Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Promi
aktív tag
válasz
KubanitoS #1164 üzenetére
Ez már régi probléma, ami többször is ki lett tárgyalva. A megoldás: irsz egy panaszlevelet a Telekomnak, avval a címszóval,hogy ott hagyod őket ha nem cserélik le újabbra a smart boxot, mert a régi már használhatatlan, mindenféle anomáliákat generál. Ők tudják, hogy xar a készülékük, ha van csere darab ki fogják cserélni. Én most fogok megszabadulni az újtól is (ami fényévekkel jobb a réginél). Okos TV+Streaminges csatorna és ennyi, hűségidő nélkül.
-
adamhun94
tag
válasz
KubanitoS #331 üzenetére
Most telepítettem fel ezt a verziót, engem is átvert elsőre. Valójában nem fagyott le, csak a távirányítóval nem működik, hanem egérrel vezérelhető az app.
Ami furcsa, hogy casting nem működik mobilról, végtelenül próbál csatlakozni. Mondjuk nekem a beépített chromecast sem megy, telefonok sajnos nem látják az eszköztNetflixhez visszatérve: apk-t rendszeralkalmazásként telepítette, viszont a launcherbe nem tette ki az ikonját. Másnál nem volt ilyen esetleg?
-
Fryskitt
addikt
válasz
KubanitoS #217 üzenetére
A távirányító baki igen, a többi meg másnál (nálam pl a hang csúszása nincs), az összegzést az itt olvasottak alapján hoztam meg, de természetesen az enyém is csak egy vélemény…. Nem több.
lionhearted: igen, ugyanaz is. Nálam legalábbis semmi különbség nincs. Akkor lenne hihető, ha az új boxhoz mondjuk optikai kábelen nagyobb bit ráta jönne, vagy ilyesmi. De nyilvánvalóan erről nincs szó.
-
Új hozzászólás Aktív témák
ph Jó látni, hogy a szolgáltatók is haladnak a korral, és a tévéadások megjelenítése mellett eszközeik másra is használhatóak.
- Milyen Blu-ray írót?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen TV-t vegyek?
- Ukrajnai háború
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
Állásajánlatok