Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Chris0321 #15234 üzenetére
Rakodás és rakodás között van különbség. Az egyiknél csak árut rögzít, de a felrakó pakol, meg olyan hogy te fogod a békát, megrakod a 13,6 méter hosszú pótkocsit és lekotod. A nagy logisztikaknal nem pakol a sofőr. Persze van kivétel. Akkor csak a hátulját kinyitod, rá állsz a rampara és vársz. Mindegyikkel volt már szerencsém találkozni. Utoljára a felrako pakolt hátulról és csak rá kellett tolatni a rampara. Scania alkatrészeket hoztunk svedbol. 48 palettaval.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz Chris0321 #15244 üzenetére
Te is kiakadnal sok helyzetben. Ha nem vagy gyors pakolasnal, a munkaidőd is lejárhat. Ha staut fogsz ki, a vezetési időd fogy el. Ültem már németben 10 km-es stauban a barom németek miatt... Nem egy nyugis dolog az, hogy a semmi miatt állsz közel 2 órát... És akkor jönnek a speditőrök hülye kérdései, hogy lepakoltal e...
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Out
addikt
Komolyan nem értem a sok idióta barmot, akik a fék helyett a dudát nyomják. Attól, hogy dudál még nem fogja elkerülni az ütközést, főleg ha ezzel a hangos tevékenységével megijeszti az éppen nyugodtan kanyarodó sofőrt és az illető véletlenül pont abba az irányba rántja a kormányt amerről a duda szólt
Emelkedőn felfelé tök ugyanez a helyzet. Nyomom én a gázt, de a kis Iveco a 22 tonna rakományával nem bír el csak szépen lassan, de az idióta mögöttem nyomja a dudát, mintha akkor gyorsabban tudnék menni. Ja és pirosnál is. Megállok, az idióta beáll mögém és nyomja a dudát, mintha nem látná, hogy piros a lámpa.
Azért élvezem a játékot, főleg az Europoort-nál, ahol kialakulhatnak egész jó forgalmi dugók[ Szerkesztve ]
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
törölt tag
Nos a Brutál nemkívánatossága az SCS fele nyílvánvaló.
az 1.20-as meglepetése ami indokolatlan és felesleges lépés volt, a világító szalagkorlátokat átcímezték az automata alkönyvtárban az összeset hogy a brutálban lécő felűlírások ne működjenek.
Mivel semmilyen modosítás nem történt ami ezt a lépést indokolná (Nem változott az object és semmi minden a régi gyári vacak) a lépés oka nyílvánvaló.adtak 5 perc munkát az ezzel való foglalkozásra is ami az átírást illeti...
szopatják a modereket csak nem értem hogy minek?
amúgy is most jött ki épp a napokba is valaki az 1.19-alá valami világítós szalagkorlát moddal, hogy ő írta e vagy tőlem lopta az nem is érdekel de pár embernek azért az is tetszett nem értem minek nyírják ki az ilyeneket. Én átírom az újban is mert tudom hogy kell de akinek tetszik és ezzel akar foglalkozni hogy világító szalagkorlátokat csinál magának kezdheti 0-ról az egészet.
-
Vakegérke
félisten
válasz #70339072 #15254 üzenetére
Korábban keljenek, ha veled akarnak kibabrálni.
Egyébként nem értem, hogy miért berzenkednek olyasmi miatt, ami nem hogy rontja, de inkább növeli a játék szerethetőségét.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Chris0321
addikt
válasz Sub-ZeRo #15251 üzenetére
Nekem nem kell elmesélned, 5 évig dolgoztam a Penny karcagi raktárában ott a söfőr ráállt a rámpára majd bejött és elektromos békával megpakolta a kamiont. Utána dolgoztam hűtőházban, ott megpakoltam a targoncával a kamiont amit egy fizikai munkás békázott be. Most a KUKA-nál targoncás pakolja a kamiont, de a söfőr békával rakja a helyére az árút, szóval láttam más példát mindegyikre.
Bármelyik munkahelyen dolgozol vannak dolgok amin ki lehet akadni. Én igyekszem úgy hozzáállni a dolgokhoz, hogy ne húzzam fel magam hülyeségeken mert nincs semmi értelme csak a vérnyomásom bánja.
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
A lámpák még mindig Sync problémákkal küzdenek, így az betudható annak... a többi nem...
Az europort tényleg jó hely, és látszódik rajta, hogy nem multinak készült a Game, de hát ez teszi különlegessé. Amíg csak az alap térkép volt támogatva, és voltak 3000+-os szeró-alkalmak ínyencség volt arra menni. Mostmár sajna az a 2500 játékos eloszlik a DLC-k területén, de ki lehet fogni jó alkalmakat.
Múltkor pont Rotterdamba mentem, és valaki blokkaolta a nyugati bejárót. Persze, hogy aki keletről jött az is ott akart bemenni, álltam is ott 10-20 percig mosolyogva ...[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
Szívesen! Hasonló még a vasútátkelő is... Írták mindkettőre, hogy megoldották aztán láttam, hogy nem azóta szkeptikus vagyok...
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Out
addikt
válasz ledgeri #15260 üzenetére
Arra emlékszem is, most hogy így mondod, hogy állt egy kamion a vasútátkelő előtt és látta, hogy gyorsan közeledek, erre elkezdett villogni, meg dudálni, de én átsuhantam 110-el az átkelőn, mert se sorompó és se lámpa nem jelezte, hogy jön a vonat
Egyébként Te benne vagy valamilyen társaságban? Láttam, hogy sokan konvojoznak, de nem tudom, hogy az miért jó? Több pénz, több tapasztalati pont vagy csak a móka és a társaság miatt jó?
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
ledgeri
nagyúr
Ó:csak móka!
Mindenki, akár piciny elfogadott hack-el felvesz olyan árut amit szeretne, és akkor mennek, persze gondolom jó barátok összeállnak, és közben TS-eznek. Velem is megesett, hogy beleverődtem egy konvojba, vannak szervezős oldalak is, meg meg is hirdetnek párat a fórumon. Pár ismerősömmel is mentünk már pár órát így: várost egyeztetünk, aztán megyünk. megesik az is, hogy páran összeverődnek, mert egy irányba mennek, de nem Schumaherek, és eltotyognak 80-90-nel 3-4-en egymás mögött...
De majd talán ki lesz építve a multis economy és akár jöhet belőle több pénz...
-
törölt tag
válasz Milka 78 #15263 üzenetére
csak azért tettem szóvá a dolgot, mert a felhők mozgatása érthető ugyebár, kivitelezték azt amit csak a motor babrálásával lehetett megoldani, erről beszéltem én is, 3 verzióm lett volna rá a 2-est alkalmazták elforgatták balról jobbra a skyboxot.
az egyes verzióm erre az lett volna moviet vetitenek a skyboxra, bár ez lezabálta volna valszeg az fps-t
a 3. verzióm pedig az hogy objektek lettek volna a felhők és azok mozognak a skybox előtt ahogyan az életben is a nagyon távoli felhők állnak a közelebbiek szemmel is láthatóan haladnak.de ez mindegy is.
a szalagkorlátokban semmilyen változás nem történt sem megvilágítás sem textúra buhera sem szkript okosság, egyszerűen az automat alkönytár file-jai át lettek címkézve és nevezve így a brutál felülírás már nem müködik ( ill működött) mert már működik legalább is nálam a publikus 1.20 teszt alatt és remélhetőleg a véglegesnél is fog, azaz most nem adom ki előbb a brutált mint a végleges patch, mert láttunk már olyat hogy kiment a brutál egy nappal korábban a 17-es vagy 18-as körül és még gyorsan volt egy átalakítás ami szintén indokolatlan volt viszont a brutál már hibásan működött.
Sztem egyszerűen csak irigyek vazze, mert egy szar moddernek is vannak ötletei aki a szemükben csak egy senki.
dehát ettől szép ez az egész, ők ebből akarnak megélni én meg azért csinálom hogy élvezze a játszó közönség és nem a pénz lebeg a szemem előtt, meg a vanilia színdesign hanem hogy a gyerekek jól el legyenek és tetszen ez a vacak nekik amikor csak leűlnek játszani,,,, "egy jót"...
és ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
válasz #70339072 #15264 üzenetére
"Sztem egyszerűen csak irigyek vazze, mert egy szar moddernek is vannak ötletei aki a szemükben csak egy senki."
Talán együgyű vagyok, de ha én írtam volna a játékot, az ilyen modder(eke)t megkérdezném, hogy nincs-e kedvük nekem dolgozni. Pontosabban segíteni, hogy szebb, jobb, élvezhetőbb legyen a játék. Ha nem is kínálnék fel jutalmat, biztos lenne köztük olyan, aki puszira is elvállalná.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
törölt tag
akik rávették magukat a Steamen keresztül esetleg erre a publikus bétás tesztelgetésre, a most fentlévő 1.20-as Brutál (immár tényleg az 1.20 hoz igazítva) már hiba nélkül megy a régi + új fényében + bővített textúrás és egyéb valójában, kevesebb és mégis több 962 Megás új nagyságában....
1.19-en nem fog működni!
a priviben adott 1.20 as linken aki tesztelné.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Dananto
tag
van most pár szabad órám, így feltettem megint a magyar mapot a nagyobb forgalmi moddal, úgy gondolom, hogy a gépem bikának mondható, na de városban 18fps, hát leesett az állam.
Sony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27
-
Dananto
tag
válasz Milka 78 #15275 üzenetére
minden fullos, 200 render.
tsm mapon városba, belsőnézetben, mindenféle lámpákkal min 40-45 fps, ugyanez magyar mapon 18 fps, lámpák nélkül.Sony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27
-
Milka 78
nagyúr
válasz Dananto #15276 üzenetére
Belső tükröt butítsd vissza mert az zabál,legalább is Amd-n eszi a karit,bár még így is nagy lesz az fps dropp.Jól néz ki a Magyar Map,de tele van textúrázva és eszi a vga-t.Sajnos jelenleg a full grafikához,mod/map-tól függetlenül a 980ti tudja kimaxolni a játékot.Nálam is elmebeteg OC kellett,hogy így fusson,de még ez sem kopp.
-
Dananto
tag
válasz Milka 78 #15277 üzenetére
nézegettem már az msi, vagy asus titan videokarikat 1090 ill. 1099 euro, lehet ráveszem magam az egyikre, ha most eljön a 2 hónap szabadságom, egyszerűen elakarom érni valahogy a normális fps- t, még akkor is, ha tudom, hogy szar a motor, de az ets miatt cseréltem le eddig is a teljes konfigomat.
Sony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27
-
Milka 78
nagyúr
válasz Dananto #15278 üzenetére
Na akkor módosítom magam.Az utcsó verzióban baromi nagy fsp droppok vannak (a régi sokkal jobban fut).Főként városban,de ott is csak egy egy pontján.60-ról 35fps-re esik és laggol is mint állat.Beálltam egy pontra és monitoroztam az fps-t,de semmilyen grafikai beállításra nem reagált,teljesen független attól.Valamilyen bug lesz.
-
Milka 78
nagyúr
válasz Vakegérke #15282 üzenetére
Elméletileg ez úgy béta mint a TSM,folyamatos a fejlesztés.Szerintem valóban jól néz ki a map,de túl sokat akart...olyan mint a Rus Map első kiadásai.Ott is olyan részek voltak városon belül,hogy élvezhetetlen lett.Az ominózus mapon,ezen belül Kecskeméten játszhatatlanná vált a játék.
Más..
Kicsit retró kamionoztam,sly-al az oldalamon
[ Szerkesztve ]
-
Dananto
tag
válasz Milka 78 #15280 üzenetére
a kelet, skandi, tsm, balti és rus map komboval, ha játszom, én is elégedett vagyok, 27 colos monitoron (bár 30- ast akartam, csak épp nem volt) gyönyörű a játék és nem nagyon érzem a röccenéseket, de tegnap a hungary mapnál leesett az állam a 18 fps- től és a nagy laggtól városban
a titánt meg, ha megvenném, szerintem jó pár évig el lehetnék minden játékon fullosan.
ráadásul még az a tény is segít, hogy külföldön élek, jobban kitudom szorítani az árát, mondjuk a feleségemmel lesz még egy apró harcom emiatt, de ilyenkor jön a jól bevált szöveg, hogy "én nem iszok, nem drogozok, nem szerencsejátékozok, mások arra költenek, én erre"Sony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27
-
-
Dananto
tag
válasz Faterkam #15285 üzenetére
valami ütőlap nekünk is kell
Vakegérke: melegebb szitunál, mint ez a videokari is, nem merem még tetézni, hogy ezt is hozzátegyem
-
törölt tag
válasz Dananto #15284 üzenetére
még szerencse hogy nem az mondtad hogy "nem dolgozok"
máskülömben vannak a full konfignak hátrányai is,, saját börömön tapasztalva.
volt olyan gépem,,, soha többé nem kell.elég a felső kategoria közepe.
ez a GTX 560 ami nekem van már biztos elavult, azonban betehettem volna a legfullosabbat is de előtte az volt és az lezabálta a villanyórát a 600 wattos fogyasztásával, amiből 350 volt csak maga a videokarim.
ráadásul mikor elkezdett dolgozni egy boing 747-es kezdett el felszálni mindig a pc-mből.a gtx 560 tudatos választás volt, hangtalan legyen és max 150 watt amit zabál.
teljesen elégedett vagyok.
igaz nem 60 fps-en áll mint a beton a teszt, hanem 30 on de teljesen játszható még ezzell is a gém, nekem ez elég is.
az én felfogásomban az én pc-mmel a kecske is jollakik és a káposzta is megmarad.
ergó ha szóbakerül majd egy köv fejlesztés akkor is ezen a vonalon mozgok majd.[ Szerkesztve ]
-
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Beraktam a játékba a Peterbilt 389-et, de nem tudom, hogy melyik kereskedésben lehet megvenni.
(alapjáték + rusmapot használok).
Valaki, aki használja ezt a modot, meg tudná mondani?#KeepFightingMichael
-
-
Dananto
tag
válasz #70339072 #15290 üzenetére
én valami olyasmit szeretnék, hogy 2 év múlva ne megint azt kelljen nézen, mint az előző konfignál, hogy egyáltalán bírja- e a gépem az adott programot, vagy játékot.
illetve, mivel zenét is csinálok, ott is fejlődnek a vst pluginok és erősen proci zabálók, abban se egy jó érzés, ha felnyomom a harmadik szinti részt és már akadozik, dadog teljes zene lejátszásánál, mert 100% a proci használat.
na most a videokarinál is az a terv, hogy vegyek egy nagyon faszát és mondjuk a következőt 5-6-7 év múlva kelljen lecserélni.Sony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27
-
törölt tag
válasz Dananto #15294 üzenetére
álom édes álom.
Igaz nem fejeztem be az előző mondatomat de az í-re a pontot nem a 350 watt vagy a boing hang tette fel hanem az 1 év mulva a "Videokari térdreesése" mielőtt az a sok hőt eldisszipálta.
sajnos a gyárilag túlhajtott tranyok ennyit bírnak nem egy ilyenről hallottam, ezek a kártyák két végéről égetik a gyertyát, ahogyan a túlhajtott emberek is korán halnak ugyebár....
róla beszélek itt van a polcon fent a 135.000 Ft-os holteste...
[ Szerkesztve ]
-
guftabi96
addikt
válasz Tomdriver #15296 üzenetére
Nekem még az 1.5 van.
Majd felkutatom szépen sorban a boltokat. Most az egyikben rátaláltam a Cascadiára.. Hát az se kutya. Rettenetesen nagy dög, alig lehet belőle kilátni, és megy, mint a veszedelem
Már érzem, hogy a Rusmapon lesznek trükkös helyek, ahol nehéz lesz vele menni. Viszont a Peterbilt jobban bejön, szerintem sokkal stílusosabb.#KeepFightingMichael
-
Faterkam
addikt
válasz #70339072 #15295 üzenetére
Azért a Mai Gtx 970.-es széria fogyasztása/teljesítménye/hangja nem az amit említettél. Félpasszív ~60c fokig be se indul a venti, a legtöbb kártyán. Igaz ez nem csúcskártya, de 110Huf környéke
[ Szerkesztve ]
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
tag
Kint van a hivatalos 1.20-as frissítés. 1.20.1-es.
“Ha Rómában élsz, élj úgy, mint a rómaiak, ha másutt élsz, élj úgy, ahogy ott élnek”
-
Vakegérke
félisten
válasz Paladin1492 #15299 üzenetére
Vajon ez belekukorékol a most használt térképekbe, mod-okba?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Macbook Pro 2023 M2 Pro 16/512
- új állapotú Panasonic laptop: Intel Core i5 / 512Gb m.2 SSD / 8Gb Ram / Windows 11
- Eladó HP 250 G6 832A notebook 15,6" FHD/Core i5-7200M/8GB DDR4/ 256GB SSD/HUN bill
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest