Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamaCube
addikt
Sziasztok!
Én mindig csak másnap tudom visszanézni. Ne spoilerezzetek már!!!HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
LamaCube
addikt
Eddig Gábor és Merci bemutatásánál tartok...hát a castingolók eddig topon voltak. Ekkora "gyökkettőket". Jó lesz ez
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
LamaCube
addikt
Nem úgy fogalmaznék, hogy érdekesebb, hanem inkább offra kell tenni az agyát az embernek és nézni ki a fejéből ez kb. ennyiről szól nekem. Az eddigi 9 évadból egy emberrel se tudtam azonosulni viszont el kell fogadni, hogy léteznek ilyen emberek is. Gondok, bajok mindig vannak, de azokat gyorsan meg kell oldani és az agyat off-ra kapcsolni.
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
LamaCube
addikt
Most van időm visszanézni az eddigi részeket.... hát basszus itt 2 héten belül kipotyog 1-2 ember testi sértésért. Az a fekete csaj-" Mit szól anyám jajj...Bas.d meg anya ez a való világ!"
Nem gondolom, hogy akinek ilyen lánya van az sokat foglalkozott a nevelésével és nagyon érdekelné mit csinál a lánya, de ha eddig nem így ismerte biztosan kapott egy agyvérzést.HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
LamaCube
addikt
Biztosan volt. Itt már nem egyéniségeket kerestek szerintem. A lényeg, hogy konfliktusok legyenek és ahhoz elég, ha különböző típusú, vérmérsékletű "játékosok" vannak. 3 rész után a felhozatal katasztrófa, de még igazából nem is lehet kitapasztalni ennyi idő alatt, hogy ki milyen álarcot visel. A szerkesztők feladata csak annyi, hogy hogyan hozzák ki belőlük az igazi énjüket. Okosságot ne ebben keressünk
-
LamaCube
addikt
válasz Vakegérke #286 üzenetére
Amandára szavazott, ha tökös, akkor őt hívja ki. Persze általában azt szokták mondani a férfi játékosok, hogy nőt nem visznek ki párbajra, mert az a nézők szemében a gyengeség jele. Mondjuk én ezzel nem értek egyet! Ha őt látja olyannak, akivel nem akar a villába lenni, akkor vigye őt.
-
LamaCube
addikt
válasz freeknight #306 üzenetére
Odaírtam a végére , hogy szerintem Nem olvasom a rajongói oldalakat. Egyszerűen az én értékrendem szerint egy hisztis, affektáló picsa. Igaz Bálintról még semmit nem láttam. Lehet ő is az
Bár én nem szavazok és lehet a szavazóknak Amanda jön be.HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
LamaCube
addikt
válasz csababarca #427 üzenetére
"Btw, ennél kevesebbért zártak ki játékosokat"
Azért a kettő nem ugyanaz, hogy fenyegetés vagy tettlegesség. Akkor zárják ki, ha a testi épségét veszélyezteti a másiknak.
Csoki-hozzávágott Zsu fejéhez egy szemöldökcsipeszt, ami akár a szemét is kiverhette volna.
Anno volt egy csaj, akit kizártak az meg naranccsal vágta fejbe az egyik srácot.
Ettől függetlenül gáz volt Virág és Roli is.kalanchoe
A legrosszabb évadba kapcsolódtál be szerintem, ha ez tetszik, akkor nézd meg az Alekoszost vagy akármelyiket, eddig mindegyik veri szerintem a VV10-et.Remélem Bálint megy vissza még ő a legértelmesebb meg Robi. Persze még egyikük se mutatta meg az igazi énjüket.
Remélem lesz iskolás hét, de nekik az általános iskola is nehéz lesz nemhogy az érettségi...
[ Szerkesztve ]
-
LamaCube
addikt
válasz csababarca #436 üzenetére
Persze a szavakkal súlyos lelki traumát lehet okozni ezt nem vitatom és előbb-utóbb valakinél elszáll valami és tettlegesség lesz belőle. Virág is direkt húzta, hogy hátha elszáll egy pofonocska.
-
LamaCube
addikt
Ez az Amanda meg Gina mekkora egy takony emberek...
-
LamaCube
addikt
Digó nem búcsúzott el a többiektől? Bálint elbúcsúzott mindenkitől /arról lemaradtam/?
-
LamaCube
addikt
Ennyi...
-
LamaCube
addikt
Megtudják a 68%-ot becsicskul mind
-
LamaCube
addikt
A 3 rinyagép szánalom a köbön
-
LamaCube
addikt
Tök jó videók! Innen látszik, hogy a szerkesztéssel, hogy kiről mit és milyen dolgot mutatnak, hogyan befolyásolják a nézőket. Persze a Gina, Fru meg Amanda az egy retek így is!
-
LamaCube
addikt
Most néztem meg a tegnapit. Basszus 2 hete vannak bent, de úgy sírnak, picsognak, mintha évtizedek óta spanok lettek volna. Mekkora okádékok....
-
LamaCube
addikt
Most nézem. Hát basszus Danin és Virágon teljesen jól lehet szórakozni rajtuk. Oltják egymást rendesen, de ötletesen.
Fru-tól várható volt, hogy "szerelmes" lesz Renátóba, jó éjt puszi meg a fa...m Tényleg a 18 éves Virág a legérettebb az összes csaj közül. Leszar mindenkit bőségesen.[ Szerkesztve ]
-
LamaCube
addikt
Gábor megsértődött, mert ő írta a beszédet, de Dani mondta el. Én úgy emlékszem Dani úgy kezdte a kortes beszédet, hogy "tudom, hogy megírott szöveget kellene mondanom, de nem azt fogom", tehát el se mondta Gábor írását. Ez Gábor önérzetének nem tett jót, ezért kavart be Daninak Virágnál és utána jött, hogy Bálint sokat változott.
-
LamaCube
addikt
Na a kisebbségiek csinálják a műsort.... a vér nem válik vízzé...
-
LamaCube
addikt
válasz Vakegérke #658 üzenetére
Nagyjából ismerem ezt a fajtát csak a pofa nagy és provokálja, hogy hátha megüti, de Bálintnak van esze. Való életben az ilyet az első mondatánál körbeütném lesz, ami lesz
Mercédes fetrengése nem volt vagy lekéstem róla?
-
LamaCube
addikt
Szerintem Gábor csajt visz ki... Mondjuk bárkit visz ki, akkor is kint marad vagy ha nem, akkor valamit nem láttunk, amit mások láttak.
A szerkesztéssel tutira lehet manipulálni. Én a szerkesztők helyében betolnám ilyenkor a konfliktusok gyökerét, hogy ki mit mondott és ezzel is megtudnák kavarni a sz.rt. Bár azt is értem, hogy miért nem teszikHyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
LamaCube
addikt
A saját "csapatából" csak úgy fog vinni, ha közben valami balhét csinál valamelyikükkel és lesz oka kivinni. Ezt a verziót erősen kétlem. Moh-t nem meri kivinni szerintem. Vivire tippelek
Összeesküvés elmélet ON: Tegnap, amikor bejelentkezett Anikó, nagyon megszeppenve ültek és sutyorogtak, hogy valami baj van, mert Anikó is szomorú. Nem-e volt valami fizikai összeütközés, lökdösődés azon a napon, amikor Merci a földön feküdt? Lehet benne voltak páran és Merci közé állt és ezért került a földre? Viszont mivel lehet több ember benne volt, így ki kellett volna zárni több embert. Ezt nem akarta bevállalni az Rtl.
-
LamaCube
addikt
Na fény derült a Mercis rosszullétre...a tésztás trükk volt. csak nem értem, hogy ezt miért a belevalóba tették
-
LamaCube
addikt
Basszus nézem a tegnapi adást és ennyire még nem voltam kíváncsi az életemben... Milyen űrkutatási anyagból lehet az a kicseszett asztal, hogy Arandáéktól nem szakadt le?
Úgy látom Frunál betalált a "szerelem" nyila!HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
LamaCube
addikt
válasz antikomcsi #853 üzenetére
Fru és az őszinteség???
Puskás Peti egyre jobban tetszik! Mármint a beszólásai
csababarca
Igazad van, ezzel a szerkesztéssel csak egy nagy katyvasz az egész![ Szerkesztve ]
-
LamaCube
addikt
Belevalóban jól leápolták Robi lábúját
VVZsu gyalázatos[ Szerkesztve ]
-
LamaCube
addikt
Renaldó milyen naív el se hiszem, hogy nem látja, hogy Frunak nem őszinték az "érzései".
-
LamaCube
addikt
Tudom, hogy Gábort várja vissza, de ha nem jön vissza, akkor rájön, hogy tényleg szar oldalon van. Már Digó kiesése után is szervezkedett, hogy ennek a csapatnak annyi.
A Díly elipszilonos ugye...made by Gina
Renaldo festménye nem is rossz![ Szerkesztve ]
-
LamaCube
addikt
Ennyi...
Korrekt beszéd Gábortól![ Szerkesztve ]
-
LamaCube
addikt
válasz csababarca #885 üzenetére
Lehetséges benne taktika Virág részéről! DE! Akkor az szinte az első naptól az!
Fru meg hetekig mondta, hogy miért nem lesz semmi Renátóval és egy borvörös éjszaka után eltalálta Cupido nyila...hagyjuk már ! Fru igaz szerelemről, gyerekekről, házról álmodozik Renátóval kapcsolatban...Míg Dani az első naptól egy suttyó, tajparaszt és nem változott semmit, ellenben Renátóval, aki azért kimutatta a vérét egy párszor pl. Virággal szemben vagy Bálinttal kapcsolatban. Bár Dani sokszor nagyon igazat mond csak sokszor rosszul fejezi ki magát.
Virág bármikor abbahagyhatja, ha úgy érzi megalázta Dani. Nem hinném, hogy "elhagyja", mert lehet tényleg taktikázik, de hangsúlyozom ő az első naptól fogva Danival van.
Frunak már gondolom leesett, hogy rossz oldalon van, így járt. Bár tök mindegy hol van, esélye sincs megnyerni a VV-t szerintem.HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
LamaCube
addikt
válasz csababarca #888 üzenetére
"Kettős mérce"
Ez a hozzászólásomból miben is nyilvánult meg? Lehet értelmetlenül írtam le. Megpróbálom érthetőbben. Amikor Virág és Dani közeledett egymáshoz az szinte az első naptól volt. Semelyik fél nem határolódott el egymástól. Ettől függetlenül lehet mindkettő taktikából közeledett egymáshoz. Viszont ennek semmi előzménye nem volt, így naivan hihetjük, hogy vannak érzelmeik egymás iránt.
Ellenben Fru teljesen elhatárolódott Renátótól, fizikailag és érzelmileg is. Nem egyszer, hanem többször is.
Csak meg kell nézni amikor "cuppognak" Renátóval, hogy mekkora élvezet van az arcán Fru-nak. Nekem egyértelmű, hogy taktika Fru-nál, míg Virágnál lehetnek érzések is, de semmiképpen nem cuki szerelem. Kielégítik egymás vágyait én kb. most úgy látom. Természetesen teljesen érthetetlen számomra, hogy miért ragaszkodik Danihoz, de valószínűleg valami köze lehet a múltjához esetleg volt/van stricije, aki kb. ezt a stílust tolja és menedéket talál Daninál.
Hozzátenném megnéztem volna, hogy Renátó kikelt volna-e magából Virággal szemben, ha ott lett volna Dani. Lehet... és elérte volna, azt hogy Danit kizárják, mert biztos neki ment volna. Renátónak ez a taktikája, ez látszott Bálint elleni kakaskodásában is. Le a kalappal Bálint előtt, hogy nem verte bele a földbe."Dani semmiben sem különbözik Renátótól, semmiben."
Akkor valószínűleg nem egy műsort nézünk!
Míg Dani suttyó, paraszt, de nem kétszínű /még/! Nálam, ezért Dani fele billen a mérleg nyelve. Renátóra egy pozitív jelzőt nem tudnék jelen esetben írni. Sőt nála kétszínűbb geciputtony nincs a villában. Gondolom nem kell példákat írnom Digó-Bálint párbaj előtt-után, Virággal való veszekedése, Bálint kiválasztása előtt-után."Alpári ember Dani is meg Renátó is."
Egyetértek
"Jaj de cuki szerelem?"
Ezt tőlem hol olvastad?HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
LamaCube
addikt
válasz antikomcsi #947 üzenetére
Így legyen ötösöm a Lottón
Már az első nap amikor kirobbant a szerelem köztük leírtam, hogy ez lesz.HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
LamaCube
addikt
Éhen hal mindegyik, de cigire van pénzük... ostobák
-
LamaCube
addikt
válasz Vakegérke #974 üzenetére
15 éve leszoktam vagyis inkább úgy mondom nem gyújtok rá, mert mocskosul hiányzik. Viszont, amikor abbahagytam napi 2.5 doboz ment el úgy, hogy 15 éve dohányoztam. Az étvágyam nem lett nagyobb, de majd megőrültem az első hónapban olyan elvonási tüneteim voltak. Viszont az is igaz, hogy elnyomja az éhséget.
-
LamaCube
addikt
válasz Vakegérke #978 üzenetére
Biztosan nem gyújtok rá Sajnos visszaszoknék. Sokszor álmodom róla, hogy visszaszoktam és szidom is magam álmomban. De amikor felkelek tök jó, hogy csak álom volt.
Ahogy elnéztem az előzetest, Fru rendesen undorodik már Renátótól. Mondjuk ez eddig is látszott rajta, de lassan érik, hogy kitörjön egy műbalhé és bejelentse Reninek, hogy vége a nagy szerelemnekHyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Microsoft Excel topic
- Logitech Z906
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hálózati / IP kamera
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- XFX RX6700XT Qick319/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
- PlayStation 4 Kontroller
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest