Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
rushty
őstag
Ki örül, hogy vége ?
-
¤Envy¤
aktív tag
Én is inkább Robi mellett állok. Mindenki azt válaszol, amit akar, ő így válaszolt erre a kérdésre és pont. Ez nem gyávaság, csak egyszerűen az ember jobban szereti a biztosat, mint a bizonytalant. Neki megérné ez a 3 hónap magamutogatás a hitel visszafizetését, semmi több. Egy percig se gondoltam gyávának.
Bálint már érzi rég, hogy ő fogja megnyerni, így tényleg azt hiszi, hogy az ő zsebéből venné ki ezt a pénzt.
Papírforma kb. az egész műsor. De ha Robi kihívja Bálintot és kint is hagyja, nagyon meg fogok lepődni.Vikit meg még mindig imádom! Anno is ő volt a kedvencem.
-
-
Vakegérke
félisten
Bálint még mindig vastagon vezet az Easypolls szavazáson.
Egyébként én most inkább ellendrukker vagyok, Moh és Merci "vesztét" kívánom. -
Villa7
tag
Tegnapi közönség szavazást Robi nyerte, úgy hogy ha Bálintot viszi visszamegy és valszeg a játékot is megnyeri.
-
-
lowzor
veterán
válasz
Geri Bátyó #3185 üzenetére
Elvekből a hitelt nem lehet kifizetni.
Odavinnének mindenkinek 8 milliót, hogy azt választanák-e vagy az erősen kérdéses 36 milliót, akkor szerintem Bálint egyedül maradna az elveivel. Robi legalább le merte írni, mert a nullát hazudta oda. -
Geri Bátyó
addikt
válasz
antikomcsi #3183 üzenetére
Így viszont egyértelműen megértem Bálint felháborodását. Finoman szólva is sportszerűtlen, hogy a tényleges győztest rövidítené meg. Ráadásul tényleg szembeköpte a saját elveit.
-
Vakegérke
félisten
válasz
antikomcsi #3183 üzenetére
Akkor már nem kell linkelnem.
Viki a saját szériájában is provokatív volt, Auréliót is feldühítette.
-
válasz
Vakegérke #3175 üzenetére
Az első levélben tényleg benne volt, amit Moh olvasott fel, erről pont lemaradtam, nekem azzal a levéllel kezdődött a műsor, amit Robi olvasott fel. Az az előtti eseményeket csak szórványosan hallottam kintről. Robi levelében is úgy volt már fogalmazva, hogy akkor a 8 milliót a 36-ból vonják le. Azt hittem, ezt itt említették elsőnek, de nem, valóban elhangzott a Moh által felolvasott levélből is.
De ez az egész egy baromság volt, csak a feszültségkeltés volt a célja. Persze Robi kisétálhatott volna 8 millkóval! És ha mindenki beír 20 misit?
Viki gusztustalanságait, még reggelre sem hevertem ki. (Nem a testalkata a probléma) Ha ez a lény a mostani évadban szerepelt volna, szerintem Retardó egy ittas pillanatában leütötte volna, mint a legyet!
-
rushty
őstag
Volt egy ilyen műsor, hogy Áll az alku.
A 0-sok járatták le magukat. -
Vakegérke
félisten
Egyébként Vikit beküldeni az utolsó héten hülyeség volt. Akármilyen jó tanácsot ad, nincs már idő aszerint viselkedni. Mondjuk egy hónappal korábban kellett volna.
-
Vakegérke
félisten
válasz
antikomcsi #3176 üzenetére
Moh azt hangsúlyozta, hogy kezet mosott, még akkor is, mikor Viki kereken rákérdezett, hogy sz*rt-e. Mi ez, ha nem hazudozás?
Ami meg a levél felolvasását illeti, bizony elhangzott, hogy a fődíj összegéből vonják le a "lelépési díjat."
Holnap visszanézem, belinkelem, aztán ha nem nyert, készségesen elismerem, hogy tévedtem. -
Geri Bátyó
addikt
Azt hiszem, holnap vissza kell néznem az elejét, mert így nem tudom eldönteni, hogy kinek van igaza.
-
-
válasz
Vakegérke #3171 üzenetére
Nem így volt.
Max Te láttad így, mert így volt vágva.
Mikor bejött ez a lény (Viki) akkor Moh mosogatott. És Viki nem fogott vele kezet, mert Moh-nak ki volt ázva és mosogatós volt a keze. Ekkor ment ki Moh a mosdóba. Kezet mosni akart, de mivel nagyon kellett neki beült tojni is. Eredendően kezet mosni ment ki, de mivel Viki már felbaszta az agyát úgy volt vele, hogy akkor beül a wc-re is had várjon Vikike. Aztán meg elkezdte kiforgatni Moh szavait. -
Vakegérke
félisten
válasz
antikomcsi #3174 üzenetére
"Arról nem volt szó, hogy azt a 36 millióból vonják le."
De bizony.
-
válasz
Geri Bátyó #3170 üzenetére
Én úgy értettem, hogy csak a levélből. És előtte is csak annyi volt a kérdés, hogy ki mennyi pénzért szállna most ki a játékból. Arról nem volt szó, hogy azt a 36 millióból vonják le.
Ha valaki beírta volna, hogy most a döntő előtt ő csak 50 millióért szállna ki, mert neki annyira fontos ez a ját, akkor a nyertessel befizettettek volna 14 milliót?Egyébként ezt a most látható Vikit nagyon nem bírom. El kezdtem nézni azt az évadot, amiben szerepelt, de 1-2 hét után abbahagytam, mert annyira idegesített, annyira gyomorideget hozott belém hogy abbahagytam, mert nem bírtam.
Ahogy látom, most a döntő előtt lejáratják Robit, Moh-t és vele együtt Mercit is.
Nem tetszik a műsor az utóbbi napokban. -
lowzor
veterán
Moh megint hazudott.
(#3171) Vakegérke:
Én megértem Robi álláspontját, nekem Bálint reakciója nem tetszett.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Vakegérke #3169 üzenetére
Robi leírta magát nálam. Ahogy Bálint is mondta, pont az szállna ki némi lóvéért a játékból, aki váltig állította, hogy nem adunk fel semmit.
Neki vége, nem lesz döntős.Moh lehazudja a csillagokat az égről. Bent kotlott a klotyón, de azt mondta, hogy kezet mosni ment ki.
Geri Bátyó Kaptak egy levelet, abban volt leírva a lehetőség, mindenki leírhatta az összeget, borítékolták. Mindenki 0-át írt, kivéve Robit. Arra ment ki a szavazás, hogy Robi szakít a fődíjból, vagy nem.
-
Geri Bátyó
addikt
A legelejéről lemaradtam sajnos. Már az elején megmondták nekik, hogy ez a pénzes dolog komoly, vagy csak a levélből tudták meg?
-
Vakegérke
félisten
No nézzük...
-
LamaCube
addikt
Visszanéztem a tegnapi adást...
Moh rájött, hogy amikor visszautasította a randizókat, akár szavazatokat veszít. Megint letagadta, hogy mondott valamit-"Még nem ittam eleget" simán letagadta. Volt már erre több példa.
Jópofák voltak a "randik" -
lowzor
veterán
válasz
csababarca #3166 üzenetére
Tényleg az, süt a beszédéről a nagyképűség. Akkor ezt nem csak én vettem észre.
-
csababarca
őstag
válasz
antikomcsi #3149 üzenetére
gondoltam meg nézek egy ilyen adást.
Anikó miatt nézhetetlen, rettentő módon fennhordja az orrát, kb úgy tekint magára, mint aki a tv-zés csúcsán vezet főműsoridőben egy főműsort, bár még ezek a műsorvezetők se ennyire lekezelők, nagyképűek mint Anikó.Szánalmas.
Elfelejtette, hogy egy közülük. -
lowzor
veterán
válasz
antikomcsi #3161 üzenetére
Kérdés, hogy Bálint a mai adásban miért veszik össze Robival. Ha megint valami hülyeségen akadt fenn, az dönthet a párbajról.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
antikomcsi #3161 üzenetére
Ez így is fog történni.
Utolsó párbaj Merci vs. Vivi és utóbbi megy vissza.
Besztelében lesz a 3., Vivi 2. és ÉNB megnyeri.Ez egy teljes mértékben kiszámítható, unalmas játékot hozó évad volt. Sokat elmond hogy még a bedobott taktikai elemekkel se élt senki.
-
-
Vakegérke
félisten
Robit szavazták ki. Nagyon remélem, hogy Moh lesz a kihívottja.
-
Vakegérke
félisten
-
Vakegérke
félisten
Az az érzésem, hogy ebben a kérdés-felelet játékban Moh lejáratta magát, jónéhány szavazót elvesztett.
lowzor: Ezek szerint nem csak én látom így.
-
lowzor
veterán
Moh nagyon biztos magában, remélem pofára esik.
-
Berreh
tag
Most képzeljétek el, mi lett volna, ha abból a gyümölcsből, amit Robi megevett, nem lekvár, hanem pálinka lett volna :)
-
Vakegérke
félisten
No nézzük...
-
LamaCube
addikt
válasz
Hálásan köszönöm! -
Vakegérke
félisten
válasz
Köszönjük.
-
Berreh
tag
válasz
Köszönet érte
-
Berreh
tag
Úgy hírlik, VV6 Viki is bement a villába
-
-
Vakegérke
félisten
válasz
LamaCube #3140 üzenetére
Addig is egy kis előzetes.
-
LamaCube
addikt
Virágról, ha kijön a Jöttem láttam buktam, akkor felteszi ide valaki? Hálásan köszönöm!
-
Vakegérke
félisten
válasz
Motion_Blur #3134 üzenetére
Most, hogy mondod, igen. Mentségemre legyen mondva, nagy a hasonlóság.
Viszont Sehike nevetése egyedi. -
-
Berreh
tag
Nem tudjátok, ki volt az az ember, aki bement a villába?
-
Vakegérke
félisten
válasz
antikomcsi #3119 üzenetére
Sebaj, karantén feloldva, Merci úgy tolta be azt a micsodát, hogy ihaj. Elképedtem, hogy mennyi fér egyszerre a szájába.
-
lowzor
veterán
válasz
antikomcsi #3119 üzenetére
Esküszöm a sóletet sokkal szívesebben megettem volna, mint azt a cukmist, amit két pofára zabáltak.
-
-
Vakegérke
félisten
Életképtelen banda. Fujj konzerv, még azt se tudják, hogy mi az a sólet. Merci hamarosan éhen hal, vagy kenyérmérgezést kap. Vivi gyomrát megfeküdte az esti pacal.
Vivi és Robi csórtak kaját a villából. Vajon lesz érte bünti?
-
Vakegérke
félisten
No nézzük...
-
LamaCube
addikt
válasz
antikomcsi #3111 üzenetére
Azon a csajon teljesen felesleges szakembernek dolgoznia, mert teljesen menthetetlen
-
-
LamaCube
addikt
Tényleg nagyon gyenge volt ez a jubileumi évad. A 9-es se volt ütős, de a pandémia miatt elég belterjesre sikeredett a 10. Én véleményem az, hogy Bálint vagy Robi nyerje meg ők a feladatokban is odatették mindig magukat nem nyűglődtek nagyon semmiért.
-
Vakegérke
félisten
válasz
antikomcsi #3105 üzenetére
Bálint vastagon vezet. Azért az is sokatmondó, hogy Moh a béka segge alatt van.
Ha lesz VV11, megint kidumáljuk. Már a topik címe is megvan. NyalóVilág: tizenegy, nem babra megy.
-
lowzor
veterán
válasz
antikomcsi #3104 üzenetére
Az előző még ennél is gyengébb volt. Ott csak azért szavaztam a döntőben, hogy ne az ostoba nyerje meg.
-
Zsadi
őstag
válasz
antikomcsi #3105 üzenetére
Kimaradt a Néző!
-
-
Csalódottságot érzek a szavaid mögött!
Végülis izgalmasabb volt, mint az eddigi párbajok. Lehet erre gondolt.
Ha a fele bandának nem ilyen sz@r embereket válogattak volna be akkor talán a többi párbaj is hasonló lett volna. Ennek az évadnak hamarosan vége, így már szerintem mondhatom, hogy nagyon gyenge volt. Ami hiányozni fog az a kibeszélés itt, de játékosokra fél év múlva már emlékezni sem fogok. -
Vakegérke
félisten
válasz
LamaCube #3100 üzenetére
Szerintem meg a második bekezdés szerint fog lezajlani a jövő hét.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ha beindul, jól kitárgyaljuk. Egyelőre ennyi. 2020, július.Másfél éve várjuk, idén indul a kukkolda. A videóban az...
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Spórolós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest