Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
doxa
tag
még egy kérdés:
a frissített fw-s boxon, ha alaphelyzetbe állítom: marad a frissített fw? -
doxa
tag
válasz
sortiefish #595 üzenetére
filmbox csatornák pl......
egyenlőre megoldottam, a gyerek szobájában nem ment fel még a boxra a frissítés, átcseréltem a 2 boxot
a gyereknél 43" TV van, ott a frissített fw-vel nincs hiba sd csatornákon sem
az 55" TV-n a frissítés előtti fw-vel hibátlan: 1080p50Hz, HDR adaptiv, Színmélység off, Színtér YCbCr4.2.2
sebesség is sokkal jobb, Kodi is megy -
zolokas
aktív tag
válasz
sortiefish #593 üzenetére
1080p 50hz nekem is tökéletes a kép
-
doxa
tag
válasz
sortiefish #593 üzenetére
HD csatornákon nincs különösebb probléma....
de a többi szinte a nézhetetlen kategória, azok milyenek Nálad?
HDR nélkül minden OK volt.....
legalább vissza lehetne vonni a frissítést -
sortiefish
csendes tag
-
Panzika
tag
csá. mindenki!
valaki próbálta már felrakni az xbox game pass appot a tv boxra?
leszedtem mirror-ról, sd kártyáról próbáltam több arch verziót, de a végén azt írja hogy nincs telepítve. minden engedélyt megadtam amit kell de akkor sem akar menni. valaki esetleg tud segíteni?
ugyan itt érdekel egy értelmes fájl menedzser app -
AL
addikt
Szia. Nekem ugyanez a probléma volt, ezért tegnap betelefonáltam a 1414 re. Nehezen kapçsolta Vanda az szervizelt, de sikerült. Egy kedves és szakmailag felkészült Hölggyel beszéltem. Törölte a felvételi táramat. Este többször újraindítottam. A tár törlődött. Ilyen felkészült, szakmailag mindentudó ügyfélszolgálatossal még nem volt dolgom. Telefonáljon Te is. Az akadozás, nehezen kapcsolgatás megvan, de legalább tudok felelni. Üdvözlettel
-
pitör84
tag
Sziasztok. Olyan problémám van hogy három sorozatfelvétel be van ragadva. Egyszerűen törölni nem lehet semmit, mikor rámegyek 400as hibakóddal hibát ír ki. Az a baj hogy 25 órát foglal és csak öt óra szabad ,a három rossz feltétel miatt. Telekom dolgozik rajta elméletileg
-
sortiefish
csendes tag
Szia!
Ez engem is érdekelne.
Frissítés után nálam is hiányzik ez az opció. Több funkciót lehetne állítani, mint eddig. Viszont a HDR policy-t nem lehet most Adaptív-ról, Allways HDR-re beállítani. Így meg SDR képet érzékel a TV az eddigi HDR10 helyett.
Ha kapsz választ a Telekom-tól jelezz már vissza.
Köszi! -
mgaben
senior tag
válasz
victorhun7 #585 üzenetére
Ezért jó/jobb (talán) ha automatikusra van állítva. Mondjuk azt olvastam anno, hogy androidon nincs olyan lejátszó ami kadenciahelyes. Kodira pl ezért használnak sokan CoreELEC és társait. Régebben nálam is az volt, csak valamilyen indíttatásból visszatértem androidra. De pont mostanában gondolkodtam rajta, hogy megint előveszem a CE-t, mert kb. csak a Kodit használom azon a boxon.
-
mgaben
senior tag
válasz
victorhun7 #581 üzenetére
Mert Európában 50-es a szabvány (PAL vs NTSC). Nyilván már nem ugyanaz az értelme, mint az analóg korszakban, de van. Minden tv csatorna 50i-ben adja az adást. Én sem teszek a vágószoftverbe 50-es meg 60-as anyagot egyszerre, mert más szabvány. Mondjuk érdekes is lenne ha 60i-ben forgatnának az operatőrök.
HDMI-nél nem biztos, hogy észre fogod venni, de sok analóg box van, annak pl. eléggé bekavar. Nyilván nem ugyanaz, mint ha 24p-s mozifilmet nézel 50 v 60 Hz-en (ott sem veszed észre feltétlenül). De ha mindegy lenne, hogy 50 avagy 60 Hz, akkor a gyártó nem tenné bele a választás lehetőségét, mondván úgyis jó. Pedig nem.
-
alaves
addikt
Amikor rányomsz a 'Képernyőfelbontás'-ra akkor látszik (jó szem kell hozzá), ha a fejlesztőiben ki vannak kapcsolva a menü animációk, akkor jobban látszik.
Remélem valaki rájön, hogy hogyan lehet aktiválni a rejtett opciókat, mert azért pl. nem biztos hogy jó minden forrásnál pl. a 4:2:0 színformátum. -
mgaben
senior tag
-
alaves
addikt
Frissítést követően: a 'Képernyőfelbontás' menü pontnál csak az 'Automatikusan a legjobb minőség' és az aktuális felbontás látszik (pl. 4k2k-50Hz), a többi menü pont pl. színtér stb csak egy tizedmásodpercre látszik, azután eltűnik. Pedig ha jól láttam van ott valami dolby vision opció is. (Áramtalanítás, ki- be jelentkezés is megvolt).
-
mgaben
senior tag
Nekem is, csak nekem van rendes tv boxom hozzá. Ennyi háttértár van benne, engedd el. Vegyél egy normális boxot ehhez. Én is ki akartam iktatni a sajátot, de egyszerűen nincs szabad tárhely a telekom boxon. Nekem a Kodi adatok cc. 1 GB-ot tesznek ki, felmásoltam oda, és maradt 300 MB!!!!! Innentől kezdve a tv adásnak kakukk volt. Ahogy töröltem a Kodit, egyből minden frankó lett.
-
BIT_
tag
Tudja valaki, hogyan lehet növelni a box tárhelyét? Mióta fent van a Kodi, sír, hogy nincs elég hely. Emiatt nem megy a megállítása sem például.
Köszi mindenkinek. -
Kaba
veterán
Az androidos box ma frissítve lett és a hibák is javítva lettek.
-
pettinke
friss újonc
ahoy, van arra valami okosság, hogy az androidos box-ról a telekomos appot átvarázsoljuk egy tetszőleges másik android TV-s boxra? a környező országokban van ilyen ... vagy legalább a TV GO-ból legyen android TV-s verzió, mert jelenleg csak mobilra meg tabletre tölthető le...
-
totya1973
csendes tag
Üdv, van olyan másnál is hogy bekapcsol a smart box magától, elég kellemetlen amikor éjszaka bekapcsol csak ügy ráadásul naponta többször is
-
KerryVTR
tag
Szia!
A második smart boxért kell fizetni 1.000 Ft-ot.
Nos, megbízthatónak egyáltalán nem mondanám. Ha egy kicsit visszaolvasol (nem is kell sokat), láthatos a tapasztalatokat vele.
Nálunk nincs olyan nap, hogy ne állna meg random szerűen. Van, hogy csak pár percre, de van, hogy este már a szüleim meg se várták amíg visszajött az adás.
Fel lett hívva a Telekom, kijött egy szakember, vissza lett állítva a gyári beállítás mind a két smart boxon (bár csak egyet használunk, mert én a hibái miatt feladtam a tv nézést), állított a telekom belső rendszerén is valamit, és elmondta, hogy ezzel nem lehet mit tenni nagyon. Elmondta miket figylejünk, ha újra megáll, de csak tapogatóznak.
Fel se hívjuk már őket, mert felesleges. Az
Digiről váltottunk, de már nagyon megbántuk... Régen idegeskedtek a szüleim ennyit mióta váltottunk. -
y2K_o
csendes tag
Sziasztok! Telenor myTv-ről váltottam egy éve Directone-ra, mert már vállalhatatlan volt a minősége. Sajna most ez is nagyon rossz egy ideje, 240p szintre tömörítik a hd-t és állandóan akad.. Ez az android box-os dolog mennyire megbízható? A box-okért külön kell fizetni havonta a csomag díján felül?
-
gorgocska
tag
válasz
karl_fischer #558 üzenetére
mindegy én meg tettem azóta átvariáltam a jelszót.probléma megoldva.
-
bobby45
tag
Sziasztok tudja valaki hogy ez mit jelent? : A tartalom csak összekapcsolt Telekom TV szolgáltatással lejátszható. E:220
Laptopon kapom ezt, holott eddig működött rendesen, pl, film+ kapcsolásánál írja ezt ki
-
victorhun7
tag
Anno még a UPC boxon volt ilyen lehetőség.
-
SAIKON
tag
Sziasztok! Én is megkaptam ezt a csodát: dv8519b
Korábban PC-n használtam a Kodit, ahol letöltötte a borítókat és egyéb infókat a filmekhez. Most rákötöttem a boxra egy vincsesztert. Be lehet valahol állítani, hogy itt is letöltsön tartalmakat, vagy ezt nem tudja a Kodi app? Csak a mappákban tudok tallózgatni. -
krizsanz
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy megoldható-e valahogyan az alábbi probléma:
Egy szobában van egy (okos) TV, ahhoz csatlakozik a Telekomos router és set top box.
Mellette lévő szobában van egy másik okos TV, Wi-Fi kapcsolattal.
Hogyan lehet a kábeltévé képét átvinni a másik szobában lévő TV-re, káblek nélkül?
Esetleg valami media lejátszóval wi-fin, keresztül, Bluetooth, bármi más.
Szíves válaszotok előre is köszönöm! -
mrx1212
tag
A csatornákat hogyan lehet rendezni nem találom?
-
adodaniel
őstag
Telekom androidos set top box esetén a hang folyamatos csúszásban van, pl m4 esetén. Akkor is, ha tv-n jön ki a hang és akkor is, ha a tv-ből optikain viszem az erősítőbe. Hol lehet utána állítani, korrigálni? Köszi!
-
AL
addikt
válasz
totya1973 #543 üzenetére
Szia. Nem az elemmel van gond. Ez a lefagyás az utóbbi időben Nálam is rendszeresen előfordul. Csak az áramtalanítás segít. Van amikor semmit sem lehet kapcsolni és van amikor csak egy bizonyos funkció nem működik. Sajnos egy nagy 0 ez a készülék. Egyedül a nagyfelbontásu szép kép ami tetszik benne. Tavaj a régi felvevős készüléket cserém erre. Sajnos jól átvertek vele, mert szinte semmit sem ér. "Csak azt vesz fel, amit ők engednek, és úgy működik, ahogy ő akar". Üdv.
-
totya1973
csendes tag
Üdv, azt látom hogy másoknál se jegyzi meg a kedvenc csatornát de olyan hogy belépsz a műsor újságba és a távirányító nem működik tovább semmire nem reagál csak kikapcsolás gomb működik,a gombok meg nyomásra villog a LED de semmit nem csinál új elemmel is próbáltam úgy se jobb.
-
tothbe
addikt
ezt max úgy tudod áthidalni, hogy csinálsz egy site to site vpn-t otthon. És ha távol vagy, akkor csatlakozol oda, majd azon keresztül mész ki internetre.
De StS VPN-en meg kérdés, hogy működik-e minden ami kellhet neki. Ennyire részletesen nem ismerem. Persze egy próbát megér.
Lehet, hogy akár egy sima vpn is elég lehet, de valami eszköz is biztosan kelleni fog, amiről indítod a vpn kapcsolódást és a másik oldalon belekötöd az STB-t.
Én mondjuk biztos nem szenvednék vele ennyit, hogy legyen telekomos tv-m bárhol. -
rezelek
újonc
válasz
Hujikolp #539 üzenetére
Az a gondom ezzel, hogy amikor megkaptam a készülékeket netre csatlakoztattam, máris működött. Nem kért se milyen azonosítást se email címet, se MT azonosítót.
Ugyanígy működik más címen ahol Telekom hálózat van, de nem működik ahol nem a Telekom a szolgáltató. Minden működik a Tv streamingen kívül. Valószínű, hogy az ip. tartományokat figyeli a rendszer. Ennek megoldására szeretnék kapni segítséget. -
Jocohun
tag
Sziasztok. Nemrég kaptam meg az új smart box ot a telekomtól. Ki akartam próbálni pár játékot rajta de mikor kiválasztok egy játékot és telepíteném kiírja, hogy kevés a tárhely és töröljek belőle. Viszont a probléma az hogy nincs már mit törölni. Van erre valami megoldás, hogy lehessen telepíteni rá játékot a play áruházból?
-
rezelek
újonc
A Sat-tv szolgáltatás a lakcímemen megszűnik, ezért kellet nekem is Telekom-tv-re váltani.
Hát nem örültem neki.
Kérdésem: hogyan lehet működtetni az egységet más netes szolgáltató területén.
Csak kizárólag a telekom hálózatán működik, vagy van valami megoldás rá? -
pitör84
tag
Sziasztok új Smart box iptv van. Mióta a nagy frissítés megtörtént azóta a felvételek használhatatlanok, mindennap hívom az ügyfélszolgálatot de nem nagyon tudnak mit mondani. Konkrétan ha felveszek valamit, például egy sorozatot akkor az összes felvételre váró sorozat részt beteszi a felvételek közé, így fogalmam sincs melyik az amit felvett és melyik az ami felvételre vár, így teljesen használhatatlan az egész, mert egy hatalmas káosz az egész, (pl. A colombo sorozatot felvettem és körülbelül 20 részt betett a felvételek közé és nem tudom melyik az amit felvett) Más is tapasztalt ilyet ,ti ezt hogy oldottátok meg, mi ez az egész?
-
fulton
addikt
válasz
Hujikolp #534 üzenetére
már minden megoldódott, ahány hívás annyi verzió, de végül nem volt szó fizetéses kijövetelről.. telekom. Igaz a szerelő nem tudta megoldani hogy saját routeremről menjen (ez nem is feladata), de miután elment sikerült megcsinálnom, így működik minden ahogy kell.
Köszönöm azért. -
Hujikolp
őstag
Szia!
Nagyon egyszerű a beállítása, itt le is van írva: https://www.telekom.hu/static-la/sw/file/TelekomTV_vevoegyseg_kezelesi_utmutato_SmartBox.pdf
Ha kérdés van, próbálok majd segíteni .
-
Hujikolp
őstag
9.3.63 ami mostanság érkezik (Android), elvileg a bejelentkezős is frissülni fog.
#529 Zoshi85
A TV kép meg nem jelenését én is tapasztaltam. Ekkor a főkapcsolóval szundiba teszem, majd vissza és utána már jó. HDMI-s vagy AV-s kimenetűt használsz?
Mennyire pattog a hang? (Nem valószínű, de lehet a tápegység gyengébb. Más csatornákkal is csinálja?) -
Robiusz
kezdő
Tvgo mobil app- ra most jött valami frissítés. Reméljük érkezik akkor az android box-ra is.
-
Zoshi85
aktív tag
-
törölt tag
Urak!
Akinek még van működő régi fw-es Android csodaboxa, nem tudnánk valahogy lementeni ROM-nak és feltenni úgy recovery-ből a már lefrissített foshulladékra, hogy ne téglásodjon? Telefonnal bohóckodtam régen sokat, de a TV box szerintem gyorsabban kukázható és kevés a netes forrás hozzá. -
modd3r
őstag
A fejlesztői beállításokban kapcsoljátok ki az animációkat, az sokat javít a sebességen!
-
fulton
addikt
Sziasztok
Nem tud valaki megoldást hogy lehetne megoldani ezt a problémát?
Adott a Telekomnak a routere és van egy saját routerem És eddig úgy volt beállítva hogy a saját routeren volt a fő router (vagy mi a szakszó erre). Sajnos az android tv nem megy, csak akkor ha a telekom routerébe csatlakozik közvetlen. Viszont így nem tudom használni a saját routerem. Hogy lehetne megoldani hogy a saját routerembőp is fusson a tv? Már adtam neki fix IP de nem segített. Mi ennek az oka h nem megy?
A telekom saját routeréről fut de így meg nem tudom használni a saját routert ahogy eddig.
Elore is koszonom. -
Több ezer fizető előfizetőből csinálnak beta testert, vicc
-
Vicarious1
aktív tag
A csatornaváltás gyorsasága - ami a kevés pozitívumok egyike volt az IPTV-hez képest - az is belassult nagyon nálam.
-
ptesza
senior tag
Mióta frissítették a szoftvert azóta laggol... Mindhárom tv-box.
Másnak is van ilyen problémája? -
svbela
csendes tag
Sziasztok!
A Disney+-t és a HBO MAX-ot lehet rajta nézni.
Nem a Telekomnál fizettem elő. -
alaves
addikt
Minden szolgáltatónál a meglévő ügyfélnek szinte nem jár semmi. Az új ügyfeleknek jár minden kedvezmény, ingyen szerelés. De ne így legyen.
Ui.: régen a UPC-nél is hiába hivatkoztam a 28 éves előfizetésemre, valamennyi kedvezményt kaptam, de korántsem annyit mint egy új előfizető...
-
fulton
addikt
válasz
Vicarious1 #239 üzenetére
Sziasztok
Segítsegetek kérném. Adott a TvSat nálam. Ezt kivezetik es a telefonos ügyfélszolgálatissal beszéltük hogy van lehetőség átállni android box ra. Az ügyfélszolgálatos nagyon kedvesem mondta hogy kiküldik futárral és nekem nincs semmi dolgom csak rá dugni a routerre a 2 beltérit. Mondtam legyen akkor így.
Másnap kapcsoltam hogy ez így mégse jó jobb lenne ha kijönne a szerelő ráadásul lehet a kábel nem is lesz elég a router ig.
Felhívtam és akkor már azt mondták hogy fizetnem kell 5000 Ft ért jön ki a szerelő bekötni. Mondtam nekik akkor visszamondom a megrendelést és majd megrendelem később.
Ez esetben át kapcsolt egy harmadik kollégához akinek Miután elmondtam a problémám közölte hogy már hiába mondom vissza akkor is fizetnem kell 5000 Ft ot ha kijönnek beszerelni. Ez mi? Mióta van így a Telekomnál hogy fizetni kell azért hogy üzembe helyezzék? -
alaves
addikt
Köszönöm, legalább az epg listánál jó és megjegyzi a listabeállítást. Azonban nem ugyan az a kettő. Az általam említett beállítás eredményezné, hogy a CH gomb le- fel nyomogatása csak a kedvenc csatornákat jelenítené meg, átugorva azokat amelyek nem kellenek. A megoldás az lesz egyelőre, hogy a sorba rendezéssel előre húzzuk a kívánt csatornákat.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Jó látni, hogy a szolgáltatók is haladnak a korral, és a tévéadások megjelenítése mellett eszközeik másra is használhatóak.
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- ZIDOO médialejátszók
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest