- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
No nézzük...
-
C4mp3r
addikt
válasz
Vakegérke #995 üzenetére
a beszavazo showk nem a big brother license megvasarlasa miatt maradtak el (mar joval korabban ugy emlekszem vv5 volt az utolso ahol volt) hanem a drasztikusan megvagott koltsegvetes es scope miatt amit a shownak szantak amit jelez az is, hogy a fo csatornarol atkerult a b csatornara majd egyre kesobbre toltak az osszefoglalok kezdesi idejet is. egyszeruen a csatorna nem tekinti fo produkcionak mint pl. egy x faktort, ha megnezed a feladatok, jutalmak is egyszerusodtek, szerenyebbek lettek. hol van mar pl. egy vv4 alatt szervezett box meccs a szereplokkel? vagy mikor a radiosok jartak be es onnan adtak a reggeli musort. a regiekhez kepest ennek a szerianak a koltsegvetese kb. kozmunkas szinten van
-
-
Vakegérke
félisten
Azon töprengek, hogy Arandáék vajon kire teszik a jeleket szombaton. Három játékosra saccolok.
Danira, mert párszor beletaposott Gábor harmatos lelkivilágába.
Virágra csak azért, mert gyengíteni akarják Danit.
Vivire, mert elpártolt tőlük.
Igazából egyikre sincs okuk haragudni, de Bálint védett, valakire meg tenni kell.Ilyenkor már susmutolni szoktak, hogy miként legyen. No most vagy nincs susmus, vagy a szerkesztők nem vágják be a műsorba.
Persze van még egy lehetőség. Renátó magára pakoltatja a jeleket, majd Bálintot provokálja, hogy lemondjon a védettségről, hogy kihívhassa párbajra.
Boldogan megteszik neki ezt a szívességet, addig se ők vannak műsoron. -
LamaCube
addikt
válasz
antikomcsi #988 üzenetére
"Erre Aranda bemegy a hálóba, és már kurv@ anyázza Bálintot!"
Egyetértek, mármint nem Amandával. -
válasz
LamaCube #986 üzenetére
Az rendben van, hogy nem kell mindenkivel jóban lenni! Nincs ezzel gond, ez normális.
De miért kell gyűlölködni? A másik háta mögött acsarkodni?
Pl. amikor Bálint mondta Arandának, hogy Te sem vitted túlzásba a bevásárlást, abban én semmi rosszindulatot nem éreztem, sőt inkább együtt érzést véltem felfedezni, hisz neki is alig van valamije. Igazából én úgy éreztem, hogy azt érzékeltette volna micsoda szívás ez a helyzet.
Erre Aranda bemegy a hálóba, és már kurv@ anyázza Bálintot!
A nyugi szobás nyereménnyel kapcsolatban én azért szavaztam Bálintra, mert volt bennem egy kis káröröm már előre! Kíváncsi voltam a sötét oldali fejekre, amikor megtudják, hogy ezt is Bálint nyeri!
-
LamaCube
addikt
Gondolom az eltitkolt barátnője is kedvelte Digot, amikor 1.5 hét alatt "megujjazta" Ginát. Renátót tartották erősnek, de Digó bemenetele után Digóhoz csapódtak.
Biztosan van manipuláció Az RTL részéről, de szerintem ez oda-vissza játszik.
Én is azt mondom, hogy nem kell mindenkivel jóban lenni. A hátszelet gondolom Bálintra érted, viszont Gábor is szerepelt Anikó műsorába, persze nem lehet egy lapon említeni a két szereplést. Azonban én pl. azt se tudtam, ki Bálint, de rajta kívül még Robit tartom esélyesnek a fődíjhoz. Én nem hinném, hogy egy sorozatban történő szereplés miatt szavaznának csak ez nettó hülyeség szerintem. Egyik kedvenc színészem Robert De Niro, de ha olyan sötét rosszindulatúan, kárörvendően viselkedne, mint a "sötét" oldal legtöbbje, akkor biztosan nem szavaznék rá. Mondjuk én itt se szavazok senkire csak "élvezem" a "jellemfejlődéseket".
Korábban írtam, hogy idővel mindenkiről lehullik az álarc, mert hetekig nem lehet így élni. Számomra Robi, Bálint normálisnak tűnik éppen úgy viselkednek, mint amikor bejöttek. Ebbe a sorba beillik Dani és Virág is, függetlenül attól, hogy hogyan viselkedik, főleg Dani.
Vivi az számomra kérdőjel még lehet oldalvízen elsunnyog.
Renátó, Amanda, Gina, Fru egy párbajosak lesznek. Abban a "csapatban" Ginát tartom még a legkorrektebbnek, mert ő ugyanaz a tajparaszt, mint Dani egy oldalon maradt, de meddig?Taktikák között is hatalmas a különbség. Pl. Forma1-ben egy jó taktikával lehet versenyt nyerni, de egy rossz taktikával is pl. véletlenül kicsapják a konkurenciát egy előzés közben sajnos volt rá példa. Melyik taktika a szimpatikusabb???
Úgy őszintén! Kinek kellett volna megnyernie a nyugiszobát? Szerintem egyiknek sem. Ezek a szavazások csak szimplán szimpátia szavazások, bár mindegyik az.
A szerződések miatt senki nagyon nem beszélhet a kiesettek közül. Én pl. Digónál és Gábornál is kíváncsi lennék, hogy amikor megnézték az adásokat, akkor mit éreztek. Hogy ezernyi jó dolgot nem mutattak a szerkesztők?
Ez a műsor már a balhékról szól leginkább. "Magasröptű" viták, mint anno a régebbi szériákban előfordultak, már nincsenek. Nekem nem tud szimpatikus lenni az, aki folyton ekézi a másikat a háta mögött. Amanda tudjuk miért rühelli Bálintot. Amint bejött Bálint "szerelmes" lett belé még Virágot is helyre tette vele kapcsolatban. Utána érdekes megutálta. Indokolni persze nem tudta. Gina alapoktól utálja ezt korrekten el is mondta Bálint meg is értette, de az okot nem érti. Renátó szót sem érdemel Fru-val egyetemben. Moh-Merci taktikából gyorsan átment a másik csapatba. Robi próbál mindenkivel jóba lenni és szerintem ő játssza jelen esetben jól a VV-t a játékokban próbál maximumot teljesjteni, hogy előnyhöz jusson. Frutól simán elrabolta a hambi menüt. Jó kérdés, hogy pl. ezt Bálinttal is megcsinálta volna vagy a csapata többi tagjával? -
Danex
addikt
Azért azt nem ártana figyelembe venni, hogy bent nagyon sokan kedvelték Digo-t amiből gyakorlatilag semmit nem láthattunk illetve ő volt ott a kezdeti időkben a közös pont sokak között.
Ezt (is...szerintem) manipulálta az RTL.
A párbaj után meg gyakorlatilag aki gyorsan kapcsolt/ napraforgó volt gyorsan át is libbent bálinthoz és igazából azóta nem nagyon váltott senki se ide se oda.
Ebben a játékban nincs értelme annak, hogy mindenki mindenkivel jóban van, főleg ha nem hátszéllel jönnek be mert akkor egyértelműen náluk az előny.
Emiatt kb ennyi esélyük volt, hogy marad a 2 oldal aztán meg kiderül melyik a nyerőbb kint, de legalább gyorsan eldől és nem fél évet van bent az ember feleslegesen valakinek a farvizén hogy a legvégén kiessen.
A fő problémát a nézőkben látom, hogy egyáltalán nem azt veszik figyelembe, hogy a szórakozásunkhoz taktikák kellenek, balhék, fordulatok. De a taktika valamiért mindig negatív értelemben tűnik fel.
Az meg extra gáz, hogy még a nyugiszobát is Bálint nyerte meg a nagy büdös semmire
De ahogy látom van erre vevő oldal, hogy a következő 2 hónapban is még ilyen 20/80-as bárbajok legyenek, mert hát ugye peace és világbéke
-
UFO1
senior tag
válasz
antikomcsi #975 üzenetére
Ezért ők a sötét oldal csak a rosszindulat csak kombinálás csak az (nem létező) ellenség keresés/kreálás és természetesen találjunk ki egy számunkra tetsző valóságot. Baromira meg lesznek lepődve mikor kiesik innen mindenki, hogy mennyire utálják őket.
-
LamaCube
addikt
válasz
Vakegérke #978 üzenetére
Biztosan nem gyújtok rá
Sajnos visszaszoknék. Sokszor álmodom róla, hogy visszaszoktam és szidom is magam álmomban. De amikor felkelek tök jó, hogy csak álom volt.
Ahogy elnéztem az előzetest, Fru rendesen undorodik már Renátótól. Mondjuk ez eddig is látszott rajta, de lassan érik, hogy kitörjön egy műbalhé és bejelentse Reninek, hogy vége a nagy szerelemnek -
Vakegérke
félisten
válasz
antikomcsi #975 üzenetére
Volt is Daninak lelkiismeret furdalása, de attól nem lett több lóvéjuk a srácoknak.
-
Vakegérke
félisten
Ha a büdös löttyből Robi húzta volna az egyenleg lenullázót, sírva szúrta volna tökön magát. Beles, Frutól is (joggal) elrabolta a hamburgert(?), meg 2 kólát.
-
LamaCube
addikt
válasz
Vakegérke #974 üzenetére
15 éve leszoktam vagyis inkább úgy mondom nem gyújtok rá, mert mocskosul hiányzik. Viszont, amikor abbahagytam napi 2.5 doboz ment el úgy, hogy 15 éve dohányoztam. Az étvágyam nem lett nagyobb, de majd megőrültem az első hónapban olyan elvonási tüneteim voltak. Viszont az is igaz, hogy elnyomja az éhséget.
-
Azzal nyugtatják magukat, hogy Bálint biztos hazudik, és nem annyik voltak a százalékok, hisz Dugót biztos szerették a népek kint, igazából biztos nagyon szoros párbajok lehettek. Előtte mondták be nekik az állást, mikor Bálint visszatért, szinte ugyan az volt az eredmény is, de biztos hazudik igazából 51-49 lehetett.
Gádszina simán ki merné hívni párbajra. Úgy legyen, már várom!Azért ez elég bosszantó hiba volt Danitól, konkrétan egy csomó pénzt kivett a zsebükből.
Ha bent lettek volna a lécek, abból pikk-pakk meglett volna a keret, az OSB-ből meg megcsinálták volna az alját, tetejét. Szerintem nekem is bedurrant volna a fejem. -
Vakegérke
félisten
A nap fénypontja a vásárolt cuccok megérkezése volt. Zabáltak kétpofára.
Dani akaratán kívül kib*szott a madáretetős brigáddal. Az oldalelem léceit nem hozta ki a raktárból, úgyhogy a pozdorja lemezből kellett fűrészelniük. Több etető készülhetett volna, így viszont kevesebb lesz a lóvéjuk.
-
LamaCube
addikt
Éhen hal mindegyik, de cigire van pénzük... ostobák
-
Vakegérke
félisten
No nézzük...
-
Vakegérke
félisten
-
rushty
őstag
Kulcsár szépségkirálynőről egy kép [link]
-
UFO1
senior tag
válasz
antikomcsi #966 üzenetére
Segíts magadon … különben meg Fru nem csapja ki neki soha (komolyabbról meg ne is álmodozzon
) esetleg becsatlakozhat Virágékhoz neki nagyon megy, ja csak nem mehet be a hálóba! Bukta!
-
-
UFO1
senior tag
Aki csak 1000 − 1500 VD-t keresett az hol alszik csövezhet kint az „udvaron” a pad alatt?
-
Vakegérke
félisten
A hímező brigád alig keresett valamit. Meglep, hogy Gádzsina a nyafizása ellenére szép összeget kasszírozott.
Le kellett volna mindenkit mérni a munkahét előtt és után is.
-
UFO1
senior tag
Úgy kellet volna ébreszteni őket mint a VV6-ban! 1:50
-
Vakegérke
félisten
Hááát, nem szokta a cigány a
szántásttésztaválogatást.Nem irigylem őket. Padlón aludni nem kellemes, nincs egy kiadós reggeli, (kivéve Robit,) fáradtan, éhesen melózni szenvedés.
-
Vakegérke
félisten
No nézzük...
-
rushty
őstag
Hol élnek ezek? mit jelent a szkeptikus szó?
(3x2)x1 - van ilyen műsor másik csatornán -
De jó, hogy nem csak én vettem észre, hogy nem is művelt ez a Gábor gyerek. Csak okosnak akart látszani, de nem volt az. Tényleg, mintha fegyvertelenül akarta volna utánozni Alekoszt, csak míg neki magától jött a beszéd könnyedén, addig Gáboron látszott az erőlködés, a begyakorlás, aminek jó példája volt a szerelmi vallomása még a játék elején.
Ha valaki fülelt, akkor hallhatta, hogy nem ment neki a ragozás, sokszor nem megfelelő szót használt, és az is kiderült párszor, hogy nem is volt tisztában minden szó jelentésével. És ráadásul nagyon idegesítő volt az előadás módja. Egy igazi mentális energiavámpír volt.
-
DEJVID
őstag
Dehogy művelt a Gábor. Közhelyeket puffogtat, a semmiről beszél túl hosszú mondatokban, választékosan próbál beszélni, de persze a felére rosszul emlékszik a betanult szövegeknek.
Nem véletlen nem volt vitapartnere Daninak sem. Nem azzal nyomta le Dani, hogy hangosabb volt, vagy csúnyábban beszélt, hanem rámutatott arra, hogy Gábor értelmetlen faszságokat hord össze, és a görénykedés az egyedüli célja ezekkel. Lásd mikor odaült Danihoz ugatni valamit, az meg kiakadt rá.
-
Vakegérke
félisten
válasz
antikomcsi #953 üzenetére
A vibrátort bezzeg kihagytad.
-
-
UFO1
senior tag
A BVV-t is vissza kellett néznem és szerintem megvan a legújabb stand up-osunk Vivi személyében úgy tud mesélni (kaksizás, siklók) hogy besza-behugy
majdnem lefordultam a székről
és ez az amit nem lehet tanulni fekszik az ember a röhögéstől olyan kifejezéseket használ olyan szemléletesen hogy nem hiszem el!
Valaki nem tud egy ingyenes vízjel és időkorlát nélküli videó képernyőlopó progit hogy ne kelljen keresgélnem mert a teljes verziós BandiCam valamiért nem indul el!?
-
LamaCube
addikt
válasz
antikomcsi #947 üzenetére
Így legyen ötösöm a Lottón
Már az első nap amikor kirobbant a szerelem köztük leírtam, hogy ez lesz. -
Belegondolni sem merek mennyire izgalmas lehetne egy Aranda - Bálint párbaj. Szívbetegeknek nem is ajánlanám!
Amúgy ez a Fru is tök hülye? Kiesett neki az előző két nap? Vagy azt gondolja, hogy a kamerák nem látták? Tegnap be ült a riport szobába, és azt ecsetelte, hogy helyre kell tegye Retardót, mert ő már az elején megmondta, hogy nem lehet semmi, és ehhez tartja magát! Ezt értem, de akkor én mit hallucináltam az előző összefoglalókban???
-
i3odnar
tag
Én Fru-ra szavaztam, kíváncsi lettem volna, hogy mit kezd a lehetőséggel, hívhat-e magához valakit, ha igen akkor elhívja-e Renátót vagy valaki másnak szól.
Ha hívhatna és nem Renátóra esne a választása nagy porkavarás lenne, megnéztem volna szívesen azt a szálat, mi alakulhatott volna ki abból
. Gondolom Renátóra is hasonló okból szavaztak ennyien és nem az volt a szándék, hogy kialudja magát kényelmesen, nyugiban ..
-
-
UFO1
senior tag
A poénos részeket miért a BVV-ben adják le? Tátott szájjal néztem végig ahogy Vivi a
sz@rásrólkaksizásról beszélt! -
Vakegérke
félisten
Vivi érdekes fazon.
Becsületére váljék, de gusztus dolga, puszta kézzel pucolta ki az eldugult WC csészét.
Hagymapucolás közben papírzsepivel megtörölte a szemeit, majd belefújta az orrát, aztán ismét megtörölte a szemeit.A fizetés kevés, a szállás, kaja meg drága. Aranda fogyni fog. Aki cigizik, annak alig jut kajára.
-
rushty
őstag
Munkahét.
Ezt írták tegnap Vivi képe alá.Dobják ki a csontjaidat neked is már onann!!csak eszel meg szarsz!
-
Vakegérke
félisten
Úgy tűnik, Fru megkezdte a kifarolást Renátó mellől. Hangsúlyozta, hogy ugyan vele, de egyéni játékosként létezik. Azt is mondta, hogy ő aztán nem csókolózik, pedig tegnap még szopogatta Renátó száját.
Megkezdődött a munkahét. kapásból 3 óra hagyma pucolás, aprítás. Én már egy hagymánál sírok, nem hogy egy zsáknyinál.
-
UFO1
senior tag
-
UFO1
senior tag
retardó (és az ahogy itt hívjuk sem véletlen) az elején jól indult és ahogy az lenni szokott magasról lehet igazán a mélybe zuhanni. Elsődlegesen (itt és mindenféle a médiában) azért lett a futottak még kategóriába sorolva mert így nem beszélünk emberrel és főleg nem egy (kis)lánnyal nem fenyegetünk embereket és nem verünk nőket gyerekeket, ez verte a ki a biztosítékot minden normális gondolkodású embernél.
És hogy ezt ittasan követte el nem érdekel senkit mert ahogy mondani szokás részegen jön ki az ember igazi énje, személyisége. Aki tudja, hogy ilyen ittasan az ne igyon egy olyan játékban ahova azért jött hogy nyerjen 36 millát mert így nem lesz szimpatikus a nézőknek és hamar az utca ajtón kívül találja magát.
Gaben gyerek is nagyon csodálkozott, hogy kiesett és az sem azért történt nem volt jó ember csak a barátai ellen fordult kibeszélte a hátuk mögött és ezáltal hatalmas vihart kavart! És ami a legnagyobb baj volt nem látta a be a hibáit nem kért elnézést és ráadásul átállt a „sötét” oldalra. Ezeket a kinti nézők sem nézték jó szemmel ment is haza Katához.
Sokan hasonlították Alekoszhoz és volt is valamiféle hasonlóság annyi különbséggel, hogy Gábor gyereknek volt esze tanult és művelt volt míg Alakosz egyik sem csak az innen-onnan összeszedett információkat rakosgatta össze és próbált ál műveltnek ál arisztokratának tűnni. És sikerült és leginkább azért mert ott volt mellette Olivér aki felkarolta és együtt hatalmas poénokat vittek véghez. Gábor gyerek is ha ott marad ÉNB mellett top 5-ben lett volna minimum.És ha már szoba jött ÉNB! Mi az hogy ugyan olyan mint az ismerősöd? Írd már le milyen! Rendes, segítőkész kerüli a konfliktust részegen sem tőr – zúz nem akar agyba főbe verni senkit! Komolyan írd már le mi a baj vele mert nem állok a pártján de én nem tudnák semmi indokot felhozni miért nem szimpatikus.
Játszott egy sorozatban → na és, jóképű gyerek → szerencséje van. A legtöbben az ember személyisége alapján döntenek és ha az rossz ugyanúgy ki fog esni mint bárki más. Ezért hullik ki retardó is nemsokára hacsak nem alakítanak valami hatalmasat (Love me tender, love me long) Fruval!És igen az sem fontos ki hogy néz ki csak ha Fru kijelenti, hogy neki csak az izmos palik jönnek be akkor hogy kerül a dagi srác az ágyába. És igen Fru egy normális csaj lehetne/ lehetett volna csak oda csapódott a rossz oldalra és hopp le is nyelték.
És hogy miért rossz oldal? Mert csak a kakit tudják kavarni áskálódnak, kibeszélnek, hátba támadnak mindenkit akár a saját csapatukban levőket is. És Fru tett azért hogy ne legyen szimpatikus bármit is hallott rohant a csapatához és kitálalt még akkor is ha annak a valósághoz vajmi (semmilyen) köze sem volt és csak vitte végig az általa kitalált valóságot. Bele is bukott szépen.Én egyébként egyáltalán nem vagyok biztos ÉNB győzelmében mert akkor indul majd igazán a játék ha a sötét oldalt kitakarítják a villából és hogy akkor kiről mi derül ki milyen tulajdonságok domborodnak ki esetleg családi háttér stb. Én azt mondom és remélem, hogy onnan bárki nyerhet viszont nagyon nem szeretném, hogy Virág legyen az úgy hogy ő a kedvenc éspedig azért mert akkor nagyon elszaladna vele a ló és sokkal mélyebbre zuhanhatna mint majdnem a játék előtt. Ő keresse meg és meg is fogja tudni csak lehetőséget kell neki adni ahhoz amihez ért és ez az éneklés!
A 6. szériában is Viki a hátán vitte Zsófikát egészen a döntőig aki egy hihetetlenül cuki és szerethető kis ember volt (és neki kellet volna megnyerni már a családi körülményei miatt is) mégis a farok pörgető Aurélio nyert 0,5%-al?? Igaz ö vitte a játékot úgy hogy sírt is veszekedett rengeteget és nem túl szép és megnyerő módon persze ott sokkal több érdekes karakter volt pl. az Iza Krisztán párharc.
Újra:
Már egyszer volt nálam! Nincs fent egyben az 5 a 6 igen innen lehet mazsolázni! -
Vakegérke
félisten
No nézzük...
-
i3odnar
tag
Az előző évadok epizódjai megtalálhatóak valahol? Esetleg ingyenesen elérhető helyen?
-
Danex
addikt
válasz
antikomcsi #921 üzenetére
Ha azt nézed ,hogy kb 100-150e ember nézi ezt a műsört, ebből 20e olyan követője van aki mondjuk rtl klub hasonló életkornak célzott műsorát is nézte, akkor az elég erős fegyvertény.
Mercinek is oké hogy van tiktok követése, de ott elég egy aranyos pofi és mindneki lájkolja majd nemzetközileg, az azért más. -
rushty
őstag
válasz
Szökik a málna kifújt.
-
csababarca
őstag
válasz
persze önmagában nem előny, én is írtam, hogy emellett normális.
egy gyökér hiába lenne népszerű, nem lenne sikere.
normális meg volt ismertsége, ez a kettő jó kombó.Bálintnak már eleve volt 20k körüli követése, mint Virágnak, könnyebb abból "terjeszkedni", hiszen előbb feldob egy sok követős embert az insta mint akit kevesebben követnek.
márpedig idén elég erősen instára építette a műsort az rtl, hiszen telefont is kapnak, posztolnak, stb. Így ez nagy előny Bálintnak, ha elfogadjátok, ha nem. Ez tény.ahogy írtam, mit sem érne, ha sutyerák lenne, de nem az, így extra előny.
-
Sokan mondjátok itt, hogy Bálint micsoda előnnyel indult, mert egy ismert RTL-s ember.
Nos, nekem fogalmam sem volt, hogy ki ez a Bálint, és a beköltözéskor láttam életemben először.Igen, hallottam, hogy létezik valami ÉNB című műsor, de ez most indifferens, mert soha egyetlen részét sem láttam, és nem is vagyok rá kíváncsi. Tehát az, hogy szerepelt már valahol az önmagában nem biztos, hogy előny. Nem aszerint ítélem meg, hogy hol szerepelt, hanem amit a műsoron keresztül látok.
Ott volt az egyik előző szériában a Tivadar gyerek, na róla tudtam, hogy kicsoda, láttam pár videóját és azt is tudtuk, hogy egy bizonyos körben elég népszerű. És még talán előnyt is tudott volna kovácsolni ebből a népszerűségéből, de odabent lehullt róla a lepel, így sorsa elkerülhetetlenül a kiesés volt.
Az előzetes ismertség önmagában nem előny, ha nem tud vele élni a játékos és eljátssza a nézők bizalmát, akkor ugyan úgy kiesik mint bárki más.
-
Danex
addikt
Ha kicsi esze van az embernek és kevesebb alkoholt fogyasztott mint a másik akkor egyből leesik, hogy picit tenni kell a másik alá a lovat, mert minél jobban elszáll a ló a másikkal annál jobban a saját markára játszik a helyzet. Ezt az arcáról tökéletesen le lehetett akkor is olvasni, hogy ez ment a fejében "mondjad csak Reno, olyan szépen járatod le magad stb"
Daninak meg bármennyire is lehetnek normális gondolatai is, alapesetben igénytelen (tökfogdosás a másik arcától 10 cm-re is) és alkohol is csak az állatot hozza ki belőle. Való életi létéből is az jön le, hogy apuci cégébe be lett pakolva érettségi nélkül, hogy csináljon valamit a pénzért mégis, de a bemutatkozó video és az eddigi dolgai alapján legalábbis ez jött le.
Robi Virág páros viccess is lehetne, de nincsenek mutatva, Virág is Dani mögött fekszik, Robi is inkább csak növényeskedik a háttérben. -
3L1T3
addikt
Személy szerint totál érdektelen számomra, hogy ki nyeri meg. Amíg én jól szórakozom.
Rendezők, szerkesztőkre meg szükség van, különben nézhetnénk a 40 perces összefoglalóban, hogy vakarják egész nap a feneküket.
Én Reality-t csak azért nézek mindig, hogy kiről mennyi idő alatt és milyen álarc hullik le. De számomra Bálint feszültség kezelése eddig bőven a többiek felett áll. Azért nem egy ember keze eljárt volna, ha Renátó ilyen stílusban az arcába mászik és szitkozódik. -
Vakegérke
félisten
-
snecy20
nagyúr
Egyetértek, elég látványosan van kikövezve Bálint útja a győzelem felé, a legkisebb akadály sem fog az útjába gördülni. Eléggé felveti a szándékos manipuláció gyanúját, már csak az, hogy RTL-es múlttal ide beválogatták. Persze tény ami tény, elég sok a súlytalan, jellegtelen, karakter nélküli villalakó.
-
Vakegérke
félisten
Bálint nekem se szimpatikus, de az tetszik, ahogy a konfliktusokat kezelte és Gábort sarokba szorította, hazaküldte.
-
Danex
addikt
válasz
Vakegérke #908 üzenetére
Fru*
Bálint nekem azért nem szimpatikus, mert van egy ismerősöm aki gyakorlatilag 1 az 1ben ugyan olyan mint Ő. És tudom milyen az, hogy sokáig van az ember az ilyen mellett, kamerákon úgy nem jön át ha nem ismert az ember ilyen személyt, de tényleg nem jó velük lenni... és így ha ilyen szemmel nézem akkor átjön az, hogy Bálint is már pontosan tudja, hogy zsebében van ez a VV, nyilatkozatokból is lehet tudni hogy az egészet hogy fogalmazza, színészi múlt miatt meg tudja mikor kell olyan "lájvolni instára" ,hogy ő milyen csalódott valakiben.
És ezt már érzik a "rossz" oldalon is, hogy most igazából legyen egy párbaj azt lehet hazamenni mert nincs itt igazából mit keresni. Moh, Daniék meg persze, hogy bólogatnak, mert addig se ők mennek. -
csababarca
őstag
lehet nincs pénze az RTL-nek és lebartelezték Bálinttal, hogy megnyeretik vele, a pénzt meg nem kapja meg, mert úgyis kapott fizut az ÉNB-ért két éven át.
viccet félre téve, tényleg unfair a dolog, de legalább normálisan viselkedik.
Renátó ellen meg felhozni, hogy "disznó", meg "zsíros"...legalja szint.
Bezzeg Dani egy Adonis...22 évesen nagyobb csöcse van férfiként mint Virágnak, de nála ez valahogy nem fontos.
Csak Renátónál kell hangoztatni.mondom, Renátó ellen jogos a kritika, hogy alpári és közveszélyes, de ne test alapján ítélkezzünk már...vagy ha igen tegyük egyformán mindenkinél.
-
Danex
addikt
Előző évadokat is követtem veletek többé kevésbé, most ezt kicsit háttérbe szorult és csak utólag nézem az epizódokat.
Összességében most meglepett, hogy most kivételesen jelentősebben eltér a véleményem.
Először is, nagyon rossz a vágás idén, az első hetekben voltak feladatok, de azoknak se az eleje nem volt bevágva, hogy akkor most mit miért is csinálnak, illetve gyakran a végeredményről se volt semmi.
Önmagában az első szavazások is teljesen manipuláltak voltak, előző évadokban mindig egyértelmű volt, hogy mi miért megy, itt semmi.. sőt...
Mercédesz kiszavazása teljes mértékben unfair volt, gyakorlatilag 2 összefoglalóban volt benne a szavazásig. Régen kb 1.5 hét volt a minimum, mert védettséget kaptak, plusz ahogy előbb is mondtam félrevezetett szavazás volt.
Karakterek tekintetében, normálisnak tartottam Renátót, bár alkohollal elgurul nála a gyógyszer de még összességében mindig egy átlagosabb embernek tekintem mint a többieket.
Arról ne is beszéljünk, hogy mennyire nem tartom fairnek ,hogy ÉNB szereplőt teszünk be akire ráadásul a szerkesztői munkák is úgy néznek hogy felé hajlanak.
Ilyen évad, hogy gyakorlatilag az első héten tudni kivel fogják megnyeretni szerintem még nem volt vagy nem rémlik. Azt sem értem, hogy Gábor párbaja előtti nagy veszekedésből miért nem hallottunk 1 szót sem, volt csapkodás majdnem egymásnak is estek és kb egy gyors bepörgetés volt az egészről.
Csajok közül talán Zsu aki egyedül cselekszik bármit is, mert amandáék csak sírnak, Merci és Virág meg be van csicskítva a srácok által, Virág nem beszélhet mással ha azt Dani nem engedi meg neki.
kb talán Mercinek lehet esélye, de ahhoz meg túlságosan csendben van, illetve Moh miatt a háttérben fog lebickélni miközben Bálint meg végigtrappol az első helyen.
Arról meg ne is beszéljünk, hogy ilyeneket hoztak fel a csajok, hogy egy férfinak szőrös a lába, itt meg ilyet olvasok, hogy Renátó mint egy disznó a zsíros testével. Ennyire ez a mű férfiság a normál? Legyen gyantázva tetőtől talpig? Meg ha van kis felesleg az emberen akkor már zsírdisznó? Mi a f*sz? -
UFO1
senior tag
retartdó vajon megsimogatta Fru nyusziját? Csodálom hogy nem hányta le Fru mikor odasimult a nagy zsíros testével! Mindenesetre megnyerte a főnyereményt valószínű sose volt ilyen szép nője.
Valaki érti, hogy Moh miért csinálta ezt az este a hálóban Mercyvel? Fél hogy esetleg ő is beleszeret? Nem értem!!?
Azt meg végképp nem értem (pedig 3x visszanéztem) amit Fru mondott kint az udvaron retardónak a párbaj után hogy ha nincs ő akkor lehet ÉNB mögé áll hogy is van ez???
Az előzetesből meg olyasmi látszik mintha kezdené ledobni magáról ezt a zsírgombócot.
A nagy szám az lenne ha végül ÉNB-vel jönne össze ugye rendes aranyos megbízható gyerek meg magas kigyúrt stb. Tisztára mint Fru álom pasija!Ez az ÉNB Vanda a BVV-ben egy kifejezetten gyönyörű nő miért sminkelik halálfejjé?
Ellenben Anikó mindig baromi csini.
Első mondat: Győzit fizetetlen szabadságra kértük (küldtük)! Hurrááááá!Megvilágosodtam ez az aranda nincs is elhízva csak annyit krémezi magát hogy ennyire felszívódott.
Danika csajozós dumája:
Szép vagy szép vagy szebb a szarnál de nem vagy szebb a valagamnál.Na hát kb. ennyit tud.
És igen vibrátort a villába. Sokat!
Én beküldeném! -
lowzor
veterán
Csak nekem tűnik úgy, hogy Aranda egy tuja lett? Legalábbis kevesebbet van képernyőn, mint a "sötét oldal" többi játékosa.
Ecsetelgette is, hogy ő nem érzi ott jól magát.
Mondjuk még van ott sajnos bőven ideje, míg ilyen magukat kiejtő játékosok vannak, mint Gábor meg Retardó. -
Vakegérke
félisten
válasz
antikomcsi #900 üzenetére
Lefogadom a lábamon levő zoknimba, hogy szombaton Renátó kapja a zöld kendőt.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ha beindul, jól kitárgyaljuk. Egyelőre ennyi. 2020, július.Másfél éve várjuk, idén indul a kukkolda. A videóban az...
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- Politikai mémek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- DOOM - The Dark Ages
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest