- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rák
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lelkiblog
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fryskitt #1234 üzenetére
Az biztos nem mostanság lesz, hogy bármelyik fizikai szolgáltató is egy harmadik féltől függjön, pláne nem az Apple-től.
Egy jobb hardverű és szoftverű boxjukat én is örömmel fogadnám, de azt ssm egyszerű beszerezni.
Nálunk is volt régen IPTV sokáig, bő 3.5 éve Androidos van és nincs gond, véletlenül sem akarnék visszaállni IPTV-re, több hátránya miatt sem. -
válasz
Fryskitt #1213 üzenetére
Javult, illtve a korábbiaknak is, frissítéssel.
Mondjuk az elsőknél is volt több típus (például AV-s kontra AV nélküli) és nem mindegyikkel volt annyi gond. Mi 3.5 éve használjuk és nem tapasztaltuk eleinte sem azokat a problémákat, amiket többem is jeleztek. Aztán a sokadik frissítés után írták, hogy ez a hiba megszűnt, meg azt a problémát nem tapasztalják már.
Illetve azóta van még újabb típusú box is. -
törölt tag
válasz
Fryskitt #948 üzenetére
Most én is a megenta miatt hosszabbítottam,viszont lehet hiba volt be offolni a vodafone-t. Utóbbinál viszont sajnos nem elérhető a címen a kábel szolgáltatás,így nem volt más választás. Maradt a lehallgatási feelinges,falon,ablakon szóló telekom.....A digi-t inkább hagyjuk csak panaszkodnak rá
-
törölt tag
válasz
Fryskitt #940 üzenetére
Persze,leírom. A jelenség azóta van mióta lecseréltük a régi vevőegységet. Egy érdekes nem tudom, nevezzük hangcsúszásnak. Pl. Megy egy élő műsor,legyen a példa a forma 1 és Wéber Gábor aki tegyük fel megszólal hogy Leclerc és az előtte a tv bal oldalától a küszöbtől szól előbb mint ahogy kimondaná. Érdekes fajtája a vízhangnak.... Mintha előre tudná mit fog mondani,ráadásul olyan mintha az alattunk lakótol jönne. A régi vevőegységnél nem volt meg.
-
-Solt-
veterán
válasz
Fryskitt #933 üzenetére
Az első állításodban nem szerepel... utána mondtad, hogy szóban, miután rákérdeztem! Ne vedd magadra, de én kétlem, hogy műszaki ügyfélszolgálatos Telekom alkalmazott akár szóban is kimondta volna, hogy ez szar és kár volt kiadni... főleg rögzített hívásban... elég nagy öngól lenne.
A 14 napos elállás nem beismerés, hanem törvényi kötelezettség ha online rendeltél valamit.
-
-Solt-
veterán
válasz
Fryskitt #931 üzenetére
Nem, nem ezt írtad... ezt írtad: "miközben a Telekom maga elismerte, hogy ez a box egy kényszer szülte sz@r, amit nem lett volna szabad kiadni..."
Várom erre a forrást! A T-s ruhában szaladgáló alvállalkozó szerelőkre ne hivatkozz, azoknak minden is szar!Egyébként felesleges ezt ragozni, elhiszem, hogy nálatok nem működik rendesen, de ettől még a többségnek működik... én is csak azért reagálok ezekre, hogy legyen ellenvélemény is, mert szerintem így korrekt.
-
-Solt-
veterán
válasz
Fryskitt #929 üzenetére
Azt írtad elismerték, hogy szar, most meg kiderül, hogy nem ismerték el, csak szerinted az... azért ez így nem ugyanaz! Tőlem dos alatt is futhatna, egyszerűen csak az érdekel, hogy működik, vagy nem. Nálam működik, az én satnya igényeimet kielégíti, innentől kezdve az én szememben ez nem szar. Nem tökéletes, de nem is szar... főleg nem annyira amennyire beállítod.
@: Leírtam mi a tárgyi tévedés, gondolom el is olvastad.
-
-Solt-
veterán
válasz
Fryskitt #924 üzenetére
Nálam 2023.04.05. a biztonsági hibajavító csomag "szintje", az meg teljesen hidegen hagy, hogy milyen verziójú android fut rajta. IPTV-ről váltottam, ahhoz képest sokkal szebb a kép, működésben nem érzek különbséget, szóval számomra ez bőven elég. Csatorna lista, rögzítés nem érdekel.
Én is bírom a hozzászólásod, mert tárgy szerű tévedések vannak benne és az alapján húzod fel magad... a biztonsági csomag pár hónapos, a Telekom pedig azt ismerte el, hogy kényszer szülte, azt nem, hogy szar lenne... de ha van olyan linked amin a Telekom beismeri, hogy ez egy szar, akkor azt szívesen megnézném.
Voltak, vannak vele gondok, nem tökéletes, de annyira közel sem szar mint amekkora műsort csináltok belőle páran. Elhiszem, hogy annak idegesítő aki hibába ütközik, engem is zavart anno amikor a hangcsúszási hibák voltak, de a döntő többségnek működik rendesen az igényeihez mérve, ezért a lehetséges hibák említésén túl kár mások kedvét elvenni tőle.
-
KerryVTR
tag
válasz
Fryskitt #812 üzenetére
Mindenki mond mindent. Én már csak azt hiszem el, ami be is következett.
Én legutóbb beszéltem egy szerelővel, amikor a netet kötötte be, és szóba került a box. Ő azt mondta, hogy most azt tervezi (vagy már így van) a Telekom, hogy a box szoftverét (vagy update-t) 2-3 hétig folyamatosan tesztelni fogják, és csak ezután kerül ki használatba.
De igazából mindegy is. Az lenne a lényeg, hogy ne szidni kelljen folyamatosan a rendszert.
Én találkoztam már több szerelővel, és egy volt közülük, akinek nem tetszett még az sem, hogy fúrni kell egy lyukat, pedig én behúztam házon belül minden kábelt a padláson és falon keresztül. Neki szinte csak a dugót kellett rárakni, ami két héten belül meg is adta magát, mert rosszul csinálta meg. Amióta én megcsináltam rendesen, ahogy kell, semmi gond vele.
Viszont a többiek nagyon normálisak voltak. Nyilván nekik is tele van már a hócipőjük (mondták is) azzal, hogy a Telekom kiad egy ilyen valamit, és őket cseszegeti mindenki, mert nekik kell bekötni vagy megpróbálni sz@rból várat építeni.
Gondolom nálatok is csak a tényeket közölte a szerelő. Persze nem mindegy a stílus! -
zolokas
aktív tag
válasz
Fryskitt #347 üzenetére
a box alapbol gyenge konstrukció, nem ezt kellett volna kiadni főleg 4k-nak, van nekem normális set top boxom azzal streamelni meg műhold vagy kábeltévét vagy akár iptv-t tudok futtatni, van vu+ ami nagyon jó + amiko is az is alapbol 4 magos 4 giga rammal fel szerelet nem mint ez, ráadásul a softver is direkt le van butítva, wifin akad a hd vicc, direkt úgy van optimalizálva hogy ne is tudjuk nézni vezeték nélkül, csatorna sorrend még mindig nincs pedig hasznos lenne
-
syler123
veterán
válasz
Fryskitt #221 üzenetére
Néhány hete frissítettek a stupidboxok, szerintem onnantól kezdődött ez a hangkéséses dolog. Sajnos ebben a formában, ahogyan most működik, ez elfogadhatatlan... A képminőség jó, nekem nem kell semmi extra, de az hogy késik a hang, ez konkrétan használhatatlanná teszi.
-
-Solt-
veterán
válasz
Fryskitt #221 üzenetére
Esetleg az is lehet, hogy másnál rendesen működik!
Egyébként nálam is volt hangcsúszás ami csak akkor múlt el, ha elváltottam a csatornáról és vissza. Aztán jött egy frissítés ami után csökkent ezek száma, majd miután áramtalanítottam a Kaon-t, azóta teljesen megszűnt a hangcsúszás... most már akkor sem csúszik el, ha esetleg a kép megáll egy pillanatra.
-
-
KubanitoS
veterán
-
-Solt-
veterán
válasz
Fryskitt #202 üzenetére
A felvételt nem használtam a régivel sem, de szerintem ezt idővel orvosolni fogják... Mondjuk én még mindig abban reménykedem, hogy jön ATV-re Telekom APP, és akkor nem a SmartBox sem nekem.
#201KubanitoS: 4K-s TV-n csak pislogtam amikor összeraktam... nem akartam elhinni, hogy mennyivel élesebb lett a kép.
-
Kaba
veterán
válasz
Fryskitt #198 üzenetére
A Smartbox kényszerből lett annak idején bevezetve.Már a
kezdetektől fogva nem lett javasolva az új box.Aki mégis váltott az viszont viselje az előnyeit és hátrányait.(amúgy a többség elégedett az új boxxal).Abban is tévedsz,hogy az új előfizetőkön kényszer van.Ez nem így van aki akar az szerződhet még most is a régi IPTV-s plattformra. -
-
-Solt-
veterán
válasz
Fryskitt #175 üzenetére
Egy normális lelkületű ember tisztában van vele, hogy eleinte minden technológiai újításnak / váltásnak vannak hátulütői amik aztán idővel megoldódnak és ha valami negatívummal találkozik, akkor azt nem azonosítja csípőből a nemzetével mert tudja, hogy az ilyen dolgok általános jelenségek a világ minden pontján! Ha már mindenképpen epét akar hányni, akkor teszi ezt a probléma forrásának irányába és köpködi az adott céget, nem pedig a nemzetét! Ehhez nem kell mélymagagyarnak lenni, elég szimplán normálisnak, egészségesnek!
Az olyan beteg lelkületű gyökértelen gyűlölködők mint a hozzád hasonlóak, meg minden vélt vagy valós nyomorukért mást hibáztatnak, de a legalja az amikor a saját(?) nemzetüket. Nem tudom, hogy ezt a műfajt csak divatból űzöd vagy zsigerből jön, de egy gyenge pillanatodban elgondolkozhatnál azon, hogy egyrészt ostobaság ilyeneket írogatni, másrészt rengeteg embert megsértesz vele, harmadrészt pedig megtennéd-e ugyanezt mondjuk amerikaiként egy amerikai fórumon? Negyedrészt pedig ott van a költözés lehetősége, hiszen mindenhol máshol sokkal jobb mint itt és minden más nemzet sokkal jobb mint a magyar... rengeteg idegeskedéstől megkímélnéd magad.
-
tothbe
addikt
-
Capella
senior tag
válasz
Fryskitt #149 üzenetére
Felsoroltad az új box és rendszer nagyjából összes visszalépését, hibáját. Mind elég súlyos érv ellene.
Még egy eszembe jutott, a rögzített adások csak egy viszonylag rövid ideig lesznek elérhetők az újon.
A jelenlegi boxon a merevlemez kapacitásáig tudom tárolni a felvételeket, és beállíthatom melyeket ne írja felül.
Több mint egy éves felvételeim is vannak így, és ha akarom bármikor újranézhetem.
Esetleg van még további negatívum?
Tuti, hogy önként és szerződésmódosítással nem cserélek boxot, amíg csak teljesen meg nem szüntetik a jelenlegi IPTV rendszert. -
mgaben
senior tag
válasz
Fryskitt #147 üzenetére
Az fel sem merült benned, hogy nála működött rendesen?
Mint pld nálam sincs semmi hibája a boxnak. A lakóparkos csoportunkban sem panaszkodik rá senki, pedig van pár új előfizetés, mert eddig nem volt nálunk kábeles tv/net. És a fb csoportunkba kisebb gondokért is panaszkodni járnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Jó látni, hogy a szolgáltatók is haladnak a korral, és a tévéadások megjelenítése mellett eszközeik másra is használhatóak.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest