- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rushty
őstag
Gagastar még él [link]
-
Zsadi
őstag
válasz
antikomcsi #3791 üzenetére
-
-
Zsadi
őstag
válasz
Vakegérke #3781 üzenetére
Visszatérve a megélésre:torta átadása, taps, felöltözik , kb ennyi
Bővebben:
"Kiszel Tünde elárulta, miből él: legénybúcsúk, lánybúcsúk és születésnapi bulik fellépője, vendége. „Legutóbb Kárpáti Rebeka párjának születésnapján voltam, én adtam át a tortát. Ilyenkor megtapsolnak, mindenki odajön, készül közös szelfi, koccintunk. Nagyon jó érzés. Van egy határ, de nem tolakodóak, hanem kedvesek, tisztelettudóak. Dedikálom a napáramat, koktélruhát, elegáns ruhát veszek. Lánybúcsúba is szoktak hívni hölgyek is, volt, hogy limuzinnal jöttek értem, körbeutaztuk a várost" – mesélte." -
rushty
őstag
Vivi Robinak autót [link] ad.
& mellműtét -
Zsadi
őstag
válasz
antikomcsi #3785 üzenetére
De ott nemcsak a fazék húsos!
-
antikomcsi
veterán
Túlságosan előítéletes vagyok, ezért nem tartom valódinak annak az udvarlónak az érzelmeit. Úgy gondolom, ha nem szerepelt volna a VV-ben, akkor a szóban forgó srác (remélhetőleg az) észre sem vette volna.
Sokan vannak akiket vonz a húsos fazék, én meg inkább ennék zsíros kenyeret, mint olyan után fussak, akinek csak a tárcája tetszik.
-
rushty
őstag
Vivsó lesz? [link]
-
csababarca
őstag
válasz
Vakegérke #3781 üzenetére
Persze hogy meg lehet, az összes celeb az ismertségből él, nem abból, hogy valamit csinálnak is.
Kiöregednek? akkor is felszínen tarthatják magukat, 1-1 interjú, botrány, feltűnés (ld. Kiszel Tünde).
Meghívás valami idióta műsorba, "sztárvendégként", stb.
Aztán szépen lecsengenek.
Azt se felejtsük el, hogy idősebb korban már más lesz egy Baukó Éva igényszintje is, nem biztos, hogy Dunára néző lakás kell neki, meg még nagyobb műcici.De megmondom őszinten, baromira nem érdekel, hogy ezekkel az életképtelenekkel mi lesz
magyar celebek közül senkit sem követek semmilyen felületen, röhejesek.
valaki szerepel ebben a szenny való világban és már celeb, lásd Céda. szegény bolond. -
Zsadi
őstag
-
Vakegérke
félisten
Erre nem gondoltam, hogy az ismertségből is meg lehet élni. Jelenleg. De mi lesz velük, ha kiöregednek és már a kutyát se érdeklik? Mivel nem dolgoznak, nyugdíj nuku. Mondjuk eladják a lakást, kocsit, de egyszer az a pénz is elfogy, mert az albérletet fizetni kell. Kiülnek egy forgalmas sarokra koldulni?
-
Zsadi
őstag
válasz
csababarca #3779 üzenetére
-
Zsadi
őstag
Szerencsére más is öregszik
[kép] -
Vakegérke
félisten
válasz
antikomcsi #3767 üzenetére
Ha ez a balhé Traktoros Pista és Alvégi Juliska közt zajlana, a kutya se törődne velük. A nevük hallatán viszont az ember felkapja a fejét, így a köztudatban, felszínen maradnak. Ezen kívül mi hasznuk van az egészből? A pereskedés csak viszi a pénzüket, szóval (szerintem) semmi.
-
antikomcsi
veterán
válasz
Vakegérke #3765 üzenetére
Szégyenteljes, hogy ha megromlik valakiknél a viszony, akkor ez lesz belőle! Ez az embert minősíti. Oké, már nem barátok, de akkor felejtsék el egymást szépen, csendben méltósággal.
Viszont ha más szemszögből nézem a dolgot, mi van ha nem is vesztek össze? Mi van ha az egészet előre megtervezték? Igazából mindkettő egy semmire kellő, a kétkezi munka nem megy nekik, és valahogy el kell érni, hogy beszéljenek róluk, hogy bekerüljenek a blikkbe, storyba, best magazinba, hogy befolyjon pár forint a kasszába. Ha nem lenne most ez az ügy, vagy az ehhez hasonlók, már soha senki nem beszélne róluk, azt sem tudnánk, hogy a világon vannak. Márpedig biztos, hogy valahogy igyekeznek a felszínen maradni.
-
Vakegérke
félisten
-
rushty
őstag
Éváról megtudunk dolgokat [link]
-
Vakegérke
félisten
-
Zsadi
őstag
Kemény dolgok ezek...
Én meg azt bírom, amikor ilyen celebek kérik, meg amolyan tiktokkerek:
Ha tetszik a munkásságom, kövess be!
Ha meg comment vita van:
Ő már letett valamit az asztalra, neked nincs követőd, neked kuss..stb..stb..
Ez a munkásság, meg a munka. Komolyan aggódom a srácaimért, hogy ebben nőnek fel. -
Zsadi
őstag
Nem, ez a való világ!
Na, itt leírta valaki:
Kiss Viktor, Bishbharbie vagy Lili néven futó transznemű, aki prostituáltként dolgozik és azzal lett híres, hogy youtube csatornáján állandóan balhézott mindenkivel, influenszerekkel meg a többi transzneművel! Ilyen trash celeb és büszke is rá -
Zsadi
őstag
Nem VV, de sajna ez is a való világ...
[kép]
A jobb oldali a Bishbharbi alias Kiss Viktor ..
Nincs ám PS.. a hullámok hercege... -
rushty
őstag
Alek hareme [link]
-
Vakegérke
félisten
Mit rákentek a sorozatok, lemossa a gyalázatot.
-
Zsadi
őstag
Egykori VV-s pancsizik [kép]
-
UFO1
senior tag
válasz
Vakegérke #3735 üzenetére
Egyik sem egy remekmű
(nem lehet egyből a csúcson
kezdeni), de a zene vagy is amit annak szánták nem olyan kutyaütő igaz kb. 1 óra alatt össze lehet hozni egy hasonlót egy zeneszerkesztővel és most erősen túloztam.
Egy biztos Buzz(i) x Moh
kicsit több mint egy hónap alatt 54.000 megtekintés.
Mercy: Tedd be klipje alig 14 nap alatt 800.000 megtekintés.Valószínű a jó névválasztás miatt!
Tehát jól gondolkodtak, hogy ilyen nevet választottak. -
Zsadi
őstag
Még jó hogy vannak ezek a nemtudommineknevezzem dalok?
Legalább néha felélénkül a topik. -
LamaCube
addikt
Hát ez tényleg jó nyakatekert.
Ennyi erővel egy gőzölgő sz.rt is mutathattak volna ugyanezt el lehetett volna mondani róla
Csak nézőpont kérdése. Ennek tudatában nem nézem meg még egyszer. Természetesen köszönöm a részletes elemzést és időt, amit rászántál. Jobban élveztem a tartalmat, amit írtál, mint a klipet
-
Zsadi
őstag
Hát................én kérek elnézést mindenkitől!
-
Vakegérke
félisten
válasz
LamaCube #3734 üzenetére
Az hagyján, 22 perc múlva kezdődik az újabb remekmű.
-
-
Vakegérke
félisten
-
Zsadi
őstag
válasz
antikomcsi #3730 üzenetére
-
rushty
őstag
Miért fekszenek kés alá? [link]
-
UFO1
senior tag
válasz
LamaCube #3715 üzenetére
A koncepció – ha már ezt a szót használtad – kicsit nyakatekert, de arról szól, hogy Mercy szemébe kedvesek a háta mögött meg becsmérlik. Szóba kerül a szosel média ahol nagyon sokan bántották, ezért is menekült el németbe aztán kint rájött, hogy nem felelhet meg mindenkinek.
A klipben meg az a történet, hogy elkapnak egy palit megkötözik, zsákot húznak a fejére, bántalmazzák stb. Szóval tulajdonképpen megalázzák úgy mint néhány férfi szokta, használják a nőket aztán eldobják mint egy rongyot. Utal a szöveg arra is hogy sok fiatal az anyuci, apuci pénzén többnek szeretné mutatni magát aztán semmi sincs a háttérben nem tett le az asztalra semmit, magyarán nem vitte semmire az életben de ennek ellenére játssza a fejét (lásd mai fiatalság).
A tedd be „szlogen” meg valószínű abból fakad amit a kis képregényben mutattam. Annak idején nagy port kavart mikor Mercy felajánlkozott Mohnak az meg le se szarta és talán most is felkapja a fejét az ember erre a címre!
Itt a dalszöveg így talán kicsit érthetőbb.A Harley Quinn külső meg Mercy vadságára utalhat amit a villában is hangoztatott, hogy nem akar senkinek sem megfelelni.
A Joker figura a legfurcsább és talán nem oda illő, mert ugye Harley Quinn egyetlen szerelme, de erre semmi utalás sincs sem szóban sem a cselekményben. Max. annyit lehet ráerőszakolni az egész klipre hogy Mercy (Cedes alias Harley Quinn) követi G.w.M.-t (Jokert) hogy befusson a zenei pályán.Nekem speciel az egész klip sántít mert ha már Harley Quinn akkor legyen olyan a képi világ mint az Öngyilkos Osztagban volt. Tehát lövöldözzön, csapkodjon a baseball ütővel esetleg azzal a nagy fa fejű izével. Tehát legyen kicsit (nagyon) örült a csaj. Az sem tetszik benne hogy hullámzik a hang és hát a mondanivaló még ha időszerű is nem elég átgondolt és megtervezett.
Érdekes hogy a Cedes klip után egy Majka a következő YouTube-on.Kis gyorstalpaló ha valaki nem tudná mi is ez az Öngyilkos Osztag.
Öngyilkos Osztag trailer 1
Öngyilkos Osztag trailer 2
Öngyilkos Osztag (angol trailer)
Ragadozó madarak
és a fojtatás
Az öngyilkos Osztag -
Vakegérke
félisten
-
UFO1
senior tag
válasz
LamaCube #3700 üzenetére
Miért tedd be, miért tedd be??
Ez kérdés?
Hát ezért!!![Katt a nagyobb képhez]
Kis nosztalgiázás aki nagyon nem bírja VV10 nélkül!
Erre az első videóra már nem is emlékszem, lement ez adásban?
Állatkerti séta meg izé nagyon csúnya!?
Vetkőznek a jányok!Merci haza,
ja nem Mercedes go home!
Mercy,ja bocs ez nem az!
Kis bulika van Ninja rugás meg stb. stb. és bementi kimenti nyílások kitárgyalva! -
Vakegérke
félisten
-
rushty
őstag
válasz
csababarca #3703 üzenetére
A Virág, csak Dani nem engedi...
Nem egy Lady Gaga, Black eyed klip, magyar youtube trend között való
Új hozzászólás Aktív témák
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Dolce Gusto
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Futás, futópályák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- Asus TUF Gaming B650M-Plus DDR5 AM5 Alaplap - Számla & Ingyenes Szállítás
- Gigabyte 850W 80+ Gold P850GM Full Modular - Számla & Ingyenes Szállítás
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Update 07.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!