-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sumptuous
senior tag
válasz silver10 #4735 üzenetére
73.4W leszabályozva. (Nem 734W) Ez a két ventilátor fogyasztása.
Én is gondolkodom a nagy alzás gépen, de már az lenne itthon a 3. airfryer, és összesen vagyunk annyian rá, abból egy baba.
A mosogatógépes tisztítást nem ajánlom rendszeresen. Az egyik kosarát emiatt kellett cserélni, hiába volt leírva a használatiba hogy bírja a mosogatógépet.. minden használat után abban mostam el, és egy évet sem bírt így... Mostmár csak ha nagyon makacs, zsíros dolgot sütök benne, akkor rakom mosogatóba. De akkor is kímélő programon, gyengébb mosogató tablettával.
Ezzek a szilikonos belső burkolatok is feleslegesek, hőre meglágyulnak és kitudja milyen egészségre káros mikroműanyagra esik szét.. főleg ezek az alis vackok, hát nem tudom..én biztosan nem használnám. (Hiába max. 200°C-ra van beállítva a gép, azért a fűtőszál jóval melegebb..)
A másik meg: mérnökök megtervezik a belső légáramlását minden gépnek, és egy ilyen feleslegesen odarakott légterelő dolog jelentősen leronthatja a hatásfokot.
-
Sumptuous
senior tag
válasz Core2duo6600 #4024 üzenetére
Van olyan állapot, amire kapcsolva jól megy az alsó sütés? Ha igen, és működik rendesen az alsó cekász, akkor elképzelhető, hogy a porgramválasztó kapcsoló nem jó már. Ez cserélhető alkatrész, ólcsóbb, mint egy új sütő, bár nem sokkal.. [link]
Nem tudom, mennyi idős. Ha amúgy is cserélnéd, akkor mindegy. -
Sumptuous
senior tag
válasz Beni2360 #1923 üzenetére
Régebben beraktam ide, hogy nekem milyen van: [link]
Azóta is ezt használom. Nincs vele gond, csak hamar kiürül és nem győzőm újratölteni. Sajnos elég kellemetlen folyamat, mert kicsi az üvegcse szája, és tölcsérem meg még nincs ekkora, úgyhogy az olajos flakonból kell óvatosan átönteni..
Rántottcsirkecombra van valami bevált recept? Nekem ilyen lett az első próbalkozás, de nem lett az igazi, kicsit íztelen lett. Megfőztem elsőnek levesbe, aztán rántottam ki, mert féltem, hogy nyers állapotban nem sül át. Átsült volna?
[ Szerkesztve ]
-
Sumptuous
senior tag
Én beraktam a nagy aldis gép kosarát a mosogatógépbe. Azóta is abban tisztítom, eddig nincs baja. Nem láttam, hogy rá lenne írva, hogy mosogatógépbarát. De azt sem, hogy nem..
Sokan írják itt hogy kopik a bevonat, szerintem a mosogatógép ilyen szempontból előnyösebb, mert az nem dörzsöl úgy, mint a mosgatószivacs.
-
Sumptuous
senior tag
válasz tibbike01 #1799 üzenetére
Kínaiban. Egész pontosan innen: [link] De több hasonló boltban is láttam már ilyet, de eddig nem kellett semmire.
------------------------------------------‐--------
Továbbadtam ismerősöknek az igét, így még egy eszközzel bővült a család: Ez is utolsó darab, de sajnos csak a kisebb fajta. Ennyi a kosarak között a különbség:
[ Szerkesztve ]
-
Sumptuous
senior tag
Ez a fajta olajsrpiccelő van mindenkinek? [kép] Elég jól működik. Ha lassan nyomom, előre priccol. mint egy vizipisztoly, ha erősen/gyorsan nyomom le, akkor meglepően szépen porlaszt. Kíváncsi vagyok, meddig bíja..
-
Sumptuous
senior tag
Nagyon hasznos a kis elválasztó, tegnap hamburgerhús és még egy adag krumpli is elválasztásra került vele. Így nem vette át egyik a másik ízét. Vagy ez az ilyen sütőkben amúgysem jellemző?
Nem tudod már visszaküldeni a tied, ha ilyen elégedetlen vagy vele?
Más: Most hogy már 3x használtam, elővettem a használati utasítást. Van benne egy ilyen:
Ti így beáztatva szoktátok sütni? Sütöttem már pár kiló krumplit életemben, de még egyszer sem áztattam be előtte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla