Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Jack Hunter: Aqua webáruház, soha többet.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zimi91
tag
Köszönöm a segítséged, sikerült átkerülnöm VDSL-re, és tényleg működhet a 30-as csomag. 34-et ír a HGW (jelenleg még 20-as csomag van, ma vagy holnap váltok), de ez alapján mennie kell. Amúgy, ha jól értettem a szerelőt, van egy térképük, hogy mekkora kört fed le a DSLAM, ha azon kívül van kapásból azt mondják, hogy itt nem fog menni.
Gogodj (#3576):
Hasonló gondom volt. Ahogy írták be kell jelenteni hibára. Én az eszközt jelentettem be, hogy magától ki/be kapcsol, de vonal szakadozását is bejelentheted. Ki fog jönni a szerelő, ő fogja tudni kicserélni VDSL-esre, ügyfélszolgálaton esélytelen a dolog, én is próbálkoztam, még analóg vonalat le is váltottam digitálisra, de az se segített, ADSL2+-os HGW-t kaptam úgyis, tehát ez az egyetlen járható út.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! BONTATLAN! Mac Mini M1(6 magos) 8GB 256GB eladó
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ZOTAC RTX 3090 24GB GDDR6X Trinity Eladó!
- Apple iPhone 15 128GB Akku: 90%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25+ 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest