Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
te vagy lemaradva.
a sweet fx csak egy paraszt vakítás semmi több.
a játék alányúl és hardveresen paraméterezi át a videó kártyát, azaz tesz rá egy kis kontrasztot, vagy színtelítetséget gammát stb ahogy éppen paraméterezzük ugyebár..ezzel csak egy baj vann ennél az "elcseszett vanilia szindivatos" beálítású ETS2 szimulátor utánzatban, ez nem működik, egységesen van ahol javít de van amit meg pont elront . ugyanis nem csak egy kis kontraszt vagy telítetség baj van vele, hanem textúránként eltérő a probléma. van ahol több fény kell, van ahol több sötétség, van ahova telítetség kell, van ahova szinélénkség, és van (ill volt nem egy olyan) ahol pont az ellenkezője javított a problémán. ez kedves barátom az egyesével átnyálazgatós munkafázis aminek az eredményeképen ez a screen shot is önmagáért beszél.
(a szkriptekről meg nem is beszélve ami egy másik műfaj és a brutál abból is tartalmaz nem egyet, mert ugye leszedi azt a fos fátyolt a fények körül amit csak pl a szürkehályogos szemű emberek látnak, felerősíti a világítást átalakítja az időjárást kreál holdat szivárványt aurora bolárist de nem is sorolom)
nem a munkámat a brutál environmentet védem, hanem a sweet fx-et írtam le miért is nem jó az nekem illetve "sokunknak" akik már réges régen túl vannak rajta és a vele való foglalkozáson "elmaradásból "
ez a kép tehát most pl, nem kontrasztolt és photoshoppolt buhera hanem egy sima screen shoot.
tűzheted ide a sweet fx-esedet bárhonnan bármikor lőve eggyet, és elmondom majd mik a szar részek benne.
ha érdekel...
[ Szerkesztve ]
-
Faterkam
addikt
válasz #70339072 #14901 üzenetére
Hey, Stew bácsi! Hol a 2 zászló és zászlósor? Így könnyű! Bezzeg nekünk benne hagytad. Na áruld el, hogy lehet a fülkőből kivágni?
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
törölt tag
válasz Faterkam #14902 üzenetére
amikor megveszed a mack-et alapban benne sincs. azt te helyezted ki amikor a felszereléseket aggattad fel rá, a felszerelhető objektumok alatt lévő X-jellel el is távolítható az adott cucc.
de nem az a baj a mack-el most nagyon elbizonytalanodtam. a hangot ő is beemelte egy scaniához készült modból majdnem egy az egybe, 3 filet cserélt ki ami a váltáskor adott ki szörnyű hangot.
most azzal kisérleteztem beemeltem kicsit átalakítva a brutál hang-engine-be és a streamline-nak lehet meg is hagyom majd ezt a hangot.a mack sajnos ha borul és a tetejére érkezik belemegy a tető az aszfaltba. a másik nagy gyengéje a tükrök, pl a jobb oldali tolatásnál megáll ás álló képet mutat de néha be is feketedik. a gond az ha benne hagynám ezek engem nagyon zavarnának pedig kéne már egy amerikai truck is a brutálhoz hogy még "brutálosabb" legyen, de így???
még azért morfondírozom rajta.
-
ledgeri
nagyúr
Szeretem a multiplayert. (nem voltam benne, de örülök ha szembejön egy ilyen konvoly)
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
törölt tag
Aki teszteli az 1.20-as Brutál kezdeményt most a HD enginből újabbat szedhet le, itt már a hangok változtak a mack-hez motoronként. (A Linkje a priviben megadott)
A Sound Engine-ből is lett egy 1.20-as kezdemény ami annyit jelent hogy beemeltem kisebb átalakításokkal ezt a hangot a Scania Streamline-hoz is hogy aki csak a sound engint szedi majd le az is kapjon majd valamit.
Annak a linkje is priviben megy majd annak aki tesztelni akarja, lehet tehát arra is jelentkezni.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz ledgeri #14904 üzenetére
Ez majdnem olyan, mint mikor mi álltunk rá svédben a dániába tartó hajóra.
Amúgy ha érdekelnek valakit képek, hogy kamionozok, az szóljon és megosztom onedrive-on a képeket. Persze ha valakit érdekel a valós kamionozás.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz Vakegérke #14915 üzenetére
Köszönöm!
Nincsenek ott, hogy hol vannak fényképezve, de amúgy hollandia, dánia, svéd, meg egy kis német is van benne.(#14916) kaszaking: Köszönöm! Elsőre nem is rossz egy full extrásba beleülni.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
-
törölt tag
nem ez a lényege, ez csak egy 1.20-as kezdemény, nem lehet és nem is lesz a végleges, hiszen csak az 1.20-as végleges ETS2 tapasz kijövetele után válik majd "EZ" véglegessé és akkor is csak akkor ha a tapasz ujdonságai és változásai bele emelődtek.
ezért ne add tovább, hiába hiba nélküli hiába tartalmazza a MACK titánt ez akkor is csak egy kezdemény.
link ment PÜ-ben.
-
Vakegérke
félisten
Letölthető a HUNGARY MAP v0.9.26_1.19.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
törölt tag
hellóú, márcsak winfostam , ki akartam próbálni, de persze a nyomi grafkarim gyártója már az új amd-s illesztőprogiba nemtámogatja az én karimat. és ezzel a próbalgatásokkal szúrtam most el a fél életem. . hogy már kifutott darab a karim, miközbe mégis 2 drb van benne, amit nemértek,hogy hogy lehetséges, és a másikat se támogassa,. hát ez valami katasztrófa !!!!
-
dokee78
félisten
válasz Milka 78 #14938 üzenetére
Ez a verzió a következő újdonságokat és javításokat tartalmazza:
- Nem kerültek be új városok!
- Frissítettem a pálya régebbi részein a modelleket és az úthálózatot. Új modellek, prefabok, és forgalmi szituációk várják, hogy felfedezzék őket.
- Rengeteg pályajavítás, reményeim szerint sokkal kevesebb láthatatlan fal, és egyéb zavaró hiba tarkítja majd az utakat.
-
dokee78
félisten
Szerintem nem a magyar térkép lesz a ludas.
Nekem az 1.19.2.1s verziós játék crashel,ha új profilt akarok létrehozni. -
Dananto
tag
pár napig nem tudtam játszani egy percet sem, mert sok lett a melóm, így nem követtem a változásokat sem igazán.
tehát, tudnátok egy map összefoglalót adni, hogy a legújabb pöccsel és tsm- el milyen mapok mennek együtt még?Sony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27
-
tag
TRAFFIC MOD for HUNGARY MAP
Ez a mod realisztikus forgalmat generál a Hungary map-on![link]“Ha Rómában élsz, élj úgy, mint a rómaiak, ha másutt élsz, élj úgy, ahogy ott élnek”
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Macbook Pro 2023 M2 Pro 16/512
- új állapotú Panasonic laptop: Intel Core i5 / 512Gb m.2 SSD / 8Gb Ram / Windows 11
- Eladó HP 250 G6 832A notebook 15,6" FHD/Core i5-7200M/8GB DDR4/ 256GB SSD/HUN bill
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest