Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz Dananto #15898 üzenetére
Jó kis map,de megint sokat akartak vele.Van benne egy elég erős Hard Eco mód integrálva,legalábbis a pénz csak csordogál benne,igaz minden olcsóbb is és valóban értelmet nyer a hitel és az alaklmazottak fogalma.A másik galiba a saját cégek ami szerintem nettó baromság,állandóan ezek akadnak össze más térképekkel.Mivel mindenképpen a TSM fölé kell priorizálni ezt nem tudod kikerülni azaz ezzel a Indonéz térképpel sikerült.Pl.ha a TSM van elöl az EAA map megbolondul,az összes cég eltűnik és velük együtt a Brazil fuvarok.
Tehát a TSM-et felül kell írni a Brazillal amit felül kell vezérelni az Indonézzal (már ha használod),hogy ne fagyjon ki az egész.
Tényleg jó ez az IndoMap.Nincs túl bonyolítva,nincsennek laggolos városok mindenhol,csak erdő és masszív hegyek szerpentínek.Az utánfutó stabilizáció (köszi Stewen nagy ötlet volt ) levétele után (kb 1/4-re),keményen kell kapaszkodni már egy éles kanyar és 60km-es sebesség kombinációjánál .Van benne kihívás,mindjárt nem repked 140-el az utakon.[ Szerkesztve ]
-
Dananto
tag
válasz Milka 78 #15901 üzenetére
Közben leesett, hogy ez a brazil, ami leveszi eléggé a lóvét, az se volt bejövős, nem szeretem, ha egy mapon sokat baszkurálnak, mert akor tuti, hogy borítja a többi mapot.
Nálam a tsm, balti, orosz és indonéz van, eddig jól muzsikálnak egymással.Tomdriver, jogos, nálam eddig még egyszer volt csak olyan, amikor valamilyen román map működött, azóta az összes crashelt a többi map miatt.
Rocket, igazad van, köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27
-
Sittes73
csendes tag
Sziasztok!
Szentpétervári komp működik nálatok?
Nálam az 1.21 óta nem. -
Milka 78
nagyúr
válasz Dananto #15902 üzenetére
A fenti sorrendben jól működik mind az 5 map,nincs lóvé leszedés mert az Indonéz felül írja.
Most néztem,hogy a gyári és a Brutál kamionjai mellett bent van T908,K100,K200,W900,VNL670,Intrnational 9800,Scania T kamionok,mindez egyszerreSittes73 : Kifagy?
[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
válasz rocket #15909 üzenetére
Sokáig OpenSpace-eztem,de tele van hibával és folyamatosan fagyogat.Túl sok mindenbe nyúl bele (benzinkutak,szervizek,cégek,textúrák) és hajlamos összeakadni mással.
Pl az EAA val fagyogat egy külföldi srác tapasztalatai szerint,kutak,szervizek közelében.Nekem televágta a logfilet erroral.[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Tudtok valami ledes modot?
Ami működik a legfrissebb verzióval is és sok lehetőség van benne. -
Kisficek
csendes tag
Üdv mióta 1.21 + Brutal van azóta nem tudok Kamiont venni, sem testreszabni.. mitől lehet ez? mert eddig pl jóvolt minden (Win10 steam verzió + DLCk)
[ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
Letezik, hogy a EAA vagy az Indonez map felulirja a Brutal bizonyos reszeit?
Iszonyat sarga lettek az ejszakai kozvilagitas fenyei (nem az uj Brutalt hasznalom amiben Stewen valtoztatott ezen), visszatert a kod effekt, sarki zold feny is feltunt, es vonalas az egbolt
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
rocket
nagyúr
válasz Vakegérke #15916 üzenetére
Kozben rajottem, hogy az lesz a megoldas, de azert koszi
Egyebkent valami mas is felulvezerelte, mert most, hogy legelsonek raktam vissza jottek a savok kozti sarga vonalak, es mar jo ideje feher vonalak voltak"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
törölt tag
válasz rocket #15915 üzenetére
hát igen, ilyen az amikor egy másik mod szétbarmolja a brutált vagy a Brutál hibájának próbálták számtalanszor titulálni a megjelenő anomáliákat.
szerencsére a kőkemény teszt csak a brutállal zajlik, se tsm se más modok, így mára már nem rezzenek össze egy ilyen screenshoot láttán hiszen nem a Brutál okozhatja hanem egy összecsapott nem kellően letesztelt másik gányolt mod.
sajnos,,, hálaistennek
-
Kisficek
csendes tag
nem változott ahogy előreraktam a Brutalt szal nemtudom még mindig nemenged venni sem mast csinálni kifagy a Kamionshopnál
-
Dananto
tag
válasz Kisficek #15919 üzenetére
Szedegesd ki egyenként a modokat és úgy próbáld végig, hogy kiderüljön, melyik kavart be.
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27
-
Milka 78
nagyúr
válasz Kisficek #15919 üzenetére
Összes mod ki,új profil,Brutál be és keresd meg a kamion shoppot ami tuti fagy.Ha nem fagy mentés a shop előtt és egyenként mehetnek a modok.Jellemzően az OpenSpace csinált nálam ilyet,vagy valamely térkép mod.
Ha viszont ez sem segít akkor mehet a legyalulás.rocket : Brutál elé max kamion mod mehet,mert azt néha kiüti,hiába más slotton van.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Köszi skacok másoknak a helpet, nem mindig vok,, gép előtt sajna én se...
GARANCIA:
Nos az biztos, hogy erre tudok garanciát vállalni azaz az 1.21-es patch és az 1.21-es brutál együtt hibamentessen megy nagyon úgy néz ki... Ez nem azt jelenti hogy nem lehet benne 1-1 esetleg eddig fel nem fedezett anomália, de nagyon kemény teszten vagyunk túl és úgy nézki valóban hibátlan.
Hogy más modokkal hogyan működik vagy nem működik együtt, azt sajnos nem tudom senkinek sem garantálni de ezek a prioritás játszadozásával kiszürhetőek és megtapasztalhatóak mindenkinek saját használat közben. -
Beerdrinker
tag
válasz #70339072 #15924 üzenetére
Gyönyörű ez a vas, bár én "félek" tőle... Nagy is, hosszú is, alig látok ki belőle, meg hát megy is mint a veszedelem... (Hajtottam már 180-al 15t almát húzva. Egy élmény volt. A végén nem akarták átvenni a telepen, mert az mondták ők almát vártak, nem cefrét... )
Bár nem nagyon használom az amerikai gépeket, mert a sok krómmal eléggé küzd szegény videókártyám, de néha azért csapok velük egy két kört, már csak a hangjuk miatt is. Szóval jöhet mindenféle tuning.
Ilyen "szépséggel" nem találkozott valaki a játékhoz? Szivesen hajtanám a sok csillogó villogó gép után...
Peterbilt 281. A Párbaj című filmben látható a kicsike...
"Where is Jessica Hyde?"
-
törölt tag
válasz Beerdrinker #15926 üzenetére
-
törölt tag
válasz Beerdrinker #15928 üzenetére
lesz vörösben conti meg sárgában is goodyer aszem...
még kicsit átkell dolgozni és szeretném ha maradhatna, mert ez is brutálos attitüd és emeli a munkánk gyümölcsének a "brutál"-nak a megszokott csengését
-
Tomdriver
őstag
válasz Beerdrinker #15926 üzenetére
Ezzel speciel nem, a legöregebb Pete ez volt a játékhoz, legalábbis én csak ezzel találkoztam. 1.18 alatt használtam, van hozzá sound mod is, nagyon jó!
[link] -
törölt tag
egységesítettem a dizájnt egy féle lesz de 6 szinben...
talán így jobb...
már megy is fel reggeltől szedhető... -
Beerdrinker
tag
Stewen: A kamionböngészőben, ha a Western Star-on akarok abroncsot cserélni, olyat fagy a játék, hogy ihaj... A másik dolog, hogy a No Damage patch valamiért nem működik nálam... Törik a gép rendesen. Ennek mi lehet az oka? (Természetesen új profil, csak a Brutal van benne.)
No akkor két képet én is
Tomdriver: Köszi a linket, ezt már használtam korábban, valóban jóféle Csak hát 1.18-hoz van...
"Where is Jessica Hyde?"
-
törölt tag
válasz Beerdrinker #15938 üzenetére
a no damagenek az elsőnek kell lennie prioritásban...
kéne a game.log.txt tartalma mert nálam nem fagy és nem értem akkor nálad miért teheti... -
törölt tag
válasz Beerdrinker #15938 üzenetére
a képen meg ha jól látom 18 colos gumikat tettél fel de felniből elfelejtetted
ezek összetartoznának
-
bajzal
őstag
A magyar map mod melyik verzióval megy? Linket tudnátok adni a mod telepítéséről?
-
dokee78
félisten
válasz Beerdrinker #15944 üzenetére
Volt egy real forgalmi mod is hozzá,arról van linked?
-
rocket
nagyúr
A Scania R & Streamline Modifications V1.4.1 tudtok 730pacis Scaniat valasztani?
Kommentetknel irjak, hogy alapbol nem jon elo euro 5-6 motor, menteni kell es utana mar ott lesz, de nalam nem jelenik meg akkor se.
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Macbook Pro 2023 M2 Pro 16/512
- új állapotú Panasonic laptop: Intel Core i5 / 512Gb m.2 SSD / 8Gb Ram / Windows 11
- Eladó HP 250 G6 832A notebook 15,6" FHD/Core i5-7200M/8GB DDR4/ 256GB SSD/HUN bill
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest