Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Foose
addikt
-
Cr00py
senior tag
válasz Joccc07 #19958 üzenetére
Ahhoz, hogy az eseményért jutalmat szerezzetek, legalább 10 különböző országba illetve országból kell szállítmányt vinni Svédországból illetve Svédországba.
Skandinávia DLC kell hozzá, illetve Wot-os fuvarokat kell vinni ( bár ez valszeg egyértelmű )
Így kezdtél neki?
[ Szerkesztve ]
-
Cr00py
senior tag
válasz Joccc07 #20198 üzenetére
A forgalommal nincs gondom.
A közösséggel annál inkább. Az a rengeteg "retardált" aki ott van, botrány. Nyilván a 90%-a fiatal..de akkor is. Közlekedni nem tudnak.. mennek 150-el, mintha NFS lenne.. összetörnek.. a táblákat nem ismerik.. és még sorolhatnám.
Most is használok jó pár modot a forgalomhoz, rengeteg van.. próbálom minnél realisztikusabbá tenni a játékot. NIncsenek zöld jelzések a lerakókon/ szervízben/kúton, etc.. ai viselkedése is realisztikusabb, a parkolás helye sincs megadva, fuvar felvételénél a pót helye sem. Így izgi. + még van jó pár egyéb mod.. mindig találok valami újat, amit előbb letesztelek egy külön erre a célra létrehozott profilon, majd ha beválik, és nem hibás, akkor berakom a fő profilra.
[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
-
Zolka75
tag
-
vlevi
nagyúr
válasz Joccc07 #20392 üzenetére
Sajnos az ATS-hez még nem jött ki. Abban csak az 1.31 béla választható. (Amit persze nem érdemes, mert már régóta kinn van az 1.31).
Egy másik dolog is az ATS-hez kapcsolódik. Van még mit hova fejlődni grafikában :
[4K] The BIG SUR EXPERIENCE: 4HR Real-Time Nature Relaxation™ Ambient Film
Akinek nem esett volna le, itt volt az a földcsuszamlás, ami miatt sokáig le volt zárva az út Kaliforniában, és WOT eventben építettük újjá[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz Joccc07 #20387 üzenetére
Na gondoltam kipróbálom -a bétázást is elsőnek:
-Konfigurátor állat! -alap minden, de végre van (hát még a DLC-kkel milyen lesz -remélhetőleg a heavy dolgokat is lehet konfigolni...)!
-na induljunk: kifagy
-ok, ne DLC felületen induljunk: kifagy
-na jó vegyünk egy alap kamiont, és akkor alap térkép alap dolgok: kifagy
-Új profil: végig kéne ülni... inkább majd az élesben...// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
-
Foose
addikt
válasz Joccc07 #20531 üzenetére
Hát,nem fogod tudni belőle,mi az ami eddig is error volt vagy warning,de működött hiba nélkül. Most töménytelen mennyiség jelent meg, pl <WARNING> Non-physical COG position [0.000000 0.000000 0.000000] in trailer '/vehicle/trailer_owned/scs_box/ch_3_cet_ax.pmd'. vagy <ERROR> Garage spawn point not found! (ukmerge). Ezek eddig nem voltak.
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
Foose
addikt
válasz Joccc07 #20544 üzenetére
De nekem meg nem is működött a pótkocsi téma ha volt aktív mod. Mivel kb 9 modom volt,egyszerűbb volt nem nyálazni,melyik lehet a hibás,mindet kikapcsoltam. Egy mod sincs. De így működik. Mondjuk a látvány nem egy elhanyagolható dolog egy ilyen játékban. Most a saját pótnak annyira sok értelmét nem látom,főleg ha több félét is akarok vinni néha (felváltva) akkor kell legalább 6 különböző pót. Életszerűbb,oké. Fene tudja,most azon agyalok,folytassam-e tovább modok nélkül de esetleg saját póttal,kevesebb hibalehetőséggel,vagy nem.. Asszem 600 órám van a játékban
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
válasz Joccc07 #20564 üzenetére
Nem szeretek csalni plusz pestre be akartam menni megvenni a garázst mert valamiért kimaradt.
Kérdés mindenkihez: Kaptunk plusz sofőröket? A frissítés után mior benéztem találtam pár fejlett sofőrt előtte pedig a 3 pontosokat is vadásznom kellett. A saját póttal kapcsolatban senkinek nincs még tapsztalata?
-
Foose
addikt
válasz Joccc07 #20577 üzenetére
Ugyanúgy kilép.
(#20579) Mr.Franczy Steam ellenőrzés lefuttatva,minden fájl rendben van. Régi mentést visszaállítani miért? Azokban még benne van úgymond a sok mod. És ha betöltetem vele,azonnal hiányolni fogja a modokat,mint ahogy modok kivétele után is hiányolta.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest