Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dananto
tag
válasz Milka 78 #14150 üzenetére
Halihó,
Tsm,
Openspace,
Russia,
Baltic,
2 kieg.Ez a sorrend nálam és tökéletesen fut.
Jazzy cuccokat nem futtatok, nálam volt gond velük.Sony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27
-
tag
-
Dananto
tag
válasz Paladin1492 #14153 üzenetére
nálam a brutal is megy gond nélkül, én azt "zéztem" a legvégére.
Sony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27
-
tag
-
Dananto
tag
válasz Paladin1492 #14155 üzenetére
Sony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27
-
tag
-
dokee78
félisten
válasz Paladin1492 #14153 üzenetére
RusMap_v1.4.9. megy Skandi nélkül?
-
Milka 78
nagyúr
Köszi Urak!
Meg tudtam szerezni 4 ropiért az Örsön az 576-ba,így a LeMans 24 bámulása mellett ezt is elkezdem beüzemelni.
Lehet csinálok egy új/próba mentést és azon tesztelek,majd elkezdem berakosgatni...ha elakadok majd még kérek segítséget.
Előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Dananto
tag
válasz Paladin1492 #14157 üzenetére
Igazán nincs mit
-
- = Zk = -
félisten
válasz Xmodule #14148 üzenetére
szupeer. köszönöm
és az hol van? motorfék néven?![ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
ledgeri
nagyúr
válasz Milka 78 #14159 üzenetére
Ha 10 napot tudnál várni akkor talán summer sale-ben steamről lehet olcsóbb lesz... ha nem hát nem...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Sordoran
addikt
válasz ledgeri #14162 üzenetére
Na ja, bár mivel új, ezért kérdés mennyivel lesz olcsóbb. Most -15% van rajta, szóval még így nem éri meg, érdemes ellenőrizni mindig. High Power Cargo Pack 50%-os, szóval le is csaptam rá, 2,24 eurót megér. Multiba elindultam egy hajóval, erre chat-en beírta valaki: "boat o.O". Mondjuk ha látja, akkor neki is megvan a DLC, szóval miért lepődött meg.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
tag
-
-
Tomdriver
őstag
Ha beteszek egy új vontatót, pótot, akkor az előjön a meglévő profilnál is?
Betettem a csőrös Scaniát, Peterbit és Argosy_Cat járgánykat, aktiváltam is mind, de a meglévő profil alatt nem jelennek meg a kereskedőknél.
Ha új profilt kreálok, ott viszont már az elején választhatok belőlük, kivéve a Cat-et, mert az ott sem jelenik meg. -
Milka 78
nagyúr
Na ez az Open Spaces Orosz egy forintot nem ér.Egy 4 órás fuvar finisében állandóan kilép (KEMb kikötőjében)...értékelhetetlen
[ Szerkesztve ]
-
Faterkam
addikt
Valaki írta régebben, hogy a frissítés óta beleakad az útszéli táblákba, én ilyet eddig nem tapasztaltam, de ma 2x is történt olyan, hogy a szalagkorlát mellett totyogva 120Km/hval azt érezte, hogy nekimentem, és feldobott a levegőbe, előzésnél ua, egy kamiont előztem, direkt néztem a tükröt, az enyém nem is sérült, hozzá se értem, ő meg megállt rögtön 0.-ra
[ Szerkesztve ]
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
ledgeri
nagyúr
válasz Faterkam #14171 üzenetére
Ha az utánfutó legvégével megpöccinted akkor azt csinálja.. nekem már 8-10-szer sikerült...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
-
tag
Megjelent a legújabb,magyar map. Letölthető az alábbi linkről.Akit érdekel.
[link]“Ha Rómában élsz, élj úgy, mint a rómaiak, ha másutt élsz, élj úgy, ahogy ott élnek”
-
Vakegérke
félisten
válasz Paladin1492 #14176 üzenetére
Épp most szedtem le. Érdemes megnézni a kedvcsinálót.
Magyar a szívem, de ahogy már korábban mondtam, nem tudom megszeretni a magyar map-et. Túl szűkek az utak, hogy a körforgalomról ne is beszéljek.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
tag
-
LordRajZoL
aktív tag
Engem az is zavar hogy semmilyen térképhez se kapcsolódik. Pedig milyen jó lenne ha aktív része lenne a "Nagy" mapnak. Tok jó érzés ismerős vizeken utazni. Pl fatornyos falum. S munkahelyem is ott van benne felismerhetõen
zZz
-
Sordoran
addikt
A Hungary Map nem olyan arcade jellegű mint amihez hozzá vagyunk szokva (gyári térkép, TSM, ProMods stb.), hiszen sok alacsonyabb rendű út is van benne, valamint valósághűbb is, ami ezzel jár, hogy valóban nehezebb sok helyen vezetni (de sehol se lehetetlen, legalábbis én nem akadtam még el sehol, automatikus parkolást se használtam még soha (steam acsi sincs meg )). Sokkal reálisabban van felépítve a pálya, ami azzal jár, hogy aki nem szereti a kihívásokat, egyszerűbb játékra vágyik, annak lehet nem fog bejönni, én nagyon jól elvagyok ezzel is, és szeretem, pont ezért.
Szerintem a plusz kihívás pont megfelelő, és nagyon hangulatos ismerős környezetben, magyar feliratokkal tarkított magyar városokban, magyar rádiót hallgatva vezetni, magyar forintot gyűjtögetni.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Milka 78
nagyúr
Aki Rus Open Space-t használ...az normális,hogy a hóba max 50,de inkább 40-el tudok menni,trepni gázon?Vannak nagy ötletek benne és a Jazzy féle orosz forgalmas mod-dal élvezet a Ladákat kerülgetni,de ez a havas dolog ebben a formában eléggé frusztráló.
Magyar Map,tényleg szűk,de szűk volt az Boxer Tandem Trailer-el is a forgolódás élőben,pedig az egy kicsit kisebb.
[ Szerkesztve ]
-
tag
válasz Milka 78 #14183 üzenetére
Nem normális. Ezt elcseszték a srácok. De találtam az egyik orosz oldalon, egy pici javítást ami ennek az orvoslására készült. Ha megtalálom a gépemen odaadom.Nem 100%-ra igérem, de megpróbálom megkeresni.
“Ha Rómában élsz, élj úgy, mint a rómaiak, ha másutt élsz, élj úgy, ahogy ott élnek”
-
Vakegérke
félisten
válasz Paladin1492 #14184 üzenetére
Ha nem tartod arcátlanságnak, én is kérném szépen.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
tag
Ha jól linkeltem, innen letudjátok tölteni.
[link]“Ha Rómában élsz, élj úgy, mint a rómaiak, ha másutt élsz, élj úgy, ahogy ott élnek”
-
Vakegérke
félisten
válasz Paladin1492 #14186 üzenetére
Lejött, köszönöm szépen.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
tag
-
Milka 78
nagyúr
válasz Paladin1492 #14186 üzenetére
Köszönöm!
Mindkettőt be kell másolni vagy csak a végsebességekre vonatkozó (50 ill. 80) fájlt?
Basszus pont most jöttem szilárd talajra...Hogy ne csak rosszat mondjak azért csuda dolgok vannak ezen a map-en!
Van itt laktanya,jéglovaglás,repülés,szivárvány és kurv@ nénik
[ Szerkesztve ]
-
tag
válasz Milka 78 #14189 üzenetére
Csak azt, amelyiket használni akarod. Szándékosan nem szóltam,fedezze fel mindenki. Lesz még más is. A következő verzió is érdekes lesz. Még több felfedezni való.Sajnos nem mondhatok többet.De sokat javítottak rajta.
“Ha Rómában élsz, élj úgy, mint a rómaiak, ha másutt élsz, élj úgy, ahogy ott élnek”
-
Vakegérke
félisten
válasz Milka 78 #14189 üzenetére
Már többször megcsodáltam az autódat. Nem az alvázra, meg a hosszú fülkére gondolok, hanem a festésre. Mekkora meló megcsinálni? El tudnék képzelni egy Magyar gárdás gépet magamnak.
-
tatabike
őstag
válasz Milka 78 #14183 üzenetére
A RedMiszterz oldalon, mikor megjelent ez a map, én is erre panaszkodtam, hogy ez így használhatatlan. Alacsony fokozatban parkettáig taposva 40-nel kínlódni a hóban, miközben az "őslakosok" 70-80-nal előzgetnek mindenféle szutyok verdával. Jól leugattak, hogy én vagyok a hülye, mert ez így jó, ha nem tetszik, ne használjam. Különben is, 3-400 km után jobb lesz az út. Mondom az király, és az nem gyanús, hogy kb. 300km után kifogy a gázolaj és egy kút sincs közben?
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
ledgeri
nagyúr
Megesik
-
Tomdriver
őstag
válasz #70339072 #14111 üzenetére
"olyat lehet programozni amilyet akarsz, az engine szkriptekben a "torqe=" sor a lóerő.
5000 torque = 1000 LE"Stew segíts lszi, én ezt az engine sciptet nem találom. Hol lehet?
Ha az scs fájl tartalmazza, akkor azért nem, mert azt meg nem tudom megnyitni. Nálam jegyzettömb nem nyitja, van egy SCS Encder program, de az sem nyit mindentt, lehet régebbi verzió - nem tudom.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Macbook Pro 2023 M2 Pro 16/512
- új állapotú Panasonic laptop: Intel Core i5 / 512Gb m.2 SSD / 8Gb Ram / Windows 11
- Eladó HP 250 G6 832A notebook 15,6" FHD/Core i5-7200M/8GB DDR4/ 256GB SSD/HUN bill
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest