Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamaCube
addikt
Nem sokkal erősebb a Robi, Vivi, Moh, Merci tengely. Ez esetben azt mondom ebből a négyből fog kikerülni a győztes. Bálintot fogják kiszavazni a következőkben. A kérdés, hogy visszamegy-e?
-
Vakegérke
félisten
48,9-51,1%. Moh nyerte meg a párbajt.
-
Vakegérke
félisten
Szorosabb lett a szavazási arány, ~2% a különbség.
-
válasz
Geri Bátyó #3096 üzenetére
Megteheti, hisz ő a többiek felett áll! El is mondta párszor.
-
Geri Bátyó
addikt
Dani gyönyörűen példázza, hogy miért nem szívesen látnám a döntőben. Ez a pökhendi önteltség és mások abszolút lenézése nagyon undorító.
-
Vakegérke
félisten
válasz
antikomcsi #3093 üzenetére
"Tartok tőle, hogy a cölöpök miatt itt is jelentős könnyítések lesznek."
Csak nem. Lehet, hogy sportolók is lesznek a celebek közt.
-
Vakegérke
félisten
Daniék győztek, ők birtokolják a villát, Moh-éknak meg irány a nyugiszoba, ahol összebújhatnak konzervevés közben négyen.
-
válasz
Vakegérke #3082 üzenetére
Nézni fogom, és ott leszek, de ez a celebes dolog nekem nem jön be. Gondolom kell a nézettség, és ezzel akarnak rásegíteni, de itt volt például a Farm. Nem mondom, hogy nézhetetlenül rossz volt a mostani, de nekem sokkal jobban tetszett az első évad, ahol ismeretlenek küzdöttek, valóban mostoha körülmények közt és tényleg csak azt ették, amiért megdolgoztak, ha elszámolták maguk, vagy indokolatlanul dőzsöltek akkor az után jött az éhezés.
Tartok tőle, hogy a cölöpök miatt itt is jelentős könnyítések lesznek.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Geri Bátyó #3090 üzenetére
Jó kis hitlerszalonna. Azzal telezabáltam magam a seregben, mert sokan nem szerették, nekem adták.
-
Vakegérke
félisten
válasz
csababarca #3088 üzenetére
Biztos örömet akartak neked szerezni a szavazók.
-
Geri Bátyó
addikt
Reggelire babfőzelék elég érdekes, de a koleszban örültünk volna, ha azt kapunk. Igazából még a gyíkhúsnak is örültünk volna ahelyett, amit adtak.
-
Vakegérke
félisten
Bálintnak ugyan fájós a válla, mégis győzött a tisztelgős versenyben. A Moh-csapatnak tabu a konyha, meg az ott található kaja. Sebaj, kapnak konzervet, kenyeret, vizet, meg kanálgépet. A babfőzelék konzerv nem aratott osztatlan sikert.
-
csababarca
őstag
válasz
Vakegérke #3086 üzenetére
végre egy izgalmas párbaj, ezért is szálltam ki a nézésből, mert az ilyen 80-20 környéki párbajok miatt számomra érdektelenné vált.
mindig előre lehetett borítékolni, hogy ki fog nyerni, és még a százalékokat is be lehetett lőni.mondjuk innentől talán izgalmasabb párbajok lesznek.
-
LamaCube
addikt
Szoros az állás!
Valószínűleg Moh megy vissza. Ha igen, akkor viszont nem sokkal nagyobb a táboruk, mint Bálint-Dani kettősnek. -
Vakegérke
félisten
46,07-53,93% a fantomképek alatt. Nem mondom, izgalmas párbaj lesz.
-
Vakegérke
félisten
No nézzük...
-
Vakegérke
félisten
Még egy hét van a játékból. Mivel még együtt vagyunk közhírré teszem, hogy (elméletileg) idén indul a Survivor ötödik szériája.
Topikja már van.
Örülnék, ha ott is összejönnénk kidumálni a celebek és civilek "harcát" a 20 milkóért. -
Vakegérke
félisten
válasz
Vakegérke #3078 üzenetére
Szerintem ha a mai párbajon Dani győz, akkor a következő kiszavazott Merci lesz, aki kihívja Vivit és elbukik.
Utána Vivi lesz a kiszavazott, akárkit hív ki, elbukik.Ha Moh győz, akkor is Merci lesz a következő kiszavazott, stb, lásd fentebb, vagy ő saját maga.
Ha Moh lesz a kiszavazott, akkor derül ki, hogy férfi-e, vagy egy gyáva gyerek. Ha utóbbi, akkor lány lesz a kihívottja, egyenes út a hirtelen halálhoz, mert a majré nem kifizetődő. Ha fiút hív ki, Bálintot nem meri, így marad Robi, aki a seggébe dugja, Moh megy pápá.
Ez esetben cicaharc lesz az utolsó párbaj, Vivi Döntős lesz.Meglátásom szerint a döntősökre két lehetőség van.
1. Dani, Bálint, Robi.
2. Bálint, Robi, Vivi. -
Vakegérke
félisten
Szegény Moh, Merci levakarhatatlanul ragad rá. Csakhogy Moh újra és újra visszaédesgeti. Ha az első sértődésnél hagyta volna duzzogni, lehet, hogy Merci kiábrándult volna belőle. De nem, ölelgeti, puszilgatja, hogy biztosítva legyen neki a házi szolga, aki megcsinálja a reggelijét, mos rá, bármit megtenne érte.
Megérdemli? Nem!
Azt hiszem, mindannyian egyetértünk abban, hogy Merci butuska. Bedőlt ennek a jóképű gyereknek, érzelmei komolyakká váltak, cserébe szinte semmit nem kap.
No persze Moh sokszor elmondta, hogy Merci ne reménykedjen. Én meg azt mondom, hogy aljas dolog egy kislány érzelmeivel játszani. Gusztustalan dolog egy kislányt kihasználni, úgy törtetni a fődíjért.Kívánom Moh-nak, hogy élje át Merci érzéseit, mikor beleszeret egy lányba, aki csak kihasználja.
-
Vakegérke
félisten
A harc tisztességtelen volt. Ki gondolhatta komolyan, hogy két harcos egyenlő erőt képvisel, mint négy? Az lett volna fair, ha Moh választ egy személyt a csapatából harcostársnak.
Daninak és Bálintnak nuku fürdőszoba, nuku hálószoba.
-
Jaj ne! Reklám után megint hallgathatom Dani képzelt téveszméit. Baromi unalmas már.
-
lowzor
veterán
Ez a beste leben-ezés is de szánalmas már...
-
Vakegérke
félisten
No nézzük...
-
Danex
addikt
De legalább minden feladatba odatette magát, nem hal meg a konyhában és a kalapács se annyira idegen a kezében. Illetve legalább néha próbálja játszani is a játékot, amit kimondottan értékelek, mert valahogy úgy kerüli mindenki az agyalást ,hogy mit hogy kire lenne értelme rakni (vagy csak nem vágják be) mint ha tiltva lenne.
-
Danex
addikt
Isten ments, hogy vivi nyerjen, elég szégyen volt, hogy az előző szériát is egy nem éppen okos ember nyerte.
Lehet vicces a Belevalóban, de aki fel akarja adni, meg a szempillája nélkül egy senkinek gondolja magát nem érdemel egy petákot sem szerintem.
Én még azért bízok benne, hogy Robi nevető 3.-ként megnyeri, Bálint sunyin mindig lehúzza a körülötte lévő embereket, főleg riportok alatt, ha bárki más feltűnően normálisan viselkedik rá is támad (lásd mikor Dani segített Vivinek nem egyszer)
Robinak adnám oda legszivesebben, Moh-n látszik, hogy valahol el van szállva magától csak mert tipik szépfiú feje van. -
¤Envy¤
aktív tag
Ezt a szériát Bálint nyeri. Ez már a 3 párbaja után sem volt kérdés.
Vivinek kéne.
-
-
htc07
addikt
Azért az is durva, hogy pár hét alatt eljutottunk arra szintre, hogy Dani mellett az a legerősebb érv, hogy Merci nem picsogna Moh után, ha kiesne.
Azért az, hogy a Vivi lett a második az "IQ teszten", az nem Vivit minősíti, hanem a tesztet.
"földteké"..Robi győzelmére mennyi esélyt láttok? Nagyon jól nyomja a játékot, mondhatni már túl értelmes egy ilyen műsorban szerepléshez.
-
Nem szeretném megbántani, de a látottak alapján Merci mellett, még a felmosófa is IQ bajnoknak tűnik. És itt most nem a lexikális tudásra, vagy a műveltségre, gondolok, bár annak is híján van, hanem csak a "nyers" intelligenciára.
Most nézem a belevalót, és még mindig az látom, hogy a Merci - Moh kapcsolatban a srác az áldozat.
-
lowzor
veterán
Szégyen, hogy nem az agyhalott Mercire került az összes legalacsonyabb IQ jel.
Még a képernyőn keresztül is tisztán látszik, hogy Vivi hozzá képest más értelmi szinten van, mégis rá rakták a legtöbb jelet azok, akik 3 hónapja velük élnek. -
Vakegérke
félisten
Lám, a semmibe vett Vivi második lett az IQ teszten.
Danit csak Bálint támogatja. Daninak abban igaza van, hogy Vivi hálátlan, hiszen ő zavarta be a riportszobába, hogy vonja vissza a játék feladására vonatkozó bejelentését.
-
Geri Bátyó
addikt
Elég fura úgy az IQ teszt, hogy feladatonként 1 perc. Normál esetben fix idő és amit megcsinálsz annyit megcsinálsz.
A számokra kíváncsi lennék, bár szerintem ez nem egy szabvány teszt volt, de lehet, hogy Merci tényleg hozta a 90-et!
-
rushty
őstag
A valóságshow kicsit más, mint a való élet. De bizonyára a PbVV is lehet tanítómester. [link]
-
Vakegérke
félisten
No nézzük...
-
i3odnar
tag
Ez a párbaj ígérkezik a legnehezebben tippelhetőnek idáig.
Sokáig pártoltam Moh-t, viszont az eddigi tartózkodása, "távolságtartása" Merci irányába átalakult a lány érzelmeinek kihasználásává. Ezelőtt is élvezte ezt a helyzetet, de nem élt ezzel így vissza. A gyorstüzelős komment óta eléggé átalakult ez nála és hitegeti minden ilyen megmozdulással a lányt. (Mondjuk még mindig kettőn áll a vásár..
.)
Szerintem Danira szavazok.A következő kiszavazáson a villalakók esélytalálgatása alapján Vivi kapná a legtöbb szavazatot és a zöld kendőt. Ő logikusan gondolkozva Mercit hívná ki. Ez Moh visszatérésével szinte borítékolhatóvá válik. Ha Dani tér vissza, talán Bálinttal összefogva kitudják küldeni még Robit valamikor, amiből egy Robi - Dani párbaj alakulhat.
A Danis vonalon elindulva, ha Vivi kapja mégis a legtöbb szavazatot legközelebb, Merci ellen esélyesebbnek látom visszatérni (unalmas már Merci játéka, a két győztes párbajtól egy kicsit el is szállt, a "szerelmi" szál pedig a zavaróból mostanra már irritálóvá vált). Vivi visszajön, Dani és Bálint nem fogja hagyni, hogy Robi párbaj nélkül megússza és vállalják azt is, hogy valamelyikőjüket kihívja párbajra. Dani ellen Robi visszajön és a finalisták: Vivi, Bálint, Robi.
Ha Moh jön vissza, Vivi - Merci párbajig és az eredményig ugyan így gondolom a történéseket, utána viszont ismét Vivit szavaznák zöld kendőre szerintem, de az már nem prediktálható, hogy ott ki ellen párbajozna. -
Zsadi
őstag
Nekem az tetszett, amikor beadták Virágot, Dani fel sem ismerte..
Még mi fejeket vágott rá.
VV csoport szavazás: [kép]
-
Vakegérke
félisten
válasz
antikomcsi #3041 üzenetére
A "szerencsétlen gyerek" táplálja Merciben a megalapozatlan reményt.
Ha nem akar tőle semmit, akkor miért? Akkor ki is a szerencsétlen? Szerintem Merci, akit önös érdekből kihasznál, kiszolgáltatja magát vele. Na, ezért szavazok Danira. -
LamaCube
addikt
válasz
Miért?
Danex-el értek egyet.
Úgy gondolom, akitől nem akarok semmit, akkor nem puszilgatom nem ölelgetem, nem szexelek vele és nem hagyom, hogy lecumizzon. Ez mind közrejátszott abban, hogy Merci beleessen fülig. Az nem lehet indok, hogy hülye Merci, mert ennyi erővel Moh is az, hogy ezekbe belement. Fordítsuk meg ez fordított esetben nemi erőszaknak minősülne...Moh-t meg elintézik annyival hát férfiből van nem tudott ellenállni.
Dani egy tróger nem vitatom és ahogyan birtokolja Virágot nekem sem tetszik. Viszont, ha tetszik, ha nem, ezt Virág elfogadja és én úgy érzem valamilyen lelki kapcsolat kialakult köztük akár lehet mindkettőnek valami komplexusa van.
Dani és Moh se tudja kifejezni magát beszél mindkettő hülyeségeket. Moh "konfliktus kerülő"-számomra meg nem tudja megvédeni magát inkább bocsánatot kér a semmiért.
Dani ritkán beszélt valaki háta mögött vagy ha igen, akkor utána szemtől-szembe is megmondta. Moh ilyen esetekben is csak vigyorgott, ha szembesítették ilyennel.
Bár ez a párbaj is lényegtelen számomra, de most még dani felé hajlok. -
rushty
őstag
válasz
Mindkettő bűnös, egy ilyen keserves szerelmi szálból ne kerüljön ki végső győztes.
-
lowzor
veterán
Merci amúgy kb az ostoba Zsu értelmi szintjén állhat. Ahogy tátott szájjal maga elé szokott bámulni, teljesen úgy néz ki, mint egy gyp-s. Plusz minden feladathoz teljesen hülye.
-
Danex
addikt
A sok kislánynak úgy is Moh tetszik és repülnek majd a szavazatok.
Amúgy azért nem fogadom el Mohval szembe hogy hát férfi ezért dugta meg mercit és ő elmondta hogy nem lesz szerelem, mert közben 0/24 olelgette, eljart vele csupaszon zuhanyozni, olelkezve aludtak, feszt puszilgatta, kicsimezte jó hogy a kislány nem tudta elengedi sose.
És szer ez rosszabb mint ha csak megdugta volna
-
-
¤Envy¤
aktív tag
"Ha Moh kiesik, az utolsó héten legalább nem látom a szenvedésüket Mercivel."
Pontosan ezért kellene Danit visszaküldeni... az ő "szerelme" már kiesett, végre az utolsó pár napban nem kéne a két "pár" nyűglődését nézni.
Dani így sem esélyes a nyerésre, legalább Mercike is magába szállna kicsit, mert nagyon elbízta magát a két nyertes párbajtól.
-
válasz
Vakegérke #3035 üzenetére
Az mindegy, hogy egyet értünk e vagy sem, arra szavazol, akire szeretnél.
Mindenkinek más az inger küszöbe.
Én nem adnám a szavazatom egy ilyen retardált, betegagyú állatra. Egy értelmes mondatot nem tudott mondani most sem, össze-vissza hadoválta, alaptalan féltékenységi kényszerképzeteit. -
htc07
addikt
válasz
antikomcsi #3032 üzenetére
Nagyon jól megfogalmaztad a gondolataimat, Dani beszél meggondolatlanságról, közben meg beleáll minden balhéba ami sérti az önérzetét (gondolom emiatt van a kinti ügye is), ugye amikor Bálintra is kiakadt, hogy Moh-t előrébb sorolja, abból is csak annyit fogott fel, hogy Bálint ellene fordult.
Moh ellen a Merci témát felhozni meg szerintem azért gyenge érv, mert már az elején megmondta, hogy nem lesz köztük szerelem, most ha ezek után is teper egy csaj, akivel össze vagy zárva hónapokig, hát na férfiból van ő is
De sosem alázta meg, főleg úgy, ahogy Dani bánt Virággal.
Mást meg nem igazán tudnék felhozni ellene, előzékeny, konfliktuskerülő, ez maximum azok szemében gyengeség, akik ugyanúgy döngetik a mellüket, ha valaki megsérti a kis törékeny egójukat.
-
lowzor
veterán
Holnap megint eljátssza ugyanazt a kullancs Mohval...
(#3035) Vakegérke:
Én is szavazok Danira, ezt az előzetes alapján döntöttem el. Ha Moh kiesik, az utolsó héten legalább nem látom a szenvedésüket Mercivel.
-
Vakegérke
félisten
Moh kapta a kék kendőt.
Bár nagyon nem értetek velem egyet, én Danira szavazok. -
Ez a szemét Moh, nem ismerte fel az agyonsminkelt Virágot (én sem) elsőre, és azt merte mondani Bálintnak, hogy egy új versenyző.
Felháborító, meg is értem Danit, hogy ezen megsértődött!
Eleve, hogy képzeli, hogy bármit is mond, és előtte nem végez egy felmérést, hogy vajon ez most tetszeni fog Daninak, vagy sem? -
Motion_Blur
félisten
Dani teljesen elmebeteg, takarodik szerencsére
-
válasz
Vakegérke #3029 üzenetére
Csak egy opció van számára, és az Moh, elintézte magának, hogy ne legyen választása.
Én mindenképpen a kihívottra fogok szavazni, mert esélyt sem szeretnék adni annak, hogy valaki példa értékűnek, követendőnek tartsa ezt a primitív, tanulatlan suttyót.
Mohval semmi baj nem volt a játék során, felnőtt módjára higgadtan kezelte a konfliktusokat, nem ült fel Dani és Retardó provokációjának, 100x jobban megérdemli, hogy a döntőbe kerüljön.
Ha mégis Robit vinné, akkor pedig nem is lehet kérdés, hogy akkor is a kihívottra szavazok.
-
Vakegérke
félisten
Mit össze szenvednek a tojás problémával. Ha már lemarta az ecet a tojás héját, akkor mi lesz a feladat, mit csinálnak vele? Átbűvészkedik valami szűk nyíláson? Különben mi értelme lenne ennek a nyűglődésnek?
-
Vakegérke
félisten
No nézzük...
-
rushty
őstag
benéztem -
Vakegérke
félisten
Na, kit hív ki Dani? Szerintem Robit. A Moh-val kapcsolatos problémák már elhalványodtak, de Robi "galád" tette, miszerint elorozta a lehetőséget Virág elől, hogy felköthesse a lila kendőt, még viszonylag eleven.
-
Vakegérke
félisten
Szelídebb csirkéket még nem láttam, de a csajok be voltak rezelve tőlük.
Mi a frász az a nagy titok a tojás kapcsán, amiért le kell oldani a héját? Átlátszó nem lesz, csak annyira lágy, hogy át lehet bűvészkedni egy gyűrűn.
-
Vakegérke
félisten
válasz
antikomcsi #3018 üzenetére
Szerintem csak az tudja, aki kitalálta ezt a játékot.
-
Vakegérke
félisten
Az ilyen doktoroktól ments meg, Uram!
-
Tegye fel a kezét, aki ki tudta olvasni a térképről, a városnevekből, hogy ECET!
-
Vakegérke
félisten
No nézzük...
-
lowzor
veterán
A következő párbajnál én nem is fogok szavazni szerintem. Danit nem bírom a korábbi viselkedéséért, Moht pedig a Mercivel való szenvedése miatt. Plusz ha Moh visszamenne, akkor megint minden nap meg kéne nézni valamelyik 1000x lefutott körét Mercivel, amit azóta is látunk minden adásban. Egyiket sem támogatnám abban, hogy továbbmenjen.
-
Danex
addikt
Merci párbaj alapján az a félelmem hogy Moh fogja megnyerni, pedig max Robinak adnám oda mert ő játszotta a játékot
-
-
Zsadi
őstag
válasz
antikomcsi #3009 üzenetére
Csak irigység..nem a Te tojásaiddal játszott, az a baj..
-
válasz
Vakegérke #3008 üzenetére
Francért kellett ennyire elhúzni! Arra még emlékszem, hogy kiküldte Anikó Danit gatya nélkül, a bőröndért, a fiúkat a tábláért, még azt is halottam, hogy akkor Dani gyere elsőnek, de, hogy Dani kire rakta a jelét arról már fogalmam sincs. A következő vágókép nálam az volt, hogy Vanda játszik a tojásaival.
-
Vakegérke
félisten
Bejött a papírforma, Dani kapta a zöld kendőt.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Vakegérke #3005 üzenetére
A legreménytelenebb feladat a Me-Mo párosnak jutott. A görcs tudja, hogy minek az a sok vegyszer, és ha valamelyikre reagál a tojás az mit jelent. Na jó, ha savra reagál, akkor meszes a burkolata, aztán annyi.
A matek feladat is magas. Bár voltam matek országos versenyen, de 52 éve.
A BL55 egyértelmű volt, hogy liszt, a többit figyelmen kívül hagytam.
-
Vakegérke
félisten
-
Vakegérke
félisten
No nézzük...
-
Vakegérke
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ha beindul, jól kitárgyaljuk. Egyelőre ennyi. 2020, július.Másfél éve várjuk, idén indul a kukkolda. A videóban az...
- MIUI / HyperOS topik
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parfüm topik
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest