Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Gurulunk, WAZE?!
- Asszociációs játék. :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr00py
senior tag
Én a wot karbantartást szívtam be.. 7/10-nél vagyok. Vittem a 8-ik fuvart. Kb ~300km lett volna még, de ittam egy kávét + cigi. Mire visszaértem, kiírta a game, hogy lost connection with wot servert.. na mondom mi az isten.. erre rákerestem, és twitteren ( X ) ~2 órája tették ki, hogy mad lesz egy ilyen is.. hátköszi. Természetesen ilyenkor buktam a fuvart, mert felszívódott a pót. Ingame is lehetne egy értesítés ilyen esetekben amúgy, avagy egy visszaszámlálás. Kétlem, hogy aki játszik, az közben a social media-t böngészi.
TMP sajnos még nem frissült 1.50-re..pedig ott gyorsabb lenne forgalom nélkül, + hangulatosabb is másokkal. Offline viszont az AI botrány még mindig.
[ Szerkesztve ]
-
Cr00py
senior tag
válasz AcCEsS #28200 üzenetére
Én ats-ben csináltam őket truckers mp-n. Westernstar 57x-t vittem, illetve w900-t. Mindegyikben a legcombosabb motor+ váltó a special transport miatt is..így én simán fel tudtam menni mindenhol ,csak egy kis lendület kell. Manuális váltóval ( skrs 18 speed van ) játszom, illetve kormánnyal, de szerintem simán billentyűvel is meg lehet oldani. Azt még nem próbáltam. Ha meg kellett állni, mert multiban volt egy kis "dugó" akkor is simán el tudtam indulni, igaz akkor kellett a difi zár ha emelkedőn voltam.
-
Cr00py
senior tag
válasz xrvman #28000 üzenetére
Én pl elég gyakran multizok, ott a forgalom hiánya miatt elég jól lehet haladni. Persze vannak városok, ahol hatalmas dugók vannak, de ezeket egyszerű elkerülni. Illetve az évek. ATS-ben picit jobban "pörög", bár a multi része eléggé kihalt. Vegyesen játszom..sőt..sokszor promods is megy, ott pedig nem szoktam wot-t vinni.
-
Cr00py
senior tag
Szerintem nyugodtan hanyagolható a cucc. Ettől még az ATS is fényévekkel jobb.
-
Cr00py
senior tag
válasz Phobion #27450 üzenetére
Általában főverziónként frissül a promods is. Folyamatosan kerülnek be új dolgok. Szinte az összes - alap térképen elérhető város - át van dolgozva + az újabb városok is zseniálisak szerintem. Nézz egy 5000km feletti fuvart, ott lehet bámészkodni
Ja igen..a havas, jeges rész is elég feelinges. -
Cr00py
senior tag
válasz Ablakos #27417 üzenetére
Így van, alulról fölfelé töltődnek be, ezért ha van egy adott paraméter a legalsó fileban, a példa kedvéért " x=2 " a felette lévőben meg "x=3", akkor az utóbbi, azaz "X=3" lesz a mérvadó. Ezért is fontos a sorrend. nem véletlen van kihangsúlyozva a különböző modok leírásában.
Ha nem tartod be, attól még akár működhet is, de lehetnek anomáliák. Pár perc alatt össze lehet állítani a helyes sorrendet, ha sok modot használsz. Annyit szerintem megér. -
Cr00py
senior tag
válasz Ablakos #27414 üzenetére
Van igen. + arra érdemes figyelni, hogy a modkezelő alulról fölfelé tölti be a dolgokat.
Az, hogy a map maga betölt, az még nem jelenti azt, hogy működik is. Lehet, hogy van olyan érték/ prefix ami nem úgy működik, ahogy kellene, csak épp lehet, hogy nem azon a részen, ahol épp barangolsz a mapon.
Célszerű betartani a sorrendet, főleg akkor, ha több különböző modot használsz egyszerre. Ilyenkor, egy esetleges hibakeresés következtében sokkal egyszerűbb lesz kideríteni a valódi hiba okát. -
Cr00py
senior tag
Érkezett új MAN is.
-
Cr00py
senior tag
Amire esetleg szükség lenne, be lehet ám tenni a wishlist-re ( kívánságlista ) - pont ez a lényege. így jön email a steamtől ( avagy ha van mobil app, akkor ott is ) ha a listán szereplő bármelyik tétel akciós.
-
Cr00py
senior tag
válasz nincsnév007 #27199 üzenetére
Az alap térképen az összes dlc-vel együtt meg van mind. 1 garázsban csak a kamionokat tartom, a többinél sofőrök vannak. Nem számoltam össze, majd megnézem. Egy idő után nem sokat érnek, mert nem lehet elkölteni azt a rengeteg pénzt.
Promods térképen kb a fele. Elég nagy térképet használok, jó sok kiegészítő térképpel, eddig ~70% van felfedezve. -
Cr00py
senior tag
válasz Milka 78 #26911 üzenetére
Bár ebben nem vagyok biztos, de elvileg a mobilos guard-ra vonatkozik a cuccos. ( Mármint az kell, hogy legyen ) Én még így nem jártam, pedig mióta létezik, használom a mobilos appot. Próbáld meg felkeresni a supportot, hátha tudnak segíteni, hogy pontosan mi az oka a tiltásnak.
-
Cr00py
senior tag
válasz eddienhl999 #26902 üzenetére
Szia.
Az alap térképen felül rengeteg plusz út / város van az "alap" promods térképen is.
Nem friss kép ( 1 éves ) , de jól látni azért a különbséget -> KATT <- Lehet nagyítani a képen.
Sokkal nagyobb, részletesebb a térkép. ( Rengeteg videó van youtube-n , ott lehet nézelődni )
Folyamatosan jön hozzá frissítés + új utak, városok.
A hátránya lehet, hogy az alap játék verziófrissítése után várni kell, hogy a promods-t is frissítsék. Ilyenkor vissza szokták/ szoktuk tölteni az előző verziót a játékból, amíg nem jön frissítés a promodshoz.
A másik nagy előnye, hogy a promods mellé lehet tenni plusz map modokat is, így még nagyobb lesz a map.
A modsorrendre kell csak figyelni. ( alulról fölfelé tölti be a játék a modkezelőben lévő dolgokat )
Akár a promods oldalán lévő segítség is hasznos lehet, avagy itt is tudunk segíteni, ha elakadnál.[ Szerkesztve ]
-
Cr00py
senior tag
Kivéve persze, ha be van kapcsolva a cloud sync.
-
Cr00py
senior tag
Azt azért jó látni, hogy folyamatosan érkezik valami. Én örülök neki
-
Cr00py
senior tag
-
Cr00py
senior tag
-
Cr00py
senior tag
Szerintem te összekevered a g-sync-el ( nvidia ) avagy a freesync-el ( AMD ). A vsync teljesen alap dolog, a CT monitorok korában is használtuk
Pár hasznos leírás ezzel kapcsolatban, hátha így egyszerűbb lesz.
Katt , Katt
Ha a játékban ki / be kapcsolva nem történik változás, akkor a vga driverben kell kapcsolni.
Van lehetőség külön játékonként ezt állítani, vannak profilok a driverben. Ne a global v-sync-et kapcsold ki, mert akkor az egész rendszerben offos lesz, nem csak a játékokban.[ Szerkesztve ]
-
Cr00py
senior tag
Alulról fölfelé töltődnek be a modok a modkezelőben. Picit fura lehet elsőre, de sajnos így van. Nem véletlen. Ha valamilyen értéket tartalmaz egy bizonyos mod, és a felette lévő már mást, akkor kvázi az adott érték felül lesz írva. Ezért vannak meghatározva specifikus modoknál a sorrendek.
-
Cr00py
senior tag
válasz Ergo_Proxy #26360 üzenetére
Hali. Itt nézelődj esetleg.
-
Cr00py
senior tag
válasz Marci112233 #26207 üzenetére
HDS-t továbbra sem javaslom, mert a legtöbb esetben fals adatokat mutat.
A linkelt képen is jól látható, hogy a disk temp szerinte 171, ami kb lehetetlenség. Közel 200 foknál leolvadna az egészbtw a smart adatokhoz a biosban is engedélyezni kell a smart adatok olvashatóságát.
Illetve nem 100%-ban lehet a háttértár hiba miatt, viszont ezt a legegyszerűbb ellenprizni megbontás nélkül. Lehet akár egy rossz sata kábel is pl.
Nálam, és még másoknál sem jelentkezett ilyen hiba sosem, ezért én kizárnám a steam hibát.
[ Szerkesztve ]
-
Cr00py
senior tag
válasz Marci112233 #26202 üzenetére
A 100/100-as kondíció nem releváns ebben az esetben. Sajnos ilyenkor is lehet jó pár error a smart adatok között.
Én ugyan már nem használok HDD-t a gépekben évek óta, csak a nas-ban vannak. Én is kukáztam már sajnos 100/100-as nas hdd-t, mert használhatatlan lett.
A smart adatok csekkolása relevánsabb infó, mint csak a HDSentinel eredményeire hagyatkozni ( mellesleg az sem minden esetben pontos eredményeket mutat ) -
Cr00py
senior tag
válasz Ergo_Proxy #26006 üzenetére
A mod mappában lévő összes modot betölti a játék indulás után. Teljesen mindegy ilyen szempontból, hogy a modkezelőben aktív-e vagy sem.
Tedd át addig egy másik mappába, és úgy próbáld.
//Az ilyen esetek elkerülése végett célszerű tesztprofilt használni az újonnan beszerzett modok kipróbálásához.
Legrosszabb esetben az innen-onnan összeszedett modok még a profilt is tönkre tudják tenni, így nem árt ( főleg ha modokat is használ az ember ) ezekről is mentést készíteni. A cloud save gondolom ki van kapcsolva, ugye? Modokkal nem szabad használni, mert nincs róla "fizikai" mentésed. -
Cr00py
senior tag
-
Cr00py
senior tag
Elképzelhető, hogy valami paraméter változott a frissítések alkalmával, ami a betöltött modban másképp volt. Attól, mert épp mondjuk scs kamiont használsz, a modok még betöltődnek ha a modkezelőben vannak.
ha valami gebasz van, akkor teljesen szűz, kvázi teszt profillal kell kipróbálni, ezzel kizárva az alap játék okozta hibák lehetőségeit. Ezek után lehet vissza rakosgatni egyesével a modokat, közben tesztelni is, hogy melyik okozgatja.
Sajnos nem minden konkrét hiba jelenik meg a logban, / console-ban. -
Cr00py
senior tag
Az a baj, hogy így elég nehéz megmondani.
Nem látjuk, hogy miket használsz.
Valami mod lehet szvsz. Ott érdemes nézelődni.
Ha valakimodokat használ, az vele jár, hogy sok esetben szívás, babrálni kell, anomáliák lehetnek. Ez benne van.2: Azért, mert a link maga nem jó. Én átírtam magamnak, így meg tudtam nézni.
pl: " http://https" helyett csak https:// legyen -> azaz így: https://ibb.co/Zd7qYgn ( Ez a második kép )
[ Szerkesztve ]
-
Cr00py
senior tag
válasz Marci112233 #25705 üzenetére
Én aktívan használom a store-t, marketet, így ilyen gondom nincs.
A legújabb dlc-t nem is igazán szokták, vagy csak nagyon minimális 10% van rajta.
Esetleg:
- vársz vele, amíg majd 50% akció lesz arra is.
- Megveszed máshol sokkal olcsóbban -
Cr00py
senior tag
Remek.
Én 1 napot késtem. -
Cr00py
senior tag
válasz Marci112233 #25702 üzenetére
Előbb még a Halloween lesz aktuális, utána pedig az ősziViszont, mivel még elég új dlc, így nem lesz olyan nagy leárazás steamen.
instantgaming-en 9euro szokott lenni átlagban, csak most épp nincs készleten. -
Cr00py
senior tag
válasz Marci112233 #25700 üzenetére
Én úgy tudom, hogy már nincs ezekből dobozos verzió.
Többnyire a dobozos verzió sokkal drágább is egyébként. Még ha nincs semmilyen sale, akkor is töredékéért meg lehet venni ezeket máshonnan. Ha pedig akció is van, akkor tényleg fillérek. Ha nincs bankkártyád, vagy nem szeretnéd megadni az adatait máshol, akkor vagy megveszed steamen, vagy a banknál kérsz egy webkártyát ( virtuális kártya ) az internetes fizetésekhez. Így nem a fő számla adatait kell használni. Csak annyi pénzt tegyél rá, amennyit szükséges. Én pl díjmentesen tudok utalni rá a fő számláról, percek alatt megérkezik. Elképzelhető, hogy különböző bankoknál, különböző csomagokban lehet a tranzakciónak díja, de elenyésző. -
Cr00py
senior tag
válasz Marci112233 #25692 üzenetére
Ezzel kapcsolatban szerintem az említett közösség tagjai többet tudnak segíteni.
Én speciel nem használok ilyet, így fogalmam sincs, hogy mi lehet a gond.[ Szerkesztve ]
-
Cr00py
senior tag
válasz Ablakos #25679 üzenetére
"Do it yourself" ("DIY") is the method of building, modifying, or repairing things by oneself without the direct aid of experts or professionals.
tldr: Magam csináltam boxokat, vezérlőket, gombokat. Többségük arduino-s móka, de van jó pár saját tervezésű nyák is, amit a tervek alapján legyártattam egy erre szakosodott helyen.
Előnyük, hogy nagyrészt sokkal olcsóbban kivitelezhető, mintha már egy kész egységet vásárolnál. Hátránya pedig az, hogy némi kézügyességet, kreativitást, hozzáértést igényel.Régen pl mikor még nem vettem meg az skrs váltót, addig a netet böngészve találtam egy "DIY" opciót erre a funkcióra. Pár apróbb dolog kellett hozzá + egy 3D nyomtató.
Ja igen.. a legtöbb ilyen "DIY" dologhoz kellhet egy nyomtató. Én is emiatt vettem anno az elsőt ( Ender 3 ), amit azóta már leváltottam egy fényévekkel komolyabbra ( Ultimaker S5), mert ezzel már prototípusokat is nyomtatok.
#25680Joccc07: Persze, érthető. Én is a szabadidőmben foglalkoztam ezekkel. A Fanatec szett sokkal nagyobb "meló" volt, pedig azt csak össze kell rakni.[ Szerkesztve ]
-
Cr00py
senior tag
válasz Joccc07 #25677 üzenetére
Mint ötlet, szerintem remek, hisz nem túl sok ilyen, kimondottan kamionos kieg. létezik.
A gondom nekem az, hogy ha még közé rakjuk a kormányt, akkor már az oldalsó panel eléggé távol lesz. A Logitech G széria eléggé közkedvelt ilyen körökben, amihez számtalan DIY mod létezik már, többek közt pl az indexhez is, ami a kormányra van rögzítve.
Én inkább valami olyan megoldásban gondolkodnék, amit a kormány "mögé" lehetne rögzíteni, kvázi egy "műszerfal"-ként funkcionálna.
Én is azért csináltam főként ilyen DIY modokból, mert az kézre esik. + a különböző kapcsolókra pedig streamdeck van.
Nem akartam olyan sokat költeni rá, mert a másik Fanatec szetthez vettem ezt-azt inkább. Ott több időt töltök. -
Cr00py
senior tag
Ezt a steamtől kellene megkérdezni.
Ha jól emlékszem az Italy DLC megjelenése előtt a beta verzióban már venne volt az egyik város "széle".. ha ott mentél, akkor automatikusan kaptál achievementet, hisz felfedezted az egyik olasz várost, és hasonlók.
Engem mondjuk speciel nem zavar, de egyszerűbb lenne, a nem "stable release"-n kívüli buildekben szimplán csak letiltani ezt az opciót.
[ Szerkesztve ]
-
Cr00py
senior tag
válasz Sub-ZeRo #25630 üzenetére
Remek cucc a Fanatec, bár kicsit drága. Egy autó árát már bele nyomtam én is kb.
Nekem is van egy külön szett komolyabb sim játékokhoz. Jelenleg iRacing-et nyúzom. Próbáltam, de nekem ETS2/ ATS pároshoz nem volt túl kényelmes az a setup, így maradt a G29 erre a célra. -
Cr00py
senior tag
válasz m0h0senator #25625 üzenetére
Track IR-t én is használtam, de az utóbbi időben egyre kevesebbet. Majd ha kész lesz a "setup" teljesen, akkor majd biztos, hogy elő veszem ismét.
-
Cr00py
senior tag
válasz m0h0senator #25620 üzenetére
Hú, rengeteg van.
A "gyári" kormányt is lecseréltem. A már klasszikusnak mondható skrs váltó, különböző diy control boxok, ilyenek. 90%-a saját tervezésű kieg, így sajnos linkelni sem tudom. Az alapjuk főként arduino, de vannak saját nyákok is, amiket tervezés után legyártattam.
Tervben van egy Kamionos cockpit. Az ülések ( elektromos ) + a műszerfal nagy része már meg van. Nincs túl sok időm jelenleg foglalkozni vele, így jelenleg halogatom. majd télen -
Cr00py
senior tag
A TMP telepítésekor mind2 játék ki lett választva?
Ebben az esetben be kell tallózni a 2 exe-t, csak úgy fognak működni ( feltéve ha steamen meg vannak a játékok )
Itt egy kis segítség.
+1: Ha jól emlékszem 2 óra offline játékidő kell hozzá.
Ha most vetted meg a játékot, akkor ez lehet a baja. -
Cr00py
senior tag
Első körben nézd meg szerintem, hogy nem használod-e a steam cloud-t az említett profilnál.
Amennyiben De.. úgy ne csodálkozz, hisz az az egész profilt a felhőben tárolja, beleértve persze a beállításokat is. ( Ha használsz modokat, akkor nem igazán ajánlott amúgy sem a steam cloud, mert a későbbiekben okozhatnak gondot )
Ha NEM használod, akkor valami más lesz a baj.
(Onedrive esetleg?! ) Bár én ezt alapból törlöm a p*csába.. de az lehet, hogy szinkronizálja a dok mappát default, ezt sajnos nem tudom, mert sosem használtam.[ Szerkesztve ]
-
Cr00py
senior tag
válasz m0h0senator #25570 üzenetére
Nálam is tökéletesen működött frissítés után.. illetve korábban sem volt vele semmi gond.
-
Cr00py
senior tag
Nem csak, hogy lehet.. hanem azzal is kell vinni, hisz ott fogsz találni
A pótod fajtája sem mindegy, hisz nem mindegyikkel lehet élelmiszert szállítani, erre is figyelj.
Hűtőssel pl csak olyan árut fogsz látni, amit azzal lehet vinni, mást nem.
Hopper trailer-t használj. Ha nincs, akkor sajnos venni kell.
ADM farm-ról többnyire lehet vinni. pl S-Crop. Nampa-ban keresd.[ Szerkesztve ]
-
Cr00py
senior tag
Mivel csak 1 db NAGY krumplit kell vinni. A maradék 6 az sima burgonya legyen.
- The Big Idaho Potato cargo is only available from External Contracts. ( Ez már ugye kész. Ez a "sima" wot fuvar, ahol oda mész a póthoz, felcsatolod, és leszállítod. ) Akkor ez PIPA.
Potatoes cargo is available from External Contracts or External Market. ( Magyarra lefordítva: ez a saját traileres wot fuvar.)
A nevük is más. A menüben látszik is az eltérés. katt
1.41 patchnotes-ból loptam a képet, majd gyorsan "összefirkáltam"
Ettől egyszerűbben sajnos nem tudom elmagyarázni.
[ Szerkesztve ]
-
Cr00py
senior tag
Pedig nem akkora művészet ez.
Tehát: összesen 7 különböző fuvart kell teljesíteni, amiből 1 legyen a "The Big Idaho Potato "From Idaho.. azaz Idaho-ból kell vinni, minimum 100mérföldes ( 161km + ) fuvart.. az teljesen mindegy, hogy hová viszed. A lényeg az, hogy egy Idaho-ban lévő városból vidd, tehát az legyen a kiinduló pont.
A sima krumplis, illetve a NAGY krumplis pót is 2 különböző helyen található, mint az a leírásban is olvasható.
- The Big Idaho Potato cargo is only available from External Contracts.
- Potatoes cargo is available from External Contracts or External Market.
Remélem így már menni fog.
[ Szerkesztve ]
-
Cr00py
senior tag
Biztosan kapnak naponta több ezer üzenetet CSAK twitteren, s akkor hol van még a többi platform, esetleg email. Biztosan nem olvassák végig minden egyes nap az összeset, és csak gyűlik. Meg fogod kapni, nyugi. Bár ilyen esetekben célszerűbb lenne egy külön erre a célra létrehozott emailről vennék fel a kapcsolatot a nyertesekkel. De ez csak az én véleményem.
[ Szerkesztve ]
-
Cr00py
senior tag
Arra azért nem árt figyelni, hogy a promods-hoz szükséges az összes eddig megjelent térkép DLC ( Ibéria még nem muszáj..de a következő verzióban már lehet, hogy kelleni fog. ) , tehát ha valamelyik hiányzik, akkor nem fog menni.
Egyébként Steam Summer Sale is van már tegnap óta, amennyiben valaki vásárolgatna.
[ Szerkesztve ]
-
Cr00py
senior tag
A Kepler kártyák támogatásának viszont hamarosan vége lesz.
-
Cr00py
senior tag
válasz m0h0senator #25266 üzenetére
Promods-t is próbáltam multiban, de azzal is az a baj, hogy sokkal nagyobb a map, illetve kevesebb játékos, mert - szerintem - a játékosok több mint felének nincs meg az összes dlc..sőt. a real time mapot nézve is nagy részük a default mapin játszik. DLC-s területeken is ritkán látni valakit, így inkább single játszom pormods-al. + vannak egyéb map modok is mellette + a sok más kozmetikai cucc.
-
Cr00py
senior tag
válasz m0h0senator #25264 üzenetére
Én mondjuk kicsit sajnálom, hogy elkaszálták a tmp-s ai-t. Megörültem, amikor először jött róla videó.
-
Cr00py
senior tag
válasz TYÜTYI2006 #25256 üzenetére
Biztosan lesz.
Azt sajnos nem tudom. Vagy megmarad mellette, vagy nem. -
Cr00py
senior tag
ATS hivatalos multi, igaz még beta.
Katt -
Cr00py
senior tag
-
Cr00py
senior tag
válasz eboostr #25228 üzenetére
Bent van az asztal alatt, így nem sok minden látszana, de már amúgy is esedékes a "víz" csere + át is mosom a rendszert majd vasárnap. Akkor lesz rá időm, és még szétszedés előtt/ közben csinálok képeket.
#25229palfitom: Inkább majd privátban küldök párat, ha úgy megfelel. nem szoktam "reklámozni"
[ Szerkesztve ]
-
Cr00py
senior tag
válasz palfitom #25226 üzenetére
Igen. A ramokat leszámítva minden komponens épített vízzel van hűtve, merev csővel, 2 körön. Ennek megfelelően tele van pakolva radikkal, ventikkel. ( 20+ ) Így alacsony fordulaton ( max 400rpm ) , push/pull képes lehűteni mindent, szinte hang nélkül. Közel hajolva is csak kb 10-15 centiről hallható a pumpa + a "víz".
-
Cr00py
senior tag
válasz Ablakos #25221 üzenetére
2db rtx titan van jelenleg (bár ezt az eredeti hsz-ban is feltüntettem.) nvlink-ben.
#25223vlevi 3D-re ( Lumion ) , illetve CAD-re van használva. Viszont nem akartam még 1 gépet külön játékra is, hisz már van egy másik a komolyabb sim-hez. Ott egy fanatec szett van, ami ETS/ATS-hez nem a legideálisabb, így inkább használom ezt. Itt egy G29 van, bőven elég.
#25222Debilon: Az AMD driverét nem ismerem, de egy próbát megérhet.
Ha a játékban nincs bekapcsolva a vsync, akkor csak a driver marad.[ Szerkesztve ]
-
Cr00py
senior tag
válasz SzabóTamàs90 #25218 üzenetére
7980XE - 5,2 allcore, 128 ram ( Kb 1 hete lett duplázva, előtte csak 64 volt, de ETS2- ATS esetében nem igazán mérvadó. ) + 2x rtx titan.
Nem játékokhoz használom elsősorban, ezért is írtam korábban, hogy nem én vagyok a legjobb viszonyítási pont, mivel eléggé overkill a cucc, főleg ilyen játékokhoz.
[ Szerkesztve ]
-
Cr00py
senior tag
Elég "régi" maga az engine is. A újabb prefab-ok pedig sokkal összetettebbek, mint a régebbiek. Sőt..az újabb hw-k nem is igazán szeretik sajnos. Rengeteg olyan játék van, ami alacsonyabb grafikai beállításokkal rosszabbul fut, mint mondjuk high-n, esetleg ultra-n.
Ezzel sajnos nem igazán lehet mit tenni.
Az enyém sem kimondottan játékra van, viszont alkalmanként játszok rajta ezzel-azzal, problémamentesen. -
Cr00py
senior tag
válasz Ablakos #25155 üzenetére
Zowie XL2546 van 2 db.
FullHD mind2 esetben.
360hz-re váltottam, így ez a 2 monitor átkerült az egyik "sim" setuphoz, ahol a kormány is van. A másiknál 4k tv van, illetve egy komolyabb fanatec szett - ezen viszont sosem játszottam ETS2-t, sem ATS-t.. nem is igazán arra való.
Persze azért is írtam, hogy eléggé overkill a vas alatta.
Csoda is lenne, ha droppolna.
Az a legnagyobb gond - szerintem - hogy a gépigényeket nem frissítik. Ezért sokaknak lehetnek gondjai. Ami 3-4 éve még elég volt, az manapság már elképzelhető, hogy kevés. Sajnos ez van. Még most is a megjelenéskor érvényes spec van kint steamen, pedig azóta már rengeteget fejlődött a játék. -
Cr00py
senior tag
Nálam nincsenek fps gondok, Pedig minden maxon. 240hz-n játszom.
Bár nem igazán szoktam nézegetni, mivel játékokhoz eléggé overkill a konfig. -
Cr00py
senior tag
válasz laceszgamer #25018 üzenetére
Ha piacról veszed, az bekerül a steam inventory-ba. Azt Ingame bármikor használhatod, csak úgy, mint a dlc-s festéseket. Viszont.. mivel market item, bármikor el is adhatod azt. Ebben az esetben természetesen nem fogod tudni tovább ingame használni.
-
Cr00py
senior tag
válasz laceszgamer #25015 üzenetére
17.99 lesz. A szokásos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest