, vagy ha igen akkor nem firtatják.
Olyan mint az előzőben (?) Zsu. Talán még nála is ostobább. -
Geri Bátyó
addikt
válasz
Geri Bátyó #2970 üzenetére
A végén már úgy voltam, hogy 65-35 Mercinek, de ez nekem is meglepő. Ezek szerint tényleg nem tetszett az embereknek a cserepes Virág és az utóbbi idők kétszínűsége.
(#2971) csababarca: Föntebb leírtam, hogy miért nem a proliságra szavaztam. Az őszinteségre szavaztam.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
csababarca #2971 üzenetére
ass-to-mouth húscafatka mivel jobb?
flegma kis gyökér mehet haza -
Vakegérke
félisten
75,5-24,5% arányban Merci győzött.
-
csababarca
őstag
Életemben először szavaztam tvs eseményen.
Virágra.Kár hogy viszonylag simán kiesik, ez a Merci féle proliság, és mélybuta affektálás, telepi viselkedés sokaknak szimpatikus. Főleg hogy csak tvn kell nézni, 45 percig.
Amúgy elviselhetetlen az ilyen. -
Vakegérke
félisten
válasz
Geri Bátyó #2968 üzenetére
Engem Merci kétlakisága, Ginához, Fruhoz csapódása zavar, ezért Virágra szavaztam.
-
Vakegérke
félisten
válasz
antikomcsi #2965 üzenetére
Elhiheted, akármelyikük megy haza, nem sírom könnyesre a párnám.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Geri Bátyó #2963 üzenetére
Ezt csak ütőlapnak szánták, de nem adu, maradjunk ennyiben.
-
Ilyen se nagyon volt még. Most a párbaj előtti utolsó bejátszások alapján adom le a voksomat.
Igazából még mindig mindegy nekem melyikük megy vissza, mert mindkettő esélytelen a végső győzelemre. Láthattuk, hogy Virág pont olyan buta, mint Merci. Most pont mondhatjuk, hogy az egyik 19 a másik 1 híján 20.
Ez a sajtótájékoztató és a kérdezz-felelek volt a végső lökés, hogy Mercire szavazzak. Virág a Danival együtt szánalmas volt a feladatban. -
Vakegérke
félisten
Merci dögösre öltözte magát.
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
Vakegérke #2962 üzenetére
Az tuti, hogy rám se!
Viszont Virágék részéről megint szánalmas volt, hogy előhozták a lila kendőt, mondván, hogy Virág akár el is vehette volna (Miért is? Nem neki volt fenntartva.).
Utána kijelenti, hogy eszébe sem volt elvenni a kendőt. Akkor mégis mi a probléma?szerk: Merci is nehéz eset, de Virág és Dani már nagyon Amandoid.
-
Vakegérke
félisten
Annyira belefeledkeztem a főzőcskézős vetélkedőbe, hogy megfeledkeztem róla, hogy párbaj lesz. A lényeg az, hogy jól szórakoztam. De hogy egyik csaj se főzhetne rám, az biztos.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Geri Bátyó #2960 üzenetére
Épp most akartam szóvátenni.
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
Geri Bátyó #2959 üzenetére
Virág tényleg qrva jó átváltásban.
Tök jól el van szállva magától, de egyetlen jó számot sem mondott.
-
-
Vakegérke
félisten
Tudok főzni, bár angolnával még nem volt dolgom. Abban viszont biztos vagyok, hogy halételnél fölösleges a sodrófa.
Talán figyelmesebben kellett volna olvasniuk Merciéknek a receptet. -
Vakegérke
félisten
Szabadjon megjegyeznem, csak a rokonaim orrát lennék hajlandó kitakarítani, azt is undorral. Felőlem Mercibe beleszáradhatott volna az orra tartalma.
-
válasz
LamaCube #2953 üzenetére
Nem ismerjük a körülményeket.
Lehet, hogy tanulni ment fel, csak baszott bejárni az iskolába. Nekem is sok osztálytársam volt, aki feljött pestre, a messzi vidékről, mert ez az egy iskola volt az országban, ahol ezt a szakmát tanulhatta. A legtöbben kollégisták voltak, csak a jobb módúak engedhették meg maguknak az albérletet.
-
Vakegérke
félisten
No nézzük...
-
LamaCube
addikt
válasz
antikomcsi #2951 üzenetére
Ha igaz az, hogy 16 évesen felment Pestre, akkor szarik az a szülei véleményére
-
Vakegérke
félisten
válasz
antikomcsi #2951 üzenetére
Mindegy, hogy mi most milyen érveket sorakoztatunk, Virág "sorsa" két óra múlva dől el attól függően, hogy a nézők miként szavaznak.
-
-
LamaCube
addikt
válasz
Vakegérke #2949 üzenetére
Én is ezért vagyok Virág "mellett". Semmi nem indokolta, hogy Gina és Fru mellé álljon. Plusz Virág az olimpiai héten tényleg küzdött és nem adta fel. Ja és tudja mit jelent a TK
Merci idősebb Virágtól, de Virág egy tizednyi százalékkal "komolyabb" tőle.
A kérdés, hogy semlegesek maradnak-e a támogatóik szavazói. A nagy számok törvénye szerint, ha aktív minden támogató szavazóbázisa, akkor Virágnak kellene visszamennie, ha nem, akkor Moh-nak nagy szavazóbázisa lehet. -
Vakegérke
félisten
válasz
antikomcsi #2948 üzenetére
Két hét nem oszt nem szoroz. Ráadásul ha most Virág esik ki, a Danitól lévő távollét csak erősítik a vonzódását a tahó iránt.
Ellenben Merci nem sírhat senkiért, legfeljebb átgondolja, hogy kritikus percekben olyanok mellé állt, akik így, vagy úgy, de ellene voltak.Félreértés ne essék, nagyon nem csípem Virágot, hiszen rögtön az elején az egész társaság lelkébe belegázolt, majd eltűnt, Dani kielégítő parancsnoksága lett.
Ki a jobb?
Az elszürkült senki, vagy az, aki időnként az ellent támogatta? -
Én még nem szavaztam, mert ez a mostani szavazás nem igazán hoz lázba. De szerintem azzal teszek a legjobbat Mercinek és Virágnak is, ha Mercire szavazok.
Virág teljesen átvette Dani stílusát, mindenen megsértődik, mindennel, mindenkivel baja van, és ez nem szimpatikus. Virág nem tudja, de neki ez a kapcsolat csak rossz lehet hosszú távon. Egy totális alárendelt szerepe lesz, nem partner lesz a kapcsolatban, hanem vagyontárgy! Úgy kell majd öltöznie, ahogy Dani megengedi, oda mehet el, ahová Dani elengedi, és azzal, akivel engedélyt kap rá, és az esti mesére, vagy télen sötétedésre haza kell majd érnie. Közben fél óránként be kell majd jelentkeznie egy videóhívással, és körbe forgatni a telefont. Ez nem jó, segítsünk hát Virágnak minél előbb megszabadulni Danitól.
-
Geri Bátyó
addikt
Az tényleg nem volt szép, bár ha jól emlékszem, csak Vivire mondta és azt, hogy butus. Lehet, hogy rosszul gondolom, de ott ő is a naivitásra célzott, ami tényleg igaz időnként Vivire is, de sokkal kevésbé, mint rá. Konkrétan F
rú(j) is csúnyán megvezette és kihasználta. Nem kizárt, hogy most emiatt fog kiesni. A Moh-val kapcsolatos dolgait szerintem sokan elnézik neki, de ezt sokkal kevesebben.Amúgy, ha tippelnem kellene, szerintem 60-40-nél szorosabb lesz, de azt nem tudom, hogy kinek.
-
lowzor
veterán
válasz
Geri Bátyó #2943 üzenetére
Nekem ebben az a fáj, hogy ő butázott le másokat, mikor Fruval beszélgetett...
-
Zsadi
őstag
Merci: - A tk a tasak rövidítése?
Tényleg ennyire?? Főzés, egy tasak só, egy tasak bors....
-
Geri Bátyó
addikt
Nézem a tegnapi részt és most volt egy jelenet, ami miatt különösen inkább Mercit várom vissza. Amikor Virág száműzetése alatt Dani azt mondta, hogy a többieket (tehát rajta kívül senkit) soha sem érdekelte, hogy ki jön vissza, csak fogyjon egy ember, az nagyon unszimpatikus volt.
Essen ki Virág, aztán Dani mehet utána. A játékban már rég nem vesznek részt, csak megsértődnek mindenkire folyamatosan (egymásra is), sokszor ok nélkül. Ez már rohadtul unalmas.Sokszor Merci is idegesítő, de ő tényleg egy naiv kislány. Mellette viszont nem színészkedik, nem gonoszkodik és nem haragtartó és időnként vicces is.
-
lowzor
veterán
Ha Merci ma kiesik én jobban fogok örülni, mint Recskátó kiesésénél. Remélem a nézők nagy részének is hasonlóan unszimpatikus, mint nekem.
-
Geri Bátyó
addikt
Ezen a héten eléggé foghíjasan néztem az összefoglalókat. A kihívás meg volt, de előtte a női döntő az nem.
Virág box utáni nyilatkozatai megerősítették, ami felé hajlottam: Bene is van agresszió és kétszínűség. Közvetlen a meccs után: - Úgy bemostam volna neki!
A riportszobában: - Merci olyan agresszív volt.Az a sértődés sem tetszett, amikor Robi fölvette a lila kendőt. Merci provokálta Robit, ez nyilvánvaló, de jó okkal tette. Virág hiába mondta, hogy nem venné fel, folyamatosan ott volt a fejében, hogy talán mégis. Dani is ezt sulykolta bele. Valójában azért sértődött meg szerintem is, amit Moh és Bálint beszélgettek, vagyis, hogy Virág úgy érezte, hogy ez csak az övé, ha úgy dönt, pedig ez nem így volt.
Mindezek mellett ezen a héten (a tegnapit még nem néztem meg) különösen feltűnő volt, hogy Virág és Dani egyáltalán nincsenek együtt a csapattal, csak amikor kötelező.
-
htc07
addikt
Jé, van ilyen topik is
Merci cipőjét én is néztem, Virág meg hogy azon lovagol hogy Merci milyen aggresszív, közben meg pár napja még hogy mondta a box után, hogy hogy leverte volna
Teljesen úgy viselkedik szerintem, mint Amanda anno. A lila kendőt is hogy mondta, hogy tuti nem venné fel, aztán meg hogy hisztizett, amikor Robi felvette. Merci legalább őszintén nyomja, még ha szimpatikusnak a viselkedését nem mondanám, de Virág mindenben megtalálja azt, ami miatt őt kell épp sajnálni.
Legjobb lenne, ha kint maradna mindkettő
-
lowzor
veterán
Valaki még azt mondja el, hogy Merci miért van felemás cipőben?
-
Vakegérke
félisten
A rap párbaj feledhető, legalábbis én igyekszem elfelejteni.
A termékbemutató siralmas volt. Inkább a lejáratásról szólt a dolog, de ha már így van, legalább humoros lett volna. Bálint jobban adta elő.
-
Vakegérke
félisten
Azt hiszem, Mohnak hiányozna jobban Merci. Pontosabban az, hogy gondoskodik róla, kiszolgálja, mos rá.
Viszont ez a három órás száműzetés inkább Danit viselte meg. -
Vakegérke
félisten
No nézzük...
-
-
Zsadi
őstag
válasz
antikomcsi #2925 üzenetére
Dani meg a tisztelet, a felügyelőtisztjét is tiszteli vajon?
[link] -
válasz
Vakegérke #2923 üzenetére
Ha így is van, akkor az gond? Szerintem nem. Ez a játék része.
Virág világosan megmondta, hogy nem veszi el a kendőt, mert nem akarja Danit maga helyett párbajra küldeni. Ez már nem a kendőről szólt, hanem arról, hogy másokat mocskoljanak.
Szidják Robit, és szapulják Bálintot is, pedig csak annyira ostobák, hogy fel sem fogják, hogy az, hogy Bálint, nem az első háromba sorolja Daniékat az nem azért van, mert kevésbé lenne a barátjuk, vagy ellenük fordult volna, vagy sunyiskodna, hanem csak csupán úgy gondolja, hogy jelenleg annyira kivonták magukat a játékból, hogy másokra többen szavaznának. De ennek semmi köze a barátsághoz.Mondjuk én azt sem értem, hogy Bálint, hogy állhatott össze Danival. Engem irritálna egy ennyire buta, műveletlen suttyó.
-
Zsadi
őstag
válasz
antikomcsi #2921 üzenetére
Jaja, ott volt a lehetőség. Én sem látok ebben problémát.
Ha kell valakinek vegye fel. Ha meg ott van hagyva parlagon, persze hogy beindul a taktika.A wc az kész... Itthon még a fiam is elhajt, ha véletlenül rányitok.
Ők meg lassan ott élnek.
-
Virágnak és Daninak előírás, hogy a fontosabb dolgokat mindig WC-zés közben beszéljék meg? Ráadásul úgy, hogy Virág, az éppen ürítő Dani mellett eszeget?
A kendős dolog meg túl van lihegve! Ha Virágnak kellett volna, fel kellett volna vennie. Másnap azon sírni, hogy jaj a csúnya Robi felvette már elég gáz. Az a kendő nem Virágnak volt fenntartva. Bármelyik játékosnak, aki valamely célból el akarta venni lehetősége volt rá.
-
Vakegérke
félisten
Merci aljas módon rávette Robit, hogy vegye el a lila kendőt, nehogy Virág meggondolja magát és felkösse. Tuti, hogy sok szavazója elpártol tőle.
-
Vakegérke
félisten
No nézzük...
-
rushty
őstag
Oké, csak Győzike Mercit várja szombaton.
-
LamaCube
addikt
Megváltoztatom a szavazatom. Virágra teszem, mert nem vette fel a lila kendőt.
-
lowzor
veterán
válasz
csababarca #2905 üzenetére
Én 2 másodperc alatt a plafonon vagyok amikor nyávog, az a hangfrekvencia valahogy nagyon irritáló. Szegény Pikachut inkább nem sértem meg azzal, hogy hozzá hasonlítom.
-
csababarca
őstag
lehet letöltöm az appot és először szavazok egyet életemben először, természetesen Virágra.
Merci alpári stílusa, meg kullancs viselkedése és nyávogása számomra nem lenne tolerálható, nem ennyi ideig, de 5 percig sem. -
lowzor
veterán
Ment a szavazat Virágra.
Merci a tipikus mai irritáló divatmajmokat testesíti meg, örülök hogy nem ebben a generációban nőttem fel. -
Vakegérke
félisten
Papírforma, Virág kapta a kék kendőt.
Mivel nem élt a lehetőséggel, és nem bújt a lila kendő mögé, lehet, (hangsúlyozom, lehet,) hogy rá szavazok. -
Geri Bátyó
addikt
Merci kifejezetten összeszedetten beszélt (kicsit meg is lepődtem) és a végén ez a poén Bálinttal határozottan jó volt!
-
Ezek elég kemény feladatok voltak, maximum csak a TV képernyő előtt a kanapén, fotelben tespedve tűnhettek könnyűnek. A fejfoci, biztosan nagyon fárasztó volt, és gyilkolta a térdeket rendesen, a "súlyzó" csak díszlet volt anélkül is épp elég kitartani a karunkat a levegőbe tartósan, a "lovaglás" pedig el volt túlozva a 99 körrel, pláne, hogy minden körben legoba kellett lépni!
Én emelem kalapom Robi előtt, nem semmi teljesítményt nyújtott!
Virág hisztije kicsinyes, de nem igazán tehet róla, mert ez azért is van, mert gyerek még, minden egyéb látszat ellenére.
Szerintem ha Merci kihívja, akkor Mercire fogok szavazni mégis, hogy Virág minél előbb leváljon Daniról. Tulajdonképpen Virágnak segítenék ezzel, mert neki ez lenne a jó! Csak ő nem tudja!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ha beindul, jól kitárgyaljuk. Egyelőre ennyi. 2020, július.Másfél éve várjuk, idén indul a kukkolda. A videóban az...
- Építő/felújító topik
- Parfüm topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robot fűnyírók
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest