-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz Andreaspasco #1737 üzenetére
Már próbáltam anélkül is de jóval színtelen és szárazabb lett a bundája. A fagyasztott hasábnál is egy kis olajban összeráztam fűszeres sóval és az se lett száraz.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
törölt tag
válasz Andreaspasco #1731 üzenetére
Én is úgy vagyok ezzel, hogy ha normálisan letakarítom minden használat után, akkor nem lesz ilyen.
-
erzol
őstag
válasz Andreaspasco #1727 üzenetére
Mosószóda a legjobb zsíroldó.
-
mephi666
nagyúr
válasz Andreaspasco #1725 üzenetére
gőzzel nem próbáltad? nincs ilyen gépünk, de gondolom fröcsöghetett minden az oldalára és ahogy száradt, szépen ette rá a fene... sima tűzhelyünknél is van ilyen tisztítási mód, hogy 30-60percig nyomatni kell 90-100 fokon a tepsibe öntött víznek, hogy fullra begőzölje, ami után kb papírtörlővel egyben le lehet törölni a sütötérbe égett cuccot... én ilyennel vegytiszta módszerrel próbálkoztam volna
ui: a sütőpapíros sütést ezért is preferálom, mert simán megsül 3-4 tepsinyi cucc 1 papíron, ami utána megy a kukába és tiszta minden
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
félisten
válasz Andreaspasco #1572 üzenetére
Teljesen jó a munkamegosztás!
400-ért még simán elkapkodják, naná!mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
félisten
válasz Andreaspasco #1570 üzenetére
Akkor lesz az aprón nemsoká?
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
félisten
válasz Andreaspasco #1568 üzenetére
Ja értelek, ismerted az akciót!
Először kicsit én is szkeptikus voltam, de ha már itt is előjött és még mindig ezen az áron van, rendeltem is, úgyis kellett szemes kávét rendelnem.
Ilyen darabáron muszáj megvenni!mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
félisten
válasz Andreaspasco #1566 üzenetére
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
Smiro
senior tag
válasz Andreaspasco #1519 üzenetére
-
Smiro
senior tag
válasz Andreaspasco #1513 üzenetére
Hát akkor én mi a tökömmel fújom és minek Nyilván nem egy HDi porlasztó, nem is egy elektromos légfrissítő szintű eszköz, írtam, hogy kell is nyomkodni rendesen, de a célnak megfelel. Szerintem. Egyébként kis tálka, olaj, ecset és az is jó. Ha meg jobban porlasztana az eszköz, tele lenne olajjal az előkészítő pult, vagy a mosogató oldala is. Régen, amikor gyerek voltam, anyám kérte, hogy lakkozzam be a haját. Az egy szájjal fújós eszköz volt Mondjuk itt nem lenne higiénikus, de ha még meglenne, kipróbálnám... No azért mégsem.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz Andreaspasco #1506 üzenetére
Van 2 literes pumpás is. Na de ki fogja azt emlegetni.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
senior tag
válasz Andreaspasco #1495 üzenetére
Lyézus! Képzeld tudom, sajnos minden adalékanyagnak utána kell néznem, mert a fiamnak autoimmun gyulladásos bélbetegsége van. A dietetikus az emulgeálószerek, ezeken belül a lecitineknek is a minimálisra csökkentését írta elő, mivel nála hatványozottan károsnak minősül még kis mennyiségben is.
[link]
“A felhasznált mennyisséggel azonban érdemes óvatosan bánni: egyes kutatások szerint az emulgeálószerek fogyasztása nagy mennyiségben elhízás, diabétesz és gyulladásos bélbetegség kialakulásához vezet, mivel megváltoztathatják a bélflórát, ami glükózintolerancia kialakulását eredményezi.”[ Szerkesztve ]
Mini Gaggia (Aplimont) pid box-szal vagy nélküle eladó
-
senior tag
válasz Andreaspasco #1489 üzenetére
Részemről már el is vérzett …. emulgeálószer… mi a t.k.mnek egy olaj spraybe emulgeálószer bakker?!
Inkább töltögetem extraszűz olívaolajjal a kis “permetezömet”.Mini Gaggia (Aplimont) pid box-szal vagy nélküle eladó
-
csibe1
addikt
válasz Andreaspasco #1489 üzenetére
Újratölthető?
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
Ciccuka
veterán
válasz Andreaspasco #1477 üzenetére
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla