- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Csoport SZABÁLYZATA/Házirendje!
- A csoport !!!CSAK!!! ETS-ETS2-ATS játékokkal foglalkozik.
Helyesírás mindenek előtt!
Abban az esetben tudunk érdemben foglalkozni a kérdéseddel, ha EREDETI játékod van.
Ellenben ne várj segítséget, mert a WAREZ az internetes etikettben TILTOTT dolog.
(Ha rózsaszín a kamionod, esetleg eltűnik a tréler...akkor bizony az WAREZ)!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcnet
addikt
És ha vissza állsz 1.36-ra, eladod a Volvot, kiveszed a modokat és úgy frissítesz 1.37-re? Én amint megláttam, hogy frissül ETS, azonnal állítottam le, mert TruckersMP nem kompatibilis vele. Még az új hangokat sem "néztem" meg, csak ATS-ben.
Szerk: Látom ajánlották már. Nem olvastam végig az összes új hozzászólást.

Szerk2: És még Jocc is beelőzött 2 mp-el!

-
Foose
addikt
válasz
Joccc07
üzenetére
Nem használok sok modot,kikérem magamnak
Van akinek több mint 20Gb a mod mappája
Nem szenvednék vele,ha lenne frissítve. Nincs frissítve,próbálnék szabadulni tőle,de nem lehet mert akkor meg hiányolja a játék. Most végre megcsináltam hogy kompatibilis a volvo is,de ami a keverés előtt volt Volvom,azt most sem tudom eladni,mert a garázsban ha a nevére kattintok,leáll a játék. Rjl már kompatibilis,ez oké. Sajnos nem az én hibám,hogy olyan modokat kezdtem el használni régen,amit azóta sem frissített a fejlesztő,csak foltozgatva van. Látod,most ki akarom pucolni,nem lehet mert akkor hiányzik a mentésnek. Most akkor mit tegyek? Ettől függetlenül nem tudom mi okozza tegnap óta azt,hogy ha kamiont akarok választani,kilép a játék. Most eltűnt a logból a "<ERROR> d:\buildbot\slaves\win_slave\final_build_ets2_137_windows_bin_steam_x64\build\prism\src\p3core\collections\arrays\arrays_base_impl.h(491): ??A?$array_t@V?$resource_tie_t@Vmaterial_u@prism@@@prism@@@prism@@QEAAAEAV?$resource_tie_t@Vmaterial_u@prism@@@1@_K@Z: Index outside array boundaries." hiba,tehát valószínüleg a volvo mod. De most is tele van a log a volvo hibákkal. Előbb el kellene adni a Volvo mod kamiont,de ugye attól meg leáll a játék.
(#23094) m0h0senator Köszi,de az még mindig a nem steam-es verzióhoz írodott,és nekem steam verzióm van. Bár most jelenleg az Rjl probléma megoldva.Áh,hagyom a francba mostmár. Hát most nézem,hogy sofőröm is van,akinek volvo van adva. Eladnám én a volvot alóla,de leáll a játék ha a volvora kattintok. Kompatibilis lett a Volvo mod is,de ezek szerint csak ennyire. Ezért lett volna jó,ha frissíti a fejlesztő,és nem csak foltozgatva van. Utoljára indítottam el ma az Ets2-t,ott rohad meg ahol van

-
Joccc07
addikt
Nem bántásként de minek használsz ennyi módot ha minden alkalommal csak szenvedsz velük?
Mennyi mód van használatban, hogy ennyire lepusztítja neked a játékot?
Nem mondom én is használok de soha semmi problémám nem volt még. Jelezte a játék, hogy új verzióra frissült majd játszhattam tovább mindenféle gond nélkül. -
cooi11
senior tag
Sziasztok!
Az alap játékhoz milyen ország kiegészítőt-őket
érdemes venni?
A szép tájak végett!
Fontos lenne szépség sorrendben, mert egyszerre
csak egyet vennék, anyagiak végett. -
Foose
addikt
Rjl Buhera: [kép] És hogy? Nincs egyetlen olyan sor se nekem,ami a verzióra utal. [kép] Nem jó ez a buherálás sehogy sem. És mint írtam,van ezen kívül is más gond,gyanús hogy ennek nálam már nem lesz folytatása. Hm,versions.sii-ben van nekem verzió adat. Na most akkor ez hogy? És közben mennek el az órák a semmire.
Második napja küszködök vele,eredmény nélkül. Szerintem hagyom a francba az egészet. És egyszer majd ha lesz rá időm,kezdem 0-ról az egészet. Talán... -
Foose
addikt
válasz
Mr.Franczy
üzenetére
Tudom hogy ott a javítás,láttam. De nekem steam-es verzió van,szóval nekem az nem segít. Egyébként tegnap este az újra feliratkozás előtt azt is próbáltam,(bár sehol nem olvastam ezt a mappa törlés dolgot[és ugye nekem nem is segítene,mert nekem steam verzió volt]) de nem működött. Mod kamiont egy sofőröm sem kapott. Azt nem tudom mennyi van sofőr mert sok. Idegösszeomlást kapok,hogy nem tudom megoldani a problémát. Ennyi játékidőt nem szívesen hagyok kárba veszni,de ha nem sikerül megoldani,abba fogom hagyni az ets2-t. Sajnos nincs időm arra hogy hosszú órákig ki és be másolgassak,tesztelgessek,indul,nem indul.... Igaz,sok pénzem van benne,mert sok EVR hang,több fizetős kamion mod,de ha nem tudom helyrehozni,marad az Ats. Ja,és ez még csak az Rjl probléma. Az Eugene volvo továbbra is gondot okoz
-
Foose
addikt
válasz
Mr.Franczy
üzenetére
Az éppen hajtott kamiont tegnap este adtam el,és építettem újra,szóval az nem hiszem.... Igen,van-volt rjl mod,ami ugye nem kompatibilis. Ezt tegnap este ki is vettem a managerből,és leiratkoztam róla. Most hiába iratkoztam fel rá újra,nem lehet managerbe tenni. (csak a steam-es verziót használtam belőle) Biztos hogy nem fogom az összes modot kivenni (és majd gondolom újra vissza) mert nincs ennyi időm. (és persze mi van,ha kiveszek minden modot,de utána be sem tölt???? 1900 órám van a játékban) Tegnap egy teljes napot már elcsesztem rá. Hajnali 1ig próbáltam megcsinálni,mind hiába. Dolgoznom is kell
Még Eugene féle volvo is volt,ami szintén nem kompatibilis,ezt sem tudom megoldani,mert ezt is ugyanúgy kivettem,és leiratkoztam. (természetesen eladtam az rjl kamiont mielőtt kivettem volna a managerből,a volvo-t nem tudtam,mert amikor rákattintottam,leállt a játék.) Most mind a kettőre újra fel vagyok iratkozva,de managerbe nem lehet betenni. Az rjl mappás dolgot hogy....? Erről semmit nem tudok. Az sem baj ha nem tudom újra használni,csak ne kavarjon be. Rjl-ből a legutóbbi 2.2.4 steam verzió volt nekem. Semmiféle javítás nem volt nekem a játékban ehhez. -
Mr.Franczy
aktív tag
-
Foose
addikt
válasz
SzabóTamàs90
üzenetére
Nem, mert volt már valaki aki még betáról akart vissza állni 1.36-ra, de kicsit sem egyszerű a mentés miatt.
-
Foose
addikt
Hát,hála istennek nálam nem kicsi gondok vannak. Természetesen az 1.37 -re frissítés után benne maradt több mod is a modkezelőben. Ezek ugye nem kompatibilisek lettek. Tegnap mod kamionhoz jött frissítés,megcsináltam,közben a nem kompatibilis modokat próbáltam kiírtani,steam-en leiratkoztam róluk,kivettem a mod managerből. Azóta ha kamiont akarok választani,(scs kamiont is,modot is ami kompatibilis) betöltés közben leáll a játék. Hajnali 1ig próbáltam helyrehozni,nem sikerült. Most vissza iratkoztam a nem kompatibilis modokra,de természetesen mod managerbe tenni már nem lehet. Azóta ha a legutóbb vezetett kamionon kívül bármilyen más kamiont akarok vezetni,betöltés közben leáll. "<ERROR> d:\buildbot\slaves\win_slave\final_build_ets2_137_windows_bin_steam_x64\build\prism\src\p3core\collections\arrays\arrays_base_impl.h(491): ??A?$array_t@V?$resource_tie_t@Vmaterial_u@prism@@@prism@@@prism@@QEAAAEAV?$resource_tie_t@Vmaterial_u@prism@@@1@_K@Z: Index outside array boundaries." mi a @@@@@@-t tudok csinálni? Nem tudok játszani.
-
cooi11
senior tag
Sziasztok!
A steam-en látom a nyelvi támogatásban hogy magyar
amit itthon árulnak magyar felirattal, az megegyezik a
steam kínálatával? -
pcnet
addikt
Ha már paraméterezett indítás... Steamen beírtam én is, hogy ne legyen intro, a 64bitet és, hogy dx11-et használjon. Tudom, lehet indítani külön dx módban is, de én most már csak multizok és TruckerMP-n keresztül indul a game. Nem tudom melyik módban, de intro van. Rá lehet venni, hogy TruckerMP alol is dx11-el menjen? Intro eltüntetése annyira nem is izgat, de nem vagyok benne biztos, hogy dx módban multizok. Hogy tudok erről megbizonyosodni?
Köszi!

-
Bunken
tag
válasz
Mr.Franczy
üzenetére
Értem. Nekem ennyi elég! Mert az angol igazán csak google fordítóval megyen és azt tudjuk, hogy nem a legjobb.
Az a lényeg, hogy ezzel kihúztál a "bajból" és nem kell ki-be kapcsolgatni a mod-okat a kritikus pontoknál.
Köszönöm szépen! -
Mr.Franczy
aktív tag
válasz
Bunken
üzenetére
A játék nem kezeli alapban valami túl jól a memóriát, s néha úgy érzékeli, hogy kifut belőle, ezért térdel le! Én legalábbis ezt hámoztam ki a fórumon leírtakból!! Az a pár paraméter, amit beírunk, ezen segít! S mivel láttam, hogy sok forgalmi modot használsz, ami rendesen fogja a vasat, a rossz paraméterezés miatt, ezért írtam, hogy próbáld ki ezt a módszert, hátha!
Ezt egyébként maga az a modder írta segítségnek, akinek a módját is használod! (real traffic density)
Sajnos ez a motor, amit a játék használ, már akkor sem volt túl acélos, mikor kijöt a játék! De a fejlesztők becsülettel belepofozták még a dx11-et! Ami azért egy kicsit segített a játékon!! Azt gondolom, ebből a szempontból, ez itt a vég! S igen, hiába van combosabb masinája az embernek, akkor is hajlamos letérdelni néha, a nem túl patent motor miatt! De ezt szerintem megszoktuk mi már, na meg vannak azért mókolások (mint a mellékelt ábra is mutatja) amik kihúznak a bajból!
Azért is kérdeztem a memória mennyiségét, mert ahol 8000-es az érték, az a fizikális memóriának a felét kell takarni! Ami neked is és nekem is 16 giga!
Ha esetleg jobban érdekel a téma, s jobban megy az angol, akkor a hivatalos fórumon értelmesebben, érthetőbben le van írva eme dolog, ami vissza-vissza térő gond a játékban! Persze csak azoknak, akik rendesen megküldik modokkal a játékot, s nincs reaktoruk!
-
m0h0senator
őstag
válasz
Mr.Franczy
üzenetére
Igen ez tény ha tempomattal mész és épp gurukl a szekér akkor az alapjárati hang teljesen megszűnik létezni. Viszont mikor beindítod szépen hallani meg mikor lassabban haladsz a városban akkor is van motorhang csak nagy sebességnél szűnik meg teljesen... ETS-ben meg kb mintha az összes kamion elektromos lenne annyira nincs hangjuk.
Értem én, hogy új kamionok zaj szűrés stb de azért megnézünk pár videót a youtube-on is lehet hallani hogy van hangja a motornak. -
Bunken
tag
válasz
Mr.Franczy
üzenetére
Tegnap volt időm játszani, igaz már 1.37-el ami mod-ot lehetett frissítettem de ugyan úgy jelentkezett a hiba, most Kaunas-nál. Kétszer is újratöltöttem a játékot, hogy biztos legyek a hibába és mindig ugyan ott omlott össze.
Aztán kimásoltam innen amit leírtál és beillesztettem az indítási beállításokba, máson nem változtattam és működött hibátlanul már nem omlott össze ott ahol eddig.
De ezek a beállítások mit is takarnak pontosan? Az elsőt és a két utolsót tudom, a többit nem. -
Mr.Franczy
aktív tag
válasz
m0h0senator
üzenetére
Köszönöm, ezt használom magam is, jó cucc!

Csak azért itt is hallani azt, hogy néha csak suhan a gép, mert ugye mindig, nem nyomod ki a szemét!
De tény és való, hogy valamit javít az érzeten! Bízom benne, hogy valamit kezdenek majd eme "problémával"!!
Néha olyan érzésem van, hogy a játék, egyet lép előre, s kettőt vissza....... -
m0h0senator
őstag
válasz
Mr.Franczy
üzenetére
ATS-ben megoldja ha nem a gyári motorokat használod. Én szedtem le motor packot hangokkal együtt. [link] Itt szépen van alapjárat és megjön a hangja is ha az ember tapossa a pedált. Egy próbát megér.
-
Foose
addikt
válasz
Mr.Franczy
üzenetére
Jah. Ezt az fmod-ot én sem vártam. Már kiadás előtt olvastam,hogy minden mod hang megy a kukába. De azt nem tudtam,hogy az alap hangok is ilyenek lesznek. Igen,nagyon halk minden,amit én sem értek. Ez az ablaklehúzás nem egy nagy eresztés,nem is értem,miért kellett. Pl egy lehúzható napellenző roló inkább jobb lett volna.
-
Mr.Franczy
aktív tag
Az a baj, hogy olyan "hiba" van, amin a moddolt hang sem segít! Mert ATS-ben sem oldja meg!!
Konkrétan, NINCS MOTORHANG!!!
Amíg nyomod a gázt, ordít, mint állat, ahogy már nem nyomod, égtelen nagy kuss lesz....... ezmiez!!! Hiába állítom a csúszkát, semmi! Csak valami rohadt halk nesz......... szánalom!
Én elhiszem, hogy nagyon modernek már az új nyergesek, totál izolált a fülke, de ez így ebben a formában a játékban, tré!! Persze lehet, ez csak engem zavar, nem tudom, de az biztos, hogy az ezelőtti verziókban, nem így volt! Persze maga a minőség is megérne egy misét, de hagyjuk, mert azt megoldja az ember külső segitséggel!!
Ohhh yeaaah FMOD..... aham, le tudom húzni az ablakot......... igeeen..... pffff... -
vlevi
nagyúr
Egy új morzsa Idaho-ról.
Idaho: The Old Familiar

Truck stops have served highway drivers for many years, providing fuel, food, and a place to rest for many weary travelers. Found along the highways of America, these stops have evolved into more than just a place to fill up the -
Foose
addikt
válasz
Mr.Franczy
üzenetére
Jó pár napja várom már hogy Vasily kiadja az EVR hangokat,de nem siet vele
Mert ez így tényleg egy köpet
-
Mr.Franczy
aktív tag
Nah, remélem a hanggal kezdenek valamit, mert ez így ebben a formában, még az 1.36-os színvonalat sem üti meg..........
-
Apucy01
őstag
válasz
Mr.Franczy
üzenetére
-
Apucy01
őstag
válasz
Mr.Franczy
üzenetére
Köszi már teszteli a Fiam
9 éves lesz és már tolja az ETS2 ezerrel
-
Foose
addikt
válasz
laceszgamer
üzenetére
Persze, feleznél mi?!
önző dög vagyok 
-
Apucy01
őstag
Srácok
ez a mod müködik a PM el? Realistic Brutal Weather V4.2.4
-
Foose
addikt
válasz
m0h0senator
üzenetére
Igen,ezt mondom. Az alap kamion hangok.... bleeee Ats-ben nekem is vannak mod hangok,egész jók. Most várom a promods-ot is,már kiírták hogy dolgoznak a 2.46-on 1.37-re... Remélem Vasily is hamarosan lép EVR hangok terén,mert hogy elvileg már kész vannak a hangok. Addig meg Ats,Assetto Corsa....
-
Foose
addikt
Indulhat a várás.
Promods,EVR hangok,(bár Vasily azt ígérte ahogy megérkezik az 1.37,kapja is mindenki az új hangokat. Csak ugye az időeltolódás,fene tudja nála mikor lesz kiadva...
) Borzalmas pl az scs scania hangja. Ez a nagy fmod??? 
-
Foose
addikt
válasz
m0h0senator
üzenetére
"Aztán ha már holnap jön,én azt sem bánom" Nagyon rászóltam
-
m0h0senator
őstag
Megjött az 1.37!
-
Foose
addikt
válasz
laceszgamer
üzenetére
Nincs még,de úgy sejtem kb 1 hét. Aztán ha már holnap jön,én azt sem bánom
-
laceszgamer
addikt
válasz
SzabóTamàs90
üzenetére
Na ez jó ötlet.

-
Foose
addikt
Hamarosan jön az 1.37.... Promods 2.45 megint nem lesz kompatibilis vele? És várhatunk amíg frissítik az 1.37-hez?
-
Bunken
tag
válasz
Mr.Franczy
üzenetére
Leghamarabb a hét vége felé fogok tudni játszani vele de eszembe lesz a dolog, köszönöm szépen.
16 GB DDR4 3200 MHz. -
Mr.Franczy
aktív tag
válasz
Bunken
üzenetére
Steamen belül, játék nevén jobb gomb, tulajdonságok, s ott lesz indítási paraméterek megadása, vagy valami hasonló! Sajnos most fejből nem megy, nem vagyok otthon!
Arra még figyelj, hogy minden paraméter között, csak egy szóköz legyen! Ha nem megy, írj ide, vagy privátot, délután ha gép előtt leszek, megmókoljuk, azt vagy jó lesz, vagy nem, de az biztos!
Egy próbát megér! Mennyi memória van a masinádban? -
Foose
addikt
válasz
SzabóTamàs90
üzenetére
Hát jah. Nagyrészt ezzel én is így vagyok. Főleg mióta van Mack Anthem is. Egész jók lettek a hangok, úgyhogy igazán jöhetne már Ets2-re is
A vonat hangja kicsit mintha túl hangos lenne, ahhoz képest hogy milyen távolságra vagyok tőle. -
Bunken
tag
válasz
Mr.Franczy
üzenetére
És ezt hova kell beírni?
Az a furcsa a dologban, hogy csak a térkép bizonyos részein jelentkezik a dolog. De ha ott bedöglik akkor akárhányszor töltöm újra a játékot ugyan úgy bedöglik kb ugyan ott.
Kiszedem a traffic mod-okat túlmegyek a kritikus részen, vissza pakolom őket és megyek tovább gond nélkül.
Ma ez történt Katowice és Edirne környékén. -
tutuhawer
őstag
kíváncsi voltam az új hangra, és szerintem az nagyon rendben van, most a régit toltam és hiányzott az új hangrendszer meg az ablakemelő, és az Asus AURA sync is jó dolog, nekem az is tetszik.
Na mindegy, maradt az 1.36 promods és multiplayer. Hát... ez a multiplayer még mindig a legmagányosabb single player, hát én mentem , aztán ez borzalmasan unalmas volt.
Aminek tudok örülni, hogy a valósághoz igazítottam a traktort, kb kész: [link] -
Bunken
tag
válasz
Bunken
üzenetére
Még ez szokott lenni az előzőek előtt:
<WARNING> License plate slots were depleted!
<WARNING> More license plate slots were depleted (set g_developer to 2 to get more individual reports). -
Bunken
tag
válasz
Milka 78
üzenetére
Szia.
Nekem ezek a MOD-ok vannak bent csak. A térkép a gyári, a DLC-kel együtt.
De sajnos időközönként összeomlik a játék és nem tudok rájönni, hogy miért.
A log fájl végén ez van összeomlás után:
<ERROR> [gfx] Failed to assign pool segment (models) for incoming allocation of size 583776
<ERROR> [gfx] Failed to assign pool segment (models) for incoming allocation of size 8100
<ERROR> [gfx] Failed to assign pool segment (models) for incoming allocation of size 19332
<ERROR> [gfx] Failed to assign pool segment (models) for incoming allocation of size 19512
<ERROR> [gfx] Failed to assign pool segment (models) for incoming allocation of size 29592
<ERROR> [gfx] Failed to assign pool segment (models) for incoming allocation of size 4840
<ERROR> [gfx] Failed to assign pool segment (models) for incoming allocation of size 4932
<ERROR> [gfx] Failed to assign pool segment (models) for incoming allocation of size 3780
<ERROR> [gfx] Failed to assign pool segment (models) for incoming allocation of size 19332
<ERROR> [gfx] Failed to assign pool segment (models) for incoming allocation of size 9196
<ERROR> f:\build_bot\ssd_win_slave\final_build_ets2_136_windows_bin_steam_x64\build\prism\src\p3core\collections/arrays/arrays_base_impl.h(491): ??A?$array_t@Ur_buffer_segment_t@prism@@@prism@@QEAAAEAUr_buffer_segment_t@1@_K@Z: Index outside array boundaries.Esetleg van ötleted, hogy mi lehet a gond?
-
-
tutuhawer
őstag
Szevasztok.
1.37 bétáról szeretnék visszalépni az 1.36-ba, de a mentéseket nem engedi tölteni.
bent ragadtam a bétában így, vagy csak elbénázok valamit? -
Milka 78
nagyúr
válasz
Pepe78
üzenetére
Sanszosan igen. Az adatlapomon lévő géppel ami szinte ugyan az mint a tiéd volt meg van a 90-120 fps pedig rommá van modolva (rakat jazzy, 5-6 térkép összefűzve és főleg a 3.5x forgalom ami zabálja a gépet)...mondjuk gsync-el a kutyát sem érdekli az fps számláló, olyan smoth minden, de sanszosan a FreeSyncnél ugyan ezt fogod tapasztalni.
-
-
vlevi
nagyúr
válasz
Pepe78
üzenetére
Az a furcsa, hogy nekem 1060 van, és Ryzen5.
FullHD, render 200% -on, minden grafikai beállítás a lehető legnagyobbra van véve, be van állítva a V-Sync (mert itt azért nem olyan nagy gond az a pár milisecundum lag), és a videókártya bőven 50% kihasználtság alatt megoldja. A proci pedig 8-10-12 körül
Nincs véletlenül OpenGL-re állítva a játék? Vagy esetleg nincs frissítve, és még mindíg DirectX-et használ? Mert már vagy fél éve alapértelmezett a Dx11, és azzal sokkal jobban működik.
-
Foose
addikt
Most látom hogy tegnap már jártál a topicban.....
-
Pepe78
őstag
Az MSI Afterburnert OFF-oltam és így szebben fut.
Az RX 5700 kb 5700XT tud a módosításoknak hála.
Jelenleg 2560x1080@ 6hz es monitoron játszunk a fiammal. Hétfőn jön egy Full HD 144 hz ( Freesync 45-144hz)
Majd meglátjuk mit hoz. A kis 5 éves fiam miatt nem mindegy. Ez az ő kedvence... -
LamerGyuri
senior tag
válasz
Pepe78
üzenetére
Ha minden játékban fasza, ebben meg nem, akkor az miért a kártya hibája?
A videokártya topikot javasolom én is, mert felmerül egy csomó kérdés feléd: driver, oprendszer, hogyan váltottál, mikori drivert használsz, melyik gyártó kártyája...stb. Ez meg itten az ETS-ATS fórum
Peace
-
Pepe78
őstag
Sziasztok. Segítségre lenne szükségem. 8700k mellett rx 5700 váltotta a GTX 1070 et. A 2000 MHz-es GPU sokszor még 1500 ig sem megy. Van hogy 1000 alá is visszamegy miközben az FPS 40-45 körül van. Valaki tolja rx 5700 l 5700xt karival?
-
Foose
addikt
Megérkezett a Mack frissítés ATS-be,de a kamion nincs sehol a játékban
WTF?? Kereskedők között nincs. Hm,lehet hogy előbb a térképen kell felfedezni Mack kereskedőt? A lonestar esetében sem így volt,szóval nem vágom. Aham,Yakima-ban van pl Mack kereskedő. -
Foose
addikt
Promods 2.45 fuvar. Indulás előtt bőven volt annyi vezetési idő,hogy odaérjek. Mire odaértem,már 50000000-szor jelzett hogy el fogok aludni,plusz sürgős fuvar volt. Miért jártam így? Csak ennyi helyen kellett megállni,meg ugye 30-al menni. Kép: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Yettel topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung kuponkunyeráló
- Napelem
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB & 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Van akinek több mint 20Gb a mod mappája
Most inkább szabadulnék az rjl modtól,ha ennyire problémás,és frissítve sincs...

Mert ez így tényleg egy köpet

WTF?? Kereskedők között nincs. Hm,lehet hogy előbb a térképen kell felfedezni Mack kereskedőt? A lonestar esetében sem így volt,szóval nem vágom. Aham,Yakima-ban van pl Mack kereskedő.
Z0C!