- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Peter Kiss: Cockpit
- kraftxld: Untappd lista
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jadro
veterán
válasz
Kelecar #20975 üzenetére
Kipróbáltam és vegyesek az érzelmeim. Romániában - ahol 100 km/h felső sebességkorlát se ritka - megyek az autópályán és volt valamilyen úthiba, ahol döccennni szokott a kamion. Az új beállítások mellett viszont majdnem felrepültem, olyan érzékeny.
Aez a beállítás mennyir evan köszönővisoznyban a valós működéssel? Nekem kicsit túltpoltnak tűnik. Kanyarra fel tudok készülni, de pl ilyen döccenőre nem. Nem tűnt életszerűnek.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Kelecar #20972 üzenetére
Nekem volt olyan utam, aminél elkéstem. Természetesen ez a zergab***ta mellékutakon volt, Franciaországban, ahol minden kereszteződésben, körforgalomban csak lépésben tudtam fordulni azzal a baromni nagy tartállyal, amit magam után húztam, és mire kezdtem volna gyorsulni, jött a következő kereszteződés...
-
-
-
Vyndree
őstag
-
Ga3rieL
senior tag
válasz
Kelecar #18998 üzenetére
Aha, megvan. nem zongoráztam végig, mert azt hittem, van betéve csak úgy is. csak kár,hogy amiből lehetne még ilyet csinalni,azokból nincs. Meg 3-ast nem akarnak véletlenül? Olyan fíling lenne, hogy de jó, Európába is leszállítanak cuccokat amcsi pótokkal. Mert ha úgy nézzük, akkor szinte bármerre, szállítanak mindent mindenhova.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Az Scs Sofware végre befejezte az Euro Truck Simulator nevű játék fejlesztését! A játék már arany lemezen van és ha...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mini-ITX
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kutya topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest