Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dehogyisnem

tag

Szervusztok!
    Szakértő urakat kérdezném:
    Adva van egy db saját tul DSL-360R (PN:ESL360RESZ1..T1E H/W:T1) és Invitel 10M/512K (T-com terület, az alállomástól kb 600 méter) nemsokára lejáró szerződés, amit meghosszabbítanék, ha az ügyfélszolgálat az ígéretéhez híven átterelne egy 20M/1M előfizetésre. Na itt kezdődik a csavar a dologban! Valamikor dec vége felé felhívtam az ügyfsz-ot azzal, h lejár a szerződésem, mi légyen? Abban maradtam velük h kisebb áremelkedéssel próbáljunk ki egy nagyobb csomagot. Hivatalosan ezen a területen 5-10 megás csomagok vannak, de próba cseresznye, hátha megy a 20, és akkor módosítunk a szerződésen :) Pár napja rámértem 12-14/1...Hurrá, illetve nem. 20-ról volt szó kérem! Ez még nem is lenne gond mert már így is érezhető a sebesség növekedése. De! Ha műszakilag lehetséges akkor miért nem annyit állít be a társszolgáltató? Miért hivatkozik az Invitel a garantált sávszélességre amikor egyértelműen a 20 megára mondtam igent? Ezeket el is soroltam az ügyfélszolgnak, de persze jött az átkapcsolgatás, műszakiak, meg vissza 20 percben mobilról persze!....Próbáltam modemet, szűrőt cserélni 0 sikerrel.

A lényegi kérdés, amit feltétlen tudni szeretnék hol és ki állítja be ebben az esetben a szolgáltatás helyén az elérhető elméleti sávszélességet, mielőtt elkezdik tologatni az ügyet egymás között. Szeretnék végre tisztán látni.

mérésféle:

Más:
    "dchard mester"- től kérdezném, h a DMT csak a te firm-eddel működik?

Köszönettel:
    Tibor

Új hozzászólás Aktív témák