Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- potyautas: Idővándor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Voice24
őstag
Az az érdekes, hogy több napig szakadásmentesen ment, tegnap meg egybõl ilyen durva módon jelentkezik. Pontosabban már nagyjából két hete ment szakadás nélkül a család csomag. Erre tegnap kb egy órán át csak másodpercekre volt netem. A kábelezési gondnak szerintem korábban is kellett volna jelentkeznie, és utána folyamatosan fenn kéne állnia. Nálam valami durvább, de nem állandóan jelentkezõ gond lehet. Az eszközök talán kizárhatók, fogalmam sincs, hogy mi lehet. A mai dolog nem is este, hanem 5 óra körül kezdõdött. A modemet szerintem nem tudom odatenni, ahova gondoltad. A bejövõ vezeték padláson van, áram nincs, és nem is nagyon akarom szétbuherálni a rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Béta iOS-t használók topikja
- Csak jövőre jelenik meg a Heroes of Might and Magic: Olden Era
- Arc Raiders
- Építő/felújító topik
- Gyúrósok ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Új korszakot nyit a Samsung október 21-én
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3711, 100% AKKUMULÁTOR
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest