- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
-
21800 - 21701
31507 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 23901 23900 - 23801 23800 - 23701 23700 - 23601 23600 - 23501 23500 - 23401 23400 - 23301 23300 - 23201 23200 - 23101 23100 - 23001 23000 - 22901 22900 - 22801 22800 - 22701 22700 - 22601 22600 - 22501 22500 - 22401 22400 - 22301 22300 - 22201 22200 - 22101 22100 - 22001 22000 - 21901 21900 - 21801 21800 - 21701 21700 - 21601 21600 - 21501 21500 - 21401 21400 - 21301 21300 - 21201 21200 - 21101 21100 - 21001 21000 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-01-03 20:07 Téma összefoglaló
Csoport SZABÁLYZATA/Házirendje!
- A csoport !!!CSAK!!! ETS-ETS2-ATS játékokkal foglalkozik.
Helyesírás mindenek előtt!
Abban az esetben tudunk érdemben foglalkozni a kérdéseddel, ha EREDETI játékod van.
Ellenben ne várj segítséget, mert a WAREZ az internetes etikettben TILTOTT dolog.
(Ha rózsaszín a kamionod, esetleg eltűnik a tréler...akkor bizony az WAREZ)!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr00py
senior tag
-
pcnet
addikt
Ma ismét front van úgy látom. Megyek tök szabályosan a pályán, hátulról belém jön egy nyerges, felborított, ugrott egy zsíros fuvarom. Soha többet multi!

-
palfitom
félisten
-
Mr.Franczy
aktív tag
Szerintem jövőhéten már, éles lesz!
-
laceszgamer
addikt
1.35 kb mikor lesz live on? Gondoltam kéne pár új garázst venni, de ha hamarosan jön akkor egyszerűbb lesz majd.

-
ledgeri
nagyúr
-
Milka 78
nagyúr
-
palfitom
félisten
WoT-ból is a sok idióta miatt lett elegem, és ahogy itt olvasom, az ETS-t sem fogom multiban játszani...

-
Cr00py
senior tag
Ingame a tab lenyomásával jön fel egy neary ablak, ott a névre kattintva lehet reportolni.
Az ingame reportok egy idő után ( ha jól tudom 10-15 perc ) törlődnek, ha addigra nem nézi meg egy online admin a demot. Kapsz róla értesítést is minden esetben ingame chaten, ha még játszol addig.
/pinfo + ingame id alapján tudod szintén chatben lekérni a tmpid-t, ami alapján tmp oldalon is tudod jelenteni, ide viszont jó ha van videofelvételed.
eu1-n kell játszani, nem száguldoznak, illetve kevesebb az idióta. Sajnos ez az nline játékoknál előfordúl.
Rengeteg a fiatal/gyerek akik nem ismerik a "kreszt", táblákat.. avagy nem foglalkoznak vele, ezzel együtt kell élni.

-
Jadro
veterán
-
Wildgreen
aktív tag
-
vlevi
nagyúr
ATS 1.35 béta.
Washington állam előszele.
Akik nem olvasták az SCS blogbejegyzést, azoknak röviden:
A Washington államban van a Boeing egyik nagy gyára, és ez a kamion már az. Licensz híján Bő Ing is lehetnek akár a neve, de ez sajnos így megy.A kép természetesen nem Washingtonban, hanem Oregonban készült.
-
Mr.Franczy
aktív tag
-
laceszgamer
addikt
-
pcnet
addikt
Sikerült regisztrálnom TruckersMP-re. Steamet kellett angolra állítanom. Ha esetleg másnak is problémája lenne a regisztrációval.
Ma délután/este játszottam is kicsit multiban. Nyugtassatok meg, hogy csak azért volt ennyi vérpistike, mert ma szombat(már vasárnap) van és nem kell házi feladatot írni?! Új profilt kezdtem multihoz, 8. szintig eljutottam 4% károsodással, koccanásom sem volt, csak a szokásos motor, váltó és gumi kopás. Utolsó fuvaromnál sikerült meghúzni a kamion jobb elejét egy szalagkorláttal, így lett 6% sérülésem. A közelben volt egy kamion kereskedés, gondoltam meglátogatom a szervizt. Mikor beértem a városban, szembe jön velem egy Skoda. Satufék és látom próbál belém jönni. Beértem a kereskedésbe, látom hárman állnak a szerviz ikonon. Megvártam amíg mindenki odébb áll, megjavítottam a kamiont és elindultam egy fuvart felvenni. Találkoztam két magyar sráccal, gondoltam egy darabon megyek velük. Egyszercsak satuzik az egyik, majdnem sikerült bele is rohannom. Azt hittem magas ping. Aztán az út közepén megy a felezőn, fékezget. Megpróbáltam megelőzni, leszorít. Ok, akkor előzök jobbról, leszorít. Végül úgy látszott feladja a szivatást, elenged, mellé érek, rám rántja a kormányt, bevág a bóják közé. 16%os sérülés!!! 2 perccel szerviz után. Felvettem a fuvart, eseménytelen út, találkoztam pár playerrel, kürt vagy villantás. Oké! Megyek a lerakóra, még rá se álltam a pótkocsi ikonra, már nyomja a dudát és és ordít a CB-be, hogy: GOGOGOGOGO!!!!! Autópályán megyek 80-al, de úgy húznak el mellettem, mintha állnék. Miért nem Forma 1-el nyomul az ilyen? Hova siet? Nyugtassatok meg, hogy hétvége van, nincs házi feladat és a 8 évesek elözönlik ilyenkor a szervert! Vagy front van! Remélem nem mindig ez a morál?! Eléggé elment a kedvem a multitól, pedig egész héten rajta voltam a TruckersMP regisztráción és alig vártam, hogy multizhassak. Nem valami jó a benyomásom így az első nap után.

-
Madmax81
aktív tag
Szia
Semmi mod csak az alap játék van fent de így is csinálja pontosabban nem menti el a beállításokat , win10 van a gépen eredeti a játék is vásárolt eredeti .
-
Chris0321
veterán
Én maradok a modok nélküli játéknál. A térképek nekem dlc-kel bőven elegek, másra pedig nincs szükségem és így megúszom a frissítésekkor az új modok várását plusz ha a mentésem is mindig jó lesz. Más játéknál modolok, ott van telepítő program és csak le kell tölteni a legújabbat, kiválasztani milyen modot szeretnék telepíteni és kész.
-
Marci112233
addikt
-
Madmax81
aktív tag
Segítséget kérnék tőletek már vagy 2 éve nem játszottam ezzel a játékkal most feltelepítettem de nem tudok felbontást állítani bármilyen grafikai beállítást állítok át ,alkalmazom elfogadom kidob asztalra a zene megy tovább de a játék nem indul újra , mit tegyek, a legújabb frissítésekkel is ezt csinálja .
-
Cr00py
senior tag
-
Ablakos
addikt
-
Chris0321
veterán
Szevasztok.
Ezek az indokolatlanul befékező és/vagy túl lassan halladó járművek direkt vannak benne a játékban? -
ledgeri
nagyúr
Üdv! Hol tárolja, mind az ETS2, és ATS a beállított karosszériaelem-színmintákat, amiket sablonként lehet menteni?
Egyikben ki akarok keverni egy színt, és pontosan azt berakni a másikban is! -
vlevi
nagyúr
Én az ATS-ben próbáltam a bétát, ott bekapcsoltam a DX11-et. Mivel az ATS-hez használt modok nálam olyanok, amik steam műhelytartalomként letölthetőek, és azokat azonnal letiltotta az ATS, nem tudom, hogyan fog működni DX11 alatt.
Viszont maga a játék alapvetően jól megy. 60fps-es v-sync be van kapcsolva, és jóval alacsonyabb a processzorterhelés, mint előtte volt, annak ellenére is, hogy pl. új mexikóban, vagy oregonban, ahol korábban néhány helyen durván leesett az fps, most semmi. Stabl 60fps megy mindenütt. -
gejala
őstag
Szerintem jövő hét végére reális a live 1.35. De legkésőbb 2 hét múlva mindenképp jönnie kell, mert június végére itt lesz a Washington DLC. Patchnek jóval előtte érkeznie kell.
(#21774) vlevi
"Nem tudom, hogy pl. a DX 11 átállás mennyire érinti a modokat."DX11 kísérleti státuszban jön, csak ini-ből lehet majd bekapcsolni. Tehát minden működhet úgy, ahogy eddig. Végleges, játékból is aktiválható DX11 módot csak az év későbbi részére ígérik. Alighanem a Utah/Black Sea DLC-k környékén.
-
Mr.Franczy
aktív tag
Sziasztok.
Szerintem, minimum két hét, a végleges 1.35!PM meg, szerintem lesz egy hónap is!
S mire lefut az egész, jön egy újabb frissítés, és kezdődik minden elölről! 😁
-
vlevi
nagyúr
-
Chris0321
veterán
Hello.
Nem tudjátok véletlenül körülbelül mikorra várható az ETS2-höz az 1.35-ös frissítés? -
Peathee
senior tag
-
vlevi
nagyúr
Valamit nagyon módosíthattak SCS-nél mert fenn volt az ATS-hez az 1.35 publikus béla, és ma jött rá egy 1gigás frissítés.
-
laceszgamer
addikt
Köszi szépen a válaszokat.

-
Milka 78
nagyúr
Yes én pl mindíg törlöm őket évek óta.

-
Mr.Franczy
aktív tag
De lehet, én már töröltem őket egyszer! A biztonság kedvéért, az utolsó verziót hagyd meg! A többit meg lomtár, ha esetleg gond lenne!
-
laceszgamer
addikt
A mentésből a .bak mappák nem törölhetőek? Egyre nagyobbra duzzad a mentett könyvtár, ami otthon nem is baj, de ha lapos és mobilnet van, akkor jó ideig elszöszmötöl mire feldobja felhőbe.
-
Peathee
senior tag
Sziasztok,
van esetleg ötletetek, hogy hol lehetne kipróbálni az ETS2-t vagy az ATS-t itt Magyarországon virtuális valóság szemüveggel? Oculus Rift, HTC Vive, meg társai...
-
Foose
addikt
Éreztem hogy a cheat megoldással fogtok jönni.
Soha nem használtam,ezért nem is volt eszemben emiatt külön ezzel is foglalkozni. Igaz,most úgy tűnik iszom a levét,de voltam már ilyesmi helyzetben,és helyrehoztam,igaz modok megszüntetésével. (promods-ot is úgy kezdtem,hogy alap pénzzel,és úgy tornáztam fel magam,igaz ahhoz menni is kellett,és ott nincs WOT fuvar sem.) -
palfitom
félisten
-
Milka 78
nagyúr
-
Mr.Franczy
aktív tag
-
Foose
addikt
hát,azért egy új profilt csinálni,hogy a kezdőpénzzel meg se tudjak venni egy esetleg kipróbálni akart mod kamiont... Pont ezt akartam tudni,hogy felülír.... Ezért nem csinálok ilyet,nekem fontos hogy épp hol járok,mennyi pénzem van,milyen szinten vagyok. most azt felülírni egy másik mentéssel egy mod miatt..... Pedig már annyiszor megfogadtam hogy nem használok semmi modot,és kevesebb a gond
Egyszer tartottam is magam ehhez,kb egy hónapig
-
Mr.Franczy
aktív tag
-
Foose
addikt
-
pcnet
addikt
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. TruckersMP-re szeretnék regisztrálni, de mindig ezt a hibaüzenetet kapom.
Steam profilom full nyilvánosra van állítva, ETS2-ben 304, ATS-ben 119 órám van. ETS2-ben kezdtem új profilt, kikapcsoltam víruskeresőt, tűzfalat, reklámblokkolót, próbáltam Mozilla, Chrome és Edge alól, mobilról wifin keresztül, mobilnetről, de mindig ezt a hibaüzenetet kapom. Az új profilom WOT fiókhoz van kapcsolva. ETS2 Steamen vásárolt, csak Skandináv DLC-t vettem G2A-n. Kulccsal szerintem nem lehet gond.
Akkor mi lehet a gond?

-
Milka 78
nagyúr
Te egy profilt használsz folyamatosan, mert sanszosan ezért van ennyi gondod a játékkal. Hiába veszed ki a modot ha azzal van a mentés, mert sokszor viszi magával. Nekem van 4 különböző mentésem (300000 euro+full szint+kamion) és ha belenyúlok bármibe is egyből megy rá a friss profil. 20gb-s mod mappával nekem tized ennyi bajom van ezzel a rendszerrel.
-
Foose
addikt
Persze, nincs benne. Most egy fizetős mod kapott frissítést, és ki is derült hogy kellett még egy sii fájl mellé, mert a Scania kereskedőtől kidobott a játék. Tehát lehet az én esetemben is hiányzik egy ilyen fájl. Lehet a madster mod eltávolítása vitte magával....!?
-
Chris0321
veterán
-
Foose
addikt
-
Chris0321
veterán
-
Foose
addikt
Saját ekeri tandem póttal megoldottam,ez a kérdés oké. Viszont a man kereskedős gond ugyanaz. Ha nem lapozni akarnék (ez ugye nem megy mert kifagy) a man kamionok között,hanem lent az összes menüpontra nyomok,akkor betölti szépen mindet. Nem értem.
-
Foose
addikt
Közben máris gondom van,mert semmi extrát nem csinálok az alap profilomban,csak a bern városában található Man kereskedésben akartam venni egy kamiont,de amint a kamionok között elkezdek lapozgatni,kifagy a játék. Soha nem csinált még ilyet,ezelőtt kb 3 perccel daf kereskedésben jártam,semmi gond nem volt. (nincs Man kamion mod a játékban)
-
Foose
addikt
Sziasztok! Gondoltam egy kis tandem móka jó lenne Ets2-ben. Anno egy fene emlékszik már rá,milyen tandem mod-ot raktam a mod mappába,akkor csakis olyan pótokat lehetett vinni a játékban. Nem értettem hogy működik a dolog,mert ha épp mégis normál pótot akartam vinni,nem nagyon volt ilyen a tandem mod miatt. Na most,hogy is van ez?
-
Cr00py
senior tag
-
Ga3rieL
senior tag
csak nekem 60hz-ről , fps-ről nem megy fel 85ig mint neki a videóba

-
m0h0senator
őstag
Örömmel olvasom, hogy jön a dx11. Grat a fejlesztőknek rá fért már. Elő is veszem a kis momo-t majd pár karikára.

-
Ga3rieL
senior tag
-
Cr00py
senior tag
-
Foose
addikt
Azért az elég bosszantó,amikor Hungary mapon viszek egy több milliós fuvart,városon belül forgalom terelés baleset miatt,haladnék a kijelölt bóják között,és egyszer csak a balesetes autók közül egy rám repül,károsodást okozva,és még baleset okozás miatt is büntit kapok...
-
Ga3rieL
senior tag
-
Cr00py
senior tag
-
Ga3rieL
senior tag
Nekem az ETS-nél a listába mércsak 1.33 van ? beragadt,vagy mi?
-
vlevi
nagyúr
-
Foose
addikt
-
gejala
őstag
-
vlevi
nagyúr
-
Foose
addikt
Nem hangzik rosszul,de ATS-ben is olyan "régóta" várjuk már a Washington dlc-t...
Jártam már úgy többször is,hogy promods térképen a határátkelő rám zárta a sorompót,de most vanilla térképen jártam így
Mással is fordult már elő? [kép] Jah,a vicc az,hogy WOT fuvart vittem,és hiába próbáltam előző automata mentést betölteni,ugyanitt dobott le. -
Peathee
senior tag
-
vlevi
nagyúr
Azért a DX11-re áttérés nem csak csilivili. Azt vettem észre, sokkal jobban használja a gépet. Korábban volt, hogy FullHD-ban is be-belaggolt a gép, mert a CPU-t 100%-on pörgette, de a GPU alig ment. Most, hogy a bétában bekapcsoltam a DX11-et (indítási opciókban -rdevice dx11 ), FullHD, Ultra beállítás, 60fps képfrissítés. A processzor és a videókártya is 60% körül megy.
i5-3470, Nvidia 1060 6GB.
V-Sync kikapcsolva, akkor felmegy 80-85fps-re.
Oregoni térképen, ami, úgy vettem észre, erőforrásigényesebb, mint a régebbi, kaliforniai, vagy nevadai sivatag. -
vlevi
nagyúr
Pénztárcákat előkészíteni !

Road to the Black Sea
Where do those new roads lead to? It's the question many of you in the community have been speculating over the past few months, and today we are excited to announce our next Euro Truck Simulator 2 map expansion - Road to -
Foose
addikt
-
Cr00py
senior tag
-
palfitom
félisten
-
palfitom
félisten
Értem, köszönöm! (majd csekkolom a lehetőségeket)
-
Marci112233
addikt
Jelenleg én a 2.33-as PM térképpel játszok amíg ez megy. na meg a Baltic DLC még nincs meg, így addig le sem töltöm a 2.40-est. Amúgy meg ha nem használsz sok mod-ot akkor ha nem is indul a játék, könnyű kideríteni mi miatt is van, de általában ha nem megfelelő a mod a játék verziójához akkor azt játékon belül a modkezelő is jelzi egy piros fejkilátójellel egy körben.
-
Sub-ZeRo
nagyúr
-
palfitom
félisten
Ahh értem, köszönöm!
Most nem vagyok gép előtt, de ha jól emlékszem, akkor a Steam-ben csak 2 opció volt a frissítésekre vonatkozóan (valami ilyesmik):
1. Mindig tartsa naprakészen a játékot
2. Csak akkor frissítsen, ha elindítom a játékot.Ki tudom valahol kapcsolni az automatikus frissítést?
-
Sub-ZeRo
nagyúr
-
Mr.Franczy
aktív tag
-
palfitom
félisten
Akkor kérdeznék...

Mivel eddig nem használtam MOD-ot, nincs vele tapasztalatom, ezért kérdésem, hogy az új frissítés (1.35) miatt kell-e a Promods-szal valamit variálnom? -
Ablakos
addikt
-
vlevi
nagyúr
Én nagy hirtelen 3 dolgot vettem észre az 1.35-ben.
Bekapcsoltam a dx11-et, és mintha a napfény sugarai sokkal szebbek lennének, illetve, valahogy a krómozás is jobban néz ki, nem tudom.
ATS-ben kapcsoltam be a bétát, ott a kamionokon van króm bőven
Harmadik pedig, hogy Win10 alatt a játékba belépve, most nem kapcsolta ki az északi fényt a windows, maradt a játékban is az a barnássárgás beütése a képnek.
Ja, igen, negyedik. A steam nem tudja kirakni az fps számlálót.
5. (gyűlik...). Amikor elkezdtem írni ezt a postot, benne volt az ATS, alt-tabbal átléptem ide, és sajnos kiépett, illetve, pontosabban nem tudok visszalépni bele. Ezt nem tudom, hogy a dx11 miatt, a béla miatt, van-e, de más, dx11-es játékoknál, mint pl. Project Cars nem nagyon tapasztaltam. -
Mr.Franczy
aktív tag
Teljes mértékben egyetértek veled!
Csak azt gondolom, hogy ezt a két (bloom, HDR) paramétert, nem lenne több hónapos munka, bekalibrálni!A játék, rengeteget fejlődött, s fejlődik még mindig, csak ezek az apróbb hibák (amik lehet, hogy csak engem zavarnak) ne lennének!
Persze, azt is tudom, hogy az ördög, a részletekben lakozik!
-
vlevi
nagyúr
Nézd, én inkább örülök neki, hogy van valahol kelet európában egy olyan csapat, akik az elsőnek (6-7 éve) poénnak tűnő játékban továbbra is látták a fantáziát.
Ők nem egy Codemasters méretű cég, aki saját 3D engine-t tudna magának csak úgy kirittyenteni.
Más rendszerre (unreal, unity,...) való át portolás sem 2 perc, és akkor a kiegészítők is mehetnek a kukába. -
Mr.Franczy
aktív tag
Nos, mintha dx11 alatt "smútabb" lenne a játék, persze lehet, hogy csak érzéki csalódás!
De az, hogy azt a rohadt HDR-t és bloom effektet, nem tudják már évek óta megcsinálni, már rohadtul unom, minden szín, kiégeti az ember szemét...... ehhh, a fene vinné el!
Meg vártam azt is, hogy ATS után, végre itt is megcsinálják, hogy visszaverődjön a fény, tábláról, póznákról, de látom, ez még mindig nem sikerült a szakembereknek!
SCS szoftver, én így szeretlek!
-
vlevi
nagyúr
-
gejala
őstag
-
Peathee
senior tag
-
Bunken
tag
Ez várna minket az 1.35-ös update-ben?
Nem tudom mennyire hivatalos ez a videó mert nem az SCS tette fel, de elég szimpatikus.
-
palfitom
félisten
Köszi!
Egyelőre az új térképpel elleszek egy darabig...
-
Mr.Franczy
aktív tag
-
palfitom
félisten
-
Milka 78
nagyúr
-
palfitom
félisten
Mielőtt nem kértem a múltkoriban tőletek segítséget, addig nem használtam semmilyen MOD-ot, nem mélyültem bele ennyire (sem) a játékba.
Azóta olvasgatom a topikot, és bár néha a felét sem értem az írásaitoknak (rövidítések, mod-nevek, stb.), de próbálom "felvenni a fonalat".Tegnap letöltöttem a Promods térképét, és az útmutatások segítségével sikerült telepíteni, eddig nagyon tetszik!

-
Milka 78
nagyúr
Érdekes jószág ez a connection fájl. Ha berakom javít egy hibát és Kemp/Murmanszk között rendbe rakja a megszakadt utat, viszont lejjebb meg kicsinál egy összekötő utat...minden esetre a connection fájlt használom,de a rusmap fájlait nem. Így egész jó.
-
Mr.Franczy
aktív tag
-
Chris0321
veterán
-
Milka 78
nagyúr
Ez elméletben a Poland Rebuild-hez is jó? A connection fájlban ezt olvasom, de nem teljesen tiszta, mert a fájlnevek sem stimmelnek...

Annyi biztos, hogy aki a RoEx-et használja annak ez nem kell ez a változtatás, mert abban benne vannak a connection fájlok (Wombat féle big map sorrendben). -
Mr.Franczy
aktív tag
Sziasztok.
Itt a javítás, hogy az új PM és Rusmap, menjen együtt! 👍https://roextended.ro/forum/viewtopic.php?p=3808#p3808
-
Milka 78
nagyúr
-
Milka 78
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
21800 - 21701
31507 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 23901 23900 - 23801 23800 - 23701 23700 - 23601 23600 - 23501 23500 - 23401 23400 - 23301 23300 - 23201 23200 - 23101 23100 - 23001 23000 - 22901 22900 - 22801 22800 - 22701 22700 - 22601 22600 - 22501 22500 - 22401 22400 - 22301 22300 - 22201 22200 - 22101 22100 - 22001 22000 - 21901 21900 - 21801 21800 - 21701 21700 - 21601 21600 - 21501 21500 - 21401 21400 - 21301 21300 - 21201 21200 - 21101 21100 - 21001 21000 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Milyen okostelefont vegyek?
- BestBuy topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Formula-1
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- További aktív témák...
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- Fibocom L850-GL WWAN 4G LTE mobilnet kártya
- Realme Realfit F2 Pro Hibrid bluetooth fülhallgató
- G.Skill Ripjaws DDR4 16GB 3200Mhz ram /Számlával!/
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 64GB, 2TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
- Eladó Sony Xperia L1 2/16GB fekete / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Megkímélt szép állapotban.
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amikor nem lehet előzni akkor 60, ha előzni lehet, akkor ami a csövön kifér.

Egyszer tartottam is magam ehhez,kb egy hónapig

Z0C!