Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: ASUS TUF Gaming VG27AQ - finomhangolása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamaCube
addikt
válasz
antikomcsi #4059 üzenetére
Ez számomra se opció
-
LamaCube
addikt
válasz
antikomcsi #4053 üzenetére
Szép nekrológ!
Minden egyes szavával egyetértek. Messengeren a lányával üzenetet váltottam. Megadta a számát is, ha kíváncsi lennék, hogy mi történt. De bevallom nem bírtam volna ki lelkileg a beszélgetést. Így megköszöntem neki, hogy megosztotta ezt a letaglózó hírt. Hirtelen jött, így talán nem volt szenvedés remélhetőleg. Lehet, hogy a korábbi betegsége szövődménye volt, de találgatni nem szeretnék. Tudom, hogy beteg volt eléggé jó pár napig, aggódtunk is itt a fórumon, de nem firtattam én se, hogy mi volt. Én is elolvastam a blogjait. De, mint tudjuk csak az hal meg, akit elfelejtenek. Mi biztosan nem felejtünk és itt van velünk!Ha elindulnak e kommersz műsorok, akkor nézzük vele együtt. A szlogent meg mindig látjuk lelki szemeink előtt pontosan a kezdéskor! Vakegérke itt leszünk veled! No nézzük...
-
LamaCube
addikt
válasz
Earl_Muttley #4034 üzenetére
Támogatom!
-
LamaCube
addikt
válasz
antikomcsi #4023 üzenetére
Hirtelen a sok hozzászólást látva felcsillant a remény, de sajnos gyorsan elveszett. 46 évesen így "ismeretlenül" is megkönnyezem és gombóc van a torkomban. Nagyon remélem könnyű volt az útja és nem szenvedett. Ha netalán van egy másik világ, dimenzió ki minek gondolja, akkor a kapuja előtt egy széles mosollyal a szállóigéjét remélem elmondta: "No nézzük..." Az biztos, hogy ezeket a műsorokat mindig hozzá fogom kötni és elmondok egy "No nézzük..." szlogent.
Vakegérke legyen könnyű a föld! Talán fórumozunk még valahol veled... -
LamaCube
addikt
Sziasztok!
Eddig sajnos semmi hír. Nem olvasta az üzenetet. Most ráírtam egy másik ismerősére hátha ő olvassa. De sajnos nagyon nem jó érzéseim vannak -
LamaCube
addikt
Eddig sajnos nem olvasta!
antikomcsi
ÉÉn egy pár posztot látok. Lehet egy posztjára is írok, hogy küldtem üzenetet. -
LamaCube
addikt
Én írnék. Melyik a konkrét profilja? Mert a linken nekem nem jön be.
-
LamaCube
addikt
-
LamaCube
addikt
válasz
antikomcsi #3949 üzenetére
Dehogy sértettél meg
Hát összképileg inkább hasonlítok egy vikinghez a feleségemnek biztosan bejött 25 éve vagyunk együtt. Bár ugye ez se jelent semmit -
LamaCube
addikt
Basszus szét vagyok tetoválva, mindkét fülemben van piercing, kopasz vagyok és 25cm-es szakállam van, igaz 110Kg vagyok és nem 20 vaságyastól, de nem lehet mindenki egyforma.
Keresek is egy ereszcsatornát
Komolyabbra fordítva most ez a "trendi hetero srác" a követendő, de volt már ilyen korszak ez is elfog múlni és újra lesz. Csak meg kell nézni a reneszánsz férfiakat abban az időben.Egyébként Dani hatalmas okfejtésére reagálva, ha a kedvesét nem szórták volna ki, akkor biztosan körbesz.pta volna Alexot is. A zöld haj, azért volt, mert előtte való héten az a gyökér Gáspár "zöldhajú lányt énekelt" és ezzel fricskáztak oda neki.
Alexet én inkább a hatalmas beképzeltsége a semmire miatt tudnám kritizálni. De most ez a trendi. Az hogy hogyan néz ki és meleg-e vagy sem az teljesen nem érdekel. Daninak is kell a fennmaradáshoz az ilyen poszt, mert komoly dolgot letenni az asztalra ő se tud. -
LamaCube
addikt
Persze, hogy borzasztó ezt nem is vitattam. Végül mindketten elhiszik magukról, hogy jól csinálják. Azért nem hasonlítom össze a két "művésznőt", mert a fogyatékos nem tudja, hogy ez gáz. Mercike meg nem akarja tudni, mert leszarja más véleményét. A rajongói oldalon más nickel vagyok. I love you Irénke néven emlékeim szerint...
-
LamaCube
addikt
válasz
csababarca #3808 üzenetére
Véleményem: [link] -
LamaCube
addikt
Hát ez tényleg jó nyakatekert.
Ennyi erővel egy gőzölgő sz.rt is mutathattak volna ugyanezt el lehetett volna mondani róla
Csak nézőpont kérdése. Ennek tudatában nem nézem meg még egyszer. Természetesen köszönöm a részletes elemzést és időt, amit rászántál. Jobban élveztem a tartalmat, amit írtál, mint a klipet
-
-
LamaCube
addikt
Nem tudtam végignézni Merci klipjét, de abban a 2.5 percben azon gondolkodtam, hogy a klipnek mi volt a koncepciója?
VV Dani és Virágról van valami infó? Együtt vannak még? -
LamaCube
addikt
válasz
antikomcsi #3574 üzenetére
"Kérdem én, hogy akkor ő most mibe halt bele?"
Természetesen a koronavírus okozta eszement döntésekbe. Alapellátás szünetel, ha bekerül az ember a kórházba 99%, hogy elkapja a covidot. Szomszédom nővér a covid osztályon és mivel be vannak oltva, de ettől függetlenül ők is hordozhatják és fertőzhetnek, így alap, hogy elkapják a betegek, akik nem covid miatt kerülnek be. Sajnos ugyanez a tapasztalata, mint amit leírtál.
Én 1 hónapja átestem rajta. Szerencsére lázon és orrduguláson kívül "csak" a szaglásom és ízlelésem ment el. Na amikor a vöröshagymát úgy ettem, mint az almát és se ízét se az illatát nem éreztem, akkor nagyon összetörtem és étvágyam ugyanolyan jó volt
Mondjuk így is 3 hétig otthon feküdtem, mert a láz miatt mindenem fájt. -
LamaCube
addikt
Szegény Dani és családja, akármennyire nem volt a szívem csücske, de azért sajnálom.
[link]
-
LamaCube
addikt
válasz
antikomcsi #3419 üzenetére
Köszi neked is a feltöltéseket!
Survivor-t nem szoktad nézni? Van topikja annak is
Talán az idén már lesz
-
LamaCube
addikt
válasz
antikomcsi #3415 üzenetére
Engem mindenképpen érdekel mindegyik
-
LamaCube
addikt
Srácok azért azt elmondhatjuk, hogy 3376 hozzászólás alatt egy kulturált még vitának se mondható eszmecsere zajlott ezen a fórumon! Köszönöm Vakegérkének a topik nyitását kezelését! Még, ha virtuálisan azért még találkozunk a Survivor-nál is!
A jöttem láttam buktam részekre még kíváncsi leszek, ha innen le lehet tölteni -
LamaCube
addikt
Basszus ez hihetetlen
Vivin nem látszik a nagy meglepetés...
Végül a lényeg, hogy a férgese kiesett időben -
LamaCube
addikt
válasz
Geri Bátyó #3369 üzenetére
Akkor nekünk érik egy párbaj már az első héten
Mivel szegedi vagyok olyan bográcsos halászlevet főznék, hogy ha ki is esnék mehetnék a Konyhafőnökbe
-
LamaCube
addikt
válasz
Geri Bátyó #3352 üzenetére
Nekünk biztosan
-
LamaCube
addikt
Ha lesz VV11-en nem jelentkezünk
-
LamaCube
addikt
Szerintem se ostoba! VVZsu-tól olyan távol van, pozitív értelemben, mint Makó Jeruzsálemtől...
Én Bálint-Robi-Vivi döntőt szerettem volna az jó izgalmas lett volna.
Eddig ritkán jött be a jóslatom, de tényleg látok rá esélyt ezek után Vivi győzelmére.
Ennek ellenére Robira teszem a voksom. Eddig minden párbajon szavaztam és a döntőt se hagyom ki. -
LamaCube
addikt
válasz
csababarca #3317 üzenetére
Remélem Robi nyeri!
-
LamaCube
addikt
Mint írtam tegnapelőtt, nekem se voltak szimpatikusak ezek a megnyilvánulásai, de mindenképpen őszintébbek, mint az, hogy nem mondják meg a szemébe, ha valami problémája van vele, úgy hogy leültek négyszemközt.
Ha nem bántotta volna Vivinek a "kiszállása", akkor biztosan nem reagált volna úgy rá ahogyan reagált. Itt minden ember kiesése eggyel több esély. Visszatérve az elejére, ha ahogyan írod ez a mentalitása hidd el az elején se úgy reagált volna Renátóra. Lásd az ösztönlényeket: Gina, Renátó stb. A második héten már megmutatták mekkora parasztok. Akiknek ez a mentalitása, biztosan nem bírnák eddig, de ezt tegnap kifejtettem már. Hirtelen durva haragú ezt el is ismerte, viszont ha a fiatalok előtt ez a VV10 a példa /nagyon remélem, hogy nem/, akkor Robi és Bálint legyen, mint a többi.
csababarca-val egyet értek Vivi építésében. Pont akkor vallotta be, hogy megerőszakolták, amikor ennek a napja volt. Ezzel természetesen nem vonom kétségbe, hogy megtörtént, mert az áldozat hibáztatásánál nincs rosszabb ezt láthattuk a többi nőnemű egyedeknek a megnyilvánulásából. De biztosan említette a castingon és valószínűleg ezzel élt is az RTL. -
LamaCube
addikt
válasz
csababarca #3307 üzenetére
Én is Robinak szurkolok, hogy Bálint kiesett.
Lehet durván elszállt néha az agya, de tényleg csak azokkal, akiket kedvelt. Renátós balhénál tök nyugodt maradt. Én úgy gondolom Vivi támogatása miatt fordult meg a helyzet nem az utóbbi "balhéi" miatt, mert mint mondta a Bvv-ben is, csak akkor borult ki, amikor csalódott egy olyan emberben, akit barátjának tekintett. Persze nem is haragudott Vivire, hogy Robi mellé állt, hiszen kezdetektől együtt aludtak Robival és így még érthetőbb volt, hogy őt támogatja. -
LamaCube
addikt
válasz
csababarca #3305 üzenetére
Még mindig azt mondom, hogy Moh nyeri ezt a párbajt. Itt a végére azért tényleg jó kis párbajok alakultak ki. Ha Bálint-Robi párbajt vesszük alapul és azon a logikából indulok ki, hogy Vivi Robi mellé állása miatt tudott fordulni, akkor Vivinek nem hinném, hogy erős tábora lenne. Persze itt már közrejátszik, hogy pl. egy Merci szavazó, direkt nem Moh-t erősíti, mert úgy gyengíti Merci esélyét.
-
LamaCube
addikt
Megnéztem a tegnapi adást.
Nem nyúltak bele, inkább az döntött és akkor fordult meg, amikor leadták, hogy Vivi Robi mellé állt. Moh-Vivi párbajon Vivi kint marad szerintem. Robi viszi a 36 millát vagy alsó ágon befut Moh. Ha Moh-Robi marad, akkor egyértelműen Robira teszem a voksom. -
LamaCube
addikt
Igen valamikor eldurrant az agya ezt én is így látom, de Renátóhoz hasonlítani nagyon erős túlzás. Még mindig jobb, mint Moh, aki bólogat csak, mint a kutya az ezerkettesben. És Robi tényleg csak akkor állt bele bármibe, amikor biztos volt benne, hogy nincs veszélyben, míg Bálint még a védettséget jelentő kendőt is levette, amikor Gáborban csalódott. Persze nem akarok senkit meggyőzni, hogy kire szavazzon csak minden éremnek két oldala van
Amúgy a tököm kivan az Rtl-el, hogy hétköznapra teszi ezeket én holnap melózom biztosan nem nézem éjfélig. Majd reggel bekukkantok ide, hogy mi lett az eredmény
-
LamaCube
addikt
Most nem keresem vissza, de többször nyilatkoztak mindketten a riportban, hogy ők takarítanak legtöbbször és segít Robinak főzni. Most írhatnám azt, hogy Robiról csak ennyit tudtak bevágni, mint pl. Bálintról, hogy csak cigizik kint, de egyik se lenne igaz
Amikor leültek kint beszélgetni, akkor nem mondta el az igazat Bálintnak ezt később azzal magyarázta, hogy annyira jóban voltak, hogy nem szerette volna megbántani... -
LamaCube
addikt
3 hónapig senki nem tudja elnyomni az énjét sőt még tompítani is csak 2-3 hétig maximum. Ezen szerintem kár vitázni.
Ha valaki agresszív és csak fojtja magába az tutira nem bírja ki hacsak nem egy tibeti szerzetes, de azok nem agresszívak
Érdekes Robi is agresszívvá vált a viták során, amikor veszekedtek Bálinttal. Ezt senki nem vette észre? Vagy ez a mi kommunistánk jó kommunista effektus?
-
LamaCube
addikt
Egyoldalú írás Robi mellett. Főleg a főzés és takarítás egy orbitális hazugság, mivel Robi és Bálint is többször hangsúlyozta, hogy ők végzik közösen ezeket, mert a többiektől már szemétdomb lenne a villából. Mekkora ferdítés, hogy Robi lehet a legnagyobb ellenfele, aki még párbajon sem volt.
Én egy okból döntöttem Bálint mellett. Ő tényleg elmondta a véleményét, ha kérdezték és akkor is ha nem.Az, hogy a végén milyen stílusban tette valahol azt is megértem, mert többször leült Robival, hogy őszintén beszéljenek és Robi akkor sem volt őszinte.
Persze akkor se dőlök a kardomba, ha Robi nyer. Igazából Merci és Moh, aki nem érdemli meg a nyereményt szerintem. A többi háromból felőlem bármelyik megnyerheti. -
LamaCube
addikt
Ezzel még kiegészíteném:
Lehet nem egy adást néztünk. A feladat nem elméleti volt, hanem komoly. Idézem: Mindenki döntse el, hogy az egyik társatok 8 millóval távozzon-e a mai napon.
Ezt leszavazták. Így nem távozhatott Robi.
Gondolom az 5 emberből nem csak Robi gondolta komolyan a "feladatot", hanem a többiek is értelmezték, hogy ez nem elméleti kérdés...
Be lehet ezt állítani, hogy hú de őszinte a Robi, de én gyávának látom. Lehet én látom rosszul -
LamaCube
addikt
válasz
csababarca #3214 üzenetére
Lehet rossz a hasonlat, de lényegen számomra nem változtat, hogy sunyi módon inkább menekülne 8 misivel. És leírom utoljára nem egy sportolóhoz hasonlítottam őket csak egy szituációhoz.
Az áll az alku rossz példa. Ott az "Igazgató úr"-al alkudoztak nem a játékostársak vették el egymástól a pénzt. Rossz táska nyitással persze rossz volt az alku pozíciójuk, de nem egymással szúrtak ki.
Mindegy is. Ez a széria volt a leggyengébb felhozatal minden szempontból. Ha választanom kellene az 5 közül, akkor Vivi-Bálint lenne az akinek odaadnám, de azt se teljes szívből. -
LamaCube
addikt
válasz
csababarca #3211 üzenetére
Nem vontam párhuzamot csak szemléltettem a dolgot, de akkor nem ment át vagy szarul fogalmaztam meg.
Van 5 versenyző az olimpián, akik tudják egymás idejét és a legrosszabb idejű úgy dönt lecsípi a 8 misit, teljesen joggal vannak felháborodva.Pedig lehet a top idővel futónak begörcsöl a lába vagy egyszerűen nem jön ki a lépés, ha már valaki eljut idáig, akkor küzdje végig ez így korrekt szerintem a sportban és az életben is.
A villában az idő: a párbajok és szavazatok! Ez alapján tudják a játékosok levonni tévesen vagy sem ez most lényegtelen, hogy mennyire lehetnek "erősek". Robinak nincs ilyen "eredménye" a villában. Ő is bizonytalan magában, hogy mennyire lehet erős és inkább a könnyebb utat választotta. Hangsúlyozom, hogy ha a többiek megszavazták volna /jogosan nem/, akkor vihette volna a 8 misit. -
LamaCube
addikt
Megnéztem a tegnapi adást.
Vegyesek az érzéseim ezzel a 8 milliós dologgal kapcsolatosan, hogy kinek van igaza vagy ki álszent.
Nézzünk egy példát az életből. Vegyünk öt futót, aki kijutott az olimpiára mind az öten esélyesnek érzik magukat az aranyra, de csak egy arany van és az 36 milliót ér. Erre felajánlják, hogy a főnyeremény rovására vagyis az első helyezett zsebéből kivehet valaki y millót és még le se kell futnia a döntőt. Hangsúlyozom mindenki esélyesnek érzi magát, mert ott vannak az olimpián a döntő előtt. Hát rohadtul kiakadnék én is ezen. Én úgy gondolom nem álszentség vagy a nézők miatt írtak nullát, hanem azért mert a főnyereményből vették volna el és nem érezték korrektnek.
Tehát nálam Robi ment a levesbe, főleg úgy, hogy mindig hangoztatta azokat a dolgokat, amit Bálint is említett.
Bálint reagálása viszont nekem sem tetszett bár őt is megértem, mert ha nem színészkedik / én úgy gondolom 3 hónap alatt a legprofibb színészről is le kell hulljon az álarc/, akkor nagy csalódás érhette Robival kapcsolatosan, még ha egyéni a játékról is beszélünk.
Hihetetlen, de egy részt sem láttam a ÉNB-ből és azt se tudtam, hogy létezik Bálint, de mint utóbb kiderült Robi is szerepelt benne és az egész VV10 egy belterjes évad, tehát nálam nem érv, hogy szerepelt bárki is bárhol.
Robinak egy választása van és az Bálint lesz, ha következetes akar maradni. Hogy ki megy vissza azt nehéz megjósolni. Moh és Dani között kb. 3800 szavazat volt a különbség, ami azt erősíti, hogy az a tábor erősebb, viszont most akik Robira szavaztak azoknak a tábora is ellene fog szavazni. Gondolom nem Robi mellé állnak, ha már rá szavaztak... -
LamaCube
addikt
Visszanéztem a tegnapi adást...
Moh rájött, hogy amikor visszautasította a randizókat, akár szavazatokat veszít. Megint letagadta, hogy mondott valamit-"Még nem ittam eleget" simán letagadta. Volt már erre több példa.
Jópofák voltak a "randik" -
LamaCube
addikt
válasz
antikomcsi #3149 üzenetére
Hálásan köszönöm! -
LamaCube
addikt
Virágról, ha kijön a Jöttem láttam buktam, akkor felteszi ide valaki? Hálásan köszönöm!
-
LamaCube
addikt
válasz
antikomcsi #3111 üzenetére
Azon a csajon teljesen felesleges szakembernek dolgoznia, mert teljesen menthetetlen
-
LamaCube
addikt
Tényleg nagyon gyenge volt ez a jubileumi évad. A 9-es se volt ütős, de a pandémia miatt elég belterjesre sikeredett a 10. Én véleményem az, hogy Bálint vagy Robi nyerje meg ők a feladatokban is odatették mindig magukat nem nyűglődtek nagyon semmiért.
-
LamaCube
addikt
Nem sokkal erősebb a Robi, Vivi, Moh, Merci tengely. Ez esetben azt mondom ebből a négyből fog kikerülni a győztes. Bálintot fogják kiszavazni a következőkben. A kérdés, hogy visszamegy-e?
-
LamaCube
addikt
Szoros az állás!
Valószínűleg Moh megy vissza. Ha igen, akkor viszont nem sokkal nagyobb a táboruk, mint Bálint-Dani kettősnek. -
LamaCube
addikt
válasz
antikomcsi #3041 üzenetére
Miért?
Danex-el értek egyet.
Úgy gondolom, akitől nem akarok semmit, akkor nem puszilgatom nem ölelgetem, nem szexelek vele és nem hagyom, hogy lecumizzon. Ez mind közrejátszott abban, hogy Merci beleessen fülig. Az nem lehet indok, hogy hülye Merci, mert ennyi erővel Moh is az, hogy ezekbe belement. Fordítsuk meg ez fordított esetben nemi erőszaknak minősülne...Moh-t meg elintézik annyival hát férfiből van nem tudott ellenállni.
Dani egy tróger nem vitatom és ahogyan birtokolja Virágot nekem sem tetszik. Viszont, ha tetszik, ha nem, ezt Virág elfogadja és én úgy érzem valamilyen lelki kapcsolat kialakult köztük akár lehet mindkettőnek valami komplexusa van.
Dani és Moh se tudja kifejezni magát beszél mindkettő hülyeségeket. Moh "konfliktus kerülő"-számomra meg nem tudja megvédeni magát inkább bocsánatot kér a semmiért.
Dani ritkán beszélt valaki háta mögött vagy ha igen, akkor utána szemtől-szembe is megmondta. Moh ilyen esetekben is csak vigyorgott, ha szembesítették ilyennel.
Bár ez a párbaj is lényegtelen számomra, de most még dani felé hajlok. -
LamaCube
addikt
válasz
antikomcsi #2951 üzenetére
Ha igaz az, hogy 16 évesen felment Pestre, akkor szarik az a szülei véleményére
-
LamaCube
addikt
válasz
Vakegérke #2949 üzenetére
Én is ezért vagyok Virág "mellett". Semmi nem indokolta, hogy Gina és Fru mellé álljon. Plusz Virág az olimpiai héten tényleg küzdött és nem adta fel. Ja és tudja mit jelent a TK
Merci idősebb Virágtól, de Virág egy tizednyi százalékkal "komolyabb" tőle.
A kérdés, hogy semlegesek maradnak-e a támogatóik szavazói. A nagy számok törvénye szerint, ha aktív minden támogató szavazóbázisa, akkor Virágnak kellene visszamennie, ha nem, akkor Moh-nak nagy szavazóbázisa lehet. -
LamaCube
addikt
Megváltoztatom a szavazatom. Virágra teszem, mert nem vette fel a lila kendőt.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ha beindul, jól kitárgyaljuk. Egyelőre ennyi. 2020, július.Másfél éve várjuk, idén indul a kukkolda. A videóban az...
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Spórolós topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vicces képek
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest