-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andris837
senior tag
válasz szabi__memo #5511 üzenetére
Nekem eddig semmi negatív tapasztalatom nincs vele. [link] Hasonló módon porlaszt mint itt a videóban.
-
AndrewBlase
senior tag
válasz szabi__memo #5406 üzenetére
Kifoghattál valami rosszat, vagy nekem van szerencsém az enyémmel. Nekem nincs ilyesmi problémám vele. Sütöttem benne már fagyasztott rántott dolgokat, egész csirkét, hurka-kolbászt, krumplit, miegyebet, semmi sem ragadt le, és mosogatószivaccsal (nem dörzsi) simán kitakarítottam eddig.
Én hátrányát se érzem annak, amit több fórumtárs is emleget, hogy nincs külön kivehető kosár.Miért mindig én???
-
wjbhbdux
veterán
válasz szabi__memo #4893 üzenetére
Nem fogynak el olyan gyorsan, már telítődnek a konyhák Aldis nagyobból is láttam még 2-3 héttel az akció után nagyobb boltjaikban. Lidlben is ott volt ma a 2 héttel ezelőtti dupla kosaras még emellett.
/s
-
Beni2360
félisten
Kevés haszonnal csak úgy érdemes foglalkozni ha nem egy roburral rendelsz, hanem kamionnal.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
jeni
félisten
Budaörsön alapból 2 vel voltak kartonba elcsomagolva.
Közel 130 lehet ott. A raktáron meg nem is láttam mennyi lehetett még ott.
A többi boltokat is hozzá adom akkor nem mondanék nagyott ha azt mondanám 50000db hozott be a cég -
bul07
nagyúr
válasz szabi__memo #4891 üzenetére
Lehet nem fogyott el a megrendelt készlet és raktározás helyett még toltak rá kedvezményt
Lidl ezzel a ~15e Ft-os gépel nagyon letarolta a Airfryer piacot
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Soulfly842
addikt
válasz szabi__memo #4882 üzenetére
Szívesen!
Kelleni fog. Amikor rájön az ember, hogy egy gyors vacsora fáradtan hazaesve mennyivel egyszerűbb ebben, mint pl. sütőben, ill, hogy mennyivel energia takarékosabb, vagy hogy egy sült csirmell mennyivel szaftosabb marad ebben, mintha olajban, vagy sütőben csinálta volna (ha jól használja, nem megy túl) - akkor már nem akarja nélkülözni
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz szabi__memo #4876 üzenetére
Sok éves air fry-er használóként: tesztelve is teljesen korrektek azok a számok Ha van is torzulás, akkor az eddigi tapasztalataim alapján irreveláns ennek a mértéke, s megszokás kérdése innentől a fokra pontos állítgatással egyébként is.
Igen, korrekt, könnyen rá lehet érezni. lehet szépen pörgetni, s óvatosan is fokonként.
[ Szerkesztve ]
-
erdey_a
addikt
válasz szabi__memo #4874 üzenetére
fokonként... khmm... azért ne feledjük, hogy +\- 5 fok hiszterézissel dolgoznak az ilyen gépek, tehát a 180 fok az néha 185, néha 175.
Vérboci
-
Soulfly842
addikt
válasz szabi__memo #4872 üzenetére
80-200 fokig.
És fokra pontosan be lehet állítani ebben a tartományban bármit.
Van rajta egyébként meleítés melegen tartás funkció is. Ma késő du/este le is tesztelem.
[ Szerkesztve ]
-
Breki
veterán
válasz szabi__memo #3867 üzenetére
Nagyon szívesen.
Philipsből a kicsi Wifis 5000 seriesItalodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5570 ( XPS 9520 ) 4K+ Touch/12800H 14C/32G/1T G4/Quadro RTX/IR/FPR
- Lenovo ThinkCentre M900 Tiny ÁFÁ-s 24 Hónap garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.