- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rushty
őstag
VV 20 éve [link]
-
Zsadi
őstag
válasz
antikomcsi #4071 üzenetére
Főleg, ha az úr nem tudja, hogy a hölgy valamikor úr volt.
-
Igazi egyéniségek!
Keresve sem találnád párjuk a világban!
Milyen gáz lehet, amikor ezek mind egy helyre mennek vacsorázni és az urak egyszerre mennek ki a mosdóba, dolguk végeztével, meg azt sem tudják, melyik asztalhoz üljenek vissza!Természetesen én sem vagyok egy matyó hímzés, nem azért mondom, de legalább egyedileg vagyok csúnya!
-
Zsadi
őstag
válasz
antikomcsi #4068 üzenetére
-
-
rushty
őstag
válasz
zolikaDB #4064 üzenetére
20 éve, [hová tűnt a győztes] interjú
Nem sok izgalmat tartogat -
LamaCube
addikt
válasz
antikomcsi #4059 üzenetére
Ez számomra se opció
-
-
rushty
őstag
Elkészült a didi. [link]
-
Zsadi
őstag
válasz
antikomcsi #4053 üzenetére
Nagyon szép írás, benne van minden!
Bár én hozzátok képest, viszonylag későn csatlakoztam a kibeszélős topikokba, azt nagyon sajnálom és bánom, hogy Vakegérkének soha nem említettem, hogy már nagyon régóta figyeltem, olvastam, és csodáltam a fórumon töltött munkásságát. Ilyenkor döbben rá az ember a halandóságra, és arra, bármiről is legyen szó, ne halogassuk!
Idén lesz 20 éve hogy itt vagyok, láttam már itt sok mindent, de ahogy Ő le tudta reagálni a negatív dolgokat is, az Ő inteligens de mégis humoros stílusában, azt tanítani kellene!Ázsia expressz 3 - ugyanezek jutottak eszembe. Ahogy megláttam a beharangozót és hogy kik indulnak, egyből Ő ugrott be, és átfutott rajtam minden amit általa átéltem, átéltünk a kibeszélős topikokban. És Ő biztos azt szeretné: No nézzük...
-
LamaCube
addikt
válasz
antikomcsi #4053 üzenetére
Szép nekrológ!
Minden egyes szavával egyetértek. Messengeren a lányával üzenetet váltottam. Megadta a számát is, ha kíváncsi lennék, hogy mi történt. De bevallom nem bírtam volna ki lelkileg a beszélgetést. Így megköszöntem neki, hogy megosztotta ezt a letaglózó hírt. Hirtelen jött, így talán nem volt szenvedés remélhetőleg. Lehet, hogy a korábbi betegsége szövődménye volt, de találgatni nem szeretnék. Tudom, hogy beteg volt eléggé jó pár napig, aggódtunk is itt a fórumon, de nem firtattam én se, hogy mi volt. Én is elolvastam a blogjait. De, mint tudjuk csak az hal meg, akit elfelejtenek. Mi biztosan nem felejtünk és itt van velünk!Ha elindulnak e kommersz műsorok, akkor nézzük vele együtt. A szlogent meg mindig látjuk lelki szemeink előtt pontosan a kezdéskor! Vakegérke itt leszünk veled! No nézzük...
-
Köszönöm szépen az információt! Erre nem is számítottam, mert valamiért azt hittem, hogy a szertartás már megvolt. Szerettem volna elmenni, ezért is vagyok szomorú az időpont miatt, mert nem tudok fizikálisan odaérni, de lélekben én is ott leszek, mint szerintem innét mindannyian!
Még mindig nem tudtam felfogni, feldolgozni, hogy ez történt, hisz Vakegérke hozzászólásaiból, mindvégig áradt a pozitív kisugárzás, az életkedv az élni akarás a szellemi tisztaság, bár személyesen soha nem találkoztam vele, mégis úgy érzem ismerem, és nem csak egy ember távozott a másvilágra, hanem úgy érzem egy részünk, a közösségünk egy része, egy összekapcsolója, valami nagyon megtört bennem, nincs nap, hogy ne jutna eszembe. Láttam, hogy lesz Ázsia expressz 3, azonnal Vakegérke jutott eszembe, mit szólna vajon az induló játékosokhoz, hogyan fejtené ki véleményét a Győzike & Bea asszony párosról, aztán rögtön azt járt a fejembe, hogy nélküle már ez sem lesz az igazi.
Biztos vagyok benne, hogy minden adás elé úgy fogok leülni, hogy :No nézzük!Addig is visszagörgetem az idő kerekét 15 évvel, és így esténként elolvasom a blogja bejegyzéseit, és így újra együtt tudok vele sírni, nevetni, alkalmanként bosszankodni.
Egy kívülállónak nagyon prolinak, kommersznek tűnhet, ha ezt olvassa, hogy mi ilyen alja műsorokat nézünk, és beszélünk is róla, de csak azt tudom mondani, hogy sajnos akkor ők nem értették meg, hogy Vakegérke miről írt a beharangozókban, hogy mi volt az egész dolog célja, hogy milyen szemszögből vizsgálta a dolgot. Nekik azt javaslom, hogy írásain keresztül ismerjék meg kicsit, már amennyire ez lehetséges, és akkor talán megértik, hogy mennyire értékes embert veszítettünk el.
-
7
addikt
Közérdekű:
Emlékeztető Vakegérke temetéséről mindazoknak, akik részt szeretnének/tudnak venni a szertartáson: 2022.05.04. 13:30 Budapest Fiumei úti sírkert.
Továbbá üzenet a lányától:
Szívből köszönöm mindenkinek az érdeklődést és aggódást Apum miatt. Nagyon kedves volt mindenkitől, hogy gondolt és gondol rá. -
7
addikt
A hír igaz. Felkerestem a lányát, kaptam választ.
"Nagyon szépen köszönöm az érdeklődést. Sajnos mély fájdalommal tudatom, hogy Apukám 2022.03.10-én otthonában eltávozott egy fájdalommentes, testetlen világba. Elnézést, hogy nem jelentkeztem, sokat gondoltam a közösségre, amelynek aktív tagja volt."
-
7
addikt
válasz
Earl_Muttley #4041 üzenetére
Nekem is ketsegeim vannak, de majd meglatjuk. Solymosi Erika hirdeteseit viszont nem tudom megnyitni. Valakinek megvan a link vagy a profil?
-
válasz
Earl_Muttley #4034 üzenetére
-
LamaCube
addikt
válasz
Támogatom!
-
Zsadi
őstag
válasz
Ezt a kérést én is támogatom.
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
philoxenia #4033 üzenetére
Valami kicsi megemlékező poszt lesz idővel?
Volt egy munkássága itt azért.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Nyugodjon békében!
-
-
Danex
addikt
-
Zsadi
őstag
-
LamaCube
addikt
válasz
antikomcsi #4023 üzenetére
Hirtelen a sok hozzászólást látva felcsillant a remény, de sajnos gyorsan elveszett. 46 évesen így "ismeretlenül" is megkönnyezem és gombóc van a torkomban. Nagyon remélem könnyű volt az útja és nem szenvedett. Ha netalán van egy másik világ, dimenzió ki minek gondolja, akkor a kapuja előtt egy széles mosollyal a szállóigéjét remélem elmondta: "No nézzük..." Az biztos, hogy ezeket a műsorokat mindig hozzá fogom kötni és elmondok egy "No nézzük..." szlogent.
Vakegérke legyen könnyű a föld! Talán fórumozunk még valahol veled... -
mephi666
nagyúr
én sajnos csak ma reggelig tudtam reménykedni... hogy: "hátha csak covidot kapott és azzal van már 2 hónapja kórházban, de javul az állapota és hamarosan visszatér" (ezzel lehetne magyarázni ennyi időt)
fb-n Erika Solymosi hirdet csomó ingyen elvihető cuccot (nevére kattintva látszódnak az egyéb hirdetései... közben most látom, hogy kint volt már a link), amik egybevágnak az érdeklődésével+lakhelyével: még a kirakott alaplapdoboz is passzol az adatlapjához
Nyugodjon békében... hiányozni fog
-
Zsadi
őstag
válasz
antikomcsi #4023 üzenetére
Valahol még én is bízok, csak sajnos ott a sok mellékes tényező....
, de még reménykedem...
-
válasz
LamaCube #4020 üzenetére
Earl_Muttley és mephi666 információi szerint a hirdetést feladó hölgy Vakegérke lánya, az írásaiban tett említést róla és az adatok egyezést mutatnak, Kőbánya, Újhegyi lakótelep, pedig Vakegérke lakhelye is volt. Az elvitelre felkínált tárgyak pedig beleillenek Vakegérke érdeklődési körébe. Ezek alapján sajnos én is a legrosszabbat gondolom.
Azért remélem olvassa onnét fentről a soraimat, így köszönök Neki mindent és kívánom, hogy nyugodjon békében, és emlékét örökké őrizzék meg!
-
-
LamaCube
addikt
Sziasztok!
Eddig sajnos semmi hír. Nem olvasta az üzenetet. Most ráírtam egy másik ismerősére hátha ő olvassa. De sajnos nagyon nem jó érzéseim vannak -
LamaCube
addikt
Eddig sajnos nem olvasta!
antikomcsi
ÉÉn egy pár posztot látok. Lehet egy posztjára is írok, hogy küldtem üzenetet. -
-
LamaCube
addikt
Én írnék. Melyik a konkrét profilja? Mert a linken nekem nem jön be.
-
Sajnos én sem tudtam meg semmit, pedig pár napja már keresgélem az információkat. Nekem sajnos csak a céges fiókom kezeléséhez szükséges facebook fiókom van egy fantázianévvel, erről nem szeretnék üzenni senkinek, nehogy zaklatásnak vegye, de aki esetleg megtenné, az az ismerősök közt szereplő megegyező vezetéknevű hölgynek küldhetne egy érdeklődő üzenetet, hátha megtud valamit. [Solymosi József]
Február 26.-a óta semmi infó, ez már több, mint aggasztó! -
LamaCube
addikt
-
Zsadi
őstag
válasz
antikomcsi #4007 üzenetére
Jaja
De volt egy-két dolog, ami összepasszolt bennükrushty:
még volt valami Dani által elkapott üzenet anyóséktól, amiben a származásával kapcs., meg hogy szellőztesen utána a lányuk... - de ezt csak olvastam, nem tudom mi igaz belőle -
-
Zsadi
őstag
Azért sokáig húzták [link]
-
-
Zsadi
őstag
válasz
antikomcsi #4002 üzenetére
Majd linkelem ha esetleg elém pottyan a cikk. Megkíméllek a sok figyeléstől. -
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ha beindul, jól kitárgyaljuk. Egyelőre ennyi. 2020, július.Másfél éve várjuk, idén indul a kukkolda. A videóban az...
- Hardcore café
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gran Turismo
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest