Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5020) AtHoS válasza Kernel (#5019) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Jó ez így rendben is van ahogy írod, de szvsz. a felület inicializálás és az elvégzett alapos olvasás-írás-olvasás között mindössze annyi a különbség, hogy nem speciális mintázattal kerül írásra az adott szektor. Ebből gondolnám, hogy probléma esetén, ami a mellékelt képből látszódik is, hogy volt Hiba: 1117 I/O eszközhiba miatt nem lehetett a kérést végrehajtani csak kezd valamit a FW ezekkel a szektorokkal, de a végeredmény részen az összesítő ablakban nem szerepel ilyen tétel.

Mondjuk azt sem értem, hogy a naplóban szereplő 1758 -> 1828, majd 1828 -> 1857 számok mit is akarnak jelenteni

Mivel turecrypt-es a winyó így ez eléggé bonyolítja a helyzetet. Előbb lekapnám a kódolást a problémás partícióról, de ugye a hibás részeknél vagy tovább fog menni vagy eldobja magát a TrueCrypt.

Készítettem backup-ot easeus-el a problémás partícióról, de visszadobva egy másik winyóra - a 350 megás partícióval egyetemben - tudtam csatolni TrueCrypt-ben, de gyakorlatilag nem lehetett megnyitni, mivel ráváltva a virtuális betűjelre formázást kínál a win.

Az eredeti winyót szépen vissza tudtam csatolni most is, szóval azzal nincs gond, de nem merem ráindítani a dekódolást és nem találtam eddig olyan backup szoftvert, amivel a TrueCrypt-el csatolt viruális lemezről tudnék lemezképet készíteni.

Mondjuk ötletem sincs, hogy melyik topikba illene ez probléma :F

read-only mode on the forum

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.