Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Gurulunk, WAZE?!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
xrvman
őstag
válasz Cr00py #26881 üzenetére
Itt meg ha be vagy lépve. akkor maga a felhőmentést éred el.
https://store.steampowered.com/account/remotestorage -
Foose
addikt
válasz Cr00py #26886 üzenetére
szerintem se. Pár órája belefutottam a winter sale-be,de ott nem láttam a listán Ats cuccokat. És jah,nem hiszem hogy egy új dlc-t akcióznának megjelenés után.
Közben megint frissít az Ets2 és Ats,de a blogon még nem látok semmit,mi lehet az....[ Szerkesztve ]
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
Foose
addikt
válasz Cr00py #26465 üzenetére
A lényeg ugyanaz. Ezelőtt sem volt bekapcsolva, és nem volt gondom. Most gond van, anélkül hogy elállítottam volna bármit is. Ezért nem gondolom hogy nálam lehet a hiba. Már két fizetős mod kamiont is kipucoltam a játékból, gondoltam hátha azok okozzák. De nincs változás. Holnap ránézek majd, most meló van.
-
Foose
addikt
válasz Cr00py #26463 üzenetére
Nem tud v-sync-et a monitorom. Ezelőtt sem használtam,semmit nem is állítottam,és most a frissítés óta először indítottam. Ezért is volt furcsa,hisz minden ugyanúgy van mint legutóbb. Igen,60Hz-es a monitor. Egyébként a hozzászólás előtt,ki és bekapcsolva is próbáltam,ugyanolyan.
[ Szerkesztve ]
-
Marci112233
addikt
válasz Cr00py #26203 üzenetére
Nem vagyok nagy szaki a smart adatok terén, de szerintem ezzel a vinyóval amit említettem is a P300, semmi kínja, de hoztam képet a smart részről.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
Marci112233
addikt
válasz Cr00py #26201 üzenetére
Nem feltétlen az a baja. Nekem HDSentinel szerint 100/100-as Toshiba P300 2TB-os CMR-es HDD-n van a játék, szóval nem hiszem hogy az lenne a baja.
Mint írtam nekem is néha előjön ez, de nem mindig, viszont a második ilyen eset óta ami már régebben volt, a frissítések után ellenőriztetem a fájlokat.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
Ergo_Proxy
tag
válasz Cr00py #26009 üzenetére
Ha deaktiválom a mod menüben akkor helyre áll a dolog egyből, tehát a hibát megtudom így szüntetni, csak ha vissza akarnék térni a gyári 389-re akkor mindig ezt el kéne játszanom. Szerintem törlöm a francba, aztán majd hátha jön hozzá frissítés, a készítő továbbra sem válaszolt.
Ezt a felhős dolgot még nem figyeltem, kikapcsolom majd, köszi a tanácsot.Olyan vagyok Én, mint Isten, és Isten olyan, mint Én! Vagyok olyan nagy, mint Isten. És Ő éppoly kicsiny, mint Én vagyok. Isten nem állhat én felettem, sem én ő alatta nem állhatok!
-
Foose
addikt
válasz Cr00py #25715 üzenetére
Én a frissítés okozta hibára szavazok. A javítás után most nincs hiba. Oké hogy a modok betöltődnek,de egy fuvar alatt nem hiszem hogy egy kamion mod zavarni fog mondjuk ilyen jelenséggel,mint ami az előbb volt. Sok fajta hibával találkoztam már,nagyrészt tudom mit-hogyan tudok javítani,de ez most új volt nekem mert ilyennel nem találkoztam még. 2-3 hanggal,2 mod kamionnal,festésekkel és promods térképpel együtt (ami ugye eleve 4 fájl) összesen 22 modot használok. Ez azt hiszem nem sok. Régen próbáltam teszt profilt csinálni,és asszem már írtam is korábban,hogy nem és nem tudtam rávenni a teszt profilban a gépet arra,hogy felismerje a g29 kormányt. Sem fájl átmásolás,sem semmi nem segített,ezért nincs teszt profilom.
-
Foose
addikt
válasz Cr00py #25713 üzenetére
Valami gubanc volt,újra feltöltöttem a képeket. Ezelőtt is használtam modokat,és nem volt hiba. Most jó pár napig nem játszottam,akkor sem ha frissítés jött. Szerintem nincs köze modhoz,épp ezért. Meg azt valószínüleg logban is látnám,és esetleg konzolban is. Az említett fuvar alatt scs cucc volt minden,kivétel a kamion és pót festése. De azokkal sem volt még gondom,én ezt most egész biztos nem mod hibának gyanítom. Sok éve játszom már,először találkozok ilyennel. Mod által okozott hibával már annál többször találkoztam,sok fizetős modot nem is használok már,mert kisebb-nagyobb hibákat okozott némelyik.
Nos,játékfájlok épségének ellenőrzése talált két hibát,javítja. De hogy mi okozta,nem tudom. Hátha ez megoldja a problémát. Egyenlőre más fuvart nem vittem a hiba után,szóval azt sem tudom,másik kamionnal,másik fuvar alatt is jelentkezett-e volna a hiba. Javítás után próbálom.[ Szerkesztve ]
-
Marci112233
addikt
válasz Cr00py #25703 üzenetére
Steam vásári akciókon ami azóta volt mindig néztem, de ha jól rémlik, még semmi akció nem volt rajta, így az is egy ok amiért még nem vettem meg. No meg az egyik ok ami miatt a téli vására teszem, hogy így megint 1 évig nem lesz korlátozva a steam fiók, ha legalább 5 eurót elköltök.
-
Marci112233
addikt
válasz Cr00py #25701 üzenetére
Kár hogy nincs dobozos verzióban, mert é szeretem látni a dobozt is a polcon.
Viszont van Paypal fiókom, és számlaszámom is ami OTP-s, csak bankkártya nincs. Ezek segítségével már steam-en tavaly decemberben a téli vásár ideje alatt a Paypal segítségével már vetem pár DLC-t, így valószínű ismét kivárom a téli vásárt, és akkor veszem meg.
-
Marci112233
addikt
válasz Cr00py #25693 üzenetére
Időközben megoldottam a gondot. Átvariáltam a mod sorrendet és így már vissza is állt minden. De azért köszönöm a választ!
-
Joccc07
addikt
válasz Cr00py #25678 üzenetére
AZ ötlet valóban jó. De ennek csak akkor látom én is értelmét ha kormányra vagy kézre esően mellé lehetne rakni. A DIY modokkal az a baj, hogy nem plug&play. Rá kell szánni az időt arra, hogy megtervezd, összerakd, programozd és konfigold. Nekem arra például nincs időm. Ez pedig ha minden igaz plug&play lesz. Bár a képeken kívül eddig semmi infó.
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
Foose
addikt
válasz Cr00py #25661 üzenetére
Vagy,jelenleg privát lett a mod. Voltam így én is,aztán kiderült hogy a fejlesztő nem is tudott róla. Természetesen a fejlesztő újra elérhetővé tette. Ha az Ő esetében továbbra is marad elérhetetlen a mod,akkor a játék továbbra is be akarja tölteni,mivel fel van rá iratkozva. Szerintem ebben az esetben a workshop\content\270880 mappából törölje ki a modot mappástól. Nem?
-
nagyúr
válasz Cr00py #25634 üzenetére
Én is már 7 számjegyben beszélek a rendszerről...
Mehetett volna a subaru projektbe...[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Win-T
senior tag
válasz Cr00py #25582 üzenetére
Cloud be van kapcsolva de évek óta így használom, tökéletesen működött eddig, mentéseket szinronizálta csak beállításokat nem. Modokra éppen ezért nagyon figyelek, hogy csak olyant használjak ami a játékmeneten nem változtat semmit, csak optikai tuning ezért nem okoz gondot a hiánya. Most változott valami az 1.41-el, de mondom: egyelőre csak tipp, hogy a felhő szinkronizáció mikéntje változott esetleg. Kiderül ha megint visszakerülök a nagygéphez. Onedrive nálam sem játszik (meg át is van helyezve a mentés mappa a dokumentumokból).
[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
válasz Cr00py #25524 üzenetére
A pót az nem számít,rengeteg van,nem kell venni. Azzal nincs gond. De ha mind a két fajtát írják hogy mind a két fajtában elérhető,akkor saját pót nélkül miért nincs? Mert én meg úgy keresgéltem. Hogy a @@@@@##******¤¤÷÷$
-
Foose
addikt
válasz Cr00py #25522 üzenetére
Azt már időközben megfejtettem hogy a big potatoból csak egyet kell. (logika?) De azt nem értettem,hogy a sima krumpli az lehet saját pótos is. Viszont,ha nem saját póttal akarom vinni,(External Contracts or External Market)akkor meg szinte lehetetlen találni ilyen sima krumplis fuvart (WOT) mert eddig össz-vissz egyszer találtam. És jelenleg ezért nem haladok sehova tovább. Lehet akkor próbálkozok saját póttal. Nem is tudom hány települést nyálaztam végig,(és persze mindhez oda kellett repkedni mert csak úgy látom az elérhető fuvart) és sehol nem volt szállítható sima krumplis k...anyja.... Próbáld ki,keress nem saját pótos sima krumplis fuvart....! 3-4 várost végignéztem és semmi. Ebben megint nem értem a logikát. De hát ha External Contracts or External Market akkor az nem kizárólag saját pótos. Ezért kerestem saját pót nélkül. Azt tudom,hogy a pótok között van különbség,ezért van vagy 100 saját pótom.
[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
válasz Cr00py #25520 üzenetére
lefordíthattad volna a végét is,mert ezek szerint nekem valami nem kerek. Az biztos,hogy Idahon belül vittem egy Potato cargo fuvart,az volt az első,azt elfogadta. Vittem ugyanilyen fuvart Utah-ba,nem fogadta el. (már itt felmerül a kérdés,hogy miért nem?? természetesen a 100 mérföldes táv megvolt) Szóval nem,valami nem kerek.
-
m0h0senator
őstag
válasz Cr00py #25265 üzenetére
Igen én is. Nekem is TMP-vel csak 1 bajom van ha egyedül megyek ott akkor mintha valami utópisztikus világban lennék. Főleg, hogy promods-ot részesítem előnyben (abban reménykedek, hogy akinek az összes dlc megvan komolyabban veszi mint akinek hetente van új acc) ahol meg elég ritka ha jönnek szembe
An odyssey through the realm of consciousness.
-
tutuhawer
őstag
válasz Cr00py #25254 üzenetére
kösz az infót.
Ha ez bejön , egye fene, befizetek plusz térképekre az amerikai játékba.
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
palfitom
félisten
válasz Cr00py #25227 üzenetére
Én is megnézegetném, de ne itt szemeteljünk, inkább a helyén: Hogy is néznek ki a gépeink?
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
pcnet
addikt
válasz Cr00py #25156 üzenetére
“ Még most is a megjelenéskor érvényes spec van kint steamen...”
Novemberben vettem új gépet. i5-3570K, 8gb ram, 1050 Ti -> i7 8700k, 16 gb ram, 1070. Anno kérdeztem itt és a gépösszerakó topicban is, hogy mire lenne érdemes váltani? Ha VGA-t cseréltem volna, a proci lett volna a szűk keresztmetszet. Így gép csere lett inkább. Odaát kértem tanácsot, azt a választ kaptam, a gépem bőven sok az ETS2-hőz, húzzam fel maxra a grafikát és dőljek hátra. Persze már mediumon mikrolaggolt.
[ Szerkesztve ]
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
Foose
addikt
válasz Cr00py #25003 üzenetére
Pedig lásd a képem,nincs. Tegnap délután én írtam először hogy kicsi frissítés érkezett,de vajon mit frissített..... Párizsban voltam legelőször. Ott sem volt. Mondom akkor megyek tovább.. Ergo van friss verzióm.
[ Szerkesztve ]
-
pcnet
addikt
válasz Cr00py #24967 üzenetére
A consoleba beírt dolgok csak addig érvényesek amíg ki nem lépek a játékból, vagy véglegesek? Forgalmat állítanám néha-néha és a console egyszerűbbnek tűnik mint mindig a config fájlt szerkesztgetni, újra indítgatni a játékot.
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
Ergo_Proxy
tag
válasz Cr00py #24970 üzenetére
Köszönöm, nem ismerem még ezt a developer consolet, utána nézek akkor a leírtak alapján :) köszi mégegyszer.
Olyan vagyok Én, mint Isten, és Isten olyan, mint Én! Vagyok olyan nagy, mint Isten. És Ő éppoly kicsiny, mint Én vagyok. Isten nem állhat én felettem, sem én ő alatta nem állhatok!
-
tutuhawer
őstag
válasz Cr00py #24884 üzenetére
Köszönöm linket, máris nézem. Az a baj, hogy a komolyabb autóverseny szimulátorokban szar vagyok, mindig 90-nel megyek, aztán a többiek meg gyorsabbak, és nem vagyok versenyképes.
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
Marci112233
addikt
válasz Cr00py #24722 üzenetére
A demót kapom le elsőnek. Mondjuk itt kérdezné, hogy ugye az steam-en megy, így a WoT megy vele, vagy azt korlátozza a demo miatt?
-
Marci112233
addikt
válasz Cr00py #24719 üzenetére
Köszönöm a választ!
Sejtettem hogy ahhoz kell az eredeti. Ettől függetlenül először ránézek hogy megvegyem-e vagy sem.(Anno próbáltam, de évekkel ezelőtt, és azóta sokat változhatott az is mint az ETS2.)
A szinkronizálással kapcsolatban meg így már tuti a netemmel van a gond, mert mostanában sima netezés közben is van hogy csiga lassú.(10/1 lenne hivatalosan de sokszor ezt sem éri el.) Mondjuk 1-2 hónap maximum és lesz 200/80-as netem amivel remélem már nem lesz probléma. (Hosszú évek óta várok már egy normális és nem lassuló/szakadozó netre.)
-
-
vlevi
nagyúr
válasz Cr00py #24651 üzenetére
Nekem az üzemanyag fogyasztás mérő bolondult meg valamelyik frissítéstől.
ETS2-ben biztosan, de mintha ATS-ben is irreális számokat látnék a megtehető távolság mezőben.
Be is jelentettem a bugreport fórumon.
pl. az átlagfogyi 54L/100km fölött van (mert ezzel a kamionnal csak nehéz dögöket viszek),
1000L a tank, és 3000km a megtehető hatótáv. Szerintem 2000 alatt.
-
Marci112233
addikt
válasz Cr00py #24645 üzenetére
A Special Transport-os fuvaroknál tényleg akadnak necces helyzetek. Például a 70 tonnás ipari hőcserélőnél. Bár nekem nem probléma azzal sem a manőverezés. Tekintve, hogy a saját pótokat amiket vettem mind kormányzott kerekűek. A síkpadlós felépítményű, a függönyzött oldalfalú, szigetelt, hűtött stb pótoknak, amik vannak, a 3 tengelyből 2 fordul. Vonulni vele sokkal jobban lehet, viszont tolatásnál figyelni kell vele, bár itt is a fordulós kerekű pót szűk helyen előnyt is jelenthet. Legalábbis nekem, mert van egy haverom aki ilyen pótokkal egyszerűen nem bír tolatni.
-
Marci112233
addikt
válasz Cr00py #24637 üzenetére
Köszönöm a választ!
Kár hogy nem lehet sajáttal vinni mert annak végén több TP pont jár, de végül is nincs bajom azzal sem amit ad alapból.
-
Chris0321
addikt
válasz Cr00py #24479 üzenetére
Hello.
A ködfényt nem lehet, gondolom azért mert köd sincs a játékban.Ablakos: Nekem a legnagyobb motoros Scaniam van, nehéz terhek vontatására specializálva és az enyém fogyaszt 50 liter körül. Megnézted, hogy be van-e kapcsolva a beállításokban a valós üzemanyagfogyasztás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Asszociációs játék. :)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- CPU léghűtés kibeszélő
- Xbox tulajok OFF topicja
- Spórolós topik
- Mikrotik routerek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest