Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
Sziasztok!
Egy kis segítségre volna szükségem. Szerettem volna berkani pár modot (a fentebb említett Peterbilt 389-et is, meg trailer mod-ot), de valamiért nincs benne mindegyik. A Peterbilt-et nem találtam a DAF kereskedőnél, se másiknál. Az egyik trailer mod (Miltary jazzycat) az szimplán nincs benne, nem tudok ilyen pótkocsit vinni.
Amit Vakegérke előbb írtál forgalom mod azt most raktam be, még nem próbáltam, ez összeveszik a jazzycat trailer mod-al?
Előre is köszi a segítségeket .„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Ármester
válasz Vakegérke #15102 üzenetére
Nem nekem írrtad, csak láttam, hogy írtad valakinek, gondoltam hátha ismered. Azért köszi .
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Milka 78
nagyúr
Nálam viszont minden működik,úgyhogy Stewen bátyó le a kalappal! Külön köszönet a slot kiosztásokért,mert így a Peter és a Titánon kívül még benn van az Argosy,K100 és a Scania T minden gond nélkül.Hozzáteszem bennmaradt két régebbi Petre is csak más slottokon,de azokkal sem balhézik,minden perfect
SyMbioTe : Paraméterezd a mod-ok prioritását.A Brutal legyen a legelső.Nálam a Jazzy összes munkája ben van (military,vasutas,trailer pack,orosz ai,normál ai,és a tuningolt ai kamionok,sőt még egy word of tanks-es tank szállítmány is).Tehát Brutal és utána a trailer gyüjtemények és minden ezzel összefüggő motyók és cak ezek után rakosgasd az ilyen olyan modokat.Ezen felül egy economy reset sem árt neki (keresőben bővebben).
Ellenben megint kipróbáltam a Vsync kikapcsolását...170-210 fps koppon minden és laggol szitál mint az állat.Nem teljesen értem,de Vsync 50-es,60-as beállításon kisimul minden.
Baromi érdekes.[ Szerkesztve ]
-
Ármester
válasz Milka 78 #15104 üzenetére
Ok, köszi a tippet, ezeket kipróbálom. Brutál még nincs letöltve, ehhez kaphatok egy linket?
Szerk: Ez az economy reset?[ Szerkesztve ]
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Milka 78
nagyúr
Elméletileg új 1.9-es RusMap.
-
Ármester
válasz Milka 78 #15104 üzenetére
Megpróbáltam mindegyiket amit írtál, de még mindig csak egy trailer skin került be meg a Brutal, military, meg ezek nem lettek berakva, pedig az írja ki rá, hogy aktív.
Economy reset se jött be.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Ármester
válasz Milka 78 #15114 üzenetére
Igen eredeti, Steam-en keresztül vettem. Nekem 1.19.2.1s verziószám van.
-
Milka 78
nagyúr
Aki multizik az árulja már el,hogy az EU1-es szerón ami elméletileg 90-es map,miért tudok 130-al menni?
SyMbioTe : Az van nekem is.Végképp nem értem,hogy mi lehet a frixi,mert itt mindenkinek megy.Javaslom egyesével kezd berakosgatni a mod-okat,hátha ki tudod szűrni a hibát.
[ Szerkesztve ]
-
Ármester
válasz Milka 78 #15116 üzenetére
Na, csak rájöttem mi volt a gond. A mods mappába nem csak az SCS fájlokat másoltam be hanem mindent és ezért nem működtek a modok. (Elfelejtettem, hogy csak az SCS-eket kell.)
Köszi a tippeket, segítségeket mégegyszer„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
ledgeri
nagyúr
válasz Milka 78 #15116 üzenetére
Multi: 130-al csak gurulhatsz eu1-en. Mindenesetre igaz, hogy városon belül 60, városon kívül 110 a limit (a logó meg a régi)
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Milka 78
nagyúr
válasz ledgeri #15118 üzenetére
Tehát a 90-es limit a multé?
A 130 kepletes volt,de 100-nál elvettem,mert féltem,hogy egy mod bekavar és lerugnak.
Városban csak 60-al mehetek,mert ott is 90-el karcoltam (bünti jár érte?)
3 hónapja nem multiztam ezért a sok kérdés
Mintha jobban futna a játék,nincs annyi lag. -
ledgeri
nagyúr
válasz Milka 78 #15119 üzenetére
Igen a 90 ketté lett véve a feti módon. Nem biztos, hogy az eu1-en voltál ha városban (ahol ki is írja, hogy beleléptél) 60 fölé gyorsulhattál... viszont ha belelassultál a városba érkezéskor, akkor ott is haladhattál 60 fölött, amíg vissza nem lassultál... Olyan mint az alap 90-es limit: fölötte elveszi a gázt, de túlgurulható.
haladtak a verziókkal,+ nagyobb is lett a szeró az utóbbi időben.
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
erix31
csendes tag
Csak egy kérdés. Az ARIA élőállat szállítón a képeken, látszanak az állatok. Nálam a játékban üresek, sehol, semmi. Ez így jó?
[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
Mennyire cpu igényes ez a játék? Most vettem egy vadi új GTX 960 2GB kártyát, de nem tud stabil 60 fps-el futni a játék, sőt maximumra tolva mindent (kivéve scaling, azt 125%-on hagyva) akár 30 fps-re is le tud esni a teljesítmény...
x4 750k CPU-m van.
Most a cpu kevés, a vga kevés vagy szimplán csak hulladék a játék optimalizációja ?
-
Vakegérke
félisten
válasz Darth_Revan #15122 üzenetére
Kicsit gány módon rakták össze. Ha hozzáadod a Brutal-t, egyrészt szebb lesz a játék, másrészt gyorsulni is fog.
Szerk: A színjavítást kapcsold ki, ha "brutálozol".
[ Szerkesztve ]
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Milka 78
nagyúr
válasz Darth_Revan #15122 üzenetére
Olvass kicsit vissza...szénné húzott 290x-el kopp minden 300%-on már megvan a fix 60.980 detto.980TI viszont már mindenre elég
ledgeri : Nem tudom mi lehet nálam,de az EU1-en +70-el karcoltam Szegeden.Majd még ránézek kicsit,de 2x-is próbáltam és simán 70-el berongyoltam a városba (írta is pirossal hogy beérkeztem) és nem szabályzott.Majd ránézek később,mert azóta nem volt időm játszani.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Tettem fel javított ÚJ tesztelhető 1.20-ast akinek kell a link ua.
Végre jó a MACK csövén is a Króm és meg van a végleges a PETE-hez is. voltak elszállás hibák a pete mocik körül de javítva lett, valamint a műszer falak is jobbak végre, még lehetett finomítani.
a hangokban az alapon amit beállttottam az én fülemnek még nem volt másik ami tetszene, de keresgélek hogy legyen legalább 3 féle most majd ezen ügyködök.
-
Milka 78
nagyúr
Aki Orosz és Open Spacet használ annak itt egy igazi kincs.Szárazföldi összeköttetés 1.19-kompatibilis.
Stewen1967 : Már húzom is,köszönjük
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Sittes73 #15128 üzenetére
köszönet most minden ötlet jól jön,,,,
remélhetőleg ha belenézek nem lesz kevés az a 9 tetszési index amit kapott.
ami most van az "40" feletti tetszési indexes ezért mertem megpróbálkozni vele, mint hanggal, de ez a "mack" és ez a "pete" kapta szintén a legtöbb tetszés nyílvánítást ezért emelődött be ez a kettő de ezek is alaposan javígatva és átalakítva remélhetőleg jó irányba.
-
Tomdriver
őstag
válasz Sittes73 #15128 üzenetére
Ezek nagyon jó hangok!
Nem is értem hogy kaphatott ilyen kevés tetszés indexet. De sztem csak az ETS2-t használó nagyközönség nincs hozzászokva az ilyen karakteres hangokhoz, legtöbben (már bocsi) a jellegtelen duruzsolást kedvelik a fülkében.
Nem is értem...[ Szerkesztve ]
-
-
Dananto
tag
Stewen, letöltöttem én is a tesztelő cuccot, már a múltkorit is, de elnézésedet kérem, semmi időm tesztelni, annyi lett a meló, mint a szar, rendezvény, rendezvény hátán, van, hogy éjfél után érek haza.
Sony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27
-
törölt tag
válasz Dananto #15132 üzenetére
semmi gond majd tesztelitek ha lesz idő rá.
egyenlőre úgy is csak magamnak csinálgatom ahogy nekem tetszene, és az irány jó mert a visszajelzések pozítívak.Most a hangokból töltöttem már le több száz megát de egyik vacakabb mint a másik még az úgy ahogy jó ami most is van de a többi?
-
törölt tag
válasz Tomdriver #15134 üzenetére
egyenlőre azért ugyan az mind a kettőé mert összeírtam a szkripteket hogy egy hangból dolgozzanak,,,
pontosabban 3 féle lehet az az egy, és egyenlőre az a 3 féle sem nagyon különbözik.,
ebből lehet építkezni és nem is akár hogyan a terv az volt, 3 brutál hang csak összejön ami nekem is tetszik és automatikusan a motorok cseréjénél, a MACK és PETE esetében is a hangok is maguktól cserélődnek.A Gond az a FŐ hangon kívűl ami most megy nincs még 2 amire azt mondanám na! ez jó....érdemes beemelni.
-
barni1122
tag
Lett egy kis szabadidőm ismét, kaphatnék egy linket tesztelgetni?
-
Zolka75
tag
Szevasztok kormány vásárlás előtt álok ehez a játékhoz , én ezt a típust néztem ki Thrustmaster 4160525 Ferrari Challenge Wheel kormány használ esetleg közületek itt ilyet , vagy ti milyet ajánlanátok 10-15 ezer
forintig esetleg tapasztalat melyiket abszolút nem kéne vennem
köszi aki segítZolka, Galaxy A5
-
mdani01
aktív tag
válasz Zolka75 #15138 üzenetére
Nekem par honapig volt ilyenenem. Hat eloszor orultem neki elso kormanyom hu de jo vegre megvanstb..par hettel utana jottem ra kicsi a kormany, ahogy a videon is latszik. En legtobbszor omsihoz hasznaltam ott jol mukodott de ETS-nel is. Kesobb a gazpedal adta meg magat alig erzekelt ha padloig nyomtad bar a pedal minosege nem valami nagy cucc, ezutan garanciaba kicsereltek majd honapokig a dobozaba allt eladtam..en szvsz nem vennek ujra ilyet, mas baja amugy nem volt.
iPhone 15
-
Zolka75
tag
mdani01 Köszönöm esetleg más véleményt is szívesen veszek ha van valaki aki javasolni tud 10-15 ezer forintos árban ami esetleg még jó lehet vagy ilyen ár kategóriában ne várjak nagy csodát tudom de 30-40
e most nincs G27 meg ilyen szintű kormányokra de ötleteket és javaslatokat szívesen veszek
vagy esetleg ki mivel tolja értelmes árakon belülZolka, Galaxy A5
-
Milka 78
nagyúr
válasz Zolka75 #15142 üzenetére
Lődd be a 2 ár közé.Használt Logitech Drive Force Pro (bár ez nagyon ritka),vagy Drive Force GT.22-25 között van jó állapotú használt,van szervizháttere és baromi jó kis kormány ami normális FFB és 900 fokos kitérés jellemez.
Én egy DFPRO-t szereztem anno 12-ért és nagyon elégedett vagyok vele.
Esetleg ha nagyon nem megy akkor vegyél egy Logitech MOMO-t használtan ami 6-8 ropi körül megy. -
Ármester
válasz Zolka75 #15142 üzenetére
Én 15k körül Logitech DFP-t vagy DFGT-t néznék. 15k környékén mér lehet találni legrosszabb esetbe táp nélkül. (Táp nélkül is működik a kormány csak ilyenkor nincsen FFB) Pl.: DFGT, táp nélkül.DFP, ehhez táp is van.
Nekem DFP van és egy állati jó kormány, én még kb. 1 éve 25k körül vettem használtan. (igaz én e-öbölben)
Semmi probléma nem volt még vele, PC-hez is használható, csak le kell tölteni hozzá a drivert. 900°-ot fordul ami ETS-nél jól jön, sokkal kényelmesebb úgy játszani mint egy sima 2**° fordulásúval (tapasztalat)
Én ezt ajánlom 20k környékén DFP/DFGT-t már ki lehet fogni táppal is . Remélem tudtam segíteni.[ Szerkesztve ]
-
Ármester
válasz Zolka75 #15146 üzenetére
Ennél a két kormánynál lejjebb nem mennék, ha most nincs rá keret akkor még gyűjts kicsit, de ezek megérik az árukat. Sokkal jobbak mint a 10-15k-s kategória (ismét tapasztalatból tudom)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Macbook Pro 2023 M2 Pro 16/512
- új állapotú Panasonic laptop: Intel Core i5 / 512Gb m.2 SSD / 8Gb Ram / Windows 11
- Eladó HP 250 G6 832A notebook 15,6" FHD/Core i5-7200M/8GB DDR4/ 256GB SSD/HUN bill
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest