Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• becsitibi

senior tag

Sziasztok,ez most minden hozzászólóhoz szól

Először is :R

Másodszor:igen,jól látja mindenki hogy ez maga a ház takarólemezzel elkészitett szűk keresztmetszete,egy extrém radiátor beépitéssel járó gyermekbetegsége,mivel semmi féle képpen nem akartam a radit kivűlre helyezni,ezért kellett ezt a megoldást választanom alternativaként,lehetett volna 4,5 cm vastag radi is,az is elég lett volna bencsmárk erejéig 5,0 ghz-ig,visszatérve a témához:ahonnan tud szivni levegőt a radin lévő venti alulról,felülről kevesebbet,illetve lesz még 1 venti ami szivni fog a radi felső részéről itt jól kivehető,annak a hétköznapi mindennapos használatra /TURBO on:3,8ghz,HT on,annak ez elég kell hogy legyen.Maga az előlap gátolja a meleg levegő elillanását,de elégségesnek mondható szerintem.

Harmadszor:látom irtátok hogy a vinyóval kezdjek valamit,hát erre nem számitottam hogy mondjuk carbon fóliázzam le,azt hittem igy is meg fog felelni,erre még alszok egyet-kettőt,az nem fog látszódni,de egyébként ezek a ventik se látszódnak,csak úgy kiinomba lefestettem őket,igy hát miért ne,oké,kezdek velük valamit.

Negyedszerre:Dvd iró nem lesz benne,hanem majd egy ilyen lesz az iróasztalomon,esetleg a gépház tetején elől a fenti plexi elött.

skacok,ha valamit kihagytam irjatok!

THX:becsitibi.

Új hozzászólás Aktív témák