Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
És igen igen igen.....
Végre sikerült megoldani, a skybox gyári bagateles elcseszését, ugyan is a gyári ets 2 skybox reggel hatkor amikor süt a nap olyan sötétség van mintha más bolygón lennénk ahol a nap fénye alig világít.
Én már élvezem az enyémben de a nagyközönség majd csak az 1.19-es patch környékén kapja meg ezt a javítást, ugyanis mostanság reggel 6-ra járok dolgozni és olyan világos van mint reggel 8-kor is.az új Brutál ezt is természetesen követi majd.
[ Szerkesztve ]
-
n0tr3adY81
aktív tag
Asrock Gaming Z370 K6, i7 8700k, MSI RTX 2070 8GB, 4x8 DDR4 3000 CL15, ASRock H87 Fatal1ty Performance , i7 4770, MSI GTX1060 Gaming, 4x4GB Corsair Vengeance LP, Nanoxia Deep Silence 6 Anthracit
-
tatabike
őstag
válasz n0tr3adY81 #14252 üzenetére
Menő.... de a csávó nagyon ronda... Az a hegesztőpajzs sokat javít rajta...
[ Szerkesztve ]
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz tatabike #14253 üzenetére
A VR menő tényleg.. Szegény gyerek arca meg alapjáratban megérdemel egy 44-es lábnyomot Bár nem tehet róla
Asrock Gaming Z370 K6, i7 8700k, MSI RTX 2070 8GB, 4x8 DDR4 3000 CL15, ASRock H87 Fatal1ty Performance , i7 4770, MSI GTX1060 Gaming, 4x4GB Corsair Vengeance LP, Nanoxia Deep Silence 6 Anthracit
-
Gigi01
őstag
válasz n0tr3adY81 #14252 üzenetére
Az a kormánybeállítás csodálatos!
Ilyennek minek 900fokos wheel,ha még itt se használja ki. -
-
Sordoran
addikt
Csatornáját megnézve ez az egy ETS2-es videója van, szóval inkább csak azért próbálta ki, mert ez támogatja az Oculust Riftet. Techdemonak jó, de amúgy jah, az a kormánykezelés borzasztó. Azon csodálkozom hogy találta meg a billentyűket, ha a fején van az a izé.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
PitLee
őstag
válasz Tomdriver #14246 üzenetére
Van még más paraméter is a játékban, gondolom ezért nincs hozzárendelve a játékban beállított nyomaték érték az adattáblán szereplővel minden esetben hanem ezzel finomítanak.
Van a súly és van a nevezzük gördülési ellenállásnak ha kidobod üresbe előbb utóbb megállsz, van két azonos motorral szerelt kamion, de a saját tömegük és a gördülési ellenállásuk nem egyforma ezért érzetre az egyik gyengébb hiába ugyan az a nyomaték van beállítva nekik. -
törölt tag
Valaki tud már vmi pontos időt mikor jön ki az 1.19 béta????
-
- = Zk = -
félisten
hogy lehet offolni, hogy az ellenfél kamionjain illetve a pótkocsikon ne fehér szélű abroncsok legyenek?!
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
-
- = Zk = -
félisten
G-SUS... 950LE....
nekem a 750-es bőven elég volt....." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Tomdriver
őstag
válasz - = Zk = - #14263 üzenetére
Road Train. Nehéz rakományokat húzkodok vele.
-
törölt tag
válasz huskydog17 #14268 üzenetére
de,irták,hogy magyar kibővítése,. új hangok,és egyéb állítólag jó dolgok.
-
huskydog17
addikt
válasz #10234880 #14269 üzenetére
A gond ott van, hogy ezeket egy rajongói oldalon tették közzé ,vagyis nem hivatalos információk. Majd akkor várd ezeket, ha a hivatalos blogon is kiírják őket. Amit az SCS nem kommunikál kifelé, az csak pletyka. Ha szabad adni egy jótanácsot: pletykáknak nem szabad hinni!
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
törölt tag
válasz huskydog17 #14273 üzenetére
de lehet belső ember kottyantotta el,vagy ő saját maga irta oda ki,.nem?
-
huskydog17
addikt
válasz #10234880 #14274 üzenetére
Ha esetleg belső ember is volt, akkor is legfeljebb tervekről beszélhetett, de a terveknek sokszor csak egy része valósul meg, a többi megy a kukába. Ami pedig megvalósul, arról az SCS tájékoztatni fogja a játékosokat a hivatalos oldalon.
Az a baj a pletykákkal, hogy nagyon sokan azokat teljes mértékben elhiszik, így várnak például 10 különböző feature-t egy programhoz, amiből végül csak 1-2 valósul meg aztán megy a panaszkodás, hogy "Hát nem erről volt szó" stb. Közben pedig nagyon el vannak tévedve, mert a fejlesztők soha semmit nem ígértek, nem ők közölték a hamis információkat. Mindig csak olyan dologra érdemes számítani, amit maguk a fejlesztők hivatalosan is elismertek, minden más csak vakon reménykedés.
Annak a bizonyos hozzászólásnak több része igaz, hiszen a WOT első hivatalos Newsletteréből voltak benne részletek. Érdemes elolvasnod az említett hírlevelet. Elsősorban az SCS blog oldalán és a WOT hírlevelekben érdemes informálódni, azok hivatalos, megbízható anyagok.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz Tomdriver #14265 üzenetére
m,ennyire nehezeket?!
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
nagyúr
válasz Tomdriver #14265 üzenetére
És hogy oldották meg hogy 8-9 pótkocsi is legyen a traktor után? 😃
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Tomdriver
őstag
válasz - = Zk = - #14276 üzenetére
Ezekben a módokban vannak túlsúlyos és méretes pótok, a csúcs 75 tonna, de átlag úgy 35-40 tonnásak, hosszú és széles trailereken - legutóbb az autópálya lehajtón majdnem sikerült beszorulnom eggyel a szalagkorlátok közé. Igazi kihívás, én nagyon csipem!
[link]
[link](#14277) Sub-ZeRo: Sajnos a modderek igazi road traint még nem csináltak, bár szerintem ahhoz már ausztrál map is kéne.
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
Ez lenne az, amire sokan várnak? Kicsit utána néztem, kezdetnek csak California utjain lehet fuvarozni. Állítólag Nevada sem várat sokáig magára frissítésként, aztán néma csend. A többi államot majd DLC-n kiszórhatják jó pénzért.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Zolka75
tag
Szevasztok bocsi a láma kérdésért a mentés mappát hol találom ? mármint ahová ment a game ki kéne szednem mert újra kell raknom a vasat köszi
Zolka, Galaxy A5
-
huskydog17
addikt
válasz Vakegérke #14279 üzenetére
Nem, nem az. Nem tudom hogy néztél utána, de az American Trucker Simulator nem American Truck Simulator, a kettő teljesen különböző játék.
Amit te linkeltél és találtál:
American Trucker Simulator -> egy ZS kategóriás játék, amit a müncheni UIG Entertainment készített, ezt még az első, 2003-as 18 WoS is kenterbe veri.American Truck Simulator ->ezt várja "mindenki", azt az SCS Software csinálja és még nincs megjelenési dátum
Igazából ezt pár másodperc alatt ki tudtad volna deríteni.
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
válasz huskydog17 #14283 üzenetére
Lyóvanna...
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
- = Zk = -
félisten
válasz Tomdriver #14278 üzenetére
jaigen, ezeket toltam én is... még a kis DAF XF-fel
max 40km/h... és sehol nem fértem el vele...így delete" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
dokee78
félisten
válasz huskydog17 #14283 üzenetére
Már jobban néz ki,mint az ETS2.
-
tatabike
őstag
válasz Gigi01 #14255 üzenetére
Amúgy az igazi kamion kormánya kopptól-koppig általában ötöt meg egy negyedet fordul, vagyis egy kb 1800-1900 fokot forduló kormánnyal lehetne tökéletesen leszimulálni...
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
Tomdriver
őstag
Bocs a láma kérdésért, de vagy 50 óra játék után most kezd el izgatni, hogy tudnám felkapcsolni az alkatrészként megvett fényszórókat?
Minden bisz-basz világít már, de amire tényleg szükség lenne azok nem. Egyedül talán a megvett sárga ködlámpákba sikerült áramot varázsolni, de a többi nem világít, a fényszóró egyik állásában sem, és a billhez vezérelve külön gombot sem látok ... -
Tomdriver
őstag
válasz Bati0501 #14290 üzenetére
Sajnos nem, alapból az F1 szünet, F2 meg a képernyőtükrök engedélyezése.
Egyszerűen nincs ilyen opció a billentyűkiosztáson,a fényszóró mód is csak a helyzetjelzőt meg a tompitottat kapcsolja, külön gombra lehet tenni a fényszórót meg a villantást, de ettől a fényhídon pihenő lámpák még nem kapcsolnak be.
Nem is értem...Azért köszi!
-
törölt tag
válasz Tomdriver #14291 üzenetére
A beállításokban menj a billentyűzetre, és ott a listába, valahol lentebb keresd azt meg,hogy Kamionbeállítás, és rendelj hozzá gombot. én speciel a Caps Lock feletti tab gombot rendeltem hozza, ésha azt megnyomod,akkor balfent , előjön az ablak,. ami ott az első, a lámpák bekapcsolása,. és amit te keresel, az a Tetőkiegészítő neven bujkál, és a másik elülső kiegészítő neven találod,. és mellette a többi,amit akarsz, szeretnél kapcsolni.
[ Szerkesztve ]
-
huskydog17
addikt
válasz dokee78 #14287 üzenetére
Nem, nem néz ki jobban, mármint grafika szempontjából abszolút nem. Azért tűnhet esetleg "szebbnek", mert az ATS-ben a településeket és a lerakodóhelyeket sokkal részletesebben és realisztikusabban csinálják meg, mint az ETS-ben. A grafikus motor egy és ugyanaz mindkét játékban, minden technológiai újítást mindkettő megkapja. Ha tehát valami új grafikai effektet fejlesztenek az ATS-hez, akkor azt az ETS2-be is berakják és ez visszafelé is igaz. Ha jól emlékszem, akkor ezt pont az általad linkelt videóban említi Pavel Sebor.
Amúgy a linkelt videó egy fél éves build-et takar, azóta biztos változott. Azért reménykedem benne, hogy az év végéig megjelenik az ATS.
-
Bati0501
őstag
válasz huskydog17 #14295 üzenetére
Sztem is karácsony környékén jöhet.
Az aug.10-ét meg nem is értem.
Egy játék megjelenését hónapokig szokták reklámozni,erre pár helyen kiírták,h aug.10,erre ez terjedt el és az SCS meg írhatja az FB posztokhoz,h nem,az egy nem hivatalos kereskedői állítás.
Bár azokat sem értem,akik elhiszik,h akkor tényleg megjelenik.(Az sem túl pozitív előjel,h az E3-on is csak egy előre megrendezett és összevágott ~1 perces videót adtak le...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Macbook Pro 2023 M2 Pro 16/512
- új állapotú Panasonic laptop: Intel Core i5 / 512Gb m.2 SSD / 8Gb Ram / Windows 11
- Eladó HP 250 G6 832A notebook 15,6" FHD/Core i5-7200M/8GB DDR4/ 256GB SSD/HUN bill
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest