Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Csoport SZABÁLYZATA/Házirendje!
- A csoport !!!CSAK!!! ETS-ETS2-ATS játékokkal foglalkozik.
Helyesírás mindenek előtt!
Abban az esetben tudunk érdemben foglalkozni a kérdéseddel, ha EREDETI játékod van.
Ellenben ne várj segítséget, mert a WAREZ az internetes etikettben TILTOTT dolog.
(Ha rózsaszín a kamionod, esetleg eltűnik a tréler...akkor bizony az WAREZ)!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vyndree
őstag
Van arra megoldás, hogy a GPS-t kitegyem táblagépre vagy telefonra? A telemetriát sikerólt, de a GPS-t nem sikerül pedig azt kéne pont. Találtam egy ilyen alkalmazást, de csak a PRO verzióval megy, ha megy.

-
Mr.Franczy
aktív tag
válasz
üzenetére
Szia.
Hegesztettek hozzá multi, keres rá, vannak benne korlátozások, de lehet konvojozni benne!
Van lehetőség online cégre is, Truckbook néven fut a dolog, ha jól emlékszem!
MOD kiegészítők! Kamionok, térképek, cicomák, hangok, időjárás, pótok, s egyéb nyalánkságok! Igen, működnek a játékkal, persze vannak, hibás modok is,, de ezt, végig kell zongorázni, saját magadnak! Ajánlom az SCS hivatalos fórumát figyelmedbe, ott minőségi munkák vannak, s van support is, de sok mod, fent van steamen, a műhelyben, tudsz csemegézni!
De segítséget, itt is kapsz, mert egész jól zakatol a szekció! 😁
-
törölt tag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Ezt a steam elfogadja? Ugyanis steam-en szeretném, mert néha linux vagy mac gépen is használnám és engedné letölteni mindegyikre.
-
törölt tag
Sziasztok. Egy napja próbálgatom a játékot. Sajnos még, khmmm... verzió, de szándékozom nem ezt használni, de pont lekéstem steam-en az akciót és újra felment az ára. Szóval még várok picit, hátha újra akciózzák.
Olvasgatom itt a fórumot, de felmerült pár kérdés, amire szeretnék infot kérni tőletek.
Anno sokat játszottam a Test Drive Unlimited 2-vel. Ott nagyon élvezetes volt, hogy a steam-en vásárolt játék tudott online menni és csapatokba verődve autókáztunk. Itt van valami ilyesmi? Esetleg olyan, hogy páran összeállunk, közös céget csinálunk és annak a cégnek fuvarozunk?Update: Írtok valami MOD-okról. Ezek mire jók? Hivatalosan használhatóak az eredeti játékhoz? Nem lesz hibás valami működés a játékon belül?
-
Joccc07
addikt
válasz
Ga3rieL
üzenetére
Te láttál már hibátlan játékot amiben 1 kicsi bug sem volt?

Ha problémád az FPS drop akkor írj nekik. Írd le hol és mit tapasztaltál és ha tudják reprodukálni a problémát akkor megvan az esély arra, hogy javítják. De ha esetleg te tudod, hogy kell hibátlan kódot írni akkor azt is írd le nekik hátha felvesznek. Épp nem olyan rég volt náluk felvétel. Kérsz hozzá linket?
De ha gondolod én is felveszlek ha tudsz bugmentes kódot írni.
-
Ga3rieL
senior tag
Ezt nemvágom. Vittem a körfűrészről, és most azt se vette be, WTF?????????

-
Ga3rieL
senior tag
Ám nemazért, de igazán javíthatnának az fps droppokat ats-be, sőt mindkét gémbe ha van, mert eddig 47error,. meg 1 fél tucat warnings van, még az oregonba is. Én nemértem, hogy a kú.. kib@szott életbe nemlehet kiadni valamit, rendesen, hibátlanul???? Mér ilyen balf@szok???? Most őszintén!!

-
Bunken
tag
Üdv kollégák!

ETS 2 1.33-al milyen térkép modok kompatibilisek amiket össze is lehet főzni?
ProMods, RusMAP......?
Már ráuntam egy kicsit a "gyári" térképre (egyedül a Balti DLC nincs meg még).
Esetleg linkeket is szívesen fogadok. Köszi!
-
Ga3rieL
senior tag
Oregoni faipar telep jel, logója mi? melyik?
-
Milka 78
nagyúr
Valaki nem tudja belinkelni a ProMods oldalán a külső térképek kompatibilitási listáját ahol külön felsorolják őket?
Nem találom az oldalukon
Megvan. -
Ablakos
addikt
ETS2 A valóságban nem volt szerencsém ilyen modern járművekhez. Elég gyengének találom a menetteljesítményt (480LE, kb.20 t raksúly ). 50-60 -al képes egy picit emelkedősebb úton menni. A valóságban is így tudnak csak menni?
-
Kelecar
aktív tag
válasz
Milka 78
üzenetére
Ja a Range-T meg az Euro6-os MAN is már több mint egy éve be volt tease-elve, de eddig kuss volt róluk

-
Ga3rieL
senior tag
a rönó range t-t meg lese szarják

-
Foose
addikt
Khm
Készül,most már biztos hogy Washington... [link] (ATS) -
Vyndree
őstag
Mindegyik kamion tudja a 170-et, még a 180-at is, a megfelelő váltóval és motorral.
Van olyan mod ami minden kamionhoz 750LE motort ad, ezek a kamionok működik multiplayer módban is. A MAN rakománnyal simán hasít 180 felett is, de a Scania, Renault Magnum szintén. A többi is tudja a 170 feletti tempót a sime 12 sebességes váltóval.
Vigyél "vágott virágot", az csak 1 tonna, azzal nagyon lehet repeszteni. Állíts össze magadnak saját fuvart ezzel, azt viszel, onnan és oda amit csak akarsz vállalkozói fuvarban. Konvojoknál is ezzel rakjuk össze hogy mindenki ugyanazt vigye ugyanonnan ugyanoda.
Multiban egyébként le van szabályozva 150-re a max sebesség. -
Vyndree
őstag
válasz
Ga3rieL
üzenetére
Mi lenne ha itt tennéd fel a monitoros kérdéseid?
Köszi!
-
vlevi
nagyúr
Aki szeretne az SCS srácokkal esetleg összefutni, írja fel a naptárába június 22-23-t, mert a Hungaroringet ők is beírták a naptárukba.
SCS On The Road 2019
[link] -
b1sti
senior tag
válasz
Mr.Franczy
üzenetére
Szia!
Online, lízingelt verzióm van
De amit bérelek abban benne van minden. 
-
donmackó
addikt
válasz
Mr.Franczy
üzenetére
Nem kell mod, csak a sebesség limitet kell kikapcsolni a beállításokban. A Scania és a Volvo bír annyit menni.
-
Mr.Franczy
aktív tag
Szia.
Online, lizingelt verziód van, vagy gyári? Azért kérdezem, mert a Baltic dlc, az csak egy, s nincs benne a többi!
A százhetvenes sebességhez pedig, mod kell, nézz körbe a neten, van annyi, hogy sosem fogy el! 😁
Múlti van, de arról nem tudok nyilatkozni, mert nem élek vele! -
b1sti
senior tag
Sziasztok!
Most raktam fel először az ETS 2-t. Egy kis segítséget szeretnék kérni. Több videót is néztem már YouTube-on. Szeretném kipróbálni azt, hogy milyen a kamion amikor 170-el megy a pályán. Ehhez mit és honnan kell letölteni? A baltic sea van fent jelenleg, ami elméletileg tartalmazza az összes előtte levő dlc-t, ha minden igaz?! Sorry, ha ismételt és/vagy láma dolgot kérdeztem! Nézzétek el nekem!

Előre is köszönöm mindenkinek, aki segít! (Multiban lehet játszani?
) -
Ga3rieL
senior tag
válasz
Ga3rieL
üzenetére
És pl. ez a monitor? Állítólag 1 illető használja ennek a 24"-os változatát, és állítólag nagyon jó monitor.
És amúgy ez nálam mi? nvidia gtx960-am tud ilyen felbontást? vagyis ha lesz 27colos monitorom, akkor lehet ezzel a felbontással fog üzemelni tökéletesen?

-
vlevi
nagyúr
Ilyen kabin mod van ATS-hez?

[link] -
Ga3rieL
senior tag
Vagy ez szerintetek milyen monitor?
Kérdezek itt is, ott is
ott lehet kevésbé akad gémer tag mind itt 
-
Joccc07
addikt
válasz
Ga3rieL
üzenetére
Most egy kicsit utána néztem miattad a dolognak. Hirtelen ezeket találtam amik müködhetnek. FOV
Ezek steam workshop modok.Ha egyedül használod a monitort akkor szerintem tök jó dolog ha hajlított. De 27" van-e értelme azt nem tudom. Majd valaki más megerősíti ha van itt olyan. De itt előbb kapsz rá pontos választ: Milyen monitort vegyek? topik
-
Ga3rieL
senior tag
válasz
Vyndree
üzenetére
Nekem nagyobb kéne.
és itt a nagyobb felbontásúak, amik 34 colosak, azok nekem tól sok,és túl drágák.
-
Vyndree
őstag
-
Ga3rieL
senior tag
válasz
Joccc07
üzenetére
nem 8k-sat, max 27 col körüli monitorra gondoltam
Pl. ez a monitor?
-
Ga3rieL
senior tag
Hali!
Sorry, hogy hirtelen ide futok a kérdésemmel,..
ezek a gémek vannak nekem eddig jelenleg

és most az lenne a kérdésem, hogy ha veszek 150 euróig nagyobb monitort, pl.27"-est akkor ezek a gémek tudják biztosítani azt a nagyobb felbontást? A legújabb gémeken nemfélek,ha megtetszik valamelyik, mert azok tuti támogassák, de ezek? Valakinek valami tapasztalat? -
Foose
addikt
Az egyébként lehet nem is baj.
A promods azért lássuk be,szebb-jobb térképet készít. Egyébként nekem is megvan a baltic dlc,de a pm térkép működik szépen,csak épp nem az scs baltic térképe van benne. Nekem még nem volt vele gondom.
ATS: (vannak akik oda vannak ezért a kamionért ats-ben. Élőben sem rossz ám [link] ) -
Cr00py
senior tag
válasz
pruzsi
üzenetére
Üdv.
Logi software le van töltve gondolom, ugye? Profilt csináltál a játékhoz külön?
Azt, hogy milyen az irányítás, az leginkább egyéni preferencia kérdése. Ha volt előtte kormány, akkor van már referencia alap, ahoz édemes belőni. Ha nem volt, akkor meg kell találni magadnak, ami számodra ideális. nem biztos, hogy más beállításaival komfortos lesz vezetned.A H váltót meg kell szokni, illeve a kuplungolást, de ez pár nap alatt meg van. + kamionnál másképp vannak a váltások, mint szgk-nál, erre is rá lehet érezni. 900 fok az fix, többit magadra "szabod".
pedált szétkaptad már? Gyárilag túl kemény a fék, van benne egy gumi, azt ki kell szedni. ( van erről is video ) - Gari nem ugrik nyugi, ha garizni kéne, akkor szimplán csak visszarakod.
-
pruzsi
őstag
Üdv!
Milyen beállításokat ajánlanátok hogy, legkönnyebb legyen az irányítás,fékezés stb?
Most vettem egy g29 kormányt és váltót,egyelőre még váltó nélkül is nehéz egyáltalán célba érni sérülések nélkül.
Köszönöm előre is! -
Mr.Franczy
aktív tag
Szerintem, ez még vagy jó két hét! Általában, egy hónap szokott kelleni az átálláshoz! Meg hát, nekik is ki kell pihenni, az ünnep fáradalmait! 😁
-
vlevi
nagyúr
válasz
Apucy01
üzenetére
Igen, de a 2.32-ről azt írják, hogy nem kompatibilis.
"Please note that ProMods 2.32 is not officially compatible with the “Beyond the Baltic Sea” DLC. "
[link]
A blogpost szerint ha felrakod, akkor a promods balti régióját fogod tudni csak elérni, az SCS féle balti dlc térképet nem. -
Milka 78
nagyúr
Semmi hír sincs a Balti kompatibilis ProMods térképről?
-
Ga3rieL
senior tag
na és duplapótokkal, meg a többi extrára is van,volt fuvar?
-
Cr00py
senior tag
válasz
Ga3rieL
üzenetére
Épp ezért célszerű több féle pótot tartani, ha cserélni kell, akkor a közelben lévő garázsba átrakod, ahol felveszed azt.
Nálam az összes "skillpont" maxon van, így még em találtam olyat, ahol ne tudtam volna felvenni saját póttal fuvart.
Alacsonyabb szinten ez valszeg másképp működik.
-
Ga3rieL
senior tag
Ahogy elnézem nemsok értelme van a saját pótos fuvaroknak,. ugyanis az egész mapon nemtudsz vele menni 100%-ban. mert csak ott ad fuvart vele, ahol lehetséges és ahol valójában tudsz vele szállítani, de az egész mapon esélytelen ets-be meg ats-be is.
és ahol nemlehet ott fuvart nemfog adni rá,. :// de ha tévedek szóljatok,.. -
Foose
addikt
Jártatok már úgy,hogy haladtok az útvonalon,majd jön egy milliárd felé ágazó felüljáró,és pont ott van terelés amerre menni kellene? Ez semmi,mert a terelés miatt elvisz másik útvonalra,de ott is terelés,és vissza kerülsz oda,ahol az első terelés volt. Ergo körbe-körbe... Én igen
itt ugyanez ATS Meguntam,ezért bár szűkösen,de elfértem a zárás mellett. 
-
vlevi
nagyúr
Special Transport DLC, élőben

Ilyen hatalmas guruló rakományt még nem láttál
[link]
Nagy erőbedobással folynak a munkálatok Nigériában a világ legnagyobb olajfinomítójának építésén, egészen elképesztő méretű berendezések mozgatását kell megoldaniuk -
Cr00py
senior tag
válasz
hhenry
üzenetére
Igen, viszont nem minden mod működik tökéletesen más moddal. A legtöbb esetben a leírásokban fel van tüntetve, de nem mindig, épp ezért célszerű kipróbálni, més az " éles" bevetés előtt.
Nekem erre a célra van egy teszt profilom, ha az tönkremegy, annak mindegy, csinálok másikat.
-
Ga3rieL
senior tag
válasz
Cr00py
üzenetére
az a baj,hogy látszólag semmi. ahol a neten van,hogy mi hol van és mennyi, aszerint néztem és más nincs. Vagy lehet 1 -2 valami olyan helyről csak elhoztam onnan, és nem vittem oda? Na de így már ki nem találom,hogy melyik hely az és hol
. én sztem ennek már mindegy :// -
Ga3rieL
senior tag
Valaki megtudna mondani, még mi az utolsó 2 farm és hol? 14 megvan, de amilyen jelzésűek vannak,azok mind megvannak a farmból de látom mégsem, hol, micsoda az utó kettő farm hely? Vagy milyen néven? Tudja valaki, megvan valakinek mind a 16 farm?
-
Foose
addikt
Nekem még nem volt olyan hogy fizetés után nem enged át. Volt olyan hogy fizettem,nem nyílt fel,de ahogy picit előrébb gurultam,már nyílt. Most ez nyílt rendesen,csak épp egy nagy ütés és kamion fülke majdnem borulás után néztem,hogy mi volt ez!? Mindkétszer promods térképen.
na nyomás vissza ATS-t tolni
-
pcnet
addikt
Engem múltkor fizetőkapunál nem engedett át a sorompó. Visszatöltöttem mentést, de akkor se. Vissza tolattam, próbálkoztam másik kapunál, ott sem nyílt a sorompó. Vissza tolattam és lendületből neki mentem. Vissza tolattam, fizettem, felnyílt. És méghogy az erőszak nem vezet sehova!

-
Foose
addikt
Újabb promods sorompó rám zárás. Kezd uncsi lenni. [link] Ezt nem akarják javítani?

-
vlevi
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Spórolós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motoros topic
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Samsung A17 mobiltelefon
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

és ahol nemlehet ott fuvart nemfog adni rá,. :// de ha tévedek szóljatok,..
Z0C!