Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foose
addikt
Hamarosan jön az 1.37.... Promods 2.45 megint nem lesz kompatibilis vele? És várhatunk amíg frissítik az 1.37-hez?
-
Bunken
tag
válasz
Mr.Franczy #23042 üzenetére
Leghamarabb a hét vége felé fogok tudni játszani vele de eszembe lesz a dolog, köszönöm szépen.
16 GB DDR4 3200 MHz. -
Mr.Franczy
aktív tag
válasz
Bunken #23039 üzenetére
Steamen belül, játék nevén jobb gomb, tulajdonságok, s ott lesz indítási paraméterek megadása, vagy valami hasonló! Sajnos most fejből nem megy, nem vagyok otthon!
Arra még figyelj, hogy minden paraméter között, csak egy szóköz legyen! Ha nem megy, írj ide, vagy privátot, délután ha gép előtt leszek, megmókoljuk, azt vagy jó lesz, vagy nem, de az biztos!
Egy próbát megér! Mennyi memória van a masinádban? -
Foose
addikt
válasz
SzabóTamàs90 #23040 üzenetére
Hát jah. Nagyrészt ezzel én is így vagyok. Főleg mióta van Mack Anthem is. Egész jók lettek a hangok, úgyhogy igazán jöhetne már Ets2-re is
A vonat hangja kicsit mintha túl hangos lenne, ahhoz képest hogy milyen távolságra vagyok tőle.
-
Bunken
tag
válasz
Mr.Franczy #23036 üzenetére
És ezt hova kell beírni?
Az a furcsa a dologban, hogy csak a térkép bizonyos részein jelentkezik a dolog. De ha ott bedöglik akkor akárhányszor töltöm újra a játékot ugyan úgy bedöglik kb ugyan ott.
Kiszedem a traffic mod-okat túlmegyek a kritikus részen, vissza pakolom őket és megyek tovább gond nélkül.
Ma ez történt Katowice és Edirne környékén. -
tutuhawer
őstag
kíváncsi voltam az új hangra, és szerintem az nagyon rendben van, most a régit toltam és hiányzott az új hangrendszer meg az ablakemelő, és az Asus AURA sync is jó dolog, nekem az is tetszik.
Na mindegy, maradt az 1.36 promods és multiplayer. Hát... ez a multiplayer még mindig a legmagányosabb single player, hát én mentem , aztán ez borzalmasan unalmas volt.
Aminek tudok örülni, hogy a valósághoz igazítottam a traktort, kb kész: [link] -
Bunken
tag
válasz
Bunken #23034 üzenetére
Még ez szokott lenni az előzőek előtt:
<WARNING> License plate slots were depleted!
<WARNING> More license plate slots were depleted (set g_developer to 2 to get more individual reports). -
Bunken
tag
válasz
Milka 78 #23029 üzenetére
Szia.
Nekem ezek a MOD-ok vannak bent csak. A térkép a gyári, a DLC-kel együtt.
De sajnos időközönként összeomlik a játék és nem tudok rájönni, hogy miért.
A log fájl végén ez van összeomlás után:
<ERROR> [gfx] Failed to assign pool segment (models) for incoming allocation of size 583776
<ERROR> [gfx] Failed to assign pool segment (models) for incoming allocation of size 8100
<ERROR> [gfx] Failed to assign pool segment (models) for incoming allocation of size 19332
<ERROR> [gfx] Failed to assign pool segment (models) for incoming allocation of size 19512
<ERROR> [gfx] Failed to assign pool segment (models) for incoming allocation of size 29592
<ERROR> [gfx] Failed to assign pool segment (models) for incoming allocation of size 4840
<ERROR> [gfx] Failed to assign pool segment (models) for incoming allocation of size 4932
<ERROR> [gfx] Failed to assign pool segment (models) for incoming allocation of size 3780
<ERROR> [gfx] Failed to assign pool segment (models) for incoming allocation of size 19332
<ERROR> [gfx] Failed to assign pool segment (models) for incoming allocation of size 9196
<ERROR> f:\build_bot\ssd_win_slave\final_build_ets2_136_windows_bin_steam_x64\build\prism\src\p3core\collections/arrays/arrays_base_impl.h(491): ??A?$array_t@Ur_buffer_segment_t@prism@@@prism@@QEAAAEAUr_buffer_segment_t@1@_K@Z: Index outside array boundaries.Esetleg van ötleted, hogy mi lehet a gond?
-
-
tutuhawer
őstag
Szevasztok.
1.37 bétáról szeretnék visszalépni az 1.36-ba, de a mentéseket nem engedi tölteni.
bent ragadtam a bétában így, vagy csak elbénázok valamit? -
Milka 78
nagyúr
válasz
Pepe78 #23028 üzenetére
Sanszosan igen. Az adatlapomon lévő géppel ami szinte ugyan az mint a tiéd volt meg van a 90-120 fps pedig rommá van modolva (rakat jazzy, 5-6 térkép összefűzve és főleg a 3.5x forgalom ami zabálja a gépet)...mondjuk gsync-el a kutyát sem érdekli az fps számláló, olyan smoth minden, de sanszosan a FreeSyncnél ugyan ezt fogod tapasztalni.
-
-
vlevi
nagyúr
válasz
Pepe78 #23019 üzenetére
Az a furcsa, hogy nekem 1060 van, és Ryzen5.
FullHD, render 200% -on, minden grafikai beállítás a lehető legnagyobbra van véve, be van állítva a V-Sync (mert itt azért nem olyan nagy gond az a pár milisecundum lag), és a videókártya bőven 50% kihasználtság alatt megoldja. A proci pedig 8-10-12 körülNincs véletlenül OpenGL-re állítva a játék? Vagy esetleg nincs frissítve, és még mindíg DirectX-et használ? Mert már vagy fél éve alapértelmezett a Dx11, és azzal sokkal jobban működik.
-
Foose
addikt
Most látom hogy tegnap már jártál a topicban.....
-
Pepe78
őstag
Az MSI Afterburnert OFF-oltam és így szebben fut.
Az RX 5700 kb 5700XT tud a módosításoknak hála.
Jelenleg 2560x1080@ 6hz es monitoron játszunk a fiammal. Hétfőn jön egy Full HD 144 hz ( Freesync 45-144hz)
Majd meglátjuk mit hoz. A kis 5 éves fiam miatt nem mindegy. Ez az ő kedvence... -
LamerGyuri
senior tag
válasz
Pepe78 #23013 üzenetére
Ha minden játékban fasza, ebben meg nem, akkor az miért a kártya hibája?
A videokártya topikot javasolom én is, mert felmerül egy csomó kérdés feléd: driver, oprendszer, hogyan váltottál, mikori drivert használsz, melyik gyártó kártyája...stb. Ez meg itten az ETS-ATS fórum
Peace -
Pepe78
őstag
Sziasztok. Segítségre lenne szükségem. 8700k mellett rx 5700 váltotta a GTX 1070 et. A 2000 MHz-es GPU sokszor még 1500 ig sem megy. Van hogy 1000 alá is visszamegy miközben az FPS 40-45 körül van. Valaki tolja rx 5700 l 5700xt karival?
-
Foose
addikt
Megérkezett a Mack frissítés ATS-be,de a kamion nincs sehol a játékban
WTF?? Kereskedők között nincs. Hm,lehet hogy előbb a térképen kell felfedezni Mack kereskedőt? A lonestar esetében sem így volt,szóval nem vágom. Aham,Yakima-ban van pl Mack kereskedő.
-
Foose
addikt
Promods 2.45 fuvar. Indulás előtt bőven volt annyi vezetési idő,hogy odaérjek. Mire odaértem,már 50000000-szor jelzett hogy el fogok aludni,plusz sürgős fuvar volt. Miért jártam így? Csak ennyi helyen kellett megállni,meg ugye 30-al menni. Kép: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Opel topik
- Házimozi belépő szinten
- Formula-1
- OLED TV topic
- One mobilszolgáltatások
- Politika
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest