- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-01-03 20:07 Téma összefoglaló
Csoport SZABÁLYZATA/Házirendje!
- A csoport !!!CSAK!!! ETS-ETS2-ATS játékokkal foglalkozik.
Helyesírás mindenek előtt!
Abban az esetben tudunk érdemben foglalkozni a kérdéseddel, ha EREDETI játékod van.
Ellenben ne várj segítséget, mert a WAREZ az internetes etikettben TILTOTT dolog.
(Ha rózsaszín a kamionod, esetleg eltűnik a tréler...akkor bizony az WAREZ)!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beerdrinker
tag
A legújabb ETS2-höz, és ATS-hez nincs esetleg Stewen féle alsó adviser?
-
Beerdrinker
tag
-
Beerdrinker
tag
-
Beerdrinker
tag
-
Beerdrinker
tag
A legutolsó Stewen féle adviser (alsó), és a 44-es szint működik 1.23-al? Ha igen, valaki meg tudna dobni ezekkel?

-
Beerdrinker
tag
-
Beerdrinker
tag
Ezt próbáld ki... Nálam ezzel már nem fagy ki.
-
Beerdrinker
tag
Minden vírtuális sofőr kollégának...

-
Beerdrinker
tag
Nálam sem megy a letöltés...
-
Beerdrinker
tag
-
Beerdrinker
tag
-
Beerdrinker
tag
Második teszt: Legújabb Brutal, Scania 360, Stewen féle 70t pót.
- 4x2 rendesen húzza
- 6x2 nem kanyarodik
- 6x2/4 rendesen húzza
- 6x2 hátsó, nem kanyarodik, hátsó tengelyt felhúzva felemeli az elejét
- 6x2/4 középső, rendesen húzza
- 6x4 nem kanyarodik.
Nálam jelenleg ez a helyzet. Már ha ez érdekel valakit...
-
Beerdrinker
tag
Gyors teszt eredmény: Legújabb Brutal, Scania 440, Stewen féle 60t pót.
- Legdrágább dupla hátsó tengelyes nem kanyarodik semerre. Csak egyenesen megy, hiába van elforgatva az első kerék teljesen.
- Alap, egy hátsó tengellyel simán elhúzza a rakományt... -
Beerdrinker
tag
-
Beerdrinker
tag
-
Beerdrinker
tag
-
Beerdrinker
tag
-
Beerdrinker
tag
Stewen: A kamionböngészőben, ha a Western Star-on akarok abroncsot cserélni, olyat fagy a játék, hogy ihaj... A másik dolog, hogy a No Damage patch valamiért nem működik nálam... Törik a gép rendesen. Ennek mi lehet az oka? (Természetesen új profil, csak a Brutal van benne.)
No akkor két képet én is

Tomdriver: Köszi a linket, ezt már használtam korábban, valóban jóféle
Csak hát 1.18-hoz van... -
Beerdrinker
tag
-
Beerdrinker
tag
Gyönyörű ez a vas, bár én "félek" tőle...
Nagy is, hosszú is, alig látok ki belőle, meg hát megy is mint a veszedelem... (Hajtottam már 180-al 15t almát húzva. Egy élmény volt. A végén nem akarták átvenni a telepen, mert az mondták ők almát vártak, nem cefrét...
)Bár nem nagyon használom az amerikai gépeket, mert a sok krómmal eléggé küzd szegény videókártyám, de néha azért csapok velük egy két kört, már csak a hangjuk miatt is. Szóval jöhet mindenféle tuning.

Ilyen "szépséggel" nem találkozott valaki a játékhoz?
Szivesen hajtanám a sok csillogó villogó gép után...
Peterbilt 281. A Párbaj című filmben látható a kicsike...
-
Beerdrinker
tag
-
Beerdrinker
tag
-
Beerdrinker
tag
-
Beerdrinker
tag
-
Beerdrinker
tag
-
Beerdrinker
tag
-
Beerdrinker
tag
-
Beerdrinker
tag
Csatlakoznék az előttem szólókhoz. Egyben van, rendben van az egész, nekem tetszik. A forgalom megfelelő, és láttam buszokat is.
Elég életszerű például, hogy a második lámpaváltásra jutottam csak át a kereszteződésen, mert többen is álltak előttem. Az is tetszett, hogy egy szükebb útkereszteződésben feltorlódott a forgalom, és logikázni kellett, hogyan tudnék befordulni. Fények, lámpák frankók! Megyek vissza róni a kilóméterelet, ha találok valamit, akkor jelzem.Csak így tovább Mester!

-
Beerdrinker
tag
-
Beerdrinker
tag
-
Beerdrinker
tag
Üdvözlet urak!
Bár jelenleg elég gyenge vasam van, próbálkozok a játékkal. Kérdésem az lenne, hogy van-e Stewen féle ADVISER, ami felül van a képernyőn, nem alul, és megy a legújabb verzióval? Előre is köszönöm!

-
Beerdrinker
tag
-
Beerdrinker
tag
Úgy olvastam valahol, hogy idén November 32.-én jön ki.

-
Beerdrinker
tag
-
Beerdrinker
tag
-
Beerdrinker
tag
-
Beerdrinker
tag
-
Beerdrinker
tag
1.16-hoz van Stewen féle adviser?
-
Beerdrinker
tag
-
Beerdrinker
tag
A TruckSim mapon játszom. Feltettem mellé az orosz térképet is. Kell új profil, vagy mehet tovább a régi?
-
Beerdrinker
tag
-
Beerdrinker
tag
-
Beerdrinker
tag
Ezmiez? Kell ez nekünk? Jó ez nekünk? Valaki használja?

-
Beerdrinker
tag
Ebben van olyan ha jól emlékszem...
-
Beerdrinker
tag
-
Beerdrinker
tag
-
Beerdrinker
tag
-
Beerdrinker
tag
-
Beerdrinker
tag
-
Beerdrinker
tag
-
Beerdrinker
tag
Uhh... köszi. Ez több, mint jó
Sőt már sok is 
-
Beerdrinker
tag
Valamikor volt szó olyan modokról, amivel a szintet, és/vagy a pénzt lehetett mahinálni. 1.14-hez kellene valami amivel beállíthatnék pl 15-ös szintet meg fél milla eurót...
-
Beerdrinker
tag
dokee78:
A Jazzy-féle trailerpackban van azt hiszem.Stewen1967:
Az utolsó verzió megy 1.14-el is?
Fent van a sound engine is, még tesztelem. De tehénbőgést már hallottam
Köszi a választ mindenkinek!

-
Beerdrinker
tag
Hát srácok... szemorgazmusom van olyanokat láttam, látok...
Elkezdtem olvasni a hozzászólásokat az elejétől, (jelenleg kb 4200 körül tartok) és belefutottam a BRUTAL-ba. Gyorsan utána is kerestem és beraktam a játékba a Gold-ot. Hát nem semmi. Le a kalappal a Mester, és a tesztelők előtt is. Jó kis cucc
Viszont volna pár kérdésem. Hogy lett a kezdeti kb 15 megából, 1 giga? Valahol van leírás. hogy mik kerültek végül bele? Jelent valami pluszt. ha új karriert kezdek miután felraktam? Mert csak beraktam, kipipáltam, és folytatom a régi mentést. Lehet erről már volt szó, de ott még nem tartok. 
-
Beerdrinker
tag
Hogy van nektek alul, sorban a navigáció?
-
Beerdrinker
tag
-
Beerdrinker
tag
-
Beerdrinker
tag
Saját melósával találkozott már valaki útközben?

-
Beerdrinker
tag
-
Beerdrinker
tag
-
Beerdrinker
tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pure RX 9070 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI RX 6750 XT Gaming X Trio videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 11 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A21s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Enyémben is 730-as van.

)

Z0C!