Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabipaci
őstag
Sziasztok!
Bele akarok kezdeni ebbe a FW modba, de előtte elolvastam a kapcsolódó anyagokat.
Főleg a modem elhelyezése a lakásban fogott meg. Hogy a lehető leghamarabb menjen bele a dsl kábel a modembe, ne hosszabitgassuk.
Nos ezért vártam eddig a modem fw-vel, mert most hozta a posta a 15méteres hálókábelt a modem és a router közé.
Szóval a 15méteres telefonkábelt (ami hosszabbítós volt, tehát tovább gyengülhetett a jel) kivettem, modemet áthelyeztem, most egy 50cm-es telefonkábel, és természetesen egy dsl szűrő van a modem előtt. Onnan jön a 15m-es hálókábel a routerbe.
Az eredmény megdöbbentő, csak azt szeretném megkérdezni, hogy létezhet-e. A két mérés között 20 perc telt el kb.
Előtte:
Utána:
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest