Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ablakos
őstag
válasz Ga3rieL #25369 üzenetére
Most jött egy frissítés.
-
-
Foose
addikt
válasz Ga3rieL #24783 üzenetére
Hát biza,Ats-ben a mostanában kiadott dlc-k nálam is be-be laggolnak. Nézd meg,ha korábbi dlc területre mész,ott nincs ilyen. Ets-ben egyébként nekem nincs ilyen probléma.
Tényleg,lassan lehetne frissíteni a smiley-kat a mostanság kifejezni kívánt érzésekhez.Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
Marci112233
addikt
válasz Ga3rieL #24549 üzenetére
Már vissza raktam alapra, és a kormány középre állítást alapból nem babráltam. Akkor addig marad így amíg meg nem érkezik a rugó a pedálhoz.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
tutuhawer
őstag
válasz Ga3rieL #24523 üzenetére
Szevasz
a fékezésnél természetesen nem áll le az autó, sőt, a mai kocsikban van beállítható távolságtartó is, és sofőr kollégám mondja, hogy az büdös hétszentség, hogy a megfingatja az összes féket, ha kell, hogy megfogja a szerelvényt. De a motor nyilván még mindig jár. És a hajam is még mindig tart.
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
-
Win-T
senior tag
válasz Ga3rieL #24313 üzenetére
Megvan, köszönöm. Kikapcsoltam minden védelmet, adblockert is, felugróablak védelmet is, mégsem jó.
Jó dolog ez a modolás, de nagyon hiányzik hozzá valami központi app, mint mondjuk a WoW-hoz a CurseForge manager. Egy helyen minden, rögtön letölti ha új verzió van, egyszerű, kényelmes, fájdalommentes. -
Debilon
addikt
-
vlevi
nagyúr
válasz Ga3rieL #24226 üzenetére
Elgondolkodtató az SSD-k áresése.
Egy SSD-nél, főleg, ha másodlagos vinyónak használja az ember, kvázi háttértárnak, akkor abból nem kell fullos, oda aztán tényleg jó a WD Green is.
Nézegettem korábban teszteket. Hiába "csak" 500 körüli olvasási sebessége van egy Sata-s SSD-nak, és 3000 fölötti egy csúcs Nvme-nek, a játékok betöltődési idejében ez alig látszik. Az, hogy 24.2, vagy 24.3mp alatt töltődik be, az már nem észrevehető különbség.
[link]
De az, hogy a 23.3mp helyett 1 perc a vinyó betöltési ideje, az már nagyonis észrevehetőPedig a Crystaldiskmark szerint többszörös különbségek vannak az Nvme és a Sata között is, de a gyakorlatban más is történik a számítógépen, nem csak (sőt, főleg nem) szekvenciális olvasás.
[link][ Szerkesztve ]
-
baloo79
tag
válasz Ga3rieL #24129 üzenetére
Az Ibériai-, vagy más néven Pireneusi-félszigetet csinálják meg, azaz Spanyolországot és Portugáliát, beleértve a Pireneusokat is, de Andorrát nem láttam a DLC leírásában.
Szerk.:
@laceszgamer, @Jadro, én is úgy tippelem, de legalábbis reménykedem benne, hogy Karácsonyra kiadják.[ Szerkesztve ]
-
Cr00py
senior tag
válasz Ga3rieL #23794 üzenetére
Parancsolj
Bár kb fél perc megtalálni.
//Nem minden esetben van "patchnotes" mostanában.
Érdemes követni a blogot, fórumot is.
Twitteren, Instagramon, Facebook-on is folyamatosan vannak hírek..( Bár én ezeket egyáltalán nem használom. ) -
Marci112233
addikt
válasz Ga3rieL #23742 üzenetére
TSM-et marha régen használtam, mert nagyon lassan követte a játék frissítését, ami előfordult régebben hogy akár pár naponta jött egy újabb verzió. Ajánlom helyett a Promods mapot. Azt hamarabb frissítik, és az is sokat dob a térképhez, még úgy is ha megvan az összes scs térkép kiegészítő.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
Cr00py
senior tag
válasz Ga3rieL #22508 üzenetére
Ez így sajnos kevés lesz. A teljes kellene majd.
btw felesleges törölni, hisz minden egyes indításnál újat generál a játék az előző helyett.
Pont ezért fontos, crash esetében is, hogy az akkori logot nézze az ember, mert a következő indításnál már más lesz ott.
Nem sürgős, ráér. -
Ga3rieL
senior tag
válasz Ga3rieL #22504 üzenetére
02:11:35.248 : <ERROR> [Trajectory items] No priority set for intersection. uid: 0x2D022A0801520001
02:11:35.248 : <ERROR> [Trajectory items] No priority set for intersection. uid: 0x2D022A4058920000
02:11:35.248 : <ERROR> [Trajectory items] No priority set for intersection. uid: 0x2D022A8483D20000 -
nagyúr
-
Foose
addikt
válasz Ga3rieL #22358 üzenetére
Most néztem az emailt amiket kaptam, október 18 óta egyszer jött email 28-án, amiben egy 1.32-es verzió fix van, merci MP4 schumi-hoz, és egy Volvo Ats-hez. Szóval csak ezt nem kaptad meg. Az ezelőtti email nekem is október 18.
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
Foose
addikt
válasz Ga3rieL #22336 üzenetére
Érdekes. Nekem meg tegnap este is jött 2 fix hang, emailben. Nincs ötletem, mert én csak azt tudom hogy anno megvettem, onnantól ha van frissítés, kapom emailben. Próbáld meg csak simán újra letölteni az oldalukról. Hátha már a friss van feltöltve.
(#22337) Cr00py Nekem festés nem kell, nem igazán tetszenek a dlc-k.
[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
válasz Ga3rieL #22282 üzenetére
Én úgy szoktam, hogy előbb kamion-pót mod,(lentről felfelé[természetesen ha promods, akkor először a térkép fájlok!]) aztán kiegészítő dolgok,(pl ledes lámpák, ilyesmik) aztán a hangok. Az utolsó kérdést nem igazán értem, de nekem mint írtam majdnem mind megvan, nyilván használom is, és működik.
-
Foose
addikt
válasz Ga3rieL #22275 üzenetére
Ezek fizetős hangok. Nekem kettő kivételével mind megvan. Sajnos jól érzed,nem minden motor esetében működik a letöltött hang. Pl scania nextgen r440 esetében asszem az 500 Le-s még ami használja,fentebbi motorok nem. Man tgx minden motorral használja,volvo is,merci mp3 is csak 500 körülig használja,erősebb motor nem. Talán a 2013-as scania r is csak 500 környékéig.... Fordról nem tudok nyilatkozni,amíg nincs kész a pöpec kamion mod,addig nem veszem meg. Illetve ha ezek közül vásárolsz,akkor emailben kapsz fix-et is,nemrég minden hang frissítve lett,de csak emailben tudsz hozzájutni a már megvásárolt hangok fix fájljához.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Ga3rieL #21371 üzenetére
Ha amd vga-d van ez megoldható. Ha nvidia, erre is van program.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
laceszgamer
addikt
válasz Ga3rieL #21343 üzenetére
Igazából ha úgy vesszük felesleges, mármint az egésznek akkor lenne értelme, ha egy teljes grafikai felújítást is kapna, de az meg kb egy új játékot jelentene, amúgy meg itt épp nem a grafika a lényeges dolog.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Mr.Franczy
aktív tag
válasz Ga3rieL #21306 üzenetére
Gyalogosok azért nincsenek, mert néha posztapokaliptikus formára vált a game, és mindenki lemegy az ojjektumba, zoxigénért! Erre utal néha, az AI által vezérelt forgalom viselkedése is...... 😁
Patch, nos írj a fejlesztőknek, hátha elárulják neked, s utána megoszthatod itten is, az infókat!
Semmi egyebet nem tudok mondani, kérem vezessen óvatosan! 😁
[ Szerkesztve ]
Gazember
-
Joccc07
addikt
válasz Ga3rieL #21284 üzenetére
Te láttál már hibátlan játékot amiben 1 kicsi bug sem volt?
Ha problémád az FPS drop akkor írj nekik. Írd le hol és mit tapasztaltál és ha tudják reprodukálni a problémát akkor megvan az esély arra, hogy javítják. De ha esetleg te tudod, hogy kell hibátlan kódot írni akkor azt is írd le nekik hátha felvesznek. Épp nem olyan rég volt náluk felvétel. Kérsz hozzá linket?
De ha gondolod én is felveszlek ha tudsz bugmentes kódot írni.
[ Szerkesztve ]
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest