Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
becsitibi
senior tag
Sziasztok,ez most minden hozzászólóhoz szól
Először is

Másodszor:igen,jól látja mindenki hogy ez maga a ház takarólemezzel elkészitett szűk keresztmetszete,egy extrém radiátor beépitéssel járó gyermekbetegsége,mivel semmi féle képpen nem akartam a radit kivűlre helyezni,ezért kellett ezt a megoldást választanom alternativaként,lehetett volna 4,5 cm vastag radi is,az is elég lett volna bencsmárk erejéig 5,0 ghz-ig,visszatérve a témához:ahonnan tud szivni levegőt a radin lévő venti alulról,felülről kevesebbet,illetve lesz még 1 venti ami szivni fog a radi felső részéről itt jól kivehető,annak a hétköznapi mindennapos használatra /TURBO on:3,8ghz,HT on,annak ez elég kell hogy legyen.Maga az előlap gátolja a meleg levegő elillanását,de elégségesnek mondható szerintem.
Harmadszor:látom irtátok hogy a vinyóval kezdjek valamit,hát erre nem számitottam hogy mondjuk carbon fóliázzam le,azt hittem igy is meg fog felelni,erre még alszok egyet-kettőt,az nem fog látszódni,de egyébként ezek a ventik se látszódnak,csak úgy kiinomba lefestettem őket,igy hát miért ne,oké,kezdek velük valamit.
Negyedszerre
vd iró nem lesz benne,hanem majd egy ilyen lesz az iróasztalomon,esetleg a gépház tetején elől a fenti plexi elött.skacok,ha valamit kihagytam irjatok!
THX:becsitibi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

vd iró nem lesz benne,hanem majd egy