Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Szólánc.
- Erste... bank???
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
pitör84
tag
Ti ha nem nézitek akkor lekapcsoljátok a smart boxot vagy nem? Ha lekapcsolom, akkor van amikor be kell lépni újból. Nagyon sokat fogyaszt ha nem kapcsolom ki?
-
pitör84
tag
Tudja esetleg valaki hogy a régi boxok meddig maradhatnak nálunk? Tervezik esetleg a cserét smart boxra?
-
Robiusz
kezdő
Kényszerített leállítás után működik
-
Robiusz
kezdő
Hbomax tegnap még működött ma meg sem nyitja
-
pitör84
tag
Jól látom hogy már a tv2öt sem lehet megállítani és visszatekerni egyáltalán, mint a viasat csatornákat? Mert eddig ez nem volt a tv2nél
-
bencematesz
csendes tag
Sziasztok. Én is lecseréltem sajnos...Menü borzalom, csatorna rendezése nincs...és nálam meg a kép is borzalmasabb.Itt nincs optika, koaxon jön.Hiába állitgatom a tv-t..( 6 éves Lg). Kijött az emberke azt mondta, h tényleg rossz. 30 percet nyomogatott és elment, h nem tud mit csinálni. Nincs hűségem, mondtam neki, h várom vissza a régi boxokat mert ez ultra gáz. Remélem visszacserélik vagy Digi lesz helyette.
-
pitör84
tag
válasz
lionhearted #292 üzenetére
Ott nincs minden műsor és film szerintem.. de vannak még adók pl. viasat
-
-
pitör84
tag
Ki lehet jelenteni hogy a régi set top box sokkal jobb volt és szerencsés akinek az van?
Számomra hihetetlen hogy ez ez új smart box borzalmas, így hogy felhőben tárolja a műsort ők döntik el mit lehet felvenni és mit lehet előre tekerni, pl. undorító RTL klub csoport adóinak reklámait kötelezően meg kell nézni..
Akinek régi winchesteres boxa van az meg tudta állítani az RTL klubbot és az idióta reklámokat tovább tudja pergetni ha nem kíváncsi rá.. -
TVsP
csendes tag
A kedvencekhez segítség:
Ha a műsorújságban vagy nyomd meg a mappa mellett jobbra található gombot, ekkor felugrik és ki tudod választani. És igen, ezt minden egyes alkalommalsőt! ha a teljes műsorújságba lépsz át, akkor ismét
Jó lenne tudni, hogy ennyire nehéz belerakni a csatornasorrend funkciót és még dolgoznak rajta vagy direkt szopatnak minket a logikátlan kiosztással.
-
timar88
tag
Nekem is csalódás. Én azért rendeltem, mert a gyerekeknek feltettük a régi tévénket, és az nem okos. Úgyhogy kiemeltem az ügyfélszolgálatosnak, hogy a netflix miatt szeretném erre cserélni a régit. Mondta persze... Kijött a szerelő, ő is helyeselt erre... Majd feltűnt, hogy nincs... Ügyfélszolgálat megint, 3ik ember szerint is van netflix, csak telepítsem a google playből... Mondom nem, nincs... 4ik ügyfélszolgálatos mondja, hogy valóban nincs, miután utánanézett. Ez nonszensz, az is hogy nincs, meg az is hogy mindenki a telekomnál úgy tudja hogy van. Ezzel az erővel a lidl ügyfélszolgálatát is hívhattam volna.
Másik:
Gyerekzár gyakorlatilag nincs. Ebben a korhatáros formában használhatatlan. Úgyhogy akinek gyereke van és használja az előző verzión a csatornánkénti zárást, az le ne cserélje erre ha nem muszáj. Itt csak korhatár szerint tudod szabni, ami a következőt jelenti:
Lekódolod 12+-tól mondjuk, a besorolás nélkülieket nem tiltod. Így a gyerek pl simán nézheti a híradót, meg bármit aminél nincs besorolás, tehát gyakorlatilag mindent. Magyar népmesék 12-es tehát kódolva... Ha letiltod a besorolás nélkülieket akkor nem megy szinte semmi, pl a mancs őrjárat nevű ovis csodaműsor se, mert nincs besorolva. Így ha a gyerek el akar kapcsolni, 10-ből 5-ször biztos kódolsz, ha rögtön visszakapcsolna megint csak kódolsz. Ha nézi a 6+-os műsort, de jön a mancs őrjárat besorolás nélkül, akkor kódolsz. Legegyszerűbb, ha minden kódolásnál kitalálsz a gyereknek valamilyen "büntit", zoknihajtogatás, mosogatás stb, és akkor tuti egész nap egy csatornát fog nézni (persze ekkor sem úszod meg a kódolást, ha olyan műsor jön ami besorolás nélküli, pl mancs csoda).
A menü borzasztó amúgy, a kedvencek nem működnek gyakorlatilag, mert amint kiválasztom őket, amik egyébként is csak a műsorújságban működnek, pár perc múlva már a műsorújságban is a teljes műsor látszik megint, és ha épp a százakarhányason vagy, akkor végig kell menned a legelső csatornáig, hogy a kedvenceket ki tudd választani. Nonszensz. És mégegyszer, csak itt látod a kedvenceket, tehát ahogy a műsorújságból kilépsz már minden csatornát mutat ugyanúgy és váltasz közöttük. Tehát ez sem opció a gyerekzárra, mint előzőleg írták, nincs ugyanis olyan, hogy csak a kedvenceket mutassa. -
AL
addikt
Szia. Én is így melléfogtam vele. Jó átverés, mert amikor a cseréről érdeklődtem csak a jót mondták róla. Az igaz is, hogy sokkal szebb 4K felbontásu képet ad, de a felvételi lehetőségek és a csatornarendezés hiányossága miatt átkozom a napot, amikor rábeszéltek. Végül az RTL és más szabadon fogható csatornák műsorát szobaantennáról veszem fel a TV re csatlakoztatott HDD re. Ez egy + kiadás ( 20 - 30 ezer Ft ), de a semminél jobb. Eddig nem használtam HDD t, mert tökéletesen megfelelő volt erre a célra a régi Telekom beltéri. Üdv.
-
Upo
addikt
Ajaj. A régi boxomban elkezdett kattogni a winchester, van amikor percekre megakad. Lehet még esély hogy olyant kapok cserébe és nem ezt a smartboxot?
-
pitör84
tag
Sziasztok!
Szüleim Telekomra váltottak és ilyen smart boxot kaptak, de ez valami hihetetlen szar.. egyszerűen semmi normálisat nem lehet felvenni, RTL klubot nem lehet előre tekerni stb. ez így kb. használhatatlan.. Nekem meg régi box van ahol ugye simán lehet tekerni felvenni.
Lehet valahogy szerintetek régi boxra cserélni? Vagy mi lehet erre a megoldás? Esetleg tudtok olyan szolgáltatóról ahol ez még nincs? (komolyan megéri a kötbér is mert ez így tényleg használhatatlan) Ti hogy oldjátok meg ezt a problémát? -
mgaben
senior tag
Sziasztok!
Android boxon az "Utoljára megtekintett" funkció működik nálatok? Hiába van bekapcsolva, azt írja nincs utoljára megtekintett csatorna... Eddig működött, frissítés nem jött azóta. -
TVsP
csendes tag
válasz
kakuk.tamas #41 üzenetére
Odáig eljutottam hogy fut, de hogy tudsz vele játszani? Vez.nélküli billentyűt felismerte a box, de játszani nem tudok vele, vezetékes kontrollert meg fel se ismeri.
-
AL
addikt
Szia. Sajnos nem tudom mi lehet a probléma. Nekem csak 1 hónapja van meg, de sokat mérséklődök vele. Szép a kép, de minden másban ócskább a régi tipusnál. Próbálj segitséget kérni a mellékelt tájékoztatóban szereplő telefonszámon. Hátha szerencséd lesz.
Nekem eddig nem volt szerencsém velük, még annyit sem tudtak, mint Én. Bármit kérdeztem csak a prospektusban szereplő információt olvasták fel, de hátha van ott 1 okosabb is. Nem értem miért adnak ki egy butább és ócskább készüléket és nem érdekli őket.
Próbálkozzál. Üdv. -
Cheesy
őstag
Tudjátok hogyan lehet valahogy életre kelteni a DV8519B beltérit?
- csak a power on led világít
- táp kihúz, vár 10mp-et, visszadug, ugyanez
- táp kihúz, vár 10mp-et, power gomb benyom, visszadug, power gomb még 10mp-ig nyomva tart, ugyanez
- távirányító villog ha parancsot küld, tehát jelet adTehát nem ad jelet a box és nem reagál a távirányítóra.
Van ötletetek? -
moland007
tag
Sziasztok !
Android boxos rendszer az valóban csak telekom internettel működik ? ( sajna az nálam nem elérhető )
áprilisban jár le a jelenlegi ( direct one ( tányéros )) és lecserélném, mivel, a nem HD adások botrányosak és nincs eurosport
mikrohullámú netem van ( stabil és van sávszélesség is - netflix 4k simán megy ) -
Steven88
tag
Sziasztok
Lehet hülye kérdés, de a box usb-ről lehet filmet nézni?
A pendrivot felismeri mint külső meghajtó de nemtudom megnézni, hogy mi van rajta. -
bzoli71
csendes tag
Érdekes módon nem minden csatornánál van gond a hang csúszással... ha meg saját médiatartalamt játszol le ott egyáltalán nincs gond a csúszással...
Amit nagyon vártam hogy javítsák, hogy ha youtubozok és kikapcsolom készenlétibe, majd másnap visszakapcsolom akkor nincs tv csak fekete képernyő... újra kell indítani a boxot és akkor jó minden...
de ahogy reagálnak youtubon a problémákra, szerintem nincsenek is képben teljesen hogy hogyan kellene működni egy androidos boxnak... a rendszerre az ötlet jó, az állapot második körös béta teszt... azt hogy ezt pénzért eladják hááát... különösen igaz ez a 4k-s minicsomagra... azzal a bénázással amit írtam nem kellene berakni pénzért egy csatit, csak azért hogy legyen tartalom... -
undercover
őstag
Hmmm... Arról volt szó, hogy az itt említett hibákat már javították. Legalábbis páran ezt írták.
Erre még mindig van hanghiba meg képszaggatás stb? Akkor nem mostanában fogom lecserélni a régi megbízható rendszert.
-
bzoli71
csendes tag
válasz
mikoljan #260 üzenetére
hát a távirányító az külön téma... ennyire logikátlanul elhelyezett irányítást még nem nagyon láttam...
az ok, hogy 2022-ben már nincs teletex, de a hallássérülteknek a felkirat? vagy a filmeket eredeti nyelven nézni? a elvett adásba nem lehet beletekerni... a 4 K-s Travelxp csatorna reklám váltásnál mindig akadozik... a telekom youtube csatornáján kérdés egy csajtól: webrádió miért nincs? Válasz telekomtól: sajnos egyelőre nincs infó róla... odaírom: nem is kell egy csomó rádiós alkalmazás telepíthető, sokkal jobb... Telekomos kiigazítás: Ők ezt azért nem írták mert a kérdés a webrádióra vonatkozott...van baj rendesen a kommunikációval...
-
zolokas
aktív tag
válasz
mikoljan #260 üzenetére
A távirányítót tanítasd be a smart tv távval és akkor azzal jobb a használat, a kép minőséggel nem vagyok meg elégedve, kábeltévén a 1080i az igen de ennél nem ugy adja vissza valamiért. Hang csűúszás igen azzal is gondok vannak, meg ez is milyen ha lanba rakodm a boxot nem akad a hd adás a wifinél meg igen pedig a wifi 54mbit és 140 között van, de amiko viper boxon pl a telekom alkalmazás stabilabb és jobb mint ezen a boxon. Kedvencek sorba rakása nem működik, csatorna rendezést se lehet mint a előző stb-nál. Eskü tableten és telefonon hibátlan a telekom go.
-
mikoljan
tag
Igen, egyetértek, mondhatnám, hogy kutyasz@r néha.
A kép jó. Viszont a mikro-laggok, a hang-video deszinkron, vagy kép megfagyás idegesítő.
A menü egy katasztrófa, átláthatatlan. A guide-ban nem tudok beállítani műsor emlékeztetőt, ami automatikusan csatornát vált, és valljuk be ezt már egy alap okos-tv tud.
A távirányítója szerintem idegesítő, ha este megfogom a távot, néha nem tudom, hogy most fejjel lefelé vagy hogyan áll az ember kezében. Hang helyett csatornát váltok. Ilyenkor elcseszném a pícsbe. -
bzoli71
csendes tag
jó lenne azért egy komolyabb frissítés mert ezek a boxok eléggé béta teszt állapotot mutatnak egy 2 hét használat után...
-
Robiusz
kezdő
Smart box mai frissítés mit takar? Külsőleg semmi változást nem látni
-
Robiusz
kezdő
Ok. Köszi. Azt gondoltam működni fog ahogy laptopról is működött a tv-n
-
Robiusz
kezdő
Ha a mobilt és a tv-t összekötöm hdmi-vel akkor a tvgo működni fog a tv-n?
-
bzoli71
csendes tag
válasz
Vicarious1 #251 üzenetére
Kaon CG3000
-
bzoli71
csendes tag
válasz
Vicarious1 #249 üzenetére
Igen, kaptam másikat!
Amúgy régóta használok android TV-t, miboxon és TCL tévén, kívácsi voltam erre a telekomos boxra... összességében elégedett vagyok, nagyon gyors a csatornaváltás, gyors a menüben mozgás szinte mi box szintű... Sávszélességre tudja amit a benne lévő hálókari tud, itt sokan kritizálták hogy nem gigabites, de miért lenne az? 4K- hoz bőven elegendő... wifin nekem a tévé része csak a telekom routerről megy stabilan az android box része bármilyen wifiről stabil de a tv miatt nálam csak a telekom saját routerével jó.
Felraktam rá a szokásos alkalmazásaimat. Amire kívácsi voltam, hogy ugyan a KODI és a magyar kiegészítőivel mi lesz, de nagyon szépen működik... Hálózati filnézés: Nekem egy synology NAS-om van ehhez a synology saját appját illetve VLC-t használtam teljesen tökéletes. PLEX van, de azt még nem próbáltam. HBOGO tökéletes... Hátrányok: CSatorna rendezés hiánya, illetve ha egy HDR funkció is belekerült volna, illetve hogy az IP tévénél tökéletesen működő gigabites switcheken keresztül nem mentek a boxok...Összességében ez a box bőven használható, kellemes meglepetés a telekomtól!
-
-
bzoli71
csendes tag
válasz
Vicarious1 #245 üzenetére
érdekes... nekem meg azt mondták, hogy az új smart boxok semmilyen köztes eszközön keresztül sem működnek... az első boxom közvetlenül a telekom routerből jön (1000-es net) 4k tv, ott megy az eurosport is 4k-ban tökéletesen... a másik kettővel volt gondom... az egyik tévét bekábeleztem közvetlenül a telekom routerből elindult szépen a másik meg szomszéd szoba ott wifin csatlakoztattam a telekom routerre és ott is jó lett... egy másik erősebb wifivel ugyanaz a szakadozás mint a switchen keresztül... ez most úgy néz ki csak közvetlenül telekom routerből működik, onnan viszont gyorsan és stabilan...
-
Vicarious1
aktív tag
válasz
Vicarious1 #239 üzenetére
Bejelentettem a Telekomnál a problémát, azt írták valószínű a régi modemem van még (Sagemcom van) és újabb típusra kell cserélni az megoldhatja. De nem biztos ezért kijönnek pár napon belül.
-
bzoli71
csendes tag
nem egészen... a switch gigabites és a legújabb... itt nem megoldás az ami eddig IP tévénél működött... ahogy írtam tökéletesen működött a redszer HD csatikkal együtt... a smart boxokat másként kezeli a telekom... erre lett volna a kérdésem... szóval a témában jártas emberke véleményére lettem volna kíváncsi...
-
eri
tag
válasz
kakuk.tamas #41 üzenetére
Szia!
Ez szuper hír, de nem tudom, hogy ps4 vagy stadia kontrollert vegyek hozzá?
Egyrészt a lag miatt esetleg melyik? Meg a stadia kontroller nyomásérzékeny karja lehet, hogy nekem kellene -
tothbe
addikt
Előtted pont ugyanezt írták le, vagy legalábbis nagyon hasonlót.
Ha a TP-Link-ed régi és csak 10/100-as akkor az okozhat problémát. Akkor csak ki kell cserélni egy új Gigabites Switch-re és meg is oldódott. A másik probléma pedig a T-s korlát lehet, ami 3 eszköz esetén a régi beállítással csak 1 HD és 2 SD folyamot enged egyszerre. Ezt a T át tudja állítani 2 vagy akár 3 HD-ra is, ha van kellő sávszélességed a T felé. Csak be kell jelenteni, hogy 2 vagy 3 HD-t szeretnél nézni és 2 perc alatt beállítják. -
bzoli71
csendes tag
Ma hozta a szerelő a 3 smart boxot lecserélve az eddigi IP TV beltériket. Egy probléma azonban előjött, hogy csak az egyik box megy közvetlenül a telekom routerből a másik kettő a padláson lévő tp-link switch-ből, ami a telekom eszközből kapja a netet... ment is eddig szépen minden HD-ban is, de most ezek a smart boxot nem hajlandóak így működni... Van olyan eszköz amivel tudom helyettesíteni a tp-link switchet? Ami közvetlenül a telekom eszközből kapja a netet az tökéletesen működik...
-
tothbe
addikt
válasz
Vicarious1 #239 üzenetére
nem is kettő az már, hanem három. szerintem reklamáld meg, vszleg nálad rosszul állítottak be valamit a tv-re használható max. sávszélességben és azért korlátoz le így.
-
Vicarious1
aktív tag
Nekem 3 db T-Home IPTV Box lett lecserélve 3 db Telekom Android Boxra. A képe tényleg szebb és a csatornák közti váltási idő is gyorsabb jóval, van már DD hang is - amelyik csatornánál elérhető. Van HBO Go, Youtube app, stb. (Netflix nincs). Ennyi talán a pozitívum az IPTV-hez képest. Nekem 1 db box a Telekomos modemről megy CAT 5e vezetékkel, 2db egy-egy Strong Mesh Wifi hez csatlakoztatva, de az is a hátuljukból CAT5e vezetékekkel. A legutóbbi TV Box rendszerfrissítés (kb. december elején?) óta amelyik boxok a Strong Mesh wifishez csatlakoznak - ha a Telekomos modemhez csatlakoztatotton HD adás megy akkor először szaggatnak, majd megáll a kép és hang. Amint a Telekomos modemesen átkapcsolok nem HD adásra, megjavulnak, nem szaggatnak. Namármost: tudtommal 2 HD adás mehet - mennie kell egy előfizetéssel egyszerre. A wifim 500 Mbit /sec-es ennek elégnek kellene lenni bőven! Viszont, érdekes ha megy a HD adás a Telekomos modemesen, és a másikon vagy a harmadikon elindítok egy Youtube 4K-s videót, az simán megy rajta, Elindítok egy HBO Go Full HD filmet az is simán megy. Csak a Telekom HD TV adók szaggatnak-megállnak. Érti ez valaki...? Mitől lehet?
-
AL
addikt
Szia. Telefonon rendeltem, 2 nap múlva megkaptam. A 14 napos elálás meg van, de a visszaállításra mondták az üzletben, hogy 4 - 7 nap. Addig semmi szolgáltatás. Telefonon persze azt mondták, hogy azonnal visszakapcsolják. Ingyenesen lett visszaküldve, a postán nem is volt semmi gond, csak a Telekom üzletben akartam lerendezni mindent, mint ahogy azt telefonon megbeszéltük . A postán jobban tudták az ügymenetet, mint a 1414 en. Írtam Nekik panaszlevelet, de nem várok tőle semmit.
Hihetetlen, hogy egy modern rendszer visszalépést jelent a szolgáltatásban. Ő irányít .
Üdv. -
Kaba
veterán
Van Telekom otthoni topik.Ott minden infót megtaláltál volna,vagy a Telekom honlapján a gyakori kérdések alatt.
Amennyiben online rendelted akkor a 14 napos elállás megillet.(Üzletben ezért nem célszerű a rendelés).
A régi eszközök postán ingyenesen visszaküldhetők.A postán adnak dobozt csak az MT azonosítót kell ráírni. -
AL
addikt
Sziasztok!
Karácsony előtt cseréltettem le a régi tizenéves velvevős gépemet, rendszeremet erre a modern sar rendszerre. Sajnos csak most találtam meg ezt a Fórumot . Érdeklődéseimre az ügyfélszolgálatokon csak a képet dicsérték. Ez igaz is és nagyon kis helyet foglal. Számomra csak ennyi az előny. A hátrány "végtelen". Nekem eddig a felvétel, a reklámok átpörgetése volt a fontos. Itt a rendszer szabja meg, hogy mit vehetek fel és melyik csatornán pörgethetem előre, vagy hátra. Ha ezt tudom nem cserélek. A másik idegesítő a csatornarendezés hiánya. Ennek megoldására a kedvencek rendezését ajánlották, de ez is csak állandó kapcsolgatással és csak a műsorújságban működik.
Nem értem, ha egyszer beállítom, hogy csak a kedvenceket akarom látni, akkor csatornaváltáskor, vagy a kis - nagy músorújságba ide, oda lépésnél miért áll vissza az összes csatornára. Azonnal telefonáltam a segélyvonalra és az ügyfélszolgálatra is 4 szer. Megbeszéltem, hogy visszacserélem, de mindig mást mondtak. Végül visszavittem egy üzletbe. Természetesen nem úgy ment a dolog mint mondták. A régi rendszert csak szerelő tudja visszaálítani, ami 4 - 7 napi várakozás jelenthet, addig nem lesz semmi. Mivel vonalas telefonra Szüleimnek szüksége van, ezért meg kellett hagyni az új rendszert. Azóta is tépem a nemlétező hajamat. Sajnos ahány telefonálás volt, ahány Ügyfélszolgálatossal beszéltem mindegyik mást mondott. Volt olyan, aki azt mondta, hogy a moziklubb és a HBO GO is benne van az előfizetésbe. Természetesen ez sem igaz. Végül visszavittem a régit, harmadszor is sorbaálltam az üzletbe, amikor mondták, hogy mégsem tudják átvenni, vigyem a postára. Ezt miért nem mondták az első sorbanálláskor ? Nálam minden rosszul sikerült.
Az sem tudom, hogy a dobozon lévő AV csatlakozáshoz milyen kábel kell, mert a leírás szerint ezzel a HDMI vel nem rendelkező készülékekhez is csatlakoztatható. Hátha egy DVD íróra csatlakoztatható. Azt ajánlom, hogy ha a régi készüléken felvételt valaki használja, akkor soha ne cserélje erre. Üdv. -
totya1973
csendes tag
Legszebb hogy a videotékából nézett filmeknél is csúszik a hang
-
Fryskitt
addikt
Mert írtátok, hogy jobb a kép. Ez egy tévé adásnál elég fontos. A felvétel opciót elengedtem, nem olyan fontos. A hang hiba miatt vártam, de éppen te írtad, hogy megoldották, így belementem. De kiderült, hogy nagyon nincs megoldva…. Szóval éppen miattad rendeltem meg végül is 😀.
-
syler123
veterán
válasz
Fryskitt #221 üzenetére
Néhány hete frissítettek a stupidboxok, szerintem onnantól kezdődött ez a hangkéséses dolog. Sajnos ebben a formában, ahogyan most működik, ez elfogadhatatlan... A képminőség jó, nekem nem kell semmi extra, de az hogy késik a hang, ez konkrétan használhatatlanná teszi.
-
Fryskitt
addikt
Érdekes, a Telekom nem tud erről, annyira nem, hogy hibajegyem van az elismert hibáról. A tech csapatuk szerint januárban lesz javítva, addig minden box érintett, ha nem kapcsolsz el egy darabig, akkor egy idő után mindenképp előjön a hiba. Amúgy az install frissítéssel kezdődött, jelenleg azt írja hog nincs elérhető frissítés.
-
Fryskitt
addikt
Oké, feladom, lehet, hogy velem van a baj. Bár a magam részéről inkább tartom magam ahhoz, hogy egy fizetős szolgáltatás legyen hibátlan. Lassan egy éve a piacon van a a cucc, a telekom nem is a legolcsóbb, de nyilván jó ez így neki, ha az átlag felhasználó még hálás is. Szerintem k gáz, hogy kapcsolgatni kell, hogy jó legyen, stb. Fehasználói visszajelzés figyelembe vétele nulla, pedig nem hiszem, hogy pl a csatorna rendezés lényegesen sértené az üzletet, hacsak nem a hatalom kiszolgálása a cél azzal, hogy fixen az arcomba tolja a közszolgálati csatornákat. Usb-N nem lehet filmet lejátszani (ezt nem próbáltam, de fórumban panaszkodnak rá). Akkor minek rá? Eltűnt az rca kimenet, az optika se rossz - na de mégis.
Amúgy az ügyfélszolgálaton elismerték a hibát, állítólag januárban jön új szoftver, ami a hang csúszást javítja, addig vissza lehet küldeni. Tudnak a hibáról, sajnálják. -
-Solt-
veterán
válasz
Fryskitt #221 üzenetére
Esetleg az is lehet, hogy másnál rendesen működik!
Egyébként nálam is volt hangcsúszás ami csak akkor múlt el, ha elváltottam a csatornáról és vissza. Aztán jött egy frissítés ami után csökkent ezek száma, majd miután áramtalanítottam a Kaon-t, azóta teljesen megszűnt a hangcsúszás... most már akkor sem csúszik el, ha esetleg a kép megáll egy pillanatra.
-
Fryskitt
addikt
Nos… megjött a hang csúszása is. Valami pazar ez a doboz. Szerintem küldöm vissza (ha lehet)- és egyben felháborító. De komolyan. Aki védi ezt a hulladékot magyarázza már el, hogy hogyan lehet úgy nézni a tévét, hogy nem akkor hallja a beszédet, amikor a képen az történik? És hogy ezt milyen megfontolás alapján tartja elfogadhatónak. Ezt az eszközt nem lenne szabad kiengedni senkinek a kezei közül. Illetve szabad, alfa vagy béta tesztnek hívják - és mivel ennyire kiforratlan, itt fizetni kellene annak, aki teszteli.
-
Kaba
veterán
válasz
lionhearted #218 üzenetére
A stream az ugyanaz,de a képfeldolgozóképessége jobb a Smartboxnak.
-
Fryskitt
addikt
válasz
KubanitoS #217 üzenetére
A távirányító baki igen, a többi meg másnál (nálam pl a hang csúszása nincs), az összegzést az itt olvasottak alapján hoztam meg, de természetesen az enyém is csak egy vélemény…. Nem több.
lionhearted: igen, ugyanaz is. Nálam legalábbis semmi különbség nincs. Akkor lenne hihető, ha az új boxhoz mondjuk optikai kábelen nagyobb bit ráta jönne, vagy ilyesmi. De nyilvánvalóan erről nincs szó.
-
-
KubanitoS
veterán
-
Fryskitt
addikt
Nos… minden ellenérzésem ellenére kipróbáltam, tekintette arra, hogy a többség egyetértett azzal, hogy a képe sokkal szebb, mint az iptv boxnak. És hát mégiscsak ez a fő szempont egy televíziónál. (Gondoltam a többi hülyeség végül is nem annyira lényeges, úgyis átszokom a streaming cuccokra). Na mármost, vagy az en tévém túl rossz vagy túl jól javít, nem tudom, de semmi különbséget nem látok. Viszont az egyik új box minden egyes alkalommal elveszti a távirányítót, amire a “kihúzom az áramból és ujrainditom a megoldás.” Állati frusztráló. Plusz, a csatorna váltás is elég lassú. Mondjuk legalább a hang nem csúszik. Az is valami, mert az összes többi hibát vagy hiányosságot stabilan hozza.
Egyszóval: ne váltson erre szerintem senki, ha szépen fogalmaznék, akkor félkész, ha erősebben, akkor ipari hulladék. -
pistu1
tag
Köszönöm mindenkinek...
Akkor hívom is Őket hogy két box lesz -
Upo
addikt
HDMI splitter, aminek van 1 bemenete, 2 kimenete. A 2 kimenet mehet a 2 tévébe. Ha messze van, akkor esetleg valami vezeték nélküli hdmi átlövővel. Bár a távirányító jelet nem tudom hogy viszed át a boxhoz.
Inkább indíts egy patreon fiókot, hátha valamivel sikerül összeszedni azt a havi ezrest. -
pistu1
tag
Sziasztok!
A kérdésem nem túl official,de hátha nem kapok érte bannt
Szóval...
Az a lényeg hogy most lesz bekötve az új telekom(tv, net) optikain,viszont 2 tv-n szeretném használni (1nappaliba,1 a hálóba) viszont nem igénylek direkt 2 boxot csak egyet. A kérdésem az lenne hogy ki lehet játszani hogy ne keljen még egy box a 2. Tv alá? Mert ha meglehet oldani akkor felesleges fizetni az 1000ft/hó díjat a második boxra.
Köszi a segítséget -
Robiusz
kezdő
Hagyományos rca bemenetű erősítőhöz milyen kábellel tudom közvetlen összekötni az androidos boxot?
-
Robiusz
kezdő
Egyértelműen visszalépés az androidos box a régiekhez képest. Nincs saját csatorna lista állítás. Nincs kedvencek beállítás lehetőség. A kép lefagy. A hang elcsúszik. Pont ezek a funkciók amik az előfizetőket leginkább érintik. Ez csak a konkurencia miatt lett piacra dobva. Sajnos. Az androi 9 sem a legjobb választás.
-
-Solt-
veterán
válasz
Fryskitt #202 üzenetére
A felvételt nem használtam a régivel sem, de szerintem ezt idővel orvosolni fogják... Mondjuk én még mindig abban reménykedem, hogy jön ATV-re Telekom APP, és akkor nem a SmartBox sem nekem.
#201KubanitoS: 4K-s TV-n csak pislogtam amikor összeraktam... nem akartam elhinni, hogy mennyivel élesebb lett a kép.
-
Új hozzászólás Aktív témák
ph Jó látni, hogy a szolgáltatók is haladnak a korral, és a tévéadások megjelenítése mellett eszközeik másra is használhatóak.
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- BestBuy topik
- Vicces képek
- Lexus, Toyota topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest