Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
becsitibi
senior tag
válasz
Drizzt01
üzenetére
Az alaplap el fogja ronditani az összképet,plusz a kék törésgátló is,javaslom csinálj plexiből egy teljes takarólemezt az alaplapra,amit be karbonfóliázól,ha a blokkok nem lesznek egyszinűek azokat is bevonhatod a fóliával,inkább használj szines csövet,mint törésgátlót,minél kevesebb szint használsz,annál jobb az összkép!
-
becsitibi
senior tag
válasz
Engineer086
üzenetére

Én nem mertem bevállalni amikor a gépház elejét alakitottam át,ott az volt az elképzelésem hogy a méhselyt rácsba vágok egy kört,és oda rakok bele egy republic of games logot,végül egy teli lemezt vágattam ki Ramses kollégával.

Nagyon szépen és tisztán dolgozol,rólam ez nem mondható el
,túl sokat kapkodok és az hibát szül... 
A mostani házamhoz nem nyúlok hozzá,inkább megveszem a drága cuccokat,és azzal telepakolom,max harisnyázás,de az is lehet hogy hosszabitókkal oldom meg.Nem akarok már erre
rengetegidőt elpazarolni,most egy olyan konfigot állitok össze,amit lerakunk az asztal mellé,és néha letörölgetjük,vagy kifújjuk sűritett levegővel,azt ennyi. -
becsitibi
senior tag
Üdv Szakik!
Processzor hűtőbordát mivel és hogyan a legjobb,legstapabiróbb festékkel lefújni selymes feketére?Valszeg dupla tornyost veszek,azt még nem tudom hogy milyet,de feketében nem találtam olyat ami befér a házamba,mert az csak 162 mm-es tornyokat képes befogadni
,valakinek ötlet?
-
becsitibi
senior tag
válasz
Engineer086
üzenetére
Jó lesz az,csak az milyen alaplap

-
becsitibi
senior tag
válasz
Moddingboy
üzenetére
Ez is gyönyörű,bár ez pepecselősebbnek tűnik a szinkavalkád miatt.

-
becsitibi
senior tag
válasz
Engineer086
üzenetére
Nagyon szép lett!

-
becsitibi
senior tag
válasz
Engineer086
üzenetére
Ahogy elnézem az érmes moddingokat,majdnem mindegyik egy,maximum két szinű,a három az már sok.Kiváncsi lennék rá hogyan nézne ki a kis házikód 1,max 2 szinnel.

-
becsitibi
senior tag
válasz
Engineer086
üzenetére
A szinösszeállitással hogy állsz?ATX lap lesz benne,vagy mATX?
-
becsitibi
senior tag
válasz
Engineer086
üzenetére
Szia!
Milyen hardvereket tervezel bele?
-
becsitibi
senior tag
válasz
intercooler
üzenetére
én megbántam hogy nem "csak" 1 mm-es lemezt vágtam a gépembe,mert nekem a másfeles is soknak tűnt,mind vastagságnak és merevségnek egyaránt.

-
becsitibi
senior tag
válasz
intercooler
üzenetére
Pffff,nem aprózod el

-
becsitibi
senior tag
Látom nem nagyon pörög a topic,mindenki nyaral,pedig a moddingoláshoz most van jó idő,persze majd szeptemberben mindenki akar mindent,őket kocamoddereknek hivom majd

-
becsitibi
senior tag
Ide is egy HATALMAS THX!!!

Még mindig 99%-os a stádium,táp talán megjön a jövőhéten,az oldallap már holnap kész lesz,aztán lefényképezzük Ramses007 kollégával.....

-
becsitibi
senior tag
Dobjuk föl egy kicsit a vasárnap estét,néhány,még nem véglegesitett beállitással:[link]
Úgy gondolom nem váratlak tovább benneteket,a gépem már javában állt amikor ezt feltöltöttem ide,mivel tápproblémával küzdöttem,ez is közrejátszott az előrehaladásomhoz.
Köszönöm a Modderek segitségét amit itt nyújtottak.

-
becsitibi
senior tag
válasz
Engineer086
üzenetére
Neked bármit megéri megvenni,hisz az biztos nem marad az eredeti formályában
,viszont ha jól emlékszem akkor volt itt PH!-n egy logoutos cikk magáról a házról. -
becsitibi
senior tag
Mi a helyzet sráccok?Ugy látom ideje lenne feldobni a topicot egy tucat képpel.
-
becsitibi
senior tag
válasz
Engineer086
üzenetére
Köszi a beszámolót!

-
becsitibi
senior tag
Szevasztok Szakik!
Elfelejtettetek beszámolni a júni 21.-ei banzájról,vagy lemaradtam valamiről?
-
becsitibi
senior tag
válasz
razorbenke92
üzenetére
Alap hogy hozzányúlok a szinéhez
,de az már mekkora elirás: 
-
becsitibi
senior tag
Sziasztok,ez most minden hozzászólóhoz szól
Először is

Másodszor:igen,jól látja mindenki hogy ez maga a ház takarólemezzel elkészitett szűk keresztmetszete,egy extrém radiátor beépitéssel járó gyermekbetegsége,mivel semmi féle képpen nem akartam a radit kivűlre helyezni,ezért kellett ezt a megoldást választanom alternativaként,lehetett volna 4,5 cm vastag radi is,az is elég lett volna bencsmárk erejéig 5,0 ghz-ig,visszatérve a témához:ahonnan tud szivni levegőt a radin lévő venti alulról,felülről kevesebbet,illetve lesz még 1 venti ami szivni fog a radi felső részéről itt jól kivehető,annak a hétköznapi mindennapos használatra /TURBO on:3,8ghz,HT on,annak ez elég kell hogy legyen.Maga az előlap gátolja a meleg levegő elillanását,de elégségesnek mondható szerintem.
Harmadszor:látom irtátok hogy a vinyóval kezdjek valamit,hát erre nem számitottam hogy mondjuk carbon fóliázzam le,azt hittem igy is meg fog felelni,erre még alszok egyet-kettőt,az nem fog látszódni,de egyébként ezek a ventik se látszódnak,csak úgy kiinomba lefestettem őket,igy hát miért ne,oké,kezdek velük valamit.
Negyedszerre
vd iró nem lesz benne,hanem majd egy ilyen lesz az iróasztalomon,esetleg a gépház tetején elől a fenti plexi elött.skacok,ha valamit kihagytam irjatok!
THX:becsitibi.
-
becsitibi
senior tag
sziasztok!
Este válaszolok minden feltevésre,kérdésre,válasszra,csak mobilon nem akarok sokat írni,mert nem szeretek.
-
becsitibi
senior tag
A sok kis apróságok tartottak fel:
1:A tetejét le kellett vennem megint,a szerelés miatt,asszem többet nem szegecselem
2:Ventilátor festés,itt egy enermax apollish vegas hátúlját fújtam le,asszem le se fotóztam,csak a picasaweb végén látszik
3
savarok méretre vágása a radikhoz,mert a radikhoz csomagolt csavarok 2,5 cm-es vastag vetikhez jók,1,2 cm vastaghoz nem jók.4:Harisnyáznom is kellett,mert valamelyik elengedte magát.
5:Le kellett tisztitanom minden egyes hardvert a retektől,szó szerint,mert ITT volt 2 hónapig.
6:Az összeszerelése nem volt bonyolult,minden méretre volt pattintva,vizesen jobban fog kinézni,plusz még a teteje,és az oldallapok hiányoznak.
Bizom nagyon benne hogy tetszik mindenkinek,hisz ide olyan emberkék járnak akiknek ez az egyik érdeklődési témája.

-
becsitibi
senior tag
Kicsit haladtam ma,röpke 7 órámba tellett ez mire összehoztam:jobbra lépkedjetek

-
becsitibi
senior tag
-
-
becsitibi
senior tag
-
becsitibi
senior tag
válasz
jones965
üzenetére
Szia!
Maga a munka folyamata irigylésre méltó,de maga a ház nem tetszik.A végére kiváncsi leszek,gondolom nem egy I7+ref 480 sli lesz majd benne

Viszont ez a fa burok adott egy jó ötletet,mini hűtőbe épitett pc,de házzal együtt,a hardverek le lennének takarva valami jó hővezető de merev anyaggal,és azokba hőcsatornákat csinálni,ezt úgy tudom elképzelni mint egy nagy 6 csöves processzorblokk,csak hogy értsük miről is beszélek,a pára lecsapódást a takarólemezeken hogy lehetne megoldani azt nem tudom,mert valami újat ki kéne találni,mert a viz már nem nagy szám,szinte minden komoly modding azzal végződik,unalmas.

-
becsitibi
senior tag
Szevasztok Szakik!
Az lenne a kérdésem felétek,hogy mivel érdemes letisztitani összeszerelés előtt a hardvereket,plexit,lemezeket,karbonfóliát,műanyagokat,hogy azok szép,ujjlenyomat,és pormentesek mentesek legyenek.

-
becsitibi
senior tag
Örülök hogy egy kis örömöt tudtam okozni

-
becsitibi
senior tag
-
becsitibi
senior tag
-
becsitibi
senior tag
-
becsitibi
senior tag
válasz
intercooler
üzenetére
Én nem sz@roznék ilyen gumi élvédőkkel,max cső átvezetőnek jók azok,de hát annyi ember,megannyi szokás,nekem inkább az a véleményem,hogy vágd ki a lemezt,az alá rakj plexit ami élvilágitva van,de ez csak az én véleményem.

-
becsitibi
senior tag
Ezeket láttátok már?:[link]
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
becsitibi
senior tag
Köszönöm sráccok!
,már csak az eleje van hátra,meg rendeltem néhány vizes cuccot kiegészitőnek,aztán összerakom.Moddingboy:Ez egy bitfenix ház eleje?Gondolom jól odavágtál neki
-
becsitibi
senior tag
Ide is:Upgrade
-
becsitibi
senior tag
Most egy kis pihenőt tartok reggelig,azt folytatom,az a kis lemez az album végén,az lesz az átvezető,holnap lefestem,majd közvetlen mellette lesz egy 5 mm-es viztiszta plexi,ami pirosan lesz megvilágitva,majd természetesen az alsó takarólemezről le kell szednem a fóliát,mert kell rá fúrnom kettő lukat ahol a pci kábelek mennek majd át pont a vga alatt,illetve az oldalsót is meg kell faragnom,mert nem számolta a felső plexi vastagságával ezért belellóga lemezbe,igy nem fér be....és ha ezekkel megvagyok,akkor a ház elejével foglalkozok majd...Na és azután az összeszereléssel....

Akár itt is nézhetitek:[link]
Aztán most egy darabig nem linkelek

-
becsitibi
senior tag
válasz
blasko92
üzenetére
De ennyi,már több mint 2 hónapja bütykölöm,de mindig találok valamit amin lehetne változtatni,ezért olyannak tűnik mintha sosem lenne vége,még egyszer nem moddolok 10-e Ft.-os házat,mert ez igy nem éri meg,se időben,sem pedig anyagilag.Azért köszi a biztatást,azért is linkeltem be ide hogy kapjak egy kis meleget a hideg helyett.

-
becsitibi
senior tag
Hát sráccok,soha a büdös életbe nem végzek
,sokat kell dolgoznom mostanában
,nagyon kevés időm van erre,más már egy hónap alatt összerakta volna:[link] 
-
becsitibi
senior tag
válasz
Engineer086
üzenetére
Én egy vizhűtéses processzorblokkra tippelek

-
becsitibi
senior tag
válasz
DiceBlade
üzenetére
Én most fújtam be a gépházam belsejébe néhány elemet,azok nem fognak látszódni,csak ahol a multigépet használtam néhány helyen ösze krix-kraxozztam a flexkorongjával a gépház belsejét,azt most hőálló matt fekete sprayel befújtam,az előbb tettem egy próbát hogy fel-e jön a festék,de csak nagy erőfeszitéssel tudtam felszedni a festéket,kiváncsi leszek mennyire időtálló ez a megoldás,mert ha nem muszáj én nem csiszolgatok meg lakkozok,ez a hőálló spray tényleg ott marad mindenféle felesleges melótól megkimél,legalább is nálam eddig úgy tűnik.
-
becsitibi
senior tag
válasz
Steve(AMD)
üzenetére
Na akkor segitsetek hogy hol tudok itt Buda vagy Pesten venni olyan fekete 24 pines ATX csatit!

-
becsitibi
senior tag
válasz
Moddingboy
üzenetére

tetszik az avatarod,téged formáz

-
becsitibi
senior tag
Szevasztok!
Egy kérdés,mivel lehet egy fehér 24 pines atx kábelcsatlakozót lefesteni feketére,úgy hogy nem pattog le a festék?
-
becsitibi
senior tag
-
becsitibi
senior tag
válasz
Moddingboy
üzenetére

Egy próbát biztosan csinálok a belső felén ami nem látszik majd,aztán ha nagyon bénázok elküldöm valamelyikőtöknek hogy javitsa ki
Engineer86:Megfogadom tanácsaitokat,logout blogomon megnézheted hogy haladok kezdőként,bár nincs sok kép,meg orbitális átalakitás,de azért egy misét megér

Sajna szombaton vidéken névnapozok,nem tudok menni,pedig nagyon készültem
-
becsitibi
senior tag
válasz
Engineer086
üzenetére
Kösz a gyors választ,igen van multi gépem,annak melyik korongjával csináljam?Gondolom akkor a legalacsonyabb fordulaton,van elég sok fajta korongom,medium,heavy,van a legkeményebb gyémánt vágó korong is,tehát?

-
becsitibi
senior tag
Szép jó estét!
A kérdésem a következő.Mivel lehet a műanyagba csikot vágni szépen egyenesen,majd a keletkezett sorját ügyesen letakaritani.A gépház előlapja műanyag,ezért gondoltam hogy ahhoz jobban nem nyúlok.Természetesen a csik mögött plexi lesz,ami meg lesz világitva.
Előre is köszönöm válaszotok.

-
becsitibi
senior tag
válasz
Stylewars_kp
üzenetére
Értem én,csak a hűtő lamellájainak nehezen hozzáférhetőek a lemezei,ezért gondoltam igy,

-
becsitibi
senior tag
válasz
Engineer086
üzenetére
Szerintem ha spray-el csinálod az megfolyik fújás közben,bár egy próbát megér.
-
becsitibi
senior tag
válasz
intercooler
üzenetére
kéziféken felsirtam...

-
becsitibi
senior tag
válasz
intercooler
üzenetére
Apukám,ez aztán a szép munka!!

-
becsitibi
senior tag
Most nézem még csak hogy mennyien biztattatok!!
radi8tor blasko82 szab.tam köszi nektek

-
becsitibi
senior tag
válasz
jones965
üzenetére
Amúgy jó az a megoldás amit linkeltem?Valami hasonló az elképzelésem.Hogyha csak a háztetőre vágok egy olyan lukat,meg rakok oda plexit,akkor nem tudok ventilátort alá rakni mert belelógna a memóriába illetve az alaplapi cpu tápcsatiba,ezért az egészet meg kéne emelnem olyan 3-4 centivel,csak akkor keletkezne ugye 3-4 centi hézag,azt csak úgy tudnám megcsinálni ha körbe raknám toldással alulemezből,amit vagy festenék,vagy szintén karbonfóliáznék,néztem a sötét mágusodnak a tető kialakitását,de az nekem lehet sok lenne igy elsőre

-
becsitibi
senior tag
Kritikákat szeretnék hallani.
A másik hogy mit kezdjek a ház tetejével
Eddig valami hasonló a terv:[link]Ötlet?
-
becsitibi
senior tag
válasz
intercooler
üzenetére
Wow,ez a megoldás az eddigi legjobb szerintem

-
becsitibi
senior tag
Szasztok Modderek!
Lesz valami modding verseny vagy hasonló összejövetel valahol mostanában ahol lehet bámészkodni illetve okulni?
-
becsitibi
senior tag
Szevasztok Szakik!
Megcsináltam 1,5-es alulemezből a takarólemezeket sarokcsiszolóval vágtam ki,a kérdésem,mivel takaritsam le a keletkezett sorját,finom vasreszelővel?Vagy a flex korongjával?
Üdv!
-
becsitibi
senior tag
Aki komolyan gondolja a moddingot,annak már van logoutja,hamarosan folytatom az irást,és a fényképezést feltöltöm,van mit...de még mindig sehol sem vagyok.

-
becsitibi
senior tag
A plexi takarólemez projekt megbukott,jobb hogyha saját magam veszem kézbe a dolgokat ismét,ezért vettem 1,2 mm-es alu lemezből 2x2 méterest,azt majd abból csinálom meg saját kezűleg a takarólemezeket,szerszámaim megvannak hozzá,úgyhogy baj nem lehet....
...illetve lehet,mert hogyan tudom nagyon jól derékszögbe meghajlitani?az elképzelésem az az hogy levágom a méretet,majd utána meghajlitom,de hogy??
-
becsitibi
senior tag
Köszönöm mindkettőtöknek!
Holnap meg is csinálom,asszem mára elég volt. 
-
becsitibi
senior tag
Szevasztok Modderek!
A plexiről vágás után mivel szoktátok leszedni a sorját?A dremel melyik korongjával?
Üdv Néktek!

-
becsitibi
senior tag
Szerbusz!
Valami ilyen átalakitásra gondoltál?:[link]
Kikaptam a hdd keretet,illetve az alsó odd keretet,igy akár egy EK 240 XTC radi is belefér,szerintem jobb választás lesz mint a 140 XTC.Most már csak az a nagy kérdés hogy a tartály a takarólemez alatt legyen,vagy pedig a ház hátulján,de még a gépházba a vga mellett,Mi erről a megoldásról a véleményed?
Köszönöm megtisztelő válaszod!
-
becsitibi
senior tag
Sziasztok!
Itt látható néhány kép a házamról:[link].Mivel szűkös a hely,ezért TI MESTEREK,hogyan oldanátok meg a processzor vizhűtését?Én mondjuk ezt a modot venném alapul amit majd alább linkelek is,azzal a különbséggel hogy atx maradna,és a tartály a takarólemez alatt lenne,és csak egy EK XTC 140-es radi lenne a ház elejébe rakva az első venti mögé,tehát nem látszódna,csak a cső.Igy nézne ki:BTX MOD,fekete plexi takarólemezt csinálnék,ez olcsóbban kijönne mintha alulemezből vágnék majd csiszolnék és festenék.
Mi a véleményetek??
-
becsitibi
senior tag
Upp!!Hogy visszataláljak mert szükség lesz rá...

Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- RF 85mm f/1.2L USM + ZEISS Filter Prémium portréoptika, egyszer használt, hibátlan
- PS 4 Pro 1Tb Spiderman Limited Edition
- Canon 16 35mm f/2.8L III Kifogástalan, profi nagylátó + HOYA UV szűrő
- Canon EOS 5DsR + BG-E11 markolat gondosan karbantartott, kevés expo!
- Sony Playstation Portal + Tok + 5 hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

,megmarad ezüstnek,talán nem lesz akkora baj,a memóriák is ezüst tetejűek lesznek,marad akkor így!
,túl sokat kapkodok és az hibát szül... 
,valakinek ötlet?

,viszont ha jól emlékszem akkor volt itt PH!-n egy logoutos cikk magáról a házról.
,de az már mekkora elirás:
vd iró nem lesz benne,hanem majd egy

.Legalább megoldódott viszonylag hamar a gondod