- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
Nekem tettszett jót nevettem!
Más:
Azért vannak itt poénok de nem kerül adásba csak jó magyar szóval és írásmóddal a szosel médiára töltik csak fel. Pedig hihetetlenül profi az egész stáb olyan poénok vannak instán hogy magam alá vizelek de könyörgöm adásba is kerüljön már legalább egy 5 perces rész. Ja és lehetne hosszabb is a műsor vagy 20 perccel. 24 órából csak össze jönne! Jó ez a insta meg modern meg mindenki a telőt nyomkodja de legyen már tartalom adásban is könyörgöm!
Tegyetek rá hangot!Akciófilm a hálóban
És az hülye ÉNB adja a hangot besz*rok!
Gaben a kommentár!Eladó a villa
(Bezárták a játékosokat a nyugiba mert jöttek érdeklődök az ingatlan megvétele céljából!)Virág énekelni próbál!
Csak nem értem aki ennyire gyönyörűen tud énekelni az miért nem ereszti ki a hangját. A Mercike kiereszti és van valami neki de inkább a RAP és a tánc megy neki jól. Virág simán az asztal alá énekelné olyan könnyedséggel mint ahogy más a WC húzza le. Minimum egy X faktor döntőt nézek ki belőle erre itt vesztegeti az idejét!!! -
UFO1
senior tag
-
UFO1
senior tag
dijégó a kiesés után még mindig hazudik a pofánkba, hogy nem volt semmi beginával. Most is beszél össze vissza bent letagadta, hogy bármi is lett volna úgy hogy a vasorrú bánya 2 perccel a nyögdécselés után el is újságolta arandának hogy sikeresen meg lett ujjazva! Ez aztán az igazi férfi!
Ájjáj pedig ezt ÉNB-nek tartották fent!
-
UFO1
senior tag
válasz
Vakegérke #490 üzenetére
A Győzi béna, hibbant, unalmas, humorérzék nulla (bár annál az orvosos poénnál jót nevettem) nem ért hozzá de egyben jó bekérdez ahogy kell!
Tegnap is szépen leoltotta a dijégót (még most is talány miért akartál rá szavazni????
) rátolta a kérdéseket, hogy köpni nyelni nem tudott. Az szép volt és ezt így kell csinálni!
-
snecy20
nagyúr
Egy 'ki ha én nem' sutyerákkal már könnyebb lett a játék.
Nagyon nullák sajnos a karakterek Bálinton kívül... mondjuk ő is elég durva harcmodort nyom, csak intelligensen előadva... messze nem szimpatikus ez a játékstílus sem. -
UFO1
senior tag
De én már írtam róla és nem igaz! Az elején azt lehetett érezni rajta hogy mit keresek én itt, minek ez nekem, utálom az egészet, de ez már sokban változott. Most már együtt él a műsorral ha bent paraszt valaki azt rendesen leoltja, élőben bekérdez neki keményen (ahogy mi nézők tennénk) ha valaki mellé oda kell állni azt kihangsúlyozza. Szerintem kifejezetten jó lett az Istenes és a Balázs szintjét persze még nem érte el de a Stholtól fényévekkel jobb mert szerencsétlen néha azt sem tudta melyik naprendszerben volt.
A táncos/vicces/meglepő bejövetelt nem kéne erőltetnie mert az láthatón nem megy neki inkább kérje meg a Gáspár Lacit vagy az Istenest persze ha egy jó ötlete lenne és begyakorolná lehet menne neki elvégre színész.Az Anikó viszont egy minőségi lépés volt előre a Lulu után aranyos vicces és ugyanúgy beszól ha kell de kedves módon nem olyan paraszt stílusban mint ahogy a Lulu tette.
Egyedül a sztájliszt (direkt írtam így) egy borzalom biztos valami meleg gyerek elszállt aggyal (vagy túl sokat „szívott”
valamit/valamiból) mert néha olyan elvetemült oda nem illő ruhákat ad szerencsétlen műsorvezetőkre, hogy az agyam megáll pl. az első műsorban az Anikón az a barnás aranyszínű „fürdő köntös” valami hányadél volt. Valószínű ő tervezi az Álarcos énekesben is a műsorvezetők ruháit mert ott is volt pár meglepően mulatságos pl. az Istenes Bencén.
-
Peti78
őstag
SZiasztok! Arról volt már szó, hogy Puskás Peti mennyire szar?
-
UFO1
senior tag
Szemezgettem kicsit a VV10 insta oldalán a teljesség igénye nélkül hát szerintem mi is úgy látjuk ahogy a nézők java. Csak átmásoltam a reakciókat nem vettem ill. tettem hozzá. Próbáltam a trágár szavakat csillagozni remélem sikerült!? Egyesek ahogy kijönnek kapják majd a hideget meg a meleget!
Fru:
Undorito kigyofeju aberalt fereg. Te vagy az igazi, konzervativ no de maximum a lepra telepen dragaFtu elastad magad te is nem tudom miteszik rajtad a Renato kapa fogu a sminkbol nem all ki fejed remelem hamar kiesel te tudatlan aljas g*ci!!!?
aranda
Ketszinu vagy es raadasul meg ocsmany is te koca g*ci?Amanda te kobold feju alszent, jellemtelen sopredek
Ha kijossz majd rajossz hogy utalnak az emberek es hanynak toled Te fereg!
Békéscsabaiként írom, hogy undorító, kétszínű, rosszindulatú gonosz ember vagy. Szégyellem, hogy békéscsabai vagy.
Amanda te kobold feju alszent, jellemtelen sopredek
Fuh te, egyszer kiesel, a nezok szet fognak szedni kb. Hat amit mutatsz most a tv-be... Hanyingerkelto..
Neki kell ki esni minél hamarabb kétszínű nagyon azt hiszi övé a világ
Nagyon kétszínű nő vagy a helyedbe szégyellném az arcom hogy ilyeneket művelek! Remélem a következő párbajnak te leszel az egyik résztvevője és kint is maradsz aztán majd megnézzük a másik undorító személynek hogy fognak állni a dolgai a kis Gina barátosnédnak.? Szánalmasok vagytok mind a ketten
Tavolitsanak mar el teged meg azt a fru pusztulatot
Tudtam én hogy itt sem szereti senki , nem csak a vv csoportba ?ki lesz csóri ezektől a kommiktól késöbb.
pedig mennyire elhiszi, hogy o mekkora eros szereploje a jateknak! egy velejeig rosszindulatu “ember”.Kímélj már meg attól hogy nem irritálsz ennyire?゚Gyere le jó Isten?Unalmas egyéniség vagy vágod??
Azert voltal besz*rva hogy elveszited Ginat mert egy ketszinu dog vagy mindenkit kibeszelsz aztan felsz hogy egyedul maradsz. Egyedul is fogsz, mert Gina is rajon milyen vagy. Na meg ugy is kifogsz esni.
Fujjjj de undorito gusztustalan, szamito, ketszinu ribanc vagy!! Megolne a szegyen, ha az en gyerekem lennel ! Takarodjatok mar haza az olcso ,alpari ,buta ,szajha ciganyasszony Gina baratnoddel és a fogas kerék Fruzsi baratnoddel!!!! Nyomorekok!
Az egész egy borzalom ahogy a mai fiatalok beszélnek egymással, semmi tisztelet egymás iránt. Egyeseknek hippoval kellene ki mosni a szájukat.
Nem hazudtoltod meg a fajtádat már meg ne haragudj. Gusztustalan ember vagy, két értelmes összetett mondatot obszcén szavak nélkül ( már ha tudod mit jelent a kifejezés) nem tudsz összerakni.
A 220 b*aszna meg benneteket :D még az se akar ?
Gázsina
Egyel gina mert latom kivagy szakadva a jo isten alitsa meg a szívedet mekora egy undorito nő személy vagy mentél. Be a vilaba meg mutatni azta alma csecsedet te negér denevér de utállak szakagyál szita vér nem válik vizzé....... A saját női nemedet megszégyenítő viselkedéssel menő vagy? NEM.. undorító ahogy nőkènt viselkedsz,beszélsz,rosszindalú gonosz ember vagy
Megpinázták a szutykot?Mekkora alpári útszéli ez?
mert egy alpári, rosszindulatú szutyok. ?Ha megujjaznak az semmi nem ? Jézus...azt sem értem hogy választhattak téged a műsorba?
Nő létedre olyan mocskos szád van,meg alpári viselkedésed...!Mondjuk már első nap megmutattad milyen személyiséged van...!Bár én inkább nem mutogatnám....de a csöcseid sem?Vv gina :D mikor a szar lekvárnak hiszi magát :D Csak a Bálint!! ?
és letagadja ? te mondod, hogy a kamera mindent lát te gerinctelen ostoba liba ?remélem a barátnője mindkettőtök belét kitapossa ? Digo egy ostoba pöcs
Aranda klán:
kutyak vagytok jol mondta a Renato ugy csamcsogtok!!?sajnálom Moh, hogy ebbe a galeriben vagy. A három kibeszélős, másokat lenéző, kavaró nagyképű ribi, az állandóan cukinak látszani akaró nyifinyafi Mercike társaságában. és a másik két srác is megmutatta már az igazi arcát, hogy milyen szánalmas és ocsmány valójában. Abban a bandában kiesésre vagy ítélve és magadat is ejáratod. Lépj ki onnan, míg nem késő!
Dani:
Valaki feiratozza már,amikor ez a tesa gyerek beszél!?Legnagyobb a pali🤣❤❤
Öröm hallgatni.
Te vagy a legjobb Dani
óriási forma vagy! Így tovább !? Amandának mond már meg ne kavarja a szart, a legnagyobb ?azt hiszi mennyire erős játékos azt közben egy senki!!
Dani és Virág:
Imádlak Titeket? Maradjatok ilyenek fiatalok, boldogok, bolondok és ami szíveteken az a szátokon jöjjön ki továbbra ?Daniban sokkal több van mint amit mutat?Virág:
Drága Virág nagyon imadlak
Virág nagyon gyönyörű vagyHiaba 18 vagy te vagy a villaban a legnormalisabb lany!! Igaz nem vagy szegyelos csak de legalabb 100% oszinte vagy!!! Digo huzas haza fele utca ajto nyilj ki !!!
Renató:
Tudom ....nem szabad sértegetni az embereket (nem is szokásom, sőt el is ítélem az olyan embereket akik sértegetik egymást és ítélkeznek egymás felet ugyanis senkinek semmi joga ehhez, mivel nem tudhatjuk ki mit miért csinált-csinál az életébe vagy épp mit élt át az élete során. ) de te egy büdös mocskos szar rágó f*szopóó talicska vagy, aki ha velem így beszélne mint ahogy te Virággal tetted ...1 kg szarral etetnélek meg!!!!?Renátó zseniális vagy... Így kell magasból a mélybe hullani egy másodperc alatt
Remelem kiesel minnel elobb
Ekkora egy f*szt
Renato bolond es gyenge jellem. Az a tipus, akinek ha megmondod szemtöl szembe, hogy nem kell neked, meg jobban koslat utanad. Rettentö ketszinü, hazug. Semmi joga nincs viraggal igy beszelni. Az, hogy az a lany kint mit csinal, az ö dolga, es valo igaz, nem jol kezdte a villalétet, de a lanyok közül egyertelmüen a legszimpatikusabb. Balint nagyon jo emberismerö, felismerte Renato igazi arcat.
A bezártságot nem fogja bírni, már kezd kifordúlni magából.
Amennyirr szimpi voltàl annyira undorító vagy.hogy lehet igy beszèlni egy nővel te sz.. kupac..nagy csalódás voltál ezzel a hùzàsodal egy jò per emberkenek.szegyen vagyBohoc csavo, portara nem kellenel. Nincs onbecsulesed??? Ha egy no elutasit megmondja kerek perec h azert nem kellesz neki mert tul sulyos vagy, messze all tole az olyan stilusu pali mint TE, a lelkedbe tapos ezzel.. De te meg futsz es nem adod fel.. Az odaig mind jo es szep.. De konyorgom ne a vilag elott szegyenitsd mar magad.!. Legyel ferfi es allj a labadra!. Es ahogy Viraggal beszeltel ---> egy undorito, sunyi, erdeknyalo ember vagy. ?
Csillaghullás van haver?
aljadek ember vagy habi taktikazol Digo baratod szepen hullani fog a csataban!!!
Undorító vagy Bálinttal is és amit Virággal leműveltél egyszerűen undorodok tőled.
Nem azt ígérted a kiválasztás után a Bálintnak, hogy mellé állsz??? Egy igazi hazug ember vagy! Miattad áll a kiesés szélén, de bízom benne, hogy vissza jön! Hajrá Bálint! Te pedig Renátó számomra egy igazi csalódás vagy! Pfff....
Egy kutya vagy remelem kiesel minel hamarabb te bohocegy csicska vagy, remelem egy csajod se lesz tobbet amier igy beszelsz egy novel te nyomorek
Es az ilyen meri magat ferfinak nevezni...amelyik “ferfi” igy provokal egy not utana meg ilyeneket mond neki hogy ribanc meg megutne az egy vilagi cringe ember..Undorito vagy.Remelem minel hamarabb kiesel.
F*sszopo senkihazi cigo, amit le muvelt nem szegyeli magat a sz*rrago kocsogRenato egy f*szszopo kocsog!!!!! Hogy beszel ez szavazzuk ki a gyaszba!! Ciganyok szegyene!!!!
Meg az elejen sanaltam Renátó amiert egy ilyen kiallhatatlan személyiségű not mint ez a Fru hajt....most már azt mondom össze illenek! Gusztustalan férfi létére mit enged meg magának egy nővel szemben! Nem kell ezt a alkoholra fogni ilyet férfi nem csinal akarmennyire is provokaljak! Megjegyzem Ő kezdte?Amennyit én látok szepen megirta a sorsát ezzel a tegnapi huzasaval repülni, fog hamarosan szerintem a nézőknek is az a velemenye mint nekem....legalább is remelem!!!!!
Ember lejáratod magad egy világ előtt ha nem állítják le Renátót egy 18-éves lányt szét vert volna mint a rongyot. Az alkohol ide vagy oda ő akkor is meg teszi. A Bálintra dupla jelet rak. A továbbiakban azt ígéri neki mellette lesz ezután bármikor utánna még is a Digohoz áll.Vivi:
Ugy szeretlek!❤️ Kitartast!Én hiszek neked. Tudom sajnos nagyon jól, hogy milyen érzés ez! Én is átmentem rajta. Veled vagyok!
VV Vivi üzent a nőknek!
Ti mit gondoltok arról, ahogy a villalakók reagáltak, Vivi történetére??
Tudom, hogy ez egy szórakoztató mém oldal, de fontosnak érzem a témát.Mérhetetlenül kiakasztott az, ahogy a villalakók többsége reagált! Lehet, hogy voltak ellentmondások a történetben, de nem tudhatják igaz -e vagy sem. A stressz, a kibukás miatt is elfelejtődhetnek részletek. Ennél undorítóbbat el sem tudnék képzelni, ahogyan kibeszélik és nevetik ez miatt. Ez egy fontos téma szerintem és ösztönözni kellene az embereket, hogy merjenek róla beszélni, nem pedig még jobban elnyomni bennük az érzést, hogy erről ne beszéljenek, mert úgy sem hisz nekik senki.
Mindenki maskepp dolgozza fel a vele ert traumat, de ameddig feldolgozza es kepes tovabblepni es elore nezni, pozitivnak maradni addig nem szamit hogy dolgozza fel. Egyik baratomat idezem “ Néha a traumákat könnyebb olyanokkal megosztani, akik senkik számunkra.” Ami azokat illeti, akik nem veszik ezt komolyan, nevetnek azoknak csak azt kivanom hogy vegyek eszre milyen szerencsesek hogy veluk vagy azzal akit szeretnek meg nem tortent ilyen.
Furcsa hogy az embereknek az az első gondolatuk erről,hogy hazug ettől az ember,semki sem tudja mi volt pontosan de akkor se lehet egyből erre gondolni
Gábor:
Gábor ez nagyon nagy figura ?igen bírom mikor magyaráz valamitMerci és Fru:
A kényes beszelni nem tudó idegesito ribanc és a kapafogú kígyó rosszindulatu csatlósa? takarodjatok haza mindketten legyszi!!!!!
Fogszabályzó mindkettőre ráférneMéghogy ő a no, amennyire trágány szavakat hasznal, embernek se neveznem
Barbie baba és Grincs egymásra találtak
Hol hagytatok a debellat? Virag egy klasszis hozzatok kepest. Aszott ribik vagytok mar most. Hogy neztek ki majd 20 ev mulva?
Annyira jok vagyok agyam dobom el toletek?Mindenki szep,tokeletes es ezek szerint okos es muvelt is amit itt ki is nyilvanitotok?Szanalom ami megy emberek!!!
ÉNB:
Legőszintébb, legokosabb karakter maradjon vagy is BÁLINT!!!BÁLINTNAK KELL MEGNYERNIE HAJRÁ BÁLINT .?
Jol csinalta mert digo egy nagy kepu?
És én remélem hogy Bálint !!! Digó egy napraforgó ??!!!
Szerintem egy jó választás volt
Biztos vagyok benne,hogy Bálint fog visszatérni,ha nem akkor az egész egy nagy csalás!
Hajrá Bálint! Neked kell visszamenned, hogy ne egy degenerált legyen a musorMindenki aki letöltötte az appot és Bálintra szavazott, az egy csodás embeeeeer ❤
Hajrá Bálint!Neki legalább van esze! Nagyon szimpatikus és teljesen normális gondolkodása van. A Digo kétszínű!
Dijégó:
A ma esti záró szavaid az előzetesben úgy gondolom téged minősítenek, rád szavaztam de már váltottam szavazatot, fenyegető és bunkó vagy, tehát primitív, most vesztetted el a párbajt, Digó go home ?
Otthon jobbat fogsz aludni!? huzzal haza fele te lenezo fereg.Holnap már találkozhattok vele személyesen Pécsen , mert ma este hazamegy?
Olaszkám nem fenyegetünk senkit sem odabent nagyon elszaladt vele a ló nem mered bevallani hogy kint van csajod szégyen vagy és még te fenyegeted Bálintot ezzel csúnyán lejáratod magad.
Tudom én persze, sok a barát, izgultok érte, de hát ti is tudjátok, hogy ez a kamu stilo ide kevés lesz.Szimpi volt az elején, de nagyon rátesz ami nem áll jól neki, hol van az a szentimentális ember, aki a rajzfilmen elsirta magát? Sehol, sőt hozta ezt az alpár stílusát... Hát többet néztem ki belőle, így ez kevés. Balintra ment a voks!!!
hanyadek vagy most neztem vissza a zaro szavaid fenyegeted Balintot mert igaza van mert bele dugtad az ujjad a Ginaba de a f*szodat mar nem tudtad te utolso olasz g*ci!!!?
Digo remélem pusztul haza?
Jól mondják a többiek szint hozol a villába csak kár hogy kétszínűséget! Bálint háta mögött így beszélsz a szemébe meg már másképp!! Nagyon gyerekes vagy és kétszínű is! Hajrá Bálint ✌?
Aki nőre kezet emel.. és ilyen undorító ,rosszindulatú tiszteletlen féreg annak nincs helye semmilyen műsorban. Nem kérdés, hogy ki fog esni!?
Digo menjél már haza, te beszélsz az őszinteségről? Hazudsz a kamerák előtt amikor az mindent látott ? Menjél haza Ginával és Amandával együtt
Ha látnák mit írnak róluk háááát .... többen kimásznának a kupolán este!
-
UFO1
senior tag
válasz
kalanchoe #428 üzenetére
Igen Rotyival nincs baj csak figyelj mindig a hátad mögé és lapulj a falnak ha mögötted van és a zuhanyzóban soha de soha ne hajolj le a szappanért ha ott van! Inkább hagyd ki az aznapi fürdést!
#442 Vakegérke
"Kéne valaki, aki Arandát és Gádzsinát megfekteti, hogy ne elmélkedjenek hülyeségeken."
Te vállalkoznál rá mert istenemre elintézem hogy bekerülj!#465 ¤Envy¤
Nincs fent egyben az 5 a 6 igen innen lehet mazsolázni! -
UFO1
senior tag
válasz
csababarca #482 üzenetére
Oda fog még csak 2 hete vannak bent a játék viszont (csak) 3 hónapos!
-
-
Vakegérke
félisten
válasz
antikomcsi #480 üzenetére
Szerintem a következő kiszavazott Renátó lesz.
-
-
UFO1
senior tag
Mercikének már nincs kint pasija az tuti!
Kezd beindulni a műsor mi lesz itt a vasárnapi műsorban aranda majd rájön nagyon eltaktikázta magát!
Különben akkor se lett volna nagy baj aha kijön ÉNB kipöcköli Győzit a BVV-ből és legalább lesz egy intelligens műsorvezetőjük is!
-
UFO1
senior tag
Különben 99-1 kellett volna!
És úgy ment vissza ÉNB mint egy úr nem nagy arccal! Ezt így kellett! -
LamaCube
addikt
A 3 rinyagép
szánalom a köbön
-
kalanchoe
senior tag
kicsit ironikus, hogy dugó eddig kislányozott, most meg majdnem elsírta magát
-
C4mp3r
addikt
válasz
antikomcsi #473 üzenetére
rtl-t ismerve orulhetunk, hogy nem a szokasos kamu 49-51%-et nyomtak be
-
UFO1
senior tag
válasz
antikomcsi #473 üzenetére
Persze mert te is rá szavaztál!
-
Én még így is túl soknak találom a Dugóra leadott szavazatokat.
-
LamaCube
addikt
Megtudják a 68%-ot becsicskul mind
-
kalanchoe
senior tag
végre
-
UFO1
senior tag
Egyértelmű volt!!!
ÉNBdijégó utca ajtó kivűl tágasabb! Nem megmondtam!
Aranda bezsina most ti jöttök!
-
Vakegérke
félisten
68,07%-31,93%. Bálint győzött.
-
LamaCube
addikt
Ennyi...
-
C4mp3r
addikt
dugo lefott a kave
-
¤Envy¤
aktív tag
Tudja valaki, hogy a régi szériákat hol lehetne visszanézni?
Főleg az 5-ös érdekelne... -
kalanchoe
senior tag
válasz
antikomcsi #460 üzenetére
ezzel maximum azt éri el a nézők előtt, hogy még jobban lejáratja magát. végülis, negatív reklám is reklám...
-
-
UFO1
senior tag
Nézzétek ilyen egy férfias férfi dijégó módra!
Mondjuk ÉNB-től azért szép lett volna ha a másik tábortól is legalább egy pacsival köszön el!
-
LamaCube
addikt
Digó nem búcsúzott el a többiektől? Bálint elbúcsúzott mindenkitől /arról lemaradtam/?
-
Dugó nem csak egy suttyó, de mérhetetlenül ostoba is, valószínű nem csak a távolság miatt nem jár a mensa clubba.
Elképzelhetetlennek tartom, hogy a családján és az ismerősein kívül valaki szavazzon rá!
Ez igaz Arandára és Gádzsinára is. -
Pörp
senior tag
Digó egészen elképesztő tajték paraszt. Bálint egész normálisan állt hozzá a feladatokhoz, de ez a beteg Digó csak személyeskedni tud, nagyon remélem hogy kinn is marad. Én egyébként ilyen nyílt fenyegetésekért azonnal zavarnám haza.
-
rushty
őstag
válasz
csababarca #427 üzenetére
Gábor szerepelt már az Anikó showban szóval bármire képes
az akkori exével mostani barátnőjével, akivel ugye 6 éve együtt. [link]
-
UFO1
senior tag
Vicc ez a be(dzs)gina hogy nem történt semmi a takaró alatt aztán 2 perccel később arandának újságolta hogy meg ujjazta a dijégó úgy hogy előtte 1 perccel azt kérte hogy zipzár a szádon. Szép vagy te csaje!
Ott a Viki és Aurelio vitte a műsort (a 6.os széria kedvencem) mert mindenkinek jól beszólt és a farok forgatóval hatalmasat veszekedtek. Igaz volt jó pár aktív mellékszereplő is! Ami becsülendő volt benne hogy mellé állt Zsófikának aki majdnem meg is nyerte a játékot. Különben neki kellett volna!
Azért itt is szépen öszeverődtünk! Végre!
ÉNB mit kapott valami gyorsítót? Nagyon beindult!
A mai adással meg is nyerte a párbajt ÉNB!
Intelligencia és suttyó (gijégó) párharca vicc az egész! -
C4mp3r
addikt
válasz
csababarca #436 üzenetére
simonos kizarast megszavaztattak a nezokkel, es ok dontottek ugy hogy tavoznia kell. emiatt a nezoket okold akik mocskos modon elfogultak a nok iranyaban es barmilyen veszekedesben/egymas tepazasaban a nonek fognak igazat adni mindegy milyen undorito modon viselkedett esetleg. sajnos az equal rights equal fights szlogen jol hangzik, de csak alomvilagban letezik, mint ahogy most is lattam nehanyan mar habzo szajjal koveteltek a renato kizarasat egy kis uvoltozes miatt mert hat novel hogy mer igy beszelni.
-
Vakegérke
félisten
Robinak van a legtöbb esze. Futkározik, fitten tartja magát. Nem punnyad, mint a többiek.
Kéne valaki, aki Arandát és Gádzsinát megfekteti, hogy ne elmélkedjenek hülyeségeken.
-
LamaCube
addikt
Ez az Amanda meg Gina mekkora egy takony emberek...
-
Volt régebben egy film, ahol a nézőszám függvényében egyre gyorsabban haltak meg az elrabolt emberek.
Az egy jó film volt -
Vakegérke
félisten
No nézzük...
-
LamaCube
addikt
válasz
csababarca #436 üzenetére
Persze a szavakkal súlyos lelki traumát lehet okozni ezt nem vitatom és előbb-utóbb valakinél elszáll valami és tettlegesség lesz belőle. Virág is direkt húzta, hogy hátha elszáll egy pofonocska.
-
csababarca
őstag
válasz
LamaCube #432 üzenetére
Jó a csipeszes talán necces volt, de a Simonos máig érthetetlen. (főleg mivel róla rángatta le a dögViki a nadrágot megalázó módon először)
És szavakkal sokkal inkább lehet bántani embereket, mint egy pofonnal mondjuk.Persze értem, ez a játékszabály.
Mindenesetre, én játékosként inkább benyelnék egy pofont/öklöst, mint hogy 0-24ben anyázzanak, meg ócsáróljanak.
számomra ez utóbbi sokkal súlyosabb cselekedet.btw. Zsu azt rendesen kiprovokálta, amekkora színészkedést és kétszínű hátbafúrásokat bemutatott (nem szándékosan, csak ostoba volt mint a föld), csodálom, hogy őt nem verték meg bent rendesen.
Na egy Digó vagy Renátó féle ösztönlény esetében Zsunál is necces lenne, hogy nem pofozzák e fel. -
kalanchoe
senior tag
válasz
LamaCube #432 üzenetére
más évadból még régebben láttam egy részt (már nem emlékszem melyikre), de ott teljesen normálisan viselkedtek ehhez képest. persze nyilván, kell a dráma, hogy legyen min csámcsogni a fogyasztóknak, de ami itt van már, az kicsit szekunder szégyenérzet.
valamint az előzőből pont az említett Zsu-s részt láttam még, amikor kizárták az egyiket, mert veszélyeztette a másik testi egészségét. -
kalanchoe
senior tag
válasz
Vakegérke #431 üzenetére
arról pont lemaradtam, de ha így van, akkor meg tényleg kijelenthetem, hogy a lányok részéről baromi rossz a reprezentáció.
az a rész is érdekes volt, amikor Vivi megerőszakolásáról volt szó, és a dolog valósságán veszekedtek, nemhogy inkább összetartanának és segítettek volna. -
kalanchoe
senior tag
válasz
csababarca #430 üzenetére
így van
meg talán még Bálint az, aki a tegnapi adásban említette a rap-es feladatban, hogy igaz a másik ócsárlásáról szól a feladat, de attól még nem kell annyira obszcénnak lenni.
-
LamaCube
addikt
válasz
"Btw, ennél kevesebbért zártak ki játékosokat"
Azért a kettő nem ugyanaz, hogy fenyegetés vagy tettlegesség. Akkor zárják ki, ha a testi épségét veszélyezteti a másiknak.
Csoki-hozzávágott Zsu fejéhez egy szemöldökcsipeszt, ami akár a szemét is kiverhette volna.
Anno volt egy csaj, akit kizártak az meg naranccsal vágta fejbe az egyik srácot.
Ettől függetlenül gáz volt Virág és Roli is.kalanchoe
A legrosszabb évadba kapcsolódtál be szerintem, ha ez tetszik, akkor nézd meg az Alekoszost vagy akármelyiket, eddig mindegyik veri szerintem a VV10-et.Remélem Bálint megy vissza még ő a legértelmesebb meg Robi. Persze még egyikük se mutatta meg az igazi énjüket.
Remélem lesz iskolás hét, de nekik az általános iskola is nehéz lesz nemhogy az érettségi...
-
kalanchoe
senior tag
válasz
a többiekhez viszonyítva szerintem még mindig tök normális megnyilvánulásai vannak, bár nem tudom, meddig marad bent.
nekem Mercédesz volt a kedvencem, jó hamar elment, pedig szerintem az egyik legunproblémásabb szereplő volt. talán még akit megemlítenék az Robi, mert vele sincs szerintem sok probléma, és egész értelmesnek tűnik. -
csababarca
őstag
Gábornak respect, hogy elviseli valahogy ezeket a nulla IQ-s embereket bent.
Őt szerintem berakták, megkapja a pénzét az RTL-től, csak üljön kicsit bent.
Nem hiszem, hogy önszántából ment be, vagy ha igen, akkor nagyon hülye, ha nem erre számított, hogy ennyire buta emberekkel lesz körülvéve.Digo, Renátó, Dani (?), ezek hárman mindennek a legaljai, lányok közül meg egy normális sincs, azért ennyire alja évad még nem volt, pedig túléltünk már párat.
Btw, ennél kevesebbért zártak ki játékosokat (Simon, CSoki, most akik beugranak) mint amit Renátó itt leművelt, érdekes, hogy most miért nem figyelmeztették legalább.
-
kalanchoe
senior tag
sziasztok! jöttem ide olvasgatni, meg egy-két témához hozzászólni.
eddig sosem néztem a VV-t, aztán nemrég belekukkantottam ebbe az évadba, aztán már rendszeresen műsoron van nálam is.
-
UFO1
senior tag
Útba = irányba.
Ez lesz a veszte pedig egy helyes nő akit bedaráltak a semmirekellők inkább az értelmesebb emberek köré kéne csoportosulnia. Ha be(dzs)
gina kikerülne teljesen más lenne mert ö szítja a tüzet.Én még mindig nem térek magamhoz ÉNB TikTok challenge-én!
-
rushty
őstag
válasz
antikomcsi #419 üzenetére
Vv10fru story-ban korteskedett digo mellett
-
UFO1
senior tag
Hát én direkt megkerestem az eredeti előadóval (Csifó Dorina, Barátok közt: Temesvári Noémi ) ezt az Aranyhaj betétdalt és akár a Virág is énekelhette volna igaz nem vagyok Gáspár Laci de hibátlanul énekelte el ezt a baromi nehéz dalt! És még a hangszínük is tök egyforma! Szerintem megvan a kedvenc a műsorban.
Az már más kérdés hogy egy ilyen tehetséges lány hogy csúszik ennyire félre? Nagy kár érte.
Remélem lesz pár éneklős feladat és a szerkesztők (talán olvassák ezt a fórumot
) le is adják majd nem csak a civakodás és a trágár beszéd megy műsorba és talán felfigyel valaki Virágra és segíti a helyes(ebb) útba terelgetni.
-
UFO1
senior tag
válasz
antikomcsi #419 üzenetére
Akkor bocsesz így mégis jónak ment csak rossz hosszra.
Más: hol taglalják hogy ki miért menjen vissza?
Ja igen épp most találtam ezt a cikket Virágról aki 6 éve elég vállalhatóan énekelt. Miért nem ebbe az irányba indult el a rosszlányok.hu helyett. Esetleg egy X faktor?!
Különben ha már zene ők nem mehetnének be úgy mindannyian milyen műsor lenne itt?! A bent lévőktől könnyű szívvel megválnék - most!
Ezt meg mindenkinek hogy lefekvéskor vagy ébredéskor csak erre az arcra tudjon gondolni. Egészségetekre!
-
UFO1
senior tag
válasz
Vakegérke #414 üzenetére
Milyen műsort csinált? Lemaradtam valamiről? Az Aranda klán csak a fesztivált csinálja áskálódnak egymás ellen mint a rossz gyerekek. Ezek nem tudják hogy 0-24-ben kamerák veszik őket? Jól példázza milyen emberek ahogy kiment a Vivi a szobából ahol azt mesélte hogy erőszakolták meg (és teljesen mindegy igaz e) egyből te ez hazudik! Mi van???!! Egy földön fekvő emberbe még belerúgunk hogy van ez.
A renato meg csúfosan leszerepelt ha valaki ennyire nem bírja az alkoholt vagy ennyire kihozza a valódi (cigány bocs hogy ezt írom) énjét az ne igyon. És a legnagyobb gáz hogy józanul nem hogy bocsánatot kért volna hanem azt monda én ilyen vagyok.
Szerintem most dobta el az első 4-be kerülés lehetőségét mert nálam ez így néz(ett) ki: renato, Bálint, Moh(a bá), Gaben.
Ja és Gaben ki rakná rá egy kiválasztásnál ki hívná ki? Senkivel nem veszett össze (még). Nekem olyan Alekosz (csak nem sík hülye sőt) és Szabolcs (VV1) keveréke aki szépen surranó pályán meg is nyerte a játékot. (Majka és Oki előtt akik vitték a músort de még a Lorenzo -féle szerelmi szál is kevés volt) Különben meg kivel beszélgetne a sok abnormális között. Talán csak ÉNB, és Moh(a bá) akivel el tudna normális dolgokról beszélgetni csak utóbbit nagyon lefoglalja BMW ja nem Mercike. Tényleg mi a túró az a csillogó bisz-basz a bal arcán a szeme alatt és minek?
-
Vakegérke
félisten
válasz
antikomcsi #413 üzenetére
Renátótól sokat vártam, azt hittem, hogy egyféle alfahím lesz. Nem nyert.
Véleményem szerint jelenleg nem való a villába Renátó, Dani, Dugó és Gábor. Utóbbi csak azért, mert "csak úgy ott van". A csajokról most nem akarok véleményt alkotni.
-
válasz
Vakegérke #411 üzenetére
Lényeg, hogy időben észrevetted, hogy Dugó egy primitív ösztönlény, és nem olyan, mint a bemutatkozójában.
Lehet, hogy Bálint unalmas sokak szerint, és Dugó csinálja a műsort, én ennek ellenére nem szeretnék még csak esélyt sem adni egy Dugó félének, hogy megnyerje a műsort.
Aranda és gáDzsina is undorító, már azon agyaltak, ha Bálint jön vissza megkeserítik az életét! Ha Bálint egy szellem, és nekik olyan, mint ha bent sem lenne, akkor mit foglalkoznak vele, mit akarnak megkeseríteni neki? Hisz gáDzsina szerint ott sincs. Ők ketten a két leg rosszindulatúbb villalakó. Remélem nagyon pofára fognak esni a játék során.
És remélem Renátó is nagyot koppan, akinek Bálint mellé kellett volna állnia. Túl sokat vártam Renátótól az elején, de győzött benne a cigó vér!
-
Vakegérke
félisten
válasz
antikomcsi #410 üzenetére
Hogy miért döntöttem így, az jól látható volt az esti adásban, pontosabban az előzetesben. A primitív emberek sajátja a fenyegetőzés. Dugót többre tartottam, leszerepelt.
-
válasz
Vakegérke #409 üzenetére
Azért ez Tőled elég nagy dolog!
Amúgy olvasgattam a közösségi oldalak hozzászólásait a témához, és vannak kivételek, de többségében azt látom, hogy a Dugóra szavazók nem tudnak normálisan fogalmazni, sok esetben nincs is értelme a leírt mondatoknak, mert nem megy még a ragozás sem, és eltekintve a hosszú ékezetektől írni sem tudnak helyesen. Mindenki elgépelhet néha valamit, lemaradhat egy dupla mássalhangzó, de itt nem erről van szó. Ezzel szemben a Bálint szimpatizánsok, jobban meg tudják fogalmazni azt a két mondatot amit leírnak, és sokkal kevesebb hibával teszik ezt.
És ez sajnos tényleg #405 C4mp3r hozzászólását támasztja alá.
-
Vakegérke
félisten
Leszedtem a szavazatomat Dugóról és Bálintra tettem.
-
UFO1
senior tag
Ranato leszerepelt – csúfosan – érdekes módon ezerszer piszkosabb módon szidott egy nőt (kislányt) mint ahogy ő tette és mégsem háborodott fel a fél brigád! Hogy is van ez?
Dijégo milyen penge indul a cicaharc pofán verés miegymás jó lesz a holnapi adás bár jobb lenne ha nem ebbe az irányba indulna a széria. Talán ideje lenne beküldeni egy levelet, hogy aszonnya aki káromkodik fenyegetőzik az 1 napig nem kap cigit és a nyugiban kell eltöltenie az egész napot kenyéren és vízen. Aki látta az utolsó 3 szériát ott is ez a stílus volt az általános? Mert én mint említettem a 6-os szériát is csak fél éve láttam de fényévekkel más, jobb, nézhetőbb, érdekesebb stb. volt!
Egyet el kell ismerni a dijego -féle RAP csapat sokkal ütősebb lett az ÉNB -féle szánalmasan bénára sikeredett bár előbbiben több ebben jártas „versenyző” is van. Mindenesetre dijégo utca ajtó nyílj ki kívül tágabb!
Azért az furcsa alig 2 hete vannak bent de a fél csapat megölné a másik felét volt már farok verés ujjazás mi lesz még itt!?
-
lowzor
veterán
válasz
antikomcsi #404 üzenetére
Hogy igazából hányan kedvelik, az a szám szerintem a 0 felé konvergálna. Még az országos barátnője, Gina is kiröhögte a háta mögött.
-
-
C4mp3r
addikt
válasz
antikomcsi #404 üzenetére
pedig eleg ha csak kilepsz az utcara vagy beulsz egy autoba. ez a suttyo prolik orszaga, a digo felek a szabaly nem a kivetel
-
"Btk. 222.§ (2) Aki félelemkeltés céljából
a) mást vagy rá tekintettel hozzátartozóját személy elleni erőszakos vagy közveszélyt okozó büntetendő cselekmény elkövetésével megfenyeget, vagy
b) azt a látszatot kelti, hogy más életét, testi épségét vagy egészségét sértő vagy közvetlenül veszélyeztető esemény következik be, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."
A mai műsorban, előzetesben szerintem volt olyan esemény, ami fentieket kimerítette.
Nem értem hogy kedvelhetik ennyien az ilyen Dugó féle suttyó prolikat?
-
C4mp3r
addikt
mindenki rohadt kemeny ebben a jatekban es verekedni akar, egyik egy 18 eves csitrit akar intenzivre tenni a masik egy maganal fel fejjel magasabb csavot akar kiutni nem tudom miert nem inkabb egy muay thai edzot kerestek fel ott jobban tudnanak ervenyesulni. tiszta szanalom, aztan persze a legtobb ilyen gyoker aki veressel fenyegetozik egy utest nem bir bevinni ha arra kerul a sor.
en mondjuk elegge meglepodtem, hogy a renatot nem kulonitettek el a nyugiszobaban vagy kapott valami levelet amiben megjegyzik, hogy ezt talan nem kene. semmi beavaktozas nem volt a stabtol. ugy latszik lazabbak a szabalyok.
-
Pörp
senior tag
Szóval ÉNB meg lett fenyegetve egy szájbaveréssel kinn, mert elmondta mit csinált Digó. Digót nem értem, nem vette észre a kamerákat amikor gusztusa támadt Ginára?
Mit hitt, nem derül ki?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ha beindul, jól kitárgyaljuk. Egyelőre ennyi. 2020, július.Másfél éve várjuk, idén indul a kukkolda. A videóban az...
- Vadiúj SSD-k!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest